![]() |
#691 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]()
super, fotki
![]() ![]() ![]() ![]() Ania tak ładnie przedsawiłaś dziewczyny a Ty gdzie jesteś ?? na pierwszym zdjęciu ?? dla mnie to prosze wszyskie przedstawić bo nieznam nikogo ![]() ![]() Edytowane przez Pyreczka Czas edycji: 2007-03-03 o 19:42 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Pyreczko ja nie Ania, ale odpowiem na Twoje pytanie. Zdjęcie nr 1 : AniaA; zdjęcie nr 2 : Evka (ubrana w czarny golf)oraz Babessa (w białej bluzce), zdjęcie nr 3. Ja i Arianka (w kitce), zdjęcie nr 4 Karola 30 i zdjęcie nr. 5 tak jak na zdjęciu drugim. Niestety brak autorki zdjęć czyli Igi, ale z pewnością następnym razem jak ja wezmę aparat
![]() Aniu a ty sie nie masz czego obawiać i spróbuj tylko nie przyjść na następe spotkanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do szarlotki- nie uwazam tego za obzarstwo, zjadłam raptem pól a nie spałam większość nocy- najpierw nie mogłam zasnąć a pozniej od 4 nie spałam i dopiero jak się jasno zaczeło robić przysnełam. Ta szarlotka była spalona z wierzchu a w smaku jedynie cynamon bylo czuć, wogóle mnie nie zachwyciła a jeszcze ten ból ![]() Co do taksówki to zapłaciłam 20zł ![]() ![]() ![]() W sumie facet nie był nie miły, nic nie gadał do mnie na szczęście. Dobrze, że mnie tak mało na tych fotach widać ![]() Monia jakbyś jednak przyjechała to u mnie by był pokoj wolny bo brat na niespodziewany wyjazd wyjechał, jak królowa byś spała sama w pokoju hyhy ![]() Dziewczyny wczoraj byłam w teatrze na Namiętności i jeśli komuś by przyszło do głowy iśc to nie polecam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Super fotki ![]() ![]() Babessa, fryzurkę zmieniłaś trochę? W pierwszej sekundzie Cię nie poznałam ![]() ![]() Ewuś, ale z namaszczeniem kroisz coś tam na talerzu ![]() ![]()
![]() |
#695 |
Zakorzenienie
|
Oj Evcia to współczuję, moja szarlotka była przepyszna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
mi tez po szarlotce nie bylo niedobrze, wrecz odwrotnie. mi bardzo smakowala tak jak Camilli. ponadto ja lubie bardzo cynamon i to "podpieczenie" z wierzchu rowniez
![]() Ewa co do tego, ze nie spalas tej nocy (przed spotkaniem) - to ja tez mialam ciezka noc. ponadto moja znajoma z pracy tez narzekala na to, ze nie mogla spac ![]() co do taksowek to ja zaplacilam 15 zl + 3 zl (ode mnie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 | ||
Wtajemniczenie
|
Tościka piłuję
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś nowa edycja Tańca z gwiazdami, ogladamy? ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 |
|
![]()
hejka Dziewczyny
![]() ![]() Camilla wielkie dzięki za przedstawienie dziewczyn ![]() ![]() własnie zjadłam obiad i zaraz zabieram się za geografię razem z synem szkoda, że dziś już niedziela, od jutra kolejne cięzkie dni a jeszcze sobotę mam zajętą szkoleniem integracyjnym z pracy. I mój wekend jest krótszy ![]() w dodatku jutro mam zajęcia z najgorszym profesorem jak do tej pory poprostu piekło chyba sobie "zafunduje" dzisiaj czas dla siebie w łazience heh maseczka, paznokcie itp. ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Zadomowienie
|
U mnie po gościach już ani śladu
![]() ![]() Camilla cosik mi się wydaje że następnym razem zdjęcie mnie nie ominie ![]() ![]() Evcia wydaje mi się że następnym razem weźmiesz pierniczka ![]() AniuA przesadzasz z tą twoją buziunią bo nie ma na niej tragedii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
|
Wczoraj byłam w Ikei to było straszne co tam się wczoraj działo
![]() o dlatego nie wybieram się do takich molochów w wekendy, chyba że mnie już naprwdę desperacja dopadnie hehe ja byłam dzisiaj w Piotrze i Pawle wiec koszmar , jeszcze trafiłam jak ludziska wyrzucili się z kościoła , to była dopiero prawdziwy nalot hehe Edytowane przez Pyreczka Czas edycji: 2007-03-04 o 16:51 Powód: zmiana czcionki |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
Iga dokładnie, w związku z tym, że bardzo lubię robić zdjęcia, na pewno Cie nie ominie
![]() Ja właśnie wróciłam z Tomkiem z urodzin " szwagierki" i zaraz wrzucam się do wanny, moze jeszcze jakiś peeling i maseczke sobie machne na twarz tak jak pyreczka bo ostatnio mam zmęczoną i ziemistą cerę ![]() Tradycyjnie weekend stanowczo za szybko mi minął ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
|
![]()
Camilla szybciutko zakończyłas imprezkę imieninową,
mnie w kwietniu czeka sporo imprez imieninowo urodzinowych a co za tym idzie sporo wydatków a tu jeszcze świeta za pasem ak ten czas szybko ucieka ja już po zabiegach twarzowych, teraz tylko pozostaje prysznic. Ale to mogę dopiero po spacerze z moim psiakiem przyznaję rację Camilla wekendy trwają zbyt krótko a mój przyszły będzie jeszcze krótszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
oj tak, jutro juz poniedzialek, a ja w ogole nie odpoczelam
![]() ![]() ja chcialam obejrzec V edycje tanca z gwiazdami, ale jakos nie mam ochoty i ponadto tz oglada skazanego na smierc na polsacie. jeszcze sterta naczyn w kuchni krzyczy, trzeba przygotowac synkowi ubranka do przedszkola, soba sie zajac... aaaa, i moze nastepne spotkanko uda nam sie zoorganizowac juz na powietrzu, bo moze bedzie cieplo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Konto usunięte
|
JA jak zwykle cały weekend trenowalam i jak zwykle nie mialam dostepu do intrenetu, ale dziewczynki jestescie przesliczne <3!
