|
|
#691 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2021
Sale ja to miewam mdłości przez cały dzień z przerwami, także wieczorami też mi się zdarzały, rzadziej, ale miałam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie mdłości od rana do wieczora 🤢
|
|
|
|
#693 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kciuki za wizytę to najwyżej we 2 tu zostaniemy
|
|
|
|
|
|
#694 |
|
Konto usunięte
|
Sale kciuki
A co do wątku to fajnie byłoby utrzymać ten tutaj, bo sama wiem, jak było z wątkiem ślubnym jak przeniosłyśmy się na FB, to wątek umarł, próbowałam go reanimować, ale nie udało się Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#695 |
|
Rozeznanie
|
Ja ostatnio tylko podczytuje, caly dzien mnie mecza mdlosci, wieczorem zasypiam, no po prostu nic tylko w ciazy byc :P. Moj jadlospis jest tak ubogi, ze az mi sie plakac chce
Ja tak uwielbiam dobre jedzonko, a tu wchodza mi tylko jalowe dania zeby z glodu nie pasc ![]() Ja już jestem na zwolnieniu. Przed wizytą wahałam sie, ale na wizycie okazalo sie, ze mam krwiaka zaraz koło dzidziora, wiec mam nakaz odpoczywania i nie przemeczania sie. Do tego oczywiscie dostalam juz duphaston, ktory nie pomaga z mdlosciami... Nastepna wizyta w przyszlym tygodniu i mam nadzieje, ze krwiak sie wchlonie. Na prenatalne zapisalam sie na 02.03, bedzie wtedy poczatek 12 tygodnia .
|
|
|
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia na wizycie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#697 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A mdłości najgorsze mam wieczorami właśnie, za to wymiotuję rano 🤨 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#698 |
|
Zadomowienie
|
Melduję, że bobo zdrowe, ma 14 mm, słuchałam serca.
Możecie mnie wpisać na I stronie - 28 lat, I ciąża, termin z usg 18.09 (dalej nie ogarniam, czemu, ale ok xd), kolejna wizyta 1.03. Między 3 a 10.03 mam iść na prenatalne, ale dostałam od lekarki namiary na 4 lekarzy, u których dałoby radę to zrobić na NFZ, i żaden nie przyjmuje w tym miejscu |
|
|
|
|
#699 |
|
Konto usunięte
|
Sale super wieści!
️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#701 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na prenatalne to trzeba lekarza z certyfikatem FMF? |
|
|
|
|
|
#702 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się objawy nasilają coraz bardziej. Dzis cały dzień leżę w łóżku, czuje się beznadziejnie...
|
|
|
|
#704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#705 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja po obiedzie zaliczyłam drzemkę i teraz czuję się jakby mnie czołg przejechał Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#706 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja właśnie jutro miałam mieć usg przed 10tygodniem ale mi odwołali, kolejne dostępne dopiero za 2tygodnie to już będzie po 10 tygodniu ale w sobotę mam wizytę kontrolna to liczę że wtedy mi zrobi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
Super wiadomość ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Dziewczyny te co korzystają z luxmeda, będziecie robić w luxmedzie test pappa czy prywatnie ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
|
#707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
Zresztą teraz po wyroku TK, kiedy i tak już taki test niewiele zmienia w mojej sytuacji, nie wiem czy rzeczywiście mi zależy, by wiedzieć. Interesuje mnie czy np nie ma obrzęku, czy z sercem i innymi narządami, a to widać na USG, a nie prawdopodobieństwo zespołu Patau, Edwardsa czy Downa🤷 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Michiru Czas edycji: 2021-02-03 o 20:18 |
||
|
|
|
|
#708 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#709 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mimo wszystko chce wiedzieć, wiem że to mi nic nie da ale chce się przygotować na ew chorobę psychicznie i tez merytorycznie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#711 |
|
Rozeznanie
|
Ja na pewno będę robić krew+USG i raczej na 98% zrobimy SANCO czy inne NIFTY jak tylko będzie można. Mi niewiedza bardzo nie służy, także jak sobie mogę pomóc, to z tego chętnie skorzystam.
|
|
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby mnie stać było i robiłoby to w obecnej sytuacji aż tak wielką różnicę to właśnie robiłabym sanco albo nifty, a nie pappę. Jeśli będę to miała w pakiecie to spoko, jeśli nie to USG mi osobiście wystarczy. Przy ciąży ze starszakiem przyznam, że się bardziej przejmowałam i czego to ja nie robiłam i nie badałam.
Jezu, mam taką ochotę na słodkie. A słodkiego w domu brak, nie wiem jak to się stało nie mówiąc o tym, że mimo ochoty na słodkie jest mi tak cholernie niedobrze dzisiaj, że mam ochotę strzelić sobie w łeb 🤦 dzieci mieć fajnie, ale być w ciąży nie cierpię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Rano o 8 mam wizytę. Pojawił się termin, więc skorzystałam. Chciałabym stwierdzić, że się przez to nie wyśpię, ale i tak bym się nie wyspała, za to TŻ się zdecydowanie nie wyśpi bo będzie musiał ogarnąć chłopaków
a też jeszcze się nie położył.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Wczoraj w końcu byłam na wizycie u nowego ginekologa- prywatnie. Ale udało mi się dostać skierowanie na badania na nfz i kolejna wizyta też będzie na nfz. Super, jestem mega zadowolona. Bardzo miła atmosfera była- mam nadzieję że to będzie "ten" gin i już nie będę musiała szukać innego. Zrobił mi usg i jest dość spore bo 20,5mm dzieciątko z badania wynika że jest 8+6, a nie jak z moich obliczeń wynika 9+1 ale to w sumie niewielka różnica Założył mi kartę ciąży i w końcu jest jak powinno być. Do tej pory nie mogę dojść do siebie, bo ja wiedziałam że jestem w ciąży mimo że poprzedni gin mi tego nie potwierdził... ale dopiero jak zobaczyłam i usłyszałam serduszko- to do mnie dotarło i tak się wzruszyłam. Tak bardzo się cieszę
|
|
|
|
|
#715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratulacje! To chyba jesteśmy w podobnym terminie ![]() Tp już określił Ci lekarz ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Umówiłam się na środę na kłucie, odpadła m tylko grupa krwi, resztę i tak muszę zrobić na świeżo. Problem w tym, że nie mam papierowego skierowania, napisałam lekarce SMS, że zapomniała mi dać i czy może zostawić w recepcji. Jak do jutra nie odpisze, to tam dzwonię i ją nękam
|
|
|
|
|
|
#718 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A Ty jak masz?---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
daj znać później czy się udało
|
||
|
|
|
|
#719 | |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
ja jak usłyszałam bicie serca po raz pierwszy to tak mnie zatkalo, nawet lekarz spojrzał się delikatnie na moją reakcję, ale to było takie woow Jak dzisiaj samopoczucie? Ja przez ten szalejący wiatr nie mogłam spać, a jeszcze muszę czekać na kurier, bo ma odebrać ode mnie jednego laptopa, którego mam z pracy i potem idę do paczkomatu po segregator ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#720 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

to najwyżej we 2 tu zostaniemy
Ja tak uwielbiam dobre jedzonko, a tu wchodza mi tylko jalowe dania zeby z glodu nie pasc
.

️

🤷 ale kawa dalej nie wchodzi 

ale w sobotę mam wizytę kontrolna to liczę że wtedy mi zrobi