|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy zapisałabyś się do Klubu Recenzentki? | |||
| tak, zapisałbym się do Klubu Recenzentki |
|
1 221 | 92,71% |
| nie, nie zapisałabym się do Klubu Recenzentki |
|
96 | 7,29% |
| Głosujący: 1317. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: KLUB RECENZENTKI - nowy pomysł
wydaje mi się, że wobec uczestników tej akcji powinny być też pewne wymagania, osoby które w ogóle nie pisałyby recenzji produktów powinny być po jakimś czasie usunięte z programu (choć nie dożytwotnio
)inaczej firmy mogłyby w końcu być zmęczone wysyłaniem próbek i brakiem recenzji ![]() z drugiej strony jest pewien kłopot z kosmetykami których skład absolutnie nas zniechęca do próbowania - ideałem byłoby otrzymanie wcześniej składu mailem i wybór kosmetyków które chcemy wypróbować ale to pewnie nierealne (zbyt skomplikowane), nie wiem jak rozwiązać tą kwestięi trzecia sprawa - czy byłaby możliwośc przekazania próbki innej osobie i wpisanie jej recenzji (czyli uczciwie piszemy, że kremik wypróbowała np. nasza koleżanka/ciocia/chomik ![]() w sumie jeżeli kosmetyki byłyby dobierane i wysyłane odpowiednio dla danego typu cery - to procent nieużytych kosmetyków powinien być niski, ale to tylko teoria
|
#692 |
|
Wtajemniczenie
|
Uuuuu, ale się wysypało nagle chętnych
Poświęcil ktoś swój czas i sprawdził ile osób z licznikiem od 1-10 postów nagle odpowiedziało?
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Nie liczylam, ale tak na oko sporo
Ciekawe...
|
|
#694 |
|
BAN stały
|
ANKA20 naprawdę chcesz wiedzieć ile osób, które liczbę wiadomosci miały 1-20 naliczyłam??
Około 263 mówie około, ponieważ jedna osoba mogła wypowiadać się parę razy w tym wątku, ale najczęściej widziałam samą gołą 1 |
|
|
|
#695 | |||
|
Podróżniczka
|
Malutka podziwiam Cie, ze chcialo Ci sie liczyc
A co do ostatecznej wersji to jestem za tym: Cytat:
Cytat:
no i jeszcze z tym : ![]() Cytat:
Tak sobie glosno mysle
|
|||
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
jak wszyscy to wszyscy wiec i ja
jestem za![]()
|
|
#697 |
|
Przyczajenie
|
Świetny pomysł! Ja się na to piszę. To bardzo dobra okazja żeby poznać samego siebie, swoje potrzeby no i sprawdzić firmy kosmetyczne!! No i nie ma nic bardziej obiektywnego od wypowiedzi osoby testującej kosmetyk! Świetnie!
|
#698 |
|
Rozeznanie
|
Jestem jak najbardziej za, juz nie moge sie doczekac, az cała akcja ruszy!!
|
|
|
|
#699 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo fajny pomysł ja też jestem jak najbardziej za
|
|
|
|
#700 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo fajny pomysl!!
