|
|
#691 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: legginsy + spódniczka
Nie powiem, to zdanie było zabawne.
|
|
|
#692 |
|
Wtajemniczenie
|
podzielam zdanie.
deska123 ooo tak u nas niektóre dziewczyny w szkole tak bardzo chcą się wylansowac,że kaleczą niektóre trendy dominikasocha ok spoko modnie, orginalnie - ale nie tak jak wszscy. Osobiście lubie się wyróżniać z tłumu, ale jak widze że ktoś ma to samo co ja to już tego nie zakładam, nie lubie, poprostu tak mam. Moda spoko, powinna nas inspirować a nie przebierać. Świat nie powinien byc nudny i jednolity, każda z nas powinna, owszem brac pod uwage to co jest modne obecnie (bo dziwne by było gdyby ktoś np wyskoczył teraz w koszuli w kratę) reprezentować swój własny styl. Ok modne są legginsy, ale dlaczego każda nosi je do mini? szczerze u mnie nikt nie porwał sie jeszcze żeby załozyc legginsy, jak ktoś wczesniej wspomniał np do długiego swetra (chyba skorzystam jednak z tego pomysłu ) albo tuniki? Wszedzie tylko te jeansowe mini A kolesie nie zwracają uwagi na to co teraz modne no chyba że sa szczególnymi nadgorliwymi metrosexualnymi osobnikami (chociaż moge się mylić) moj TŻ np nie lubi legginsów Można wyglądac fajnie modnie i pociągająca wcale nie patrząc na to w czym wszscy teraz chodzą, wystarczy wyobraźnia. apropo jeszcze tych skarpetek. Kolesiówka luz założyła modne legginsy ale jakze skaleczyła ten trend i co ? ubrała się modnie - ALE WCALE TO NIE BYŁO POCIĄGAJĄCE pozdrawiam
|
|
#693 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie legginsomaniaczki
Sama od jakiegoś czasu chce sobie zakupic pierwsza parke bezszwowych oczywiscie czarnych legginsów dodam ze 3/4 i bez koronek bleeee.Mam do was takie pytanie byłabym wdzieczna gdyby któraś z was odpowiedziała .Jak sądzicie jakie powinnam nosić obuwie do legginsów wykluczam od razu adidasy i tym podobne?? ...Szp ilek za bardzo nie moge ubrać bo mam 180 wzrostu i jestem chyba troszeczke szczupla osoba 59 kg.A co do balerinek mam lekkie opory gdyz z tego powodu że jestem wysoka to rozmiar buta tez wiekszy 41,42....A ja mam kompleks dotyczacy wlasnie rozmiaru obuwia ....sadze ze moje nogi w balerinkach wygladaja na za duze chociaz moje kolezanki mowia ze sa w sam raz ...PORADZCIE PROSZE jakie obuwie powinnam nosic do legginsów .Z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi
|
|
|
|
|
#694 |
|
Wtajemniczenie
|
mi najbardziej podoba się z balerinkami...wybierz zaokrąglony czubek buta taki optycznie zmiejsza stope
fotografia wykorzystana dzieki uprzejmości ~kalasznikova http://www.digart.pl/praca/422738/Sl..._portrait.html VIVA! Akcja dla zwierząt! http://www.viva.org.pl/index.php?id=strona_glowna ![]() Malum est in necessitate vivere, sed in necessitate vivere necessitas nulla est. |
|
|
|
|
#695 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Do czego takie śmieszne rajstopki? :D
mam takie i noszę do spódnicu;]
|
|
|
|
|
#696 |
|
Przyczajenie
|
co sądzicie o balerinach zalaczonych pod tekstem ...??? jak myslicie czy dobrze one by wygladaly na osobie z moim wzrostem oraz rozmiarem buta.
