![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
Ja zraszam raz dziennie
![]() ![]() A co ogladasz ??? Ja latam po wizazu i chyba nie ma juz nic czego bym nie przeczytala ;D Okres mam od wczoraj ( teraz koncoweczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka
![]() ![]() ![]() ![]() My jeszcze nic nie ogladamy tz jest na kanapie ja w fotelu siedze i tylko mowimy sobie Idz wsadz plyte Nie to ty idz To ja nie ide To ja tez nie ![]() ![]() Zrobilam ta zupe i dobra jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
Nie zawsze tak krotko mam ( czyt. NIGDY )
![]() My czesto z TZ tak mamy, ze nie chce nam sie wlaczac, albo on mowi, ze ja nigdy nie ide tylko zawsze on ![]() ![]() Moj TZ uwielbia ostre potrawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka juz ci mialam o tescie pisac ale do gina idziesz -przypomnuialo mi sie Ja za to zapomnialam test kupic
![]() ![]() ![]() ![]() Monika aaa zapomnialam przekichane masz z tymzebem pewnie juz spi i tapsy wzielas to powinno pomoc i do detysty bujaj bo tak bez powodu to nie boli od tak sobie . Siezynka patz co teraz znalalzm o chilli hihi Chili rozgrzewa i sprawia, że krew szybciej krąży. To przyprawa dodająca kochankom „pieprzu”. Podnosi temperaturę! Przyspiesza także spalanie kalorii. |
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Zakorzenienie
|
Monka teraz do Polski planujemy jechac w pazdzierniku, bo TZ kuzyn ma wesele. Byc moze pojedziemy wczesniej, nie wiem.... Kiedys jeszdzilismy czesciej, jak Olivii jeszcze nie bylo to bylismy raz w miesiacu w Pl, pozniej coraz mniej. Ostatni raz bylam w lipcu u siostry na weselu. Zazwyczaj, jak jedziemy to na ok. 2 tyg. Nie tesknie juz prawie wcale... ale czesto mysle o wszystkich znajomych, rodzinie itd... Juz sie przyzwyczailam do zycia tutaj
![]() Monika Monka ma racje, lepiej sie wybrac do dentysty.... najgorsze co moze byc to bol zeba, w ciazy to przechodzilam !! Cala ciaze chodzilam do stomatologa robic kapitalke ![]() Monka a kiedy Ty jedziesz ??? Na ile ??? Pokaz swojego TZta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
Siezynka no ja bym nie wyrbila jakbym miala w pazdzierniku jechac hehe Ja jade w niedziele na tydzien tylko
![]() ![]() ![]() ![]() Dlamnie to najgorsze co moze byc to bole porodowe hehe to to juz jest wyzsza szkola przetrwania Ja bym bez znieczulenia nie wyrobila musialabym ale mialam ta okazje ze tylko pstryklam i mi dali takze skozystalam haha .Ty mialas znieczulenie czy nie?a dlugo porod trwal? wklej jakas fote Oliwki jak sie urodzila bo nie wiem czy wklejalas . Ja dzis na zakupach bylam kupowalam kuzynce malemu szmatki ale skreca jak sie widzi takie malutki maciupkie spiszki czy jeansy albo bluzy no miodzik A moj tz tylko mnie szturcha i brwi podnosi W sylwka mowie mu pomysl zyczenie A te Chce miec dzidziusia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
Doridee to sie kuruj zjedz sobie czosnek na noc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
Doridee wypoczywaj, nie wiedzialam, ze tak dlugo siedzisz
![]() Monka mowi sie, ze bole porodowe szybko sie zapomina, to prawda... ja juz ich nie pamietam, dlatego chce drugie dziecko ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz cos poszukam i wkleje ![]() A Ty gdzie rodzilas ???? Normalnie ??? TZ byl z Toba ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
Prosze bardzo :
|
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
Siezynka haha toz ztych boli prawie nic nie poczulas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widze fotki kochany szkrabik hehe duza byla nie? jak sie oglada takie fotki to tylko slinka cieknie na nestepne hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze to znalazlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
To niezle mialas
![]() Olivia wazyla 2800, mala byla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
Siezynka a to rzeczywiscie kruszynka z niej byla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
Nie mam zielonego pojecia ile teraz wazy
![]() ![]() Ja bym nie wytrzymala tyle czasu nie mowic, ze jestem w ciazy ![]() ![]() Wklej Twojego dzidka zdjecia, jak byl malutki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka ja tam umiem trzymac jezyk za zebami zwlaszcza ze wiem ze bedzie szok i zdziwienie i najlepsza niespodzianka jaka moze byc
![]() ![]() ![]() Spadam teraz ja ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
Ja tez juz spadam, spac mi sie chce jak nie wiem co. Jutro musze wczesniej wstac, tzn ok. 9:00
![]() I Ty o tej porze bedziesz film ogladala ???????????????? Niezle.... Dobranoc, do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Zakorzenienie
|
Siezynka ja tez musze jutro wczesnie wstac hehe jakby dzidka nie bylo to bym spala do poludnia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Czesc Amelka
![]() Zapomnialm wczoraj napisac .Karmilam malego rosolem poszlam po cos zeby wytrzec mu buziaka a wchodze i szok przyjelam Dzidek lyzka w zupe i do buzi i je ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Rozeznanie
|
Monka - podziwiam , trzecia w nocy a Ty na chodzie.
ja o tej porze to juz sie przewracam na drugi bok i niedługo wstaję |
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
Darai dzieki za zaproszenie
![]() Alabama wyczailam cie w znajomych u Daria wyslalam ci zaproszenie Normalnie cie nie zpoznalam gdyby nie Tymek ![]() Gosiula korzystam z czasu kiedy z tz-tem jestesmy razme Raz czasem dwa dni w tyg sie widzimy takze to jest nic.Wsaje rano jak pijana ale chwile posiedzimy i potem ide z malym odespac Potem mi sie spac w nocy niechce i takie kolo .I wogule to Sniezynka mnie zagaduje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() no tak jak myslalam-nabazgraly!!! ![]() Sniezynka sliczne fotki,jak ty mala stroilas juz od narodzin ![]() ![]() ![]() ![]() Monka ty to niedlugo w nocy bedziesz na wizazu a w dzien aaaa... ![]() ![]() ![]() Doridee kuruj sie kuruj ![]() ![]() Zab mi boli... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Rozeznanie
|
Monka ty jak nietopez-prowadzisz zycie nocne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
Czesc Babki
![]() ![]() ![]() Nie mam kiedy pisac, bo tz mi mowi - eee ja w domu, a Ty chcesz siedziec przy kompie ![]() ![]() ![]() U nas leci, popisze wiecej kiedys, jak tz-ta w domku nie bedzie ![]() Calusy Edytowane przez edytcia Czas edycji: 2008-01-03 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Rozeznanie
|
Kurcze, padam na twarz! Emka wczoraj szalała do 22:00, a zawsze o 19:00 idzie spać... Do tego w dzień nie chciała spać i szalała jak nakręcona cały dzień. W nocy znowu jęczała, bo wczoraj kupy nie było i brzunio bolał. Za to dzisiaj sadzi co 5 min.
![]() Monka,podziwiam szczerze za to siedzenie do późna. Ja wczoraj polazłam o 1:00 i dzisiaj mam tego skutki ![]() No masz ci los! Chwila pisania na wizaży, a Emka już podkradła okulary tż-ta i lata po pokoju! Niech już idzie wreszcie spać, to bedzie spokój! ![]()
#716 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny dzieki za zaproszenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
Djamelka, o nie nie, dzidka już nie będzie
![]() ![]() ![]() Monika mam Dermacol ale używam go tylko i wyłącznie punktowo, jako korektor, czasem po oczy ale bardzo malutko. Moim zdaniem nie nadaje się na całą twarz chyba ze rozmieszasz go z kremem lub lżejszym podkładem. Jasne do zdjęć sie nadaje bo całkowicie kryje i daje teatralny efekt ale na co dzień w życiu bym go nie używała na całą twarz ![]() ![]() ![]() Wenezja u nas to samo, Ala chodzi spać o 22-23.00, no chyba ze nie ma drzemki w dzień to wtedy zasypia między 20-21.00. No cóż, cos za coś ![]() ![]() Ja ciagle chora ![]() ![]()
Alicja ![]() Edytowane przez Doridee Czas edycji: 2008-01-03 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
Doridee Amelka
![]() ![]() z dermacolem to zobacze.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Rozeznanie
|
Monika ladny kolor wlosow masz-jaki to?Robilas u fryzjera?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
Djamelka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monka gratulacje dla Kartala za samodzielne jedzenie, Ala tez ju sama umie zjeść zupkę ale trwa to wieki, bo większość zamiast w buzi laduje na niej ![]() ![]() No i koniec pisania bo mi ala jęczy, nie umie sie sama niczym zajac, tylko: mama mama mamaaaaaaaaaaaaaaaaaa:coo l:
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.