|
|
#691 | |
|
♥
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() kurde facet z chemi dał nam na czwartek 30 zadan( ale nie bedzie sprawdzac w ten dzien bo to zamiast godz wych) no i jak ich nie zrobie to w czwartek kolejne tyle dowali i bede miec na weekend ok 60 zadan |
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#693 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze taka zaradna jesteś i się w wodę zaopatrzyłaś mam nadzieję ze panowie od wody sobie szybko z tym poradzą Cytat:
![]() Cytat:
zdolna jak zawsze
|
|||
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
![]() miałam tyle dzisiaj zrobić, ale.. poszłam spać. I zrobiłam tylko zadanie z historii, pouczyłam się trochę z włoskiego i poczytałam książkę. A gdzie WOS? Gdzie angielski?! Gdzie wypracowanie z polskiego? Maaatko ![]() Padam, dosłownie padam.
|
#695 |
|
Zadomowienie
|
Nefre- nie ty jedyna .
![]() Rankiem wstałam prawie zaspałam (bez powodu o_O), sprawdzian z wosu,owszem napisałam... na 3 )Pouczyłam się niemieckiego,czytałam repetytorium z polaka , nawet zaczęłam pisać zaległą rozprawkę z angola Jutro mam na 10.55 do 13.30, 2 godziny okienka i kurs z ang. I tak wstaję o 6 ,aby zdążyć na umówiona konsultację u chirurga .
Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2008-02-19 o 20:17 Powód: literówka |
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Milciu podkład oddałam kuzynce,gdybyś napisała,to przesłałabym CI go ot,tak za nic .Jakoś minął ten wtorek,w piątek będę kombinowała z zwolnieniem na wuef,bo naprawdę nie daję na nim rady,nauczycielki się z nas wyśmiewają,wytykają nam błędy 'publicznie' po prostu jak mam tam iść,to chce mi sie płakać. Mam argument bo cierpię na zespół Raynauda,więc niech mnie nie próbują spławić .Sprawdzian z chemii jakoś mi poszedł,dała nam za mało czasu,skończyłam drugie zadania,a Ona do nas że 10min do końca lekcji jednego nie zdążyłam zrobić w ogóle .W dodatku wszystkie moje koleżanki się pochorowały i z mojej wioski muszę jechać sama o 5 rano,może.. mnie ojciec podwiezie,a odbierze mnie na pewno Tż-et,bo jedziemy na zakupy .Rano źle się czułam,serce mi znowu waliło,niedobrze mi było,a jak jeszcze zobaczyłam w telewizji,że jakiś 21mężczyzna zmarł na zawał,bo miał 3 pod rząd,to kaplica,o ja głupia
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Dziękuje Słoneczka... Masakra. Zaczynając od początku... sprawdzian z gegry... porażka, cóż, uczyłam się, ale niestety nie byłam w stanie zapamietac tyle państw i to w jakiejś chorej kolejności... Po drugie: matma... odrazu na wejściu okazało się, ze mam pisać wczorajszy sprawdzian dziś... Oczywiście nie musze chyba dodawać, że nawet nie zajrzałam do zeszytu przed lekcjom... Po trzecie... niestety jest i 'to trzecie'- najgorsze, ale nie mogę Wam dziś napisać o co chodzi, ale zrobie to napewno jutro... Mam tylko nadzieję, że będzie dobrze, choć zaczynam wątpić, wszystko mi się wali, mam szczerze dość Przepraszam, że pisze tak nei jasno, ale dziś niestety nie mogę zdradzić nic więcej.. Przepraszam też, że was nie pokomentuje... mam nadzieje, ze jutro sprawy zakoncza sie pozytywnie... Oby...
