Wasze sny - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-04-04, 20:58   #691
różowiutka
Zakorzenienie

Dot.: Wasze sny

Moje sny są dziwne... kiedys kilka razy śnil mi sie ten sam sen (nie pod rząd, ale z jakimś odstępem), w którym chodziłam nago wśród tłumu i byłam zażenowana, ale nie mogłam się ubrać... Nie mogłam! Było mi strasznie wstyd.

Drugi, również śnił mi się kilka razy ten sam... a mianowicie... że spadałam z góry, z jakiejś wysokości. Leciałam, leciałam cały czas i nie mogłam spaść w końcu na grunt, tylko caaaaaaały czas spadałam... To również było straszne uczucie, podobnie jak w pierwszym przypadku.

Dosyć dziwne sny.. tym bardziej, że śniły mi się nie jednorazowo, a dokłądnie takie same kilka razy w mniejszych lub większych odstępach czasu.
różowiutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-05, 13:43   #692
bini6
Wtajemniczenie

Mi sie dzisiaj snilo ze moj ortopeda przetaczal mi krew przez moj komputer

bini6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-05, 13:48   #693
AaniaA
Zakorzenienie

a ja dzisiaj przechodzilam horror w czasie snu. pozar mi sie snil .
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-15, 21:32   #694
mara_m
Rozeznanie

GG do mara_m

Ale mi głupi sen dzisiaj miałam bo śniło mi się że jestem z mama na zakupach i kupuję jakieś buty, ale zadne jej sie nie podobały aż w koncu znalazzła takie jakieś w jej guscie i kupila nie mnie ale sobie .
Stary 2007-04-15, 21:36   #695
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez różowiutka Pokaż wiadomość
Moje sny są dziwne... kiedys kilka razy śnil mi sie ten sam sen (nie pod rząd, ale z jakimś odstępem), w którym chodziłam nago wśród tłumu i byłam zażenowana, ale nie mogłam się ubrać... Nie mogłam! Było mi strasznie wstyd.

Drugi, również śnił mi się kilka razy ten sam... a mianowicie... że spadałam z góry, z jakiejś wysokości. Leciałam, leciałam cały czas i nie mogłam spaść w końcu na grunt, tylko caaaaaaały czas spadałam... To również było straszne uczucie, podobnie jak w pierwszym przypadku.

Dosyć dziwne sny.. tym bardziej, że śniły mi się nie jednorazowo, a dokłądnie takie same kilka razy w mniejszych lub większych odstępach czasu.
Takie sny o nagosci i zazenowaniu to podswiadomy lek przed osmieszeniem sie itp. To sie czesto sni kiedy jestesmy niepewni siebie, bezbronni.

Kiedy bylam zakompleksiona nastolatka mialam ten sen - a raczej ten motyw powtarzajacy sie ciagle. Teraz juz nie smi mi sie to wcale - ostatnio nawet snilo mi sie z ebylam bez majtek ale we snie myslalam ze kazdfy patrzy sie na moj tylek z porzadliwoscia )

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-15, 22:23   #696
Blair
Zadomowienie

GG do Blair

Rzadko pamiętam swoje sny ,ale jak już to są bardzo głupie .

Raz śnił mi się cały zespół "ICH TROJE " nago , był tam też synek Wiśniewskiego i wszyscy grali sobie i śpiewali na takich obłoczkach
Stary 2007-04-15, 22:27   #697
Sweet_21
Zakorzenienie

Mnie się ostatnio śniło, ze byłam w ciąży i dowiedziałam się o tym.A potem Żmijewski wyznawał mi miłość i znowu okazało sie, ze jestem w ciąży i ja się zdziwiłam i pytam się "Jak to znowu??"

Blair toż to koszmar

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-15, 22:29   #698
dorkaaa
Wtajemniczenie

ja tez mam czesto głupie sny, ale lubie je opowiadać znajomym, przynajmniej mamy sie z czego pośmiać.
kiedys miałam nawet sennik.

no wiec kiedys snilo mi sie ze bylam w gabinecie davida coperfielda (dobrze napisałam ?) i że ścigał mni on na miotle, a ja mu ukradłam jakieś magiczne przedmioty

śniło mi sie tez ze byłam przebrana za córke królowej, bo ona nie miala dziecka i mnie zatrudniła jako jej "córkę"

a jak byłam mniejsza to moimczestym snem było że lecę z okna przedszkola na ulicę,i zawsze czułam przez sen że spadam. pamietam to byl mój koszmar.