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |
Wtajemniczenie
|
Sęk w tym, że piernika wcinam tylko w Święta a za sernikiem nie przepadam. Innych ciast tam nie mają więc przerzucam się na konkrety
![]() Cytat:
![]() Co do Ikei w niedziele- byłam tylko raz i nigdy wiecej. Tam ludzie przyjezdzają na obiady a nie zakupy ![]() Też już myśle, że niedługo w ogródkach będziemy siedziec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny!!!!
![]() wykurowałam się juz troszkę, od czwartku lezałam w wyrku i dziś jak wrociłam do pracy okazało się ze prawie wszyscy są chorzy... i to niby przeze mnie? ![]() ![]() dziewczyny gratuluje super spotkanka!!!! Ja ponawiam swoje pytanko sprzed tygodnia , czy wiecie może gdzie oprócz Połwiejskiej maja dośc spory wybór stroji kąpielowych???? |
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Zadomowienie
|
widzę, że spotakanko było udane
![]() ja chyba wpadnę w jakąś załamkę bo ostatnio mam także robote w soboty i to od 6 tak to ja chyba w najbliższym czasie raczej się z wami nie spotkam ![]() chyba, że wcześniej porzucę robotę ![]() Co do zakupów w soboty to część ludzi je robi w niedziele bo w inne dni pracuje i tylko w ten dzień mogą zrobić zakupy, a że to się wiąże z rodzinnymi wypadami no cóż coś za coś, poczekać można jak nasz kochany rząd zamknie nam sklepy w niedziele ![]() A w ikea zrobili graniczenia, co do sprzedaży hot dogów, a ludzie to jednak bałamuty, rzucać się na bułe z kełbasą bo za złotówkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Zadomowienie
|
Co do Ikei w sobotę to nie miałm wyjścia, ciocia z Łódzkiego przyjechała, a tam nie ma Ikei
![]() ![]() We czwartek jadę na wiosenne zakupowe szaleństwo ![]() Evciu nasze spotkania to jak święto ![]() ![]() O maj got! Widziałam wczoraj "Taniec z gwiazdami" i totlnie już mi się to nie podoba, a Tuskowa jeju jaka ona jest daremna z zachowania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#710 |
Zadomowienie
|
Hurra
![]() ![]() ![]() Wiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
Kamila słonko, dziękuję Ci bardzo
![]() ![]() Uuu, tych tańców już chyba dwie edycje nie oglądałam i chyba znów potwierdza się moja teoria że to nudy ![]() Iga, oczywiście że rób zdjęcia nowej fryzury ![]()
#712 |
Zakorzenienie
|
Monika bardzo się ciesze, ze doszły i że jesteś zadowolona, mam nadzieje, że nie ściemniasz
![]() ![]() Iga oczywiście, że musisz koniecznie wkleić zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Wtajemniczenie
|
nie no ja tez nie moge pattrzec juz na ten Taniec z gwiazdami :/ masakra jak dla mnie.. a tak w ogole no ile mozna 1... 2... 3 edycje to juz duzo.. ciekawe kiedy to sie skonczy :P
a wiecie, postanowilam zostac w Wa-wie do konca tygodnia, zrobilam sobie tydzien wolnego .. Grzesiu sie rozchorowal.. ja mam juz zapalenie oskrzeli wiec nawet nie chce mi sie wracac :P dzisiaj na tlenie wyczytalam, ze ponoc pojutrze bedzie 20 stopni !!! !!! !!! ![]() Iga - czekamy na fotki :P
#714 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam do was głupie pytanie, możecie mi powiedzieć jak się uzywa multicytowania, bo ja nie wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brąz jest naprawdę śliczny, ciemny, intensywny z jakby zieloną poświatą; róż wyszedł dość mocno cukierkowy i muszę wykombinować jak najlepiej się nim malować; ciekawi mnie jeszcze ten Twój cień który wkleiłaś bo na zdjęciu strasznie mi się spodobał. Spisałaś się na medal ![]() Kamila, pomiędzy "cytuj" a "odp" masz właśnie funckę muli, zaznaczasz ją przy każdej odpowiedzi którą chcesz zacytować (podświetli się) i klikasz odpowiedz na samym dole ![]()
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
Monika bardzo dziekuje za odpowiedź. Co do różu, to nie byłam przekonana, było kilka odcieni, ale ten co Ci przysłałam, był najjaśniejszy z nich wszystkich. Proponuję, żebyś połaczyła go z bielą, wtedy powinien wyjśc delikatniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Wtajemniczenie
|
Hyhyhy
![]() ![]() Co do tanca z gwiazdami to i tak nic nie przebije tego o śpiewaniu na polsacie. Co za żenada, widziałam fragment powtorki w niedzielę ![]() Nafie zdrowiej! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
Jakie śpiewanie na polsacie, co to jest?
![]() ![]() Choć żałuję bardzo że nie mam tvn style ![]()
#719 |
Wtajemniczenie
|
Moniś może to Ci pomoze http://kozaczek.pl/plotka.php?id=843
![]() Połowy ludzi nie znam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.