![]() |
#691 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy czerwcowe 2019
Widzę dzień ostrych mdłości.
Mnie też rano konkretnie dopadło. Pierwsze pół godziny drmat bo biorę euthyrox, wiec bez jedzenia i żeby nie zwymiotować, żeby się wchłonął. Teraz mnie chyba na dobre puściło, a już miałam czarne wizje, że cały dzień będę się tak w biurze męczyć. W pokoju siedzimy we czwórkę i jeszcze nic nie wiedzą - chciałabym by tak zostało do wizyty u gina. |
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny! Za mną super noc. Córcia Wstała o 6. Wiec juz mam ugotowany obiad i posprzątaNe mieszkanie. Zaraz zjem śniadanie i pakuje nas na tydz do mamy. Musze podjechać do pediatry po l4 i zawieźć je do pracy.
Miłego dnia wszystkim! Słońce pięknie świeci ![]() PS. Wczoraj oglądałam meble do drugiego pokoju dziecięcego. Kurde mały ten pokój. Pestki ma 13mk, a ten 8.5mk. Zrobiłam projekt trzeba będzie kontakt przesunąć i ściągnąć drewnianych bo od słupa. Powinno być ok. Tylko nie wiem czy fotel do karmienia nie zagraci tego pokoju. Najwyżej zostanie u Pestki. ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Trzymajcie się wszystkie u zostawcie te muszle w spokoju; ) ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Kamila szczęśliwej podróży
#693 |
Zakorzenienie
|
morelle ty juz o ukladzie pokoju dla maluszka myslisz ?
![]() ![]() ![]() To bedzie ciężki dzień, juz mnie mdli i boje sie co bedzie w podróży, a jeszcze mlody ma chorobe lokomocyjna wiec podwójne ciezko moze byc ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chce kupić w tym tyg meble bo akurat są w % Kurcze miesiąc przed porodem to trochę późno. Wynajmujecie , że nie wiesz jakie mieszkanie? Współczuję choroby lokomocyjnej. Ja miałam bardzo długo. Aviomarin i wata w uchu. Pomogło
![]() |
#695 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny,
Kamila szczęśliwej podróży! Byłam dzisiaj na wizycie, pobrali mi też krew, założyli książeczkę ciąży. No i umówili na prenatalne - 15.11 to będzie u mnie 12+3 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym zaraz po przeprowadzce i ogarnieciu wszystkiego zostane na jakies dwa trzy tygodnie sama bo tz bedzie wyjezdzal do pracy..wiec u nas ten ostatni czas przed porodem to taki zawirowany będzie wiec wole narazie o tym nie myśleć ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja kupiłam meble. Pokazałam tz i on stwierdził, że jak są akurat w % to żeby kupić. Pokój czeka na umeblowanie 6 lat. Wiec nie robi nam różnicy czy meble kupimy teraz czy za 6 Mc. Patrzyłam na stare zamowienie to wtedy złożyłam 2 Mc później. No, ale wtedy dostałam łóżeczko i komodę z przewijakiem. Teraz muszę wszystko kupić. Łącznie z materacem. Czas oczekiwania 1.5mc. Także git ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() Wczoraj Dow się moja SIS. Nie wiem z kim dotrwam do urodzin ![]()
![]() |
#698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bedzie pewnie ciezko to ogarnąć zeby cala przeprowadzke zrobic z tymi naszymi wszystkimi gratami ale damy rade ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Zadomowienie
|
Cześć!
Kamila, trzymam kciuki za podróż ![]() U mnie dziś 5+1 ![]() ![]() Teraz szał i wszystko na wariackich papierach bo postanowiliśmy wziąć ślub przed narodzinami maluszka, w lutym... ![]() Kamila w wolnej chwili myślę, że możesz mnie dopisać na pierwszej stronie ![]() 27 lat, OM 08.09.2018. , TP.15.06.2019r. |
![]() ![]() |
![]() |
#700 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() Ja mam w grudniu 6 rocznicę ślubu. Jedną z dwóch bo braliśmy 2 śluby z przerwą 2 letnia.
![]() |
#701 | |
Wtajemniczenie
|
Kaamilaaa udanej podróży.
