|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
oli pogoda rzeczywiscie sliczna! ja dzis biegne na uczlenie na krociutko, spodniczka i koszulka na ramkach, tak ciepło!!
pokaz zdjęcia koniecznie ![]() nic, lece bo sie spoznie, milego dnia all
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
uff... ja już w domku... pobudka o 6 potem praca.. teraz relaxik
OLi koniecznie sie fotkami pochwal...miłego popołudnia zycze dziewczynki )
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam sobie leżaczek dzis :d
i wlasnie leze na tarasie z kompem na kolanach, ahh cudowna sprawa
|
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
Ale nam sie pogoda popsuła co nie A już się chwalę fotkami jak mi się uda wrzucić :P A mnie coś chwyta drugi dzień tak gardło mnie boli że nie mogę wytrzymać głowa i w ogóle nie najlepsze samopoczucie a może to już z przemeczenia dziś spałam 11 godzin Miłego dzionka laski I jak cos miejcie na uwadze środę hihih ![]() Ja to ta w białej koszulce i "różwych" spodenkach dla mnie wpadają one w jasny fiolet ale ludzie mówią że ciemny róż więc niech i tak będzie
|
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
A wy Kochane gdzie się zapodziałyście?
Nawet największy maniak Biiibiii znikneła
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
ladne zdjecia oliwko
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Madaaa dziękuję
A to była już głupawka po 2 dniach nauki i praktycznie bez snu a teraz ciąg dalszy tylko w pojedynkę a tak to się mobilizowałysmy zeby wszystko zorbic notatki itp. a teraz tylko uczyć sie pozostaje ehh A pogoda nam się popsuła ale Kochane gdzie wy się podziewacie ?? Czy tak pilnie nad książkami siedzicie??
|
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
oliwko super fotki
![]() ![]() szczerze mowiąc to wogole Cie z Sulechowa nie kojarzę. A niby miasto takie małe ![]() ja cały weekend byłam na szkoleniu i byłam odcięta od komputera, przechodziłam katorgi rzecz jasna. Niestety,teraz mam tak słabe połączenie, że też tylko nerwy trace, wrr a pogoda się popsuła totalnie ;/ miejmy nadzieje, ze dlugi weekend będzie słoneczny. |
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
ufff... dopiero zlądowałam do domku po sobotniej imprezie.. masakra... ale co tam.. raz kiedyś mi sie należy
![]() OLi fotki fajne ale też Cię jakos nie kojarzę z Sulka..
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Isis to gdzie ty na takiej imprezce byłaś że dopiero dziś w domku ?
heheh pewnie coś się od życia należy nie tylko nauka i praca I dziękuje takie gupawkowe ale co tam hihi A pytanie do środy dziewczyny ? to idziemy czy niet? napiszcie Bo ja w sumie nie wiem co mam robić z miła chęcia bym poszła a jeśli nie to bede jechać do tż i bedziemy się nudzić Ale ja mam cały czas nadzieje na środe bo coś mnie tak strasznie korci hihih A teraz powracam do nauki w niedziele i wtorek egzaminy ehh Damy rade a ja już normlanie nei wyglądam A do tego jakiś wirus mnie atakuje ;/ Ale się wyleczę hihiBuziaki kochane i miłego dzionka |
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
no w sobote były poczwórne urodziny w mojej paczce... znaczy ludziki mieli urodziny w odstepach kilkudniowych i postanowili zrobic impre razem
.. no to sie bawilismy w studni...i potem jeszcze w domku... w niedziele pojechałam tylko do domku, spakowałam plecaczek i pojechalismy odwieźć znajomych do ich domu, jakies 100 km... i przy okazji tam sobie zostalismy do dzisiejszego przedpołudnia..![]() faaaajnie było..nie ma to jak lenistwo z przyjaciólmi ... ![]() co do środy to ja chyba niestety odpadam... .. bo w srode wyjeżdzamOli trzymaj sie i nie daj sie wirusowi.. ![]() miłego dzionka dziewczyny
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Isis no to sie wybawiłaś a ja w sobote miałam iśc do studni tyle że moj tż z moim tata zaczeli grilować i tak to sie skończyło kurcze a dziś się dowiaduję ze znowu sami znajomi byli
i dobra zabawa mnie omineła ehh kurcze no ![]() A wirusowmi mówie nie i walczę A teraz pytanko: Znacie, macie gdzieś fajną babeczkę niekoniecznie kosmetyczkę która robi świetnie tipsy? najlepiej żelowe bo ja mam u TŻ ale nie dostałam się a z miłą checią bym poszła i zrobiła sobie koleżanka/kosetyczka błaga żebm jej nie męczyła bo nie lubi robić Wiec muszę poszukać kogoś tylko żebym się nie zawidoła dlatego pytam was czy macie kogoś kogo mogłbyście polecić![]() |
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
oli ja wlasnie w sobote zrobilam sobie tipsy
kolezanka na szkoleniu mi zrobiła. niestetety juz pojechała. Moja przytjaciollka robila na Zaciszu u kobietki i na Łukasiewicza jakas dziewczyna robi, ale nie wiem czy dobrze. Jesli chcesz to zalawie Ci nr, osobiscie nie robilam u zadnej z nich wiec znam tylko relacje od kogoś. mnie w srode tez chyba nie ma. TZ planje we wtorek pojechac do cioci jego, nad jezioro
|
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
co do tipsów.. jak kiedys sie w koncu na kurs wybiore to potem Oli mozesz do mnie przychodzic
![]() hehe... ja słyszałam, ze w Sulku polecają p. Mirkę z Nadodrzanskiego (chyba.. nie pamietam dokładnie osiedla)..i jest jeszcze 1 kobitka która robi swietne pazurki, ale chyba drogo... jak na razie tylko tyle w temacie wiem ...
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Cena nieważna byle by dobrze było
Ładnie zgrabnie Ja mam jedna u tż kosmetyczkę robi rewelacyjnie tylko musiała bym być na tygodniu a teraz przedł długim weekendem to znowu brak miejsc ;/ chyba przeczekam A biiibiii możesz dać mi namiary tylko dowiedz sie czy porzadnie robi hihhi A woguyle to właśnie byłam na chwile w solarium już ponad pół roku nie byłam i coś mnie tkneło :P w sumei pewnie dlatego ze wszyscy na mnie baldzinka mówia :P hehe Miłego wieczorku kochane ![]() mykam do nauki spowrotem
|
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
oli ok, jak tylko bede rozmawiac z kolezanka to napewno zapytam
isi ja tez sie teraz nad kursem zastanawiam, tylko ja chyba nie bede miala cierpliwosci do tego.. ehe |
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam żyje pazurami, zdobieniami i takimi rzeczami
w moim podpisie jest watek mój cały o tym (1 link). takze na kurs kiedys na bank sie wybiore... tylko problem w tym ze nie wiem czy komus umiałabym cosik zmalowac na pazurach, bo w sumie nigdy nie próbowałam .. na swoich to cos tam smigam...ale wiadomo, co swoje to swoje![]() dobra dziewczyny, ja pomykam lulu... jutro pobudka i ZG i latanie, załatwianie i takie tam.... dobrej nocki zyczę
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Isi ja sie do ciebie wybiore kiedys na przedłużanie
bez wzorków, tylko french.tak po sasiedzku
|
|
|
|
#709 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
Dopiero dzisiaj znalazłam ten wątek, mogę się dołączyć? ![]() W ZG studiowałam , skończyłam 2 lata temu, teraz bywam na weekendy (u TŻ'ta) i przeprowadzam się tutaj za miesiąc, o ile pracę znajdę ![]() ...oliwka__ super masz te fioletowe spodnie, gdzie kupiłaś, można wiedzieć? ![]() a co do tipsów, to będę potrzebowała również namiar na dobrą tipserkę w ZG ... pomożecie?? Pozdrawiam.