a ostatnio nie mam snów
Stary 2007-04-16, 06:22   #699
Wafelina :)
Zadomowienie

dzis śnilo mi się, że gonił mnie mój ex nauczyciel z fizyki i jak mnie złapał, kazał powiedzieć ile wynosi prędkość światła zestresowałam się tym snem

Don`t be affraid - Taddy`s home!
Wafelina :) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-16, 13:45   #700
gamegirl
BAN stały

a mi dzisiaj sie snilo pare watkow:P
1. moj kumpel z klasy wyglada jak baba i zrobil sobie silokony obcisla bluzka i istna baba:P
2. pisalam z moim przyjacielem na gg nagle tata mnie z bratem gdzies zawolal poszlam i dolaczyl do nas jeszcze koloega mojego brata:P przyslismy do domu i Kuba ten kupmel otwiera lodowkie i mowi ile jaj wy macie a moj brat moze chcesz pepsi
3. lezalam w szpitalu i byli ze mna 2 typow co z nimi krecialam przyniesli mi kwaiaty a ja laptopa mialam i na gg pisalam hehe:d

ha se przypomnialam jak neta nie mialam i nalogowo w pasjansa gralam snilo mi sie jak bym normalnei grala gdzie karty mam przestwaic caly ekran mialam kart hehe to sie nazywa obsesja
gamegirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-16, 14:28   #701
miu miu
Wtajemniczenie

Moje sny się nie sprawdzają bo raczej nie byłoby takiej możliwości. Z reguły śnią mi się tak abstrakcyjne rzeczy, że głowa mała. Zresztą mojej kumpeli, z którą mieszkam też się takie dziwne rzeczy śnią. Ale i tak nic nie przebije mojej sis, która dzisiaj rano opowiadała mi jak w dzieciństwie śniła jej się wojna, tzn. nie walka w dosłownym sensie tylko jakaś straszna baba [o imieniu Wojna ], która przyłaziła pod okno i mówiła, że idzie wojna a ubrana była w płachtę (taką wiecie, że jak się podniesie rękę to robią się takie "skrzydła") w... kolorowe czołgi Myślałam, że padnę ze śmiechu Od dzisiaj już zawsze kolorowe czołgi będą mi się kojarzyć z "Wojną"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-16, 15:33   #702
różowiutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Takie sny o nagosci i zazenowaniu to podswiadomy lek przed osmieszeniem sie itp. To sie czesto sni kiedy jestesmy niepewni siebie, bezbronni.

Kiedy bylam zakompleksiona nastolatka mialam ten sen - a raczej ten motyw powtarzajacy sie ciagle. Teraz juz nie smi mi sie to wcale - ostatnio nawet snilo mi sie z ebylam bez majtek ale we snie myslalam ze kazdfy patrzy sie na moj tylek z porzadliwoscia )
Lęk przed ośmieszeniem? Możliwe. Ale chyba każdy to ma. Tylko moze jedni bardziej, inni mniej. Widać ja bardziej
Ale z pewnością nie bierze się to z braku akceptacji siebie, bo to zdecydowanie mnie nie dotyczy
różowiutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-16, 15:49   #703
*Sweety*
Rozeznanie

GG do *Sweety*

Mi się dzisiaj śniło, że siedziałam z koleżanką na ławce koło działek i samochodem jechał Mój wychowawca.
Dziwne jest to, że wczoraj faktycznie to miało miejsce, ale o tym, że wychowawca jechał i Nas widział dowiedziałam się dopiero dziś rano

*Sweety* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 20:58   #704
martolka
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do martolka GG do martolka Wyślij wiadomość przez MSN do martolka Send a message via Skype™ to martolka
Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)

kiedys, przez bardzo dlugi okes, mialam rozne sny np. sotykalam sie ze znajomymi,jednak byl powtarzający sie element,a mianowicie to,ze ktos mnie gonil a ja nie moglam uciekać. BIeglam jak najszybciej,jednak to nie bylo bieganie. strasznie bolaly mnie nogi,czulam ze zaraz upadne...to bylo straszne... mysle ze odzwierciedlalo to moje zycie:P teraz juz duzo lepiej i te sny mnie nie nachodza;P
martolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 21:15   #705
mila17
Zakorzenienie