Ostatnio wlasnie widzialam (2 dni temu moze) takie balerinych w Deichmannie w gdyni po 56 chyba złotych i chcialam sobie kupic jedna lub dwie pary z tych zalaczonych ponizej najlepiej chcialabym sobie kupic i biale i czarne z tych bialych podoba mi sie ta co ma taki lekko jakby obciety czubek wyglada to tak jakby byly to baletki prawdziwe .nie umiem tego wytlumaczyc![]() sorry ale przez pomylke zalaczylam dwie takie same balerinki Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2007-03-27 o 16:57 Powód: post pod postem, prosze uzywac Edycji |
|
|
|
|
#697 |
|
Wtajemniczenie
|
czarne sa fajne
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#698 |
|
Rozeznanie
|
Duża stopa w balerinkach z okrągłym czubkiem będzie oki, poza tym napewno skoro jesteś taka wysoka, to masz chudziutkie i zgrabne stopy, więc luźno
![]() Ja jutro wypylam w ogrodniczce i legginsach i mam w nosie cały świat
|
|
#699 |
|
Wtajemniczenie
|
Też uważąm, że mam dużą stopę w balerinkach. Mam rozmiar 39
![]() I pewnego dnia moja koleżanka powiedziała mi coś takiego, "Aga, w tych balerinkach widać Twoją dużą stopę" a ja jej odpowiedziałam, że "mi to nie preszkadza" :P a w balerinkach dalej chodzę i nie przejmuję się tym co ona lub ktoś inny myśli. Ubieram się dla siebie
|
|
#700 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
bo ja sama mam ich za duzo bo jak mialabym miec 190 cm to sie zalamie ![]()
|
|
|
|
|
|
#701 |
|
Raczkowanie
|
Hey
Jestem niziutka a butki to albo szpileczki albo balerinki |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#702 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Zarówno buciki jak i zdjecia są ładne |
|
|
|
|
|
#703 |
|
Rozeznanie
|
mi sie bardzo podoba właśnie połączenie legginsów z longami
ale nie powiem ich wzgadzone połaczenie z jeansowa minióweczką też uważam za niczego sobie powiedzcie mi jednak jak je nosicie w taka pogode
|
|
|
|
|
#704 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#705 |
|
Raczkowanie
|
Buciki kosztowały 99 zeta w Zarze ale kupilam je na promocji za 49.90 :P KOFFam leginsy nosze je do spodniczek, do dluzszych bluzeczek i sweterkow.. jako dodatek to jakis fajny paseczek w pasie.. A Buty to najbardziej mi sie podobaja balerinki albo jakies fajne na obcasie:P Kiedys zalozylam legginsy do sukienki takiej do kolanka i tesh sie bardzo wszystkim podobalo..
|
|
|
|
|
#706 |
|
Zadomowienie
|
planuje kupić sobie leginsy i nosić je do spódniczki, ciekawe czy sie odważę
|
|
#707 |
|
BAN stały
|
Haha niektóre wypowiedzi rozśmieszyły mnie do łez (nie to,żebym kogoś krytykowała)...
Ale po kolei... Po pierwsze legginsy (a nie GETRY-bo to co innego!) pasują do wszystkich butków:
Co do mody legginsowej to cały czas jestem na nią otwarta. Porażają mnie komentarze w stylu: "Nie będę w nich chodzić, bo już za dużo osób w nich chodzi-nie cierpie być klonem". OMG...ratujcie mnie. Tak się tym przejmujecie? A ja to szczerze mam gdzieś... Podobają mi się to noszę. Śmieszy mnie ta Wasza pogoń za innością. Ja noszę to co akurat mi się podoba,a nie to co jest modne. Nigdy nie nałoże kolorowych legginsów, bluzek w kropki czy kratke. Po prostu mi się to nie podoba! Chciałabym jeszcze dodać,iż legginsy nie są tylko dla wysokich lasek Moja kumpela ma 1.62 i wygląda w legginsach rewelacyjnie-zakładam się że większość tych długonogich żyraf nie wygląda tak bosko jak ona
|
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
ladnie, ladnie..
ale przydalyby sie jeszcze ladne, szczuple nogi
|
|
|
|
|
#709 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Leggnisy
ja mam szare legginsy takie we wzorek dresowy wiadomo o co kaman
lubie je.. ;p
|
|
#710 |
|
Raczkowanie
|
Ja kiedys widziałam dziewczynę ubraną w mini i koronkowe granatowe leginsy ( całe z koronki) i wyglądała świetnie. Co sądzicie o koronkowych leginsach - boję się, że to obciach chociaż mi się podobało.
|
|
|
|
|
#711 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: błyszczące leginsy z lycry?
ja nosze leginsy sa obcisłe i sexowne i fajne maja kolory
p.s dziewczyny dajcie namiary na wasze fotki w leginsach albo strojach z lycry.bardzo was prosze nie wstydzcie sie |
|
|
|
|
#712 |
|
Zadomowienie
|
Takie legginsy przydałby mi się na zajęcia z rytmiki. Niestety, nigdzie nie mogę ich znaleźć
![]() HELP ME!!!
|
|
|
|
|
#713 |
|
BAN stały
|
Jak dla mnie ujdą. Jednakże standarowe zwykłe legginsiki są wg mnie najjjjj///;-)
|
|
|
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#715 |
|
Przyczajenie
|
na allegro są te najbardziej błyszczące są wygodne
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2133050
|
|
|
|
|
#716 |
|
Raczkowanie
|
Nie, nie i jeszcze raz NIE... Straszne.
|
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się z Tobą nawet do noszenie w domu bym ich nie chciała
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Potrzebuję je na zajęcia, gdzie mamy czarne stroje
|
|
|
|
|
|
#720 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja pamiętam jak byłam mała to miałam takie czarne i fioletowe, wtedy to je kochałam, a teraz nie założyłabym
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

) albo tuniki? Wszedzie tylko te jeansowe mini 
...Szp ilek za bardzo nie moge ubrać bo mam 180 wzrostu i jestem chyba troszeczke szczupla osoba 59 kg.A co do balerinek mam lekkie opory gdyz z tego powodu że jestem wysoka to rozmiar buta tez wiekszy 41,42....A ja mam kompleks dotyczacy wlasnie rozmiaru obuwia
....sadze ze moje nogi w balerinkach wygladaja na za duze
chociaz moje kolezanki mowia ze sa w sam raz

56...54...53...52...51...50