Morelle. . Szybko z tym pokojem. Ja mam zamiar chłopcom kupić piętrowe łóżko i pomalować pokój. Młodszy idzie do pierwszej klasy, a pokój wymaga remontu. Chcę odmalować sypialnię i łóżeczko. Dzidziuś będzie z nami. Ale to ok kwietnia. Migifigi, my jesteśmy na tym samym etapie ciąży ![]() Nyla.. Tobie też chciałam odpisać, ale nie pamiętam co ![]() Ja o 4:47 jeszcze nie spałam ![]() Miałam teraz odespać ale nie mogę zasnąć. Dzisiejszy dzień jest lepszy niż wczoraj, ale boli mnie żołądek. Jem chleb z masłem i piję siemię lniane, jak nie pomoże to smecta. Co do malucha, to nie chcę kupować dodatkowych mebli. Zrobię ostrą selekcję i zmieszczę się w tym co mam. Oby dzisiejszy dzień był lepszy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My ogólnie jesteśmy 8.5 lat razem. U mnie też maluch będzie najpierw ze mną. W sypialni będzie kołyska albo turystyczne. Zobaczę. Ale pokój i tak trzeba zrobić na dole.
![]() |
#703 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Wtajemniczenie
|
A razem to jesteśmy 16,5 roku.
Pół życia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My slubu nie mamy i nie zamierzamy brać ![]() ![]() No to my już ruszyliśmy w droge, oby byl maly ruch na autostradzie ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 |
Wtajemniczenie
|
Ślub nie jest gwarancją szczęścia
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#707 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Meble są zwyczajne. Strasza córka ma brązowe, wiec nie chciałam robić różnicy. Atb Cytat:
![]()
![]() |
#708 |
Raczkowanie
|
Mnie też dzisiaj żołądek boli.
Mam obiad ze sobą w pracy, ale chyba na przerwie skończę do sklepu po jakąś bułkę, bo nie dam rady z tym 'zapachowym' obiadem. My razem jesteśmy 9,5 roku. W kwietniu mieliśmy 4 rocznicę ślubu. |
![]() ![]() |
![]() |
#709 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U niej mam też dwa regaly bo ma mnóstwo książek. O matko to faktycznie kumuluje Ci się. Nawet nie wiedziałam , że jest takie swieto.
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
Generalnie same meble są całkiem spoko. Chciałam białe, no ale dostałam część więc nie marudzilam
![]() ![]()
#712 |
Wtajemniczenie
|
Morelle śliczny pokoik.
Ja dopiero na wiosnę przerabiam sypialnie dla pokój dziecięcy ale maluch będzie początkowo i tak spał ze mną. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Raczkowanie
|
U nas pewnie Glutek będzie z nami z rok czasu, a później dołączy do starszego brata. Mamy mały ten drugi pokoik, ale ja pilnuję ilości rzeczy, więc myślę, że się zmieszczą i przez chwilę dadzą radę, bo za jakiś czas chcemy się budować, więc nie ma sensu robić większy roszad.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pochwal się jak zrobisz ![]() Cytat:
![]() Super z tą budową. My mamy 2 poziomowe mieszkanie, ale za 2 lata chcemy kupić dom. Budowa u nas nie wychodzi w grę.
![]() |
#715 |
Wtajemniczenie
|
u nas już ruszył remont, zresztą pół domu mam teraz w remoncie, pokoju dla malucha. Do sypialni ciężko byłoby nam wstawić łóżeczko a mamy pokój zaraz obok sypialni który ma być dziecięcy. Zobaczymy czy się to uda. Na razie muszę poszukać jakichś inspiracji jakbym chciała żeby wyglądał bo skoro jest robiony od zera to mam wolną rękę
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny, trochę się pocieszam jak Was czytam, że wszystkich równo muli. Ja dziś już prawie w kiblu wylądowałam ale jakoś odpuściło. gdyby nie te mdłości to naprawdę czułabym się bosko. Zresztą w pierwszej ciąży też tak było. w 12tc przeszło jak ręką odjął i mogłabym być w ciąży 2 lata
![]() a my 14 lat po ślubie i 24 razem ![]()
#717 |
Raczkowanie
|
My 1,5roku po ślubie, w marcu zaczynamy budowę wiec w mieszkaniu nie będzie remontu. Tylko zmiana tapety w sypialni bo mam panterkę
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Zadomowienie
|
My 4 lata po ślubie. A razem 7.
Łączę się w bólu z mdłościami. Rano jest całkiem dobrze, ale popołudniu zdycham. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
Witam sie juz z domku
![]() I melduje ze dojechaliśmy o 17... a wyjechalismy punkt 11... 350km w 6godzin..myslalam ze umre ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Wtajemniczenie
|
A ja mdlosci nie mam... wręcz przeciwnie caly czas bym coś jadla... jak tak dalej pojdzie to bede gruba. Dziwne ze mam taki apetyt w 5 tyg ciąży.... tylko slodkiego mi się nie chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.