![]() |
#691 | |
♥
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() ![]() kurde facet z chemi dał nam na czwartek 30 zadan( ale nie bedzie sprawdzac w ten dzien bo to zamiast godz wych) ![]() no i jak ich nie zrobie to w czwartek kolejne tyle dowali i bede miec na weekend ok 60 zadan ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#693 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
![]() miałam tyle dzisiaj zrobić, ale.. poszłam spać. I zrobiłam tylko zadanie z historii, pouczyłam się trochę z włoskiego i poczytałam książkę. A gdzie WOS? Gdzie angielski?! Gdzie wypracowanie z polskiego? Maaatko ![]() Padam, dosłownie padam.
#695 |
Zadomowienie
|
Nefre- nie ty jedyna .
![]() Rankiem wstałam prawie zaspałam (bez powodu o_O), sprawdzian z wosu,owszem napisałam... na 3 ![]() ![]() Pouczyłam się niemieckiego,czytałam repetytorium z polaka , nawet zaczęłam pisać zaległą rozprawkę z angola ![]() Jutro mam na 10.55 do 13.30, 2 godziny okienka i kurs z ang. I tak wstaję o 6 ,aby zdążyć na umówiona konsultację u chirurga . ![]() Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2008-02-19 o 19:17 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Milciu podkład oddałam kuzynce,gdybyś napisała,to przesłałabym CI go ot,tak za nic ![]() Jakoś minął ten wtorek,w piątek będę kombinowała z zwolnieniem na wuef,bo naprawdę nie daję na nim rady,nauczycielki się z nas wyśmiewają,wytykają nam błędy 'publicznie' po prostu jak mam tam iść,to chce mi sie płakać. Mam argument bo cierpię na zespół Raynauda,więc niech mnie nie próbują spławić ![]() Sprawdzian z chemii jakoś mi poszedł,dała nam za mało czasu,skończyłam drugie zadania,a Ona do nas że 10min do końca lekcji ![]() ![]() W dodatku wszystkie moje koleżanki się pochorowały i z mojej wioski muszę jechać sama o 5 rano,może.. mnie ojciec podwiezie,a odbierze mnie na pewno Tż-et,bo jedziemy na zakupy ![]() Rano źle się czułam,serce mi znowu waliło,niedobrze mi było,a jak jeszcze zobaczyłam w telewizji,że jakiś 21mężczyzna zmarł na zawał,bo miał 3 pod rząd,to kaplica,o ja głupia ![]()
#697 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Dziękuje Słoneczka... ![]() ![]() Masakra. Zaczynając od początku... sprawdzian z gegry... porażka, cóż, uczyłam się, ale niestety nie byłam w stanie zapamietac tyle państw i to w jakiejś chorej kolejności... Po drugie: matma... odrazu na wejściu okazało się, ze mam pisać wczorajszy sprawdzian dziś... ![]() ![]() ![]()
Zaręczeni od: 09.07.2011 r. http://www.suwaczek.pl/cache/008a20f1c3.png Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png Niech się stanie... ! ![]() KCP ![]() Edytowane przez tamonita Czas edycji: 2008-02-19 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
co za dzien!
wszystko rozbite przez to, ze godziny lekcji mam beznadziejne.. na dodatek dzisiaj moj kolega zazartowal, zebym zeszla z na dol do szatni, bo mam moze troche kalorii do spalenia. i oczywiscie wpadlam w szal. moj tz zaczal sie smiac, bo ow kolega dziwnie sie zachowywal.. a ja oczywiscie obrazilam sie, poszlam bez slowa.. on nie wie o mojej chorobie, ale i tak mnie to tknelo... musialam pozniej rpzeprosic tz, bo nawet nie pozegnalam sie z nim wychodzac ze szkoly. i przez to zle napisalam kartkowke z PO. jestem na ssiebie wsciekla! robowalam nauczyc sie tej przekletej biologii, ale nie potrafie rpzyswoic zadnych informacji.. zero skupienia ![]() pojde zaraz spac. |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
Tamuś, Phenomenko .. Prosze, nie martwcie się...;(
A ja uciekam spac.. nic sie nie pouczyłam, poczułam sie samotna to posmigałam na herbate do kumpeli.. Eh.. jakoś dziwnie. Dobranoc ;*
#700 | ||||||||||
Zadomowienie
|
hej plotkary
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() będę sobie czytać te posty w chwilach zwątpienia, od razu lżej się człowiekowi na duchu robi ![]() dziś u mnie trochę lepiej ![]() ![]() ![]() gorzej wieczorami... cóż czuję się beznadziejna po prostu w każdym aspekcie:/ ale staram się nie dzielić włosa na czworo i nie zamartwiać bo nic to nie daje. liczę, że to chwilowy spadek nastroju i zniknie...musi! macie jakieś sprawdzone sposoby na odgonienie chandry i spojrzenie na siebie bardziej przychylnym okiem..? Cytat:
![]() zgadzam się ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a czas do przeprowadzki minie szybciej niż Ci się wydaje ![]() poza tym - zawsze już z dwojga złego lepiej mieć słabą sytuację w pracy niż w domu, no nie? ![]() Cytat:
![]() a ja przez 1,5roku studiów odzwyczaiłam się od wysiłku (poza sesją) - co to w ogóle ma być, że nagle tak dowalają ![]() mam nadzieję, że się jakoś wyrobisz ze wszystkim ![]() Cytat:
![]() życzę jutro miłego dnia no i powodzenia na tej konsultacji,daj znać jak było ![]() Cytat:
![]() ![]() PS. Ja też nienawidziłam wuefu w szkole i zawsze miałam problemy z powodu nieobecności^^ Cytat:
![]() ![]() nie przepraszaj tylko zrób sobie dobrej herbatki i postaraj się zrelaksować. I nie wątp, bo zwątpienie to pierwszy krok do rezygnacji - będzie dobrze i musisz w to wierzyć! Oby wszystko się poukładało po Twojej myśli kochana ![]() Cytat:
![]() ![]() masz rację najlepiej idź spać skoro i tak nie możesz się na nauce skoncentrować - może przez sen coś z tego co czytałaś Ci wniknie do łepetynki ![]() Cóż, widzę, że nie za dobrze się dzieje ogólnie - ale kochane, skoro teraz jest źle, to znaczy, że niedługo MUSI być lepiej! Życie to sinusoida, naprawdę. Więc czekajmy cierpliwie aż humory nam się znów poprawią ![]() a w ogóle to jestem wkurzona bo Chirurdzy są dopiero o 23:40 i jak ich obejrzę to zostaną mi niewiele ponad 4godziny snu, a jutro kolejny ciężki dzień i chyba nie mogę sobie na to pozwolić. CO za złośliwość losu no, żebym ukochanego serialu nie mogła obejrzeć, a buuuu ![]() ![]() Pozdrawiam Was Słonka i życzę dobrej nocy z miłymi snami - żebyście jutro obudziły się wypoczęte i pełne energii! Buzi ![]()
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
![]() padam. Niedawno wróciłam z centrum ![]() ![]() Tamo - głowa do góry, następnym razem będzie lepiej ![]() Szkoła zdecydowanie wywiera zbyt wielką presję. Jabłuszko - jaka znowu redukcja ? ![]() A co do moich wymagań jeśli chodzi o facetów... ![]() ![]() ![]() Ech... dziś był cudny 13 odcinek P.B. -> M. ![]() ![]() No nic, życzę dobrej nocy Aniołki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#702 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ather dziękuje za dobre słowo ![]() ![]() Dobranoc Aniołki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
Przytulam Was Dziewczyny, zwłąszcza te zdołowane, żeby dzień jutrzejszy (a właściwie dziś już) był lepszy i mniej męczący
![]() nie jestem za dobra w pocieszaniu bo sama mam wieczornego dołka i milion myśli... dlaczego faceci zaczynają coś rozumieć dopiero po rozstaniu? wcześniej mają mózg na urlopie czy jak? ehhhhh ![]() wracam do oglądania Chirurgów ![]() dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane ;*
Pobudkaaaa ;> Wsatwaaać! ![]() Ale mgła za oknem ![]() ![]() ![]() ![]() MIłego dnia ;*
#705 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Dziewczynki
![]() U mnie od rana humor nie zbyt dobry... ![]() Życzę Wam aby dzisiejszy dzień był lepszy od wczorajszego... Miłego Dnia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jabluszko masz jak zwykle racje ![]() ![]() Mileog dnia dziewczyny. Do weekendu coraz blizej ![]()
![]() |
#707 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Z mojej wizażowej wymianki jak narazie nici, bo te osoby, które "niby" były zainteresowane wogóle się nie odzywają ![]() ![]() ![]() ![]() Co do zwolnien z wf-u to ja sobie załatwiłam na studiach, ale tak sobie załatwiłam, że pod koniec półrocza musiałam wszystki wf-y odrabiać ![]() ![]() Nigdy nie lubiałam wf-u ![]() Lolciu masz też tak, że nie sinieją Ci wszystkie palce u rąk tylko niektóre ![]() ![]() Miłego dzionka, zwłaszcza tym nie w humorze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ohayo Cukiereczki =^^'= ![]() Ech... niedługo muszę się wziąć za porządki, matula wraca o 15 z pracy a o 17 goście przychodzą, m.in. moja kuzynka - a ja bezczelnie urywam się na zajęcia plastyczne ![]() A jest tyle rzeczy które jeszcze chciałam zrobić. I tych których nie chciałabym... Trzeba iść z psem, naprawić bratu komputer, dokończyć czytać ksiązkę, obiecuje to sobie od kilku dni, mam koncepcję na nowy art, a oprócz tego pojechać na zakupy, iśc na pocztę wysłac paczki i posprzątać w domu. Później obiad i na zajęcia ![]() Ale lepsze to niż szkoła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
nie zalamujce mnie
![]() milka, co z tym twoim zwolnieniem bylo? hm ;> a ja mam temperature, tzn stan podgoraczkowy.. moze dlatego nie moglam wczoraj skupic sie nad ksiazka.. jade do laryngologa, bo od jakiegos czasu cos mnie kluje w uchu. moze przesadzam, ale jednak wole sprawdzic, czy wszystko ok. |
![]() ![]() |
![]() |
#710 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Wf miałam przez półtora semstra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A zwolnienie dostałam na pół roku, tylko lekarz źle je wypisał - kończyło się miesiąc przed zakończeniem semestru i nie chcieli go uznać ![]() ![]() Zdrówka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 | ||||
Zakorzenienie
|
chyba mnie obudziłaś normalnie
![]() ![]() Cytat:
![]() też już odliczam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() u mnie też było dużo rzeczy do wyboru ale miałam pecha i trafiłam na wyjątkowo nadgorliwy okaz w-fistki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdrowiej ![]() właśnie wróciłam i okazuje sie ze na korytarzu jakąś instalację montują i wiercą ![]() ![]() w ogóle to przyszłam na uczelnię a tu sie dowiaduję zę mamy pisać próbny egzamin klauzulowy z greki (u mnie jest taki egzamin na koniec studiów na 9 semestrze, z łaciny i z greki, ważniejszy nawet niż magisterski) zupełnie bez przygotowania, bez zapowiedzi, ot tak sobie i normalnie nam to sprawdzą i ocenią ![]() ![]() a po uczelni byłam na zakupach spożywczych, pierwszy raz od ciężkich miesięcy sama, w sensie że bez TZ-a ![]() ![]() ![]() ale się rozpisałam ![]() miłego popołudnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
Padam
![]() Jestem po godzinnym pilnowaniu dziecka i moja energia się wyczerpała.. A przede mną co? oczywiscie WOS, polski (tyyyle to ejszcze nigdy nie zadała..) i angielski.. I orócz tego chcę za ćwiczenia się jakieś wziąć ![]() ![]() I w ogole to mam nową lekture do poduszki ![]() ![]() W ogóle to Wy tutaj piszecie, że wf na studiach jest ![]() ![]() ![]() Lece pogadać z moim przyszłym TŻ ![]() Miłego dnia kochane ;*
#713 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Kochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jesteś biedulko skazana na wiartarki ![]() ![]() Nefruś miłej rozmowy z PTŻ ![]() ![]() ![]() ![]() Odnośnie tego mojego wczorajszego załamania to oczywsicie chodzilo o to że musze przytyć... Mam do przytycia 2 kilo w 2 tygodnie... jesli mi się nie uda, to chyba bedzie zrobiony radykalny krok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Kochane ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
Tamosiu - mam nadzieję, że wszystko będzie ok! Trzymam kciuki ;*
#715 |
Zadomowienie
|
Zjawiłam się
![]() Oj dzień pełen wrażeń. Pierw w nocy obudziłam się z gorączką 38st, czułam się rozbita, wzięłam Apap i z powrotem w sen ,płytki co prawda. Wstałam o 6 ,chwiejąc się na nogach,znowu z gorączką,(btw po raz pierwszy od 7 lat ![]() Tam przełożyli mi zabieg na 14 marca (dobrze się składa,że będziemy mieć rekolekcje ![]() ![]() Póki co szukam innego speca od tarczycy ![]() Do szkoły znów nie poszłam,jak i jutro o_O, uczyłam się odrobinkę ,ogólnie staram się kurować jak i walczyć z resztkami ED :P Tym razem dało o sobie znać w postaci wyrzutów sumienia po konsumpcji zwyczajnych naleśników na desero-kolację ![]() ![]() Miłego wieczoru, wiecznie narzekająca albo i nie ;P Ada vel schism_ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki,
mialam taki dzien,ze szkoda gadac.. ![]() Wiem,ze truje wam codziennie.. a p powrocie do domu nawet nie moge odpoczac..Za pol godziny ludzie jacys przychodza gladac dom wiec odkurzylam,zrobilam kurze i podlogi..Ledwom zywa. Teraz musimy wybyc bo nas nie ma jak jest viewing.. jade do Lidla po musy i do noewgo sklepu z polskim zarciem ![]() buzia
#717 |
Zakorzenienie
|
Schism, jestem w szoku
![]() Tamonita, mówiłam ![]() ![]() A ja...DOSTAŁAM WRESZCIE OKRES ![]() ![]() ![]() Zorientowałam się dopiero jak rano poszłam się przebrać, bo byłam pewna, że to ból jelit... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#718 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja mam jutro dwa zaliczenia ![]() To jedno to jeszcze z poniedzialku, ale jakos tak wyszlko, ze dopiero jutro bede je zdawac ![]() no to trzymajcie kciuki.. przede wszystkim za to, co bym nie zaspala... ![]()
![]() |
#719 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowanie ![]() Mam nadzieję, że wszystko się wyklaruje po Twojej myśli Schism ![]() Cytat:
wcale nie trujesz, nie mów tak! Cytat:
co to za musy ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wlasnie wszamalam czekoladowy mus i ogladam Brit Awards 2008 ![]() ![]() oby jutro bylo lepsze niz dzis.. dobranoc aniolki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.