![]() |
#691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: on nie płaci za mnie na randkach, czy to normalne?
Cytat:
Używasz słów, których znaczenia nie znasz, nie rozumiesz. Najpierw "wyjątkowo", a teraz "z biologicznego punktu widzenia". Płacenie na randce czy inicjatywa głównie ze strony mężczyzny nie mają nic wspólnego z biologią, te gesty biorą się z umowy społecznej |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chce off topowac, ale chyba widac roznice pomiedzy koszula ktora nigdy zelazka nie widziala, a paroma liniami na brzuchu od np siedzenia. Nie zdarzylo mi sie nigdy zaprezentowac jak psu z gardla wytargana I nie widze powodu, zeby mojemu potencjalnemu facetowi mialo sie to zdarzac. Jesli to jest jego najlepszy wysilek w przygotowaniu do randki to ja dziekuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zasada nie śniadania do nikogo plecami obowiązuje wszystkich, a płacenie na randce tylko mężczyzn, co?
![]() |
![]() |
#694 |
Rozeznanie
|
Bo zabrzmiało to w twoim poscie dziwnie nerwowo i wypierajaco "nie wiem czy stawiał kolegom i nie chce wiedzieć, nie obchodzi mnie" a potem na forum do rana dyskutujesz o 1 euro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Do dzisiaj nie interesuje mnie czy moj maz placi za piwo jak idzie z kumplem. Tak samo jak moj maz nie pyta czy stawialam kawe kolezance ![]() Do rana? Fajnie bo ja ok 1 to na bank spalam ![]() ![]() I ciagle mieszasz, niby 1 randka a potem pytasz o mezow ![]() Teraz to juz wiem. Na pierwszej randce trzeba mowic "jak stawiasz piwo kumplom to mi tez musisz" ![]() Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2018-04-19 o 09:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Rozeznanie
|
Tacy ludzie w moim odczuciu są mało empatyczni, nie dbają o sprawianie na codzień przyjemności innym, bo po co, to obcy ludzie.... jak już to tylko rodzinka, a jak kobieta awansuje na żonę albo narzeczoną, wtedy można jej kawę postawić. Buractwo level super hard
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Mon cherry blagam, nie tlumacz sie jak dziecko, matko bosko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Najpierw pytasz, potem przekrecasz odpowiedzi a na koncu mowisz "nie tlumacz"- to po co pytasz? Koncze z toba dyskusje bo nic nie rozumiesz. Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2018-04-19 o 09:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Najpierw płacenie jako wyznacznik bycia dobrym mężem, teraz już przeszliśmy na poziom empatii. Wystarczy wydać kilka złotych na kawę i już jest się dla niektórych kobiet obrazem wszelkich cnót. Kto da więcej?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzecie słowo, którego znaczenia nie znasz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Rozeznanie
|
Ok mon cherry, kupiłaś mu lizaczka, on ci dal buziaczka... ta randka to w przedszkolu? Skoro do McDonald s nie chodzisz, tylko z dziećmi, bo to za niskie progi na randkę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pytałas o randki teraz - to tak, MD za niskie progi jak na 30-letnia kobiete aby tam chodzic na randke. Pisalam, ze takie randki to dla nastolatkow. A lizaki sa dobre w kazdym wieku :P Rozumiem, ze dla ciebie za tanio ![]() Idac twoim tokiem rozumowania to powinno sie isc od razu do lozka abys nie uwazala, ze to randka w przedszkolu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Rozeznanie
|
Cóż, w tym wątku wychodzi prawdziwa natura. Napisałam, że dajemy jałmużnę, od razu komentarze, żal żyć w takim świecie. Serio? Może zanegujemy istnienie biedy, żeby w oczy nikogo nie klula? I co to musi być za człowiek w realnym świecie, który rozumuje w ten sposób? I jeszcze zarzuca mi bycie materialistka, bo dam komuś monetę na chleb? Jakby to był z mojej strony lans?! Dno po prostu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;83038921] ![]() Pytałas o randki teraz - to tak, MD za niskie progi jak na 30-letnia kobiete aby tam chodzic na randke. Pisalam, ze takie randki to dla nastolatkow. A lizaki sa dobre w kazdym wieku :P Rozumiem, ze dla ciebie za tanio ![]() Idac twoim tokiem rozumowania to powinno sie isc od razu do lozka abys nie uwazala, ze to randka w przedszkolu ![]() Ja bym chętnie poszła na randkę do Maca, miejsce jak każde inne. Było w sąsiednim wątku, że przywiązywanie wagi do pocałunku to w gimnazjum. Jako dorosła kobieta powinnaś się całować z kim popadnie i nie wygłupiać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Rozeznanie
|
To dyskusja która nie prowadzi do nikad. To jak wątek o aborcji, każda ze stron ma swój tok rozumowania. Mnie chodzi tylko o to, że kobieta za która zapłaci mężczyzna nie ma prawa być nazwana materialistka, co tutejsze użytkowniczki forum robią nagminnie, bo ma w domu co jeść i kawa się nie nazre, natomiast osoba która nie jest w stanie wyłożyć 1 euro podczas spotkania tylko po to, by drugiej zrobić przyjemność, według mnie ma prawo być postrzegana jako skąpa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#710 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie potrzebuje tej otoczki sam na sam. ![]() Mialam z mezem po 20 lat to chyba jeszcze moge przywiazywac do tego wage co? ![]() Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2018-04-19 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoją drogą wyobrażacie sobie, jak by wyglądał świat, gdyby od jutra faceci powiedzieli - koniec, nie zapraszamy jako pierwsi na randki, nie wychodzimy jako pierwsi z inicjatywą, nie płacimy za kobiety, jeśli kobietom zależy, to niech się wykażą (czyli gdyby zaczęli zachowywać się jak kobiety)? ile czasu by zajęło, zanim ludzkość by wymarła? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Rozeznanie
|
Widzisz nuova, bo mily gest w jakiejkolwiek postaci, nawet podarowania monety nie jest dla mnie wyczynem, jakimś powodem do przechwalek a tymbardziej do wstydu, bo ktoś może pomyśleć, że robię z siebie matke terese. To jest dla mnie chleb powszedni, dlatego normalnie o tym mówię. Ale ludzie muszą wszystko skomentować negatywnie. Wstydzmy się dobrych uczynków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
[1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;8303900 6]Mam bluzki, ktore mimo, ze prasuje to mna sie zaraz jak np usiade. Jestem niechlujna
![]() no to musisz wyrzucić wszystkie ciuchy z naturalnych tkanin, bo te się niestety gniotą. niech twą szafę wypełni ropa, tfu, znaczy się poliester ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Konto usunięte
|
[1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;8303917 6]Najlepsze jest to, ze sama nazywasz nas materialistkami i egoistkami, kiedy sama lecisz na dyche, a pieniadze sa dla Ciebie wyznacznikiem, hojnosci, bycia dobrym mezem i prawdziwym facetem. I kto tu jest materialistka? Wybacz, ale wyciagasz juz takie wnioski z dupy i czepiasz sie czegokolwiek co napisza mon cherry, a kiedy Tobie ktos wytknie glupoty w Twoich postach to radosnie je omijasz i wypisujesz kolejne wnioski z pipy. Albo jestes trollem albo ograniczona, bo inaczej tego nie nazwe. Jeszcze nigdy dla nikogo nie bylo mi tak szkoda strzepic klawiatury jak na Ciebie. Nawet niektore trolle maja wiecej klasy niz Ty[/QUOTE]
Podpisuje sie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 | ||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Rozeznanie
|
Ok, nie ma sensu dalej dyskutować, jestem materialistka, ograniczona, i co tam chcecie. Cieszę się niezmiernie, że nie mam was za znajomych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Konto usunięte
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;83039521]Podpisuje sie.
![]() Zapomnialam jeszcze dodac, ze peopeo nie tylko jest materialistka, egoistka i seksistka, ale potworna hipokrytka, ktora uznaje podwojne standardy, gdzie facet ma za nia placic, a ona odwiecza sie swoja obecnoscia, ladnym wygladem i ewentualnych wyznaniach uczuciowych. A jej to nie wystarczy w odwrotnej sytuacji? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
bo to powinien być dla faceta zaszczyt nie z tej ziemi, że kobieta po pierwsze zgodziła się na randkę, po drugie odstawiła się dla niego jak szczur na otwarcie kanału, a po trzecie poświęca mu swój jakże cenny czas. co niby ma kobieta więcej robić na randce? przecież to jest bardzo dużo. kobiety i tak są od tego, żeby leżeć i pachnieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Konto usunięte
|
Co ma wolontariat wspolnego z pierwsza randka?
Nawet w wolontariacie nikt nie mówi, ze ktos musi pomagac. Chce to pomaga, nie chce to nie pomaga. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.