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
kma witaaaaj
wysłałam na Pw do oliwki nry do kobiet, ktore robia tpsy, ale z Sulechowa. Jsli chcesz popytam na uczelni o kogos z ZG ![]() a co studiowalas?
|
|
|
|
#711 |
|
Wtajemniczenie
|
studiowałam budownictwo, a dokładnie renowację i modernizację na UZ...
jeśli byś mogła załatwić te nr - y, będę wdzięczna ![]() Już dzisiaj już do ZG jadę , jutro mam rozmowę w sprawie pracy, trzymajcie kciuki... i jeszcze fajnej sukienki muszę poszukać na wesele albo chociaż bluzki wieczorowej
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
kma1982 witamy na wątku Jak byś chciała mam takie ale zielone jasne są super Jak chcesz to bierz bo ja już miałam zamiar je założyć jutro bo na nikogo nie pasują rozmiar 38 :P Biiibiii tak dziękuję ci ślicznie kochana Ale teraz już będa mniejsze bo biore drugi w orangu I ten co mam z plusa bedzie do plusa a z orangu do orangu tylko ze jak w orangu mi zabarknie na karcie to i tak bede dzwnic z plusa bo tam mam abonament ale zawsze bedzie mnie Mój tż sie smieje ze mnie a ja do niego że "tnę koszty" hihi Szkoda dziewcyzny że jutro wyjerzdzacie bo ja napewno będe gdzieś szła bo nie mogę wysiedzieć w domku a dziś wieczorkiem może na basen skocze dla relaksu
|
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
kma1982 napewno się uda
To tak z mojej ciekawości A dokładnie skąd jesteś? Przeprowadzaj się do Zielonej nie jest źle Ja też ale od lipca zaczynam szukac pracę albo sklep otworze od sierpnia jak nie znajde pracy Decyzja podjęta hehe Miłego dzionka kochane Ja wracam do nauki ![]() A widziałyście na naszej-klasie powstał profil "wizażanki wizażanki" ![]() Przepraszam za post pod postem |
|
|
|
#714 |
|
Wtajemniczenie
|
w urzędzie póki co staram się o pracę, mam doświadczenie
u siebie w mieście pracuję już 2 lata w urzędzie...a jestem ze Zbąszynia w wlkp a do Zg mnie ciągnie, oj bardzo, ze względu na TŻ'ta , oby się z tą pracą udało a potem to już tylko kawalerki szukać...oliwka_ ja noszę 40 więc raczej nie wejdą mi na tyłek :p
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ja mam chłopak z Opalenicy
I tak jezdze na trasie Sulechów - Poznań A 40 hmm moze i bys weszła ale to trzeba by było zmierzyc
|
|
|
|
#716 |
|
Wtajemniczenie
|
oliwka_ czyli kursujesz tak jak ja
![]() swoją drogą, połączenie z ZG jest straszne...3 pociągi na krzyż, nie mówiąc o tym, że ostatni z Zg mam o 15:12 Masakra!
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
ojej.. aleście sie rozpisały fajnie
![]() Kma1982 witaj co do pazurków w zg.. ja troche w temacie.. proszę, tu jest link do watku gdzie na pewno znajdziesz jakąs stylistkę z ZG http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=49241 i trzymam kciuki za rozmowę ![]() teraz pomykam, potem jeszcze tu zaglądnę... miłego dzionka kobietki
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
rany laski
![]() .. mnie tu 4 dni nie było, wracam... myslę - bedę mieć do nadrobienia z kilka stron w wątku a tu co?? wszystkie żeście wybyły czy jak ???![]() co tam u was?? jak ten długi weekend minał??
|
#719 |
|
Wtajemniczenie
|
hehehe...to samo pomyślałam, wchodząc dzisiaj na wizaż :P a tu pustki...
szkoda, że pogoda była taka sobie ale w następny weekend mają być upały ![]() ja w ZG od wtorku byłam, dzisiaj wróciłam...przez cały weekend szukałam czegoś na wesele...niestety tylko bluzkę kupiłam teraz muszę dokupić coś jeszcze...ehhh...wesele za 2 tygodnie...
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie pogoda była fajna.... nie padało.. to najwazniejsze..
.. wypoczełam sobie max.... a teraz do roboty trza sie wziąć:/ i to ostro ........
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.

OLi koniecznie sie fotkami pochwal...

A już się chwalę fotkami jak mi się uda wrzucić :P

.. na swoich to cos tam smigam...ale wiadomo, co swoje to swoje
teraz muszę dokupić coś jeszcze...ehhh...wesele za 2 tygodnie...