ja ostatnio miałam taki sen:ja i moja dobra koleżanka byłyśmy w szkole, i był jakiś tam turniej i dlatego byliśmy tam do późna. Później Edyta mówi do mnie: chodź do mnie bo o 18. mam urodziny. Ja mówie ok, w szkole zrobiłyśmy listę zaproszonych i jedzenia. No i idziemy, idziemy(Edyta mieszka na końcu miasta) było ciemno bo już późno...i nagle nie wiemy gdzie jesteśmy...zabłądziłyśmy. ..krązymy wkoło jakiegoś podwórka i nie wiemy gdzie dalej iść. Dlatego weszłyśmy na te podwórko do jakiejś stodoły i schowałyśmy się w beczki ( i byłyśmy swiniami nie wiem kiedy się to przemieniło) I w tej beczce przesiedziałyśmy do lata (a wyszłyśmu ze szkoły chyba jesienią) No i już miałyśmy zwiewać, aż tu przychodzi gospodyni. No to żeby nas nie zobaczyła biegniemy spowrotem do beczki, ale w tym śnie byłam wyjątkowo grubym prosiakiem i się nie zmiesciłam Poszliśmy do jakiegoś chlewika i usiadłyśmy w rogu. I weszła tam gospodyni, i nie zauważyła nas, ale mi wystawała raciczka, którą szybko podkuliłam i babka odeszła nie zauważając nas. Po tym wszystkim wybiegliśmy z podwórka i przeżyłyśmy szok: drogi były jakieś nowoczesne, kilkupiętrowe Ale stały na tych drogam nasi kuple mrówki ze szkoły i powiedzieli, ze nas odprowadzą A później się obudziłam...nie wiem skąd mi się biorą takie sny
mila17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 21:47   #706
atka83
BAN stały

Mi się dzisiaj śnił były(zresztą z dwa dni temu,też mi się śnił ) A w śnie widziałam nas,że wróciliśmy do siebie,że gdzieś szliśmy,a on powiedział do Mnie.Niech no znajde tylko pierścionek(zaręczynowy) tylko nie wiem gdzie go mam. Nie lubie takich snów,bo potem mam podły nastrój. :/
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 21:49   #707
bess
Zakorzenienie

a nagle pojawia sie jego dziewczyna,a on "no tak tutaj jest,zapomnialem" i sciaga jej z palucha
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 22:12   #708
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
a nagle pojawia sie jego dziewczyna,a on "no tak tutaj jest,zapomnialem" i sciaga jej z palucha
Dzięki za dalszy ciąg tego snu ,kto wie czy gdybym śniła o tym dalej tak by nie było.
Stary 2007-04-19, 22:30   #709
klaudynka4
Zakorzenienie

GG do klaudynka4 Send a message via Skype™ to klaudynka4

Wczoraj miałam głupi sen
Byłam u spowiedzi i spytałam księdza czy całowanie to grzech, a on powiedział, że tak Heheh

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-19, 22:43   #710
maryd
Zadomowienie

GG do maryd

Mi się śnią bardzo różne i dziwne sny.
Ale najczęściej śnią mi sie morderstwa itp., ale takie z klimatem fajnym (typu jak w filmie "Jeździec bez głowy"). I nie tylko ktoś morduje, ale ja też.

maryd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 23:03   #711
dra
Zakorzenienie

ja też mam dziwne sny raz mi sie że jestem w ciąży,później że już mam dziecko roczne,później ze ma juz z 15lat,ah nie wiem czym to idzie
ostatnio mi sie sniło ze gonił mnie wielgachny pies z czerwonymi oczami ale uciekłam a ten pies w moim śnie jest jak jakiś dinozałr hehe
Stary 2007-04-20, 07:23   #712
Asi_ek
Wtajemniczenie

Ja mam maksymalnie po***ane sny:/
Dzis naprzyklad snilo mi sie ze moja ciocia pobila moja koleznke(ciocia wcielenie spokoju) za to ze pies ja pogryzl:/
Po 12 godzinach nazwiesz go kłamcą?

Asi_ek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-20, 22:33   #713
Żaneta19
BAN stały

Talking Co wam sie śni????????????

