![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze sny
Moje sny są dziwne... kiedys kilka razy śnil mi sie ten sam sen (nie pod rząd, ale z jakimś odstępem), w którym chodziłam nago wśród tłumu i byłam zażenowana, ale nie mogłam się ubrać... Nie mogłam! Było mi strasznie wstyd.
Drugi, również śnił mi się kilka razy ten sam... a mianowicie... że spadałam z góry, z jakiejś wysokości. Leciałam, leciałam cały czas i nie mogłam spaść w końcu na grunt, tylko caaaaaaały czas spadałam... To również było straszne uczucie, podobnie jak w pierwszym przypadku. Dosyć dziwne sny.. tym bardziej, że śniły mi się nie jednorazowo, a dokłądnie takie same kilka razy w mniejszych lub większych odstępach czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Wtajemniczenie
|
Mi sie dzisiaj snilo ze moj ortopeda przetaczal mi krew przez moj komputer
![]()
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj przechodzilam horror w czasie snu. pozar mi sie snil
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Rozeznanie
|
Ale mi głupi sen dzisiaj miałam
![]() ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy bylam zakompleksiona nastolatka mialam ten sen - a raczej ten motyw powtarzajacy sie ciagle. Teraz juz nie smi mi sie to wcale - ostatnio nawet snilo mi sie z ebylam bez majtek ale we snie myslalam ze kazdfy patrzy sie na moj tylek z porzadliwoscia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Zadomowienie
|
Rzadko pamiętam swoje sny ,ale jak już to są bardzo głupie .
Raz śnił mi się cały zespół "ICH TROJE " nago , był tam też synek Wiśniewskiego i wszyscy grali sobie i śpiewali na takich obłoczkach ![]()
![]() |
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
Mnie się ostatnio śniło, ze byłam w ciąży i dowiedziałam się o tym.A potem Żmijewski wyznawał mi miłość i znowu okazało sie, ze jestem w ciąży i ja się zdziwiłam i pytam się "Jak to znowu??"
![]() Blair toż to koszmar ![]()
![]() |
#698 |
Wtajemniczenie
|
ja tez mam czesto głupie sny, ale lubie je opowiadać znajomym, przynajmniej mamy sie z czego pośmiać.
kiedys miałam nawet sennik. no wiec kiedys snilo mi sie ze bylam w gabinecie davida coperfielda (dobrze napisałam ?) i że ścigał mni on na miotle, a ja mu ukradłam jakieś magiczne przedmioty śniło mi sie tez ze byłam przebrana za córke królowej, bo ona nie miala dziecka i mnie zatrudniła jako jej "córkę" a jak byłam mniejsza to moimczestym snem było że lecę z okna przedszkola na ulicę,i zawsze czułam przez sen że spadam. pamietam to byl mój koszmar. a ostatnio nie mam snów ![]()
![]() |
#699 |
Zadomowienie
|
dzis śnilo mi się, że gonił mnie mój ex nauczyciel z fizyki i jak mnie złapał, kazał powiedzieć ile wynosi prędkość światła
![]() ![]()
![]() |
#700 |
BAN stały
|
a mi dzisiaj sie snilo pare watkow:P
1. moj kumpel z klasy wyglada jak baba i zrobil sobie silokony ![]() 2. pisalam z moim przyjacielem na gg nagle tata mnie z bratem gdzies zawolal poszlam i dolaczyl do nas jeszcze koloega mojego brata:P przyslismy do domu i Kuba ten kupmel otwiera lodowkie i mowi ile jaj wy macie a moj brat moze chcesz pepsi ![]() 3. lezalam w szpitalu i byli ze mna 2 typow co z nimi krecialam przyniesli mi kwaiaty a ja laptopa mialam i na gg pisalam hehe:d ha se przypomnialam jak neta nie mialam i nalogowo w pasjansa gralam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Wtajemniczenie
|
Moje sny się nie sprawdzają bo raczej nie byłoby takiej możliwości. Z reguły śnią mi się tak abstrakcyjne rzeczy, że głowa mała. Zresztą mojej kumpeli, z którą mieszkam też się takie dziwne rzeczy śnią. Ale i tak nic nie przebije mojej sis, która dzisiaj rano opowiadała mi jak w dzieciństwie śniła jej się wojna, tzn. nie walka w dosłownym sensie tylko jakaś straszna baba [o imieniu Wojna
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale z pewnością nie bierze się to z braku akceptacji siebie, bo to zdecydowanie mnie nie dotyczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Rozeznanie
|
Mi się dzisiaj śniło, że siedziałam z koleżanką na ławce koło działek i samochodem jechał Mój wychowawca.
Dziwne jest to, że wczoraj faktycznie to miało miejsce, ale o tym, że wychowawca jechał i Nas widział dowiedziałam się dopiero dziś rano ![]()
![]() |
#704 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)
kiedys, przez bardzo dlugi okes, mialam rozne sny np. sotykalam sie ze znajomymi,jednak byl powtarzający sie element,a mianowicie to,ze ktos mnie gonil a ja nie moglam uciekać. BIeglam jak najszybciej,jednak to nie bylo bieganie. strasznie bolaly mnie nogi,czulam ze zaraz upadne...to bylo straszne... mysle ze odzwierciedlalo to moje zycie:P teraz juz duzo lepiej i te sny mnie nie nachodza;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio miałam taki sen:ja i moja dobra koleżanka byłyśmy w szkole, i był jakiś tam turniej i dlatego byliśmy tam do późna. Później Edyta mówi do mnie: chodź do mnie bo o 18. mam urodziny. Ja mówie ok, w szkole zrobiłyśmy listę zaproszonych i jedzenia. No i idziemy, idziemy(Edyta mieszka na końcu miasta) było ciemno bo już późno...i nagle nie wiemy gdzie jesteśmy...zabłądziłyśmy. ..krązymy wkoło jakiegoś podwórka i nie wiemy gdzie dalej iść. Dlatego weszłyśmy na te podwórko do jakiejś stodoły i schowałyśmy się w beczki ( i byłyśmy swiniami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
BAN stały
|
Mi się dzisiaj śnił były(zresztą z dwa dni temu,też mi się śnił
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
a nagle pojawia sie jego dziewczyna,a on "no tak tutaj jest,zapomnialem" i sciaga jej z palucha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj miałam głupi sen
![]() Byłam u spowiedzi i spytałam księdza czy całowanie to grzech, a on powiedział, że tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Zadomowienie
|
Mi się śnią bardzo różne i dziwne sny.
Ale najczęściej śnią mi sie morderstwa itp., ale takie z klimatem fajnym (typu jak w filmie "Jeździec bez głowy"). I nie tylko ktoś morduje, ale ja też.
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
ja też mam dziwne sny raz mi sie że jestem w ciąży,później że już mam dziecko roczne,później ze ma juz z 15lat,ah nie wiem czym to idzie
ostatnio mi sie sniło ze gonił mnie wielgachny pies z czerwonymi oczami ale uciekłam a ten pies w moim śnie jest jak jakiś dinozałr hehe
![]() |
#712 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam maksymalnie po***ane sny:/
Dzis naprzyklad snilo mi sie ze moja ciocia pobila moja koleznke(ciocia wcielenie spokoju) za to ze pies ja pogryzl:/
![]() |
#713 |
BAN stały
|
![]()
Każdy ma czasem sny jedni koszmary drudzy piękne i te zwyczajne a co wam sie śni?? Mi wczoraj sie sniło że miałam superancki samochodzik takiego wogole nie ma i uciekałam przed mafią przez superjasna autostrade gdzie byłam tylko ja i oni fakt jest taki ze w rzecywistosci nie mam prawka wiec uwazam ze był fajny troche adrenalinki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
BAN stały
|
Dzisiaj mialam rąbniety sen.Sniło mi się,że byłam na pogrzebie,noi wyszłam na pare minut z kaplicy,bo ktoś do mnie zadzwonił.Poczym gadając przez telefon,zauważyłam poruszenie,ludzie jacyś spanikowani,potem kogoś się spytałam co się stało.
Okazało się,że ktoś w trumnie się przebudził i wstał. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
BAN stały
|
Dot.: Co wam sie śni????????????
Jest już taki wątek o "naszych snach" specjalnie go odkopalam,bo i tak chciałam w nim napisać.
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...68#post4182168 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
A ja miałam ostatnio koszmar i obudziłam się z płaczem..
Śniło mi się stado koni, które było bardzo bardzo agresywne i one napierały na mnie.Uwielbiam konie, ale to było straszne.
![]() |
#717 |
Wtajemniczenie
|
śniło mi sie ostatnio 2 razy tej samej nocy, że nie zdałam ustnej z polaka (jej sie najbardziej boję:P), nieźle panikowałam podczas egzaminu, myliłam sie, nie mogłam znaleźć planu prezentacji, horror normalnie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
nie wiem dlaczego ale ostatnio śnią mi się wojny
Raz Niemcy napadli na Poznań ale z przyjaciółka udało mi sie obronić stolicę Wielkopolski ![]() drugi raz byłam w armii francuskiej, która zaatakowała Rosję. wszyscy wielbiciele żabich udek polegli oprócz mnie ![]() ![]() nie ma co bojowa ze mnie dziewczyna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#719 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Inne hity z ostatnich miesięcy: 1) Międzynarodowa przestępczość Aresztował mnie estoński ksiądz za jakieś przestępstwo popełnione "pod wpływem". Oczywiście byłam niewinna, próbowałam się tłumaczyć a ten nagle zniknął ![]() ![]() ![]() 2)*** Siedzę ze znajomymi przy wódce, a nagle przybywa o. Rydzyk z kamerą TV Trwam. Wyjaśnia, że chce odpowiedzieć na pytanie "Czy siedzenie na kolanach np. (tu ksywa pewnego dalszego znajomego) jest grzechem" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.