|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla miłośników BIEGANIA :)
Cytat:
![]() A co, na te następne zawody sobie speca od mejkapu wynajmiesz czy poretuszujesz zdjęcia? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Midi, będziesz następna? Tak zachwalasz te nadwiślańskie buraki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
make up by nie wytrzymał, nawet jakiś extra. ze mnie się wtedy dosłownie leje. Takietam, super. W takim razie skoro proponujesz, zaczynaj. Czekamy na fotki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
no proszę-galeria biegaczek nam się kroi
![]() czekam z niecierpliwością ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale ja zawsze biegam sama. No chyba, że wybiorę się nad Wisłę i zapoluję z aparatem na Midi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
będą 2 za jednym podejściem, super!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
Inch fotki ze specjalną dedykacją dla Ciebie
![]() Zrobiłam je dziś w Ustce. ![]()
![]() |
![]() |
#698 |
Zadomowienie
|
Suzanko jak tam slicznie
![]() ![]() ![]() Moja siostrzyczka jest na obozie i sobie po plaży niega a mi zostaje boisko albo las ![]()
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
Suz, pięknie tam
![]() ![]() Dziewczyny, ja nie wkleję raczej zdjęcia moje prywatnego buraka, bo nie mam jak sobie zrobić (zdjęcia, nie buraka - buraks ię robi sam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Są piękne, a szczególnie te pale, w których od dzieciństwa jestem zakochana. To niemal druga część piratów z karaibów ![]() Dziś zapomniałam aparatu, by sfotografować mój "widoczek". Za kilka dni to powinno się zmienić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że się podoba
![]() Miałam dziś ochotę znowu jechać nad morze, ale w Słupsku jest strasznie zimno. Byłam u fryzjera w dzinsach i swetrze! ![]()
![]() |
![]() |
#702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() O szóstej z minutami rano było chłodnawo jak dla mnie, fanki upałów: ok. 24 stopni. Teraz jest chyba cieplej niż w ciągu ostatnich paru dni, a przy tym strasznie duszno - ledwo się dowlokłam do domu, bo kiedy wychodziłam, nie było słońca, więc nie wzięłam kapelutka ani okularów p/słonecznych, i myślałam, że padnę, bo szłam kilka km po nabrzeżu rzeki, gdzie nie ma w ogóle cienia. A wyobraźcie sobie, że widziałam tam dwoje biegających ludzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po drugie: zazdroszczę Ci chłodu. moje swetry leżą głeboko w szafie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny u mnie znowu gorąco! A miało cały dzień padać ...
![]() Inch mam już fotki, ale nie podobają mi się. Zaczełam się zastanawiać w jakim stopniu odzwierciedlają to jak teraz wyglądam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj poszlam na imprezke i musze isc wypocic z siebie caly alkohol ktory wypilam
![]() bieganie najlepszy sposob na kaca ![]()
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
Andzya, tylko pij duuużo więcej wody niż zazwyczaj bo odwodnisz się na amen
![]()
![]() |
![]() |
#707 |
Zadomowienie
|
Cześć, dziewczyny
![]() Wpisuję się w wątek trochę nielegalnie ![]() ![]() ![]() Chciałabym biegać regularnie, najchętniej rankiem, ale ciężko mi się zmusić... to jest niby bardzo chcę, a ciągle znajduje się pretekst by zacząć od jutra ![]() ![]() Pozdrawiam - naprawdę świetnie się czyta wypowiedzi biegających dziewczyn! Jestem pełna podziwu dla Waszego zapału ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Wiesz ja tez jakiś czas temu jak się "napaliłam' na to bieganie to pierwsze o czym pomyślałam to żeby kupić odpowiednie buty, ale potem gdzieś przeczytałam zeby na początek pobiegać w tych adidasach jakie się ma. Chyba to była dobra rada bo moze okazać sie ze wcale nie spodoba Ci się bieganie...a wtedy buty rzucisz do szafki, poza tym biegając w zwykłych adidasach będzeisz mogła się zorientować czego Ci w nich brakuje żeby wygodnie się biegło...przynajmniej takie jest moje zdanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Zadomowienie
|
Jennifer, chyba masz rację co do tych butów
![]() Zresztą w Decathlonie i tak będę najwcześniej w sobotę, a do tego czasu chyba ze dwa czy trzy razy jednak się zmuszę do biegania ![]() Jeśli chodzi o wczesne wstawanie, to nie jest dla mnie tak wielkim problemem, bez wysiłku większego wstanę o 6 i pójdę biegać. Ale jedną z denerwujących cech mojego charakteru jest wymyślanie sobie głupich ograniczeń typu "nie mam spodni", "nie wiem, jaką trasą", "o, a teraz pada" (to akurat nie głupie ograniczenie, dziś rano, gdy NAPRAWDĘ wstałam ogromnie zmobilizowana o 5.30 okazało się, że jest BURZA! Każdego innego dnia bym się ucieszyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
Niedawno wróciłam. Dawno mi się tak źle nie biegało. Ale to z mojej winy, bo wypiłam dwie filiżanki kawy - której nie ruszałam od dawna - i zamiast doznać pobudzenia, zmuliło mnie. Do tego wypity przed bieganiem shock odbijał mi się niemiłosiernie. „Narzekasz” mi się włączył
![]() Inch zrobiłam po obiadku fotki ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny podziwiam Was z tym bieganiem naczczo z samego rana. Ja owszem wstałabym i poszłabym biegać (nieraz tak robiłam, gdy nie miałam czasu w ciągu dnia), ale odbyłoby się to bez większego entuzjazmu i z ogromnymi mdłościami.
Edytowane przez suzana Czas edycji: 2007-01-20 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Zadomowienie
|
O kurczę, suz, jak po bieganiu ma się takie nogi, to ja jutro lecę i już czuję, jak mi motywacja rośnie
![]() A co do ćwiczenia na czczo - jak pisałam wyżej, biegać jeszcze nie biegałam, ale za to od dwóch lat praktykuję jogę i powiem Ci, że godzina ćwiczeń na czczo, bardzo rano, to coś wspaniałego dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ola ![]() ![]() Za mną joga chodzi już od jakiegoś czasu, ale cierpię na brak finansów - a wiadomo na początku lepiej pochodzić na zajęcia, by później samemu ćwiczyć. A jak Ty myślisz: można "nauczyć się" jogi dzięki książkom? Bo znalazłam ich trochę w księgarniach internetowych i na allegro i nie wiem czy inwestować . ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Zadomowienie
|
Ja bym nie inwestowała w same książki, można sobie tylko krzywdę zrobić
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=131972 Myślę, że najlepiej pochodzić przynajmniej przez kilka miesięcy (nie tygodni) na zajęcia z instruktorem. To nie musi być bardzo drogie - nie wiem, jak w Słupsku, ale ja w Bielsku płacę 50zł za 4 lekcje dwugodzinne, czyli może to być 50zł za miesiąc jeśli chodziłabyś raz w tygodniu lub 100zł za miesiąc - dwa razy w tygodniu ![]() ![]() EDIT: Aha! Gdybyś jednak zdecydowała się na książki, to polecam "Światło jogi" B.K.S. Iyengara oraz "Joga doskonała dla kobiet" Gity Iyengar (to jego córka). Obydwie świetne, mnóstwo zdjęć i bardzo ciekawe treściowo. Ja pożyczałam je od swojej instruktorki - sama ciągle nie mam, bo nieludzko drogie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Zadomowienie
|
Suz,