Każdy ma czasem sny jedni koszmary drudzy piękne i te zwyczajne a co wam sie śni?? Mi wczoraj sie sniło że miałam superancki samochodzik takiego wogole nie ma i uciekałam przed mafią przez superjasna autostrade gdzie byłam tylko ja i oni fakt jest taki ze w rzecywistosci nie mam prawka wiec uwazam ze był fajny troche adrenalinki
Żaneta19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-20, 23:02   #714
atka83
BAN stały

Dzisiaj mialam rąbniety sen.Sniło mi się,że byłam na pogrzebie,noi wyszłam na pare minut z kaplicy,bo ktoś do mnie zadzwonił.Poczym gadając przez telefon,zauważyłam poruszenie,ludzie jacyś spanikowani,potem kogoś się spytałam co się stało.
Okazało się,że ktoś w trumnie się przebudził i wstał.
Stary 2007-04-20, 23:06   #715
atka83
BAN stały

Dot.: Co wam sie śni????????????

Jest już taki wątek o "naszych snach" specjalnie go odkopalam,bo i tak chciałam w nim napisać.

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...68#post4182168
Stary 2007-04-20, 23:07   #716
Sweet_21
Zakorzenienie

A ja miałam ostatnio koszmar i obudziłam się z płaczem..
Śniło mi się stado koni, które było bardzo bardzo agresywne i one napierały na mnie.Uwielbiam konie, ale to było straszne.

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-21, 09:36   #717
caro_l_a
Wtajemniczenie

śniło mi sie ostatnio 2 razy tej samej nocy, że nie zdałam ustnej z polaka (jej sie najbardziej boję:P), nieźle panikowałam podczas egzaminu, myliłam sie, nie mogłam znaleźć planu prezentacji, horror normalnie :P
caro_l_a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-21, 22:27   #718
natalii87
Zakorzenienie

nie wiem dlaczego ale ostatnio śnią mi się wojny

Raz Niemcy napadli na Poznań ale z przyjaciółka udało mi sie obronić stolicę Wielkopolski

drugi raz byłam w armii francuskiej, która zaatakowała Rosję. wszyscy wielbiciele żabich udek polegli oprócz mnie

nie ma co bojowa ze mnie dziewczyna

natalii87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-21, 23:39   #719
wredziulek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natalii87 Pokaż wiadomość
nie wiem dlaczego ale ostatnio śnią mi się wojny

Raz Niemcy napadli na Poznań ale z przyjaciółka udało mi sie obronić stolicę Wielkopolski

drugi raz byłam w armii francuskiej, która zaatakowała Rosję. wszyscy wielbiciele żabich udek polegli oprócz mnie

nie ma co bojowa ze mnie dziewczyna
Hahaha, witaj w klubie Mi się niedawno śniło, że zasilałam, a dokładniej zasilałem (!!!) szeregi walecznej 1. Dywizji Waffen-SS (!!!) broniąc Budapesztu... Nie wiem, co o tym sądzić. Może to moje poprzednie wcielenie czy jak?

Inne hity z ostatnich miesięcy:

1) Międzynarodowa przestępczość
Aresztował mnie estoński ksiądz za jakieś przestępstwo popełnione "pod wpływem". Oczywiście byłam niewinna, próbowałam się tłumaczyć a ten nagle zniknął , więc ja go szukam, byłam w klasztorze, ale opat nic nie wiedział , no to szukam dalej, aż doszłam na poznański Stary Rynek, patrzę a tam koło Ratusza maszeruje równa kolumna chorwackiej armii w umundurowaniu pustynnym. Podchodzę do dowódcy, Chorwat jak się patrzy, czerwono-biała szachownica na przedramieniu, i mu tłumaczę, kogo szukam. On nie łapie, więc mówię "ESTONIA!". Zrozumiał i mówi (po swojemu, chorwacku ) "Nie ma go, bo złamał obie nogi.".

2)***
Siedzę ze znajomymi przy wódce, a nagle przybywa o. Rydzyk z kamerą TV Trwam. Wyjaśnia, że chce odpowiedzieć na pytanie "Czy siedzenie na kolanach np. (tu ksywa pewnego dalszego znajomego) jest grzechem" W skrócie sprawa zakończyła się tak, że przysiadł się i razem spożywaliśmy spirytus.
Stary 2007-04-22, 09:35   #720
natalii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wredziulek Pokaż wiadomość

2)***
Siedzę ze znajomymi przy wódce, a nagle przybywa o. Rydzyk z kamerą TV Trwam. Wyjaśnia, że chce odpowiedzieć na pytanie "Czy siedzenie na kolanach np. (tu ksywa pewnego dalszego znajomego) jest grzechem" W skrócie sprawa zakończyła się tak, że przysiadł się i razem spożywaliśmy spirytus.

dobre

natalii87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości