|
|
#691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
no własnie tak to jest z zywymi choinkami nie ma to jak sztuczna choc pio w domu tez ma zywa i jeszcze niesle sie trzyma
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety tak to jest z tymi zywymi choinkami, piękne są , slicznie pachną tylko niestety wieczne nie są ...
w poniedziałek rozbiorę a do tego czasu mam nadzieję nie zostanie mi kikutek i stos igiełek pod nim
|
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze w choince jest to, że co roku jest troszkę inna, kłójąca i pięknie pachnie, szczególnie jak ją się dopiero co rozpakuje Nie zamienię żywej na żadną inną. Moi rodzice to choinkę żywą rozbierają 25 stycznia (przed urodzinami mojej mamy), a my w zeszłym roku w lutym dopiero Tylko w tym roku bubel nam się trafił
|
|
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
My też odkąd pamięcią sięgnę mamy tradycję ubierania żywej choinki.Mój tato ma niezwykły dar do choinek, zawsze uda mu sie wybrać, równiuteńką, gęstą, prawie idealną i zawsze też długo choinki u rodziców w domu stoją.Co roku prawie nawet zaczynają rosnąć wypuszczając nowe jasnozieloniutkie pędy
|
|
|
|
#695 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
My kiedys mielismy zywe choinki, ale tak sie sypaly, ze przeszlismy na sztuczne
Dlugo stoi nic sie z nia nie dzieje Za to na dworzu mamy sporo drzewek, jakies choinki, swierki, tuje...Skonczylam nauke na dzis w weekend czekaja mnie 2 egz :/ i jakas durna prezentacja ;/ nie ma co narzekac, musze dac rade ![]() Zaraz sie zacznie serial a pozniej film, wiec pewnie juz sie nie pojawie iec na ta chwilke sie bede zegac ![]() Pozdarwiam Was goraaaaaaaaaaaaco, bo coraz chlodniej na dworze...
|||||||||||||||||||||
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
pisalam Wam wczesniej, ze mialam krotszy okres...... hmmm no rzeczywiscie- krwawienie miesiaczkowe trwalo 3,5 dnia.... ale to moj 7dc i ciagle mam plamienie, na wieczor juz nic nie ma i mysle, ze to koniec a rano wstaje i znowu przez caly dzien mam plamienie
![]() juz nie wiem co o tym myslec.... jedynym wytlumaczeniem dla mnie jest moja budowa macicy- ze moze trudniej jest sie jej oczyscic bo nie wiem jaka jeszcze moze byc przyczyna, ale troche mnie to denerwuje
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A potem następnego dnia znowu mam plamienie i utrzymuje się np. jeszcze dwa dni. Więc czasem tak po prostu bywa i już, to nic poważnego |
|
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie jestem sama, tylko wkurzylam sie bo lacznie z tymi plamieniami to juz moj 7 dzien @ bo chyba te plamienia tez do @ sie zalicza??mam nadzieje, ze jutro juz tego nie zobacze, nie mam ochoty juz dluzej chodzic w "pampersach" ![]() ![]()
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boję się co będzie jak je odstawię![]() Rozmawiałam dziś z kuzynką. Pomyliłam się ostatnio i napisałam wam, ze jej maleństwo ma 2 cm, a ono ma dopiero 4 mm Takie ździebko małe. Była dziś na pierwszym usg i widziała tę "plameczkę" i jak serduszko bije. Szok, że ktoś, kogo znam od dzieciństwa i z kim bawiłam się i nocowałyśmy razem, będzie mamą Dla mnie to takie dziwne, bo należę do najstarszej grupy kuzynostwa, więc jeszcze ciocią nie jestem
|
|
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was Kochane
Pomidorko ja bardzo poprosze o ten przepisik na pierozki meksykanski, bo brzmi smakowicie ![]() u mnie tez jest bardzo zimno, a odkad sie przeprowadzilismy, chodze do pracy na piechote, wiec mnie wywieje troszke, brrrr zycze wszystkim milego dzionka |
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko, ale ekstra zdjecie dodalas an naszej klasie, bosko wygladaliscie
|
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki,no widze ze Kinia juz dawno w pracy bo na wizazyku juz sie pojawila,a ja zaraz bede miala goscia,szwagierka zdaje dzis prawo jazdy to juz jej 5 podejscie mam nadzieje ze tym razem juz zda .milego dnia kochane
|
#703 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Kasiu to pozostaje trzymac kciuki za szwagierke ![]() Pomidorko to juz nie starsz sie o ta wizyte w klinice?? juz wszytsko gra jak nalezy?? ![]() Asiu co do plamienin to nie za bardzo Ci pomoge, ale podejrzewam, ze jak wczesniej tego nie bylo, to jest to tylko przejsciowe ![]() Pozdrawiam
|||||||||||||||||||||
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis mam strasznego lenia .. siedze w pizamie i kapciach i nawet nie chce mi sie isc wykompac w sumie caly dzien w domu siedze to moze za godzine pojde heheheh
przykro mi z powodu okresu mezatka i kachula ale nowy cykl nowe starania
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, a wykapac sie zawsze zdazysz, hihi , nie moge napatrzec sie na to Twoje zdjeciew avatarku, masz taki sliczny okragly brzuszek |
||
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
a tak brzuszek rosni sile hehe jak bym polknela pilke hehe moj maz sie smieje ze coraz wieksza jego dzidzia a jak znow jem to robi zdziwione oczy ze przed chwila jadlam
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, skoro dzidzia ciagle glodna, to jesc trzeba, moja przyjaciolka w 3 miesiacu dopiero a je jak szalona, normalnie od lodowki jej oderwac nie mozna
|
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety glod jest drazniacy i trzeba co kolwiek chodziasz... hehe ja w sumie od niedawna tak mam wczesniej jadlam zupelnie normalnie jak zawsze a teraz musze w nocy czasem dwa razy jesc ale jak mus to mus
ja lecem sie polozyc jeszcze na godzine
|
#710 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kiniu juz dzisiaj lepiej
Zalaczam Wam moje zalegle zdj w koncu Zdj kolorku wlosow, choinki, pomalowanego na zielonkawo sypialni a ten malutki mis to Wiktorek nasz towarzysz podróży, którego dostałam od J. pod choinke
|||||||||||||||||||||
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokoik tez fajnie pomalowany, ladne firaneczki a choinka z daleka prezentuje sie jak zywa ![]() Wiktorek tez niczego sobie |
|
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Ja już mam za sobą [pierwszy dzień w pracy po urlopie, no i pierwszy w nowym roku. Było krótko czyli w sam raz na wdrozenie się No i niestety okazało się, że większość miała udanych swiąt: szefowi zmarła mama, a koleżance mąż A ponieważ jest to mała miejscowość tro wszyscy siś sposób albo spokrewnieni albo zwiazani więc wesoło nie jest.Marcelinko świetny kolorek włosków |
|
|
|
#713 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
To są zdjęcia z naszej wyprawy poświąteczno-sylwestrowej
Ten piesek to nasz wierny przewodnik, za kazdym razem jak szlismy sie przejsc to szedl z nami wyczuł, że już odjeżdzamy...
|||||||||||||||||||||
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#714 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cd zdj
|||||||||||||||||||||
|
|
#715 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje, dziękuje
![]() Kolorkiem scian zachwycam sie za kazdym razem, jak wchodze do pokoju zawsze tam bedzie zielony, bo super mnie uspokaja ![]() Kasiasiar smutne ale coz mozna zrobic
|||||||||||||||||||||
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne zdjęcia. A powiedz Marcelinko , mieszkaliscie w domu u rodziny czy wynajeliscie coś?
|
|
|
|
#717 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli sypialnia, salon, kuchnia z pelnym wyposazeniem i lazienka wszystko wynioslo nas 200zł... To mniej wiecej jest dzialalnosc agroturystyczna... Las, rzeczka, basen, w lato grzybki itd.
||||||||||||||||||||||
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
No to super, a cena też niezwykle zachęcajaca
|
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
na prawde cena jest bardzo przystepna
|
|
|
|
#720 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Mam plan, żeby tam jechac jeszcze raz w lato na grzybki
aha jeszcze tam jest silownia i basen, ale to zdecydowanie na pory letnie Ja na 5 dni spedzonych za 200zł to oplacalo sie, dlatego akurat na to sie zgodzilismy
|||||||||||||||||||||
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.

Najlepsze w choince jest to, że co roku jest troszkę inna, kłójąca i pięknie pachnie, szczególnie jak ją się dopiero co rozpakuje
Dlugo stoi 

bo nie wiem jaka jeszcze moze byc przyczyna, ale troche mnie to denerwuje
i Kubus 

Dla mnie to takie dziwne, bo należę do najstarszej grupy kuzynostwa, więc jeszcze ciocią nie jestem

w koncu