moja trenerka od stretchingu namawiała mnie swego czasu na uczenie się jogi z książek - a dokładnie chodziło jej o to, żebym wykorzystała niektóre figury z jogi podczas rozciągania. No cóż, nie zrobiłam tego ![]() ![]() Olu, zgadzam się, że uczenie się z książki jest marnym substytutem prowadzonych zajęć, ale czasem można zgodzić się na takie rozwiązanie z braku innej możliwości. Suz, jeśli chodzi o Twoją nową fryzurę to ja zdecydowanie wolę Cię w 100% blond. Z jasną czupryną wyglądasz bardziej dziewczęco, a przynajmniej tak wynika ze zdjęć. Ale jeśli coś Cię pocieszy to postanowiłam wkleić moje zdjęcie, więc będziesz mogła odwdzięczyć się za moje komplementy i skomentować moją fryzurę ![]() Załącznik 508304 A zdjęcie wklejam, bo już wiem, że nie zrobię zdjęć podczas biegania. Mój mąż wyjeżdża i zabiera aparat, a ja w sumie też za chwilę wyjeżdżam i biegać będę o tyle, o ile jest to możliwe z plecakiem pełnym sprzętu do wspinaczki ![]() Postanowiłam zatem wrzucić moje zdjęcie skakankowe, ale zapewniam, że podczas biegania wyglądam dokładnie tak samo ![]() A nie, przepraszam, właśnie zauważyłam, że na zdjęciu skaczę w sandałach, a biegam zawsze w butach. Co prawda w butach, które Inch skrytykowała, więc może lepiej, że się tu nimi nie chwalę. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT: a, zapomniałabym ![]() ![]() ![]() ![]() Ale to prawda - na rozciągnięcie mięśni joga jest wspaniała. Ja jutro przed bieganiem mam zamiar kilka razy machnąć cykl "powitanie słońca" (kilka połączonych ze sobą ćwiczeń) i tak rozgrzana i rozciągnięta ruszyć w trasę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też mi się tak wydaje ![]() ![]() Takietam, fotka niesamowita, najlepsze zdjęcia wychodzą w ruchu. I jakie Ty masz ciało! Pozazdrościć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Suz, a co to jest ten 'shock'? Póbuję wyczaić od paru dni ten Twój opis na gg, ale nijak mi nie wychodzi ![]() Ja dziś wypiłam kawę przed treningiem, gdyby nie to, chyba bym go nie ukończyła. Czuję się wspaniale, mimo że wieczór i mięśnie dają o sobie znać. A wypiłaś 2 naraz (kawy)? Wiesz, ja też Cię wolę w blond. Ciemne włosy dodają Ci lat. Mam nadzieję, że nie jesteś aż tak niezadowolona z tego koloru jak piszesz. Sa wakacje, od października wrócisz do pięknych złotych ciepłych blondów ( czy ja mówiłam, że rudości też byłyby Ci do twarzy? ![]() ![]() A teraz...baty dla Takietam! Po pierwsze- już ani słowa o butach nie wspomnę ![]() ![]() ![]() Gdzie jedziesz na tą wspinaczkę? I chodzisz do fitness klubu na stretching? Coś wspominałaś o trenerce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Zadomowienie
|
Hej, biegaczki
![]() ![]() ![]() Przyznam się Wam jednak, że tak samo jak wtedy, gdy robiłam 6 Weidera, jedyną myślą kołaczącą mi się po skończonym wysiłku jest "uff... a teraz przynajmniej przez dobę mam spokój" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bardzo mi poprawiłyście humor, bo właśnie toczę poniedziałkową walkę walkę wewnętrzną o to czy wyjść do pracy, czy może wziąć urlop na żądanie ![]() Odpowiadając na Twoje pytanie Inch: chodzę do klubu na stretching i bardzo sobie chwalę. Zawsze jest to około 50 minut porządnego rozciągania. Poza tym mam fachową konsultację na miejscu. Nie wiem czy to plus czy minus, ale odkąd chodzę na te zajęcia zrobiłam się ostrożniejsza - mniej rozciągam na siłę, w związku z czym wygląda to mniej spektakularnie, ale za to nauczyłam się rozciągać dokładnie te mięśnie, które chcę (przedtem rozciągałam po prostu całe nogi, a teraz pracuję osobno nad dwugłowym, osobno nad łydkami itd) ![]() A na wspinaczkę jadę w nasze Tatry, bo w końcu trzeba zrobić papier. Od dziecka się wspinam (mój ojciec był przewodnikiem tatrzańskim), ale nigdy nie miałam dość kasy/czasu/samozaparcia, żeby zrobić kurs taternicki i w końcu się zmobilizowałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.