|
|
|
|
#701 | |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Ale już wiem w jakim mniej więcej kierunku zmierzać z Klubem Recenzentek |
|
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie robiłabym z tego takiej afery. Dziewczyny doszły do wniosku, że to ciekawy pomysł, więc zagłosowały. Nie rozumiem skąd u tylu "starych" Wizażanek przekonanie o tym, że te, co mają mało postów, to te pazerne na próbki, a te z dłuższym stażem są tymi wspaniałomyślnymi, które chcą ulepszać portal
|
|
#703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#704 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
|
|
#705 |
|
Wtajemniczenie
|
Malutka, ukłon dla ciebie za zliczenie
![]() vretka, to jak wytłumaczysz taki wysyp nowych osób? niestety tak to wygląda, nie mówie że wszyscy, ale pewnie spora część jest łakoma na próbki
|
#706 |
|
BAN stały
|
Dziękuję, dziękuję. Mam za dużo wolnego czasu stanowczo
|
|
|
|
#707 |
|
Raczkowanie
|
Przyznaję się bez bicia, że zagłosowałam na "tak" ale po chwili zastanowienia dopadły mnie wątpliwości. Niektóre Wizażanki już poruszały tu problem
- zbyt krótkiego używania - "zepsucia" dotychczasowego rankingu Od siebie dodam, że podejrzewałabym firmy kosmetyczne o celowe "ulepszanie" tych próbek w celu wiadomo jakim (byc może ktoś już zwrócił na to uwagę, wątek czytałam dosyć pobieżnie; nie jestem w stanie wszystkiego przerobić)A i jeszcze jeden temat, który był już wcześniej poruszony: zdolność oceny własnej skóry. Ja na przykład mam z tym wielki problem, a dodatkowy mętlik robią mi firmy kosmetyczne na tych nibybadaniach. Jedni mówią, że potrzebuję kosmetyków do skóry suchej, inni - że do mieszanej i tłustej ![]() A i jeszcze jedna rzecz jaka mi się nasunęła to obowiązek wystawienia oceny. Jego brak grozi rozleniwieniem Recenzentek, a znowu przymusowe wystawienie też mi nie pasuje, bo normalne jest, że może być tak, że po przetestowaniu konkretnego produktu nie jestem w stanie wydać jakiegoś obiektywnego werdyktu, więc wolałabym w ogóle sie nie wypowiadać niż wprowadzić kogoś w błąd. Poza tym nie lubię czuć takiej presji. Także po głębszym przemyśleniu sprawy wycofuję swój głos i wybieram "opcję trzecią" : NIE WIEM
|
|
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wątpliwości w kwestii wypowiedzi nowych wizażanek pojawiły się również w wątku z sonda na temat karmy, jednak tam nikt nikomu nie zarzucał pazerności, a jedynie brak zorientowania i zabieranie głosu w sprawie, o której nie ma się pojęcia. Być może tutaj wypowiedzi dziewczyn z niewielką ilością postów jest nieco więcej, ale może wynikać to na przykład z tego, że zrozumienie karmy jest dość trudne dla osób, które nie bywają codziennie na forum. Tematu rozdawania próbek chyba nikomu nie trzeba tłumaczyć ![]() Nie twierdzę oczywiście, że nikt nie połasił się na próbki. Jednak myślę (o moja niezachwiana wiaro w ludzi ), że jest też spora część wizażanek, które po prostu odpowiedziały na zaproszene do wzięcia udziału w sondzie. Być może czaiły się z napisaniem pierwszego posta i nie bardzo wiedziały jak zaczać, a skoro dostały maila z prośbą o zaznaczenie odpowiedzi, uznały że to dobra okazja do pojawienia się na forum. Gdybym była na miejscu jednej z tych wizażanek, nie wiem czy nie odechciałoby mi się brania udziału w jakiejkolwiek dyskusji na tym forum po tak "miłym powitaniu".
|
|
#709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę obawialiśmy się napływu osób, które będą miały klapki na oczach nie widząc nic poza tym. Wątpliwości zostały rozwiane - filtry. Gwoli ścisłości - ja się czepiałam ilości głosów w sądzie. Natomiast to, że jestem tu długo i zauważyłam ilość postów jednopostowych nie świadczy o tym, że nie chciałabym dostawać czegoś za darmo Pod tym względem jestem pazerna Ale ja protestowałam przed poprzednim rozwiązaniem - bo nie lubię tracić czegoś, co jest dla mnie wartościowe (KWC!!)Cytat:
![]() -- Wspaniałomyślna Naila, która chce ulepszać portal
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#710 |
|
Przyczajenie
|
Ze zdziwieniem czytam wypowiedzi "starych" użytkowniczek na temat "nowych" wizażanek chętnych do udziału w Klubie Recenzentki. Nie wiem czym się kierowały inne "nowe", ale ja po prostu odpowiedziałam na meila, którego dostałam i niczego szczególnego nie oczekuję, więcej, wolę aby to inne Panie sprawdzały na sobie próbki kosmetyków...... stwierdziłam jednak, że za recenzje, które mogę sobie wykorzystać w dobieraniu kosmetyków dla mojej cery warto od czasu do czasu też się "poświęcić" i dać coś od siebie.
Pozdrawiam i życzę wszystim - "starym" i "nowym" wizażankom miłego dnia
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Naila, podzielam obawy dotyczące psucia KWC. Szczerze mówiąc uzależniłam się od niego i zawsze zanim coś kupię, sprawdzam jakie opinie dany kosmetyk ma na Wizażu
Jak najbardziej popieram rozwiązanie, w którym KR nie zostanie pomieszane z KWC. Myślę, że filtry także stanowią bardzo dobre rozwiązanie. A co do pazerności, uważam po prostu, że zarówno "stare" jak i "nowe" wizażanki mogą połasić się na próbki i nie ma potrzeby podkreślania tego, że pojawiło się tyyyyyyyle nowych uzytkowników forum
|
#712 |
|
Raczkowanie
|
jakby co to i ja jestem chetna
|
|
|
|
#713 |
|
Przyczajenie
|
ja też jestem za
|
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli te nowe osoby, albo te, które się do tej pory nie ujawniały będą się udzielać - to przecież nic złego i tak na pewno nikt tutaj nie powiedział. Pozdrawiam ciepło
|
|
|
|
|
#715 |
|
Raczkowanie
|
Świetny pomysł-jestem chętna.pozdrawiam.
|
|
|
|
#716 |
|
Przyczajenie
|
Ja jestem jak najbardziej ZA. Uważam że to jest świetny pomysł, który naprawde warto wprowadzić w życie. I każdy miałby jakieś kożyści. Recenzentki testowały by kosmetyki za darmo
Czytelniczki wiedziały by jakie kosmetyki są dla nich lepsze i nie wydawały by na darmo pieniędzy. Firmy kosmatyczne też zyskają (oczywiście jeżeli opinie będą pozytywne Ale i tak sie opłaca
|
|
|
|
#717 |
|
Raczkowanie
|
Pomysł dobry, tylko własnie co z wiarygodnoscia opinii osob ktore nie zuzyly calego produktu, a swoja ocene opieraja tylko npdst. wyprobowania malenkiej probki...nie twierdze ze takie opinie nie sa nic warte, wszystko bedzie fajnie jesli przy danej recenzji bedzie zaznaczone ze dana osoba uzywala tylko probki.
Pomimo tych uwag pomysl mi sie podoba i jakby co to moglabym wcielic sie w role takiego krolika doswiadczalnego
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#718 |
|
Przyczajenie
|
jejku, to że ktoś ma mało postów to co....
![]() może niesmiały jest.... ![]() albo sie wsyda majestatu........
|
#719 |
|
Przyczajenie
|
aa i szkoda,zenie mozna swojego głosu wycofać, wiem,ze z apóźno i takie tam nad rozlanym mlekiem
ale na pewno juz nie bede bez głębszego... zastanowienia głosowaćbije się w piersi,
|
#720 |
|
Raczkowanie
|
Drogie koleżanki, jesteście niesprawiedliwe... Jestem Wizażanką od kilku dni, bo właśnie teraz znalazłam wizaż.pl w internecie. Buszuję tu w poszukiwaniu porad i pomysłów. Poparłam pomysł z KLUBEM RECENZENTKI, bo uważam, że jest ciekawy, a nie dlatego, że jestem pazerna na darmowe próbki i miałabym darmową pielęgnację i makijaż... Inna sprawa, że nie każdego stać, żeby kupować wszystkie fajne kosmetyki "jak leci" w drogich drogeriach i perfumeriach, zwłaszcza, że nawet tam czasem trudno o fachową poradę. Ostatnio zastanawiałam się nad wyborem cieni do powiek i jedyna rada, jaką usłyszałam, to taka, ŻE JA MUSZĘ SIĘ DOBRZE CZUĆ W TYM KOLORZE... (a skąd ja mam to wiedzieć, jak nie wypróbuję...) Uważam, że możliwość sprawdzenia kosmetyku tylko z malutkiej próbki może nam dać jakiś pogląd na to, czy będzie dla nas odpowiedni. Co z zapachem, konsystencją, że nie wspomnę o kolorze??? Po sprawdzeniu mogę zaryzykować i kupić większe opakowanie tego kosmetyku, ale "w ciemno" się boję po prostu...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

)

Poświęcil ktoś swój czas i sprawdził ile osób z licznikiem od 1-10 postów nagle odpowiedziało?

jestem również