Zaręczeni od: 09.07.2011 r. http://www.suwaczek.pl/cache/008a20f1c3.png Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png Niech się stanie... ! ![]() KCP Edytowane przez tamonita Czas edycji: 2008-02-19 o 21:53 |
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
co za dzien!
wszystko rozbite przez to, ze godziny lekcji mam beznadziejne.. na dodatek dzisiaj moj kolega zazartowal, zebym zeszla z na dol do szatni, bo mam moze troche kalorii do spalenia. i oczywiscie wpadlam w szal. moj tz zaczal sie smiac, bo ow kolega dziwnie sie zachowywal.. a ja oczywiscie obrazilam sie, poszlam bez slowa.. on nie wie o mojej chorobie, ale i tak mnie to tknelo... musialam pozniej rpzeprosic tz, bo nawet nie pozegnalam sie z nim wychodzac ze szkoly. i przez to zle napisalam kartkowke z PO. jestem na ssiebie wsciekla! robowalam nauczyc sie tej przekletej biologii, ale nie potrafie rpzyswoic zadnych informacji.. zero skupienia nie wiem, co sie dzieje ze mna..pojde zaraz spac. |
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Tamuś, Phenomenko .. Prosze, nie martwcie się...;(
A ja uciekam spac.. nic sie nie pouczyłam, poczułam sie samotna to posmigałam na herbate do kumpeli.. Eh.. jakoś dziwnie. Dobranoc ;*
|
#700 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
hej plotkary
Cytat:
Cytat:
Cytat:
będę sobie czytać te posty w chwilach zwątpienia, od razu lżej się człowiekowi na duchu robi ![]() dziś u mnie trochę lepiej gdy wychodziłam z rańca na zajęcia to było tak pięknie, świeciło słońce i czułam już wiosnę w powietrzu a wtedy zawsze mam więcej optymizmu ![]() gorzej wieczorami... cóż czuję się beznadziejna po prostu w każdym aspekcie:/ ale staram się nie dzielić włosa na czworo i nie zamartwiać bo nic to nie daje. liczę, że to chwilowy spadek nastroju i zniknie...musi! macie jakieś sprawdzone sposoby na odgonienie chandry i spojrzenie na siebie bardziej przychylnym okiem..? Cytat:
![]() zgadzam się nie mam Visty bo też dużo złego się o niej nasłuchałam, ale ściągnęłam sobie nakładkę i XP teraz jak Vista wygląda ![]() Cytat:
![]() może jakoś "ustawisz" te laski? Czasem i z beznadziejnych ludzi można coś dobrego wykrzesać.... i tego Ci życzę ![]() a czas do przeprowadzki minie szybciej niż Ci się wydaje ![]() poza tym - zawsze już z dwojga złego lepiej mieć słabą sytuację w pracy niż w domu, no nie? Cytat:
![]() a ja przez 1,5roku studiów odzwyczaiłam się od wysiłku (poza sesją) - co to w ogóle ma być, że nagle tak dowalają ![]() mam nadzieję, że się jakoś wyrobisz ze wszystkim ![]() Cytat:
![]() życzę jutro miłego dnia no i powodzenia na tej konsultacji,daj znać jak było ![]() Cytat:
to złe samopoczucie to pewnie z przemęczenia ![]() PS. Ja też nienawidziłam wuefu w szkole i zawsze miałam problemy z powodu nieobecności^^ Cytat:
![]() :przytu l:nie przepraszaj tylko zrób sobie dobrej herbatki i postaraj się zrelaksować. I nie wątp, bo zwątpienie to pierwszy krok do rezygnacji - będzie dobrze i musisz w to wierzyć! Oby wszystko się poukładało po Twojej myśli kochana Cytat:
![]() ![]() masz rację najlepiej idź spać skoro i tak nie możesz się na nauce skoncentrować - może przez sen coś z tego co czytałaś Ci wniknie do łepetynki ![]() Cóż, widzę, że nie za dobrze się dzieje ogólnie - ale kochane, skoro teraz jest źle, to znaczy, że niedługo MUSI być lepiej! Życie to sinusoida, naprawdę. Więc czekajmy cierpliwie aż humory nam się znów poprawią ![]() a w ogóle to jestem wkurzona bo Chirurdzy są dopiero o 23:40 i jak ich obejrzę to zostaną mi niewiele ponad 4godziny snu, a jutro kolejny ciężki dzień i chyba nie mogę sobie na to pozwolić. CO za złośliwość losu no, żebym ukochanego serialu nie mogła obejrzeć, a buuuu Pozdrawiam Was Słonka i życzę dobrej nocy z miłymi snami - żebyście jutro obudziły się wypoczęte i pełne energii! Buzi
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
![]() padam. Niedawno wróciłam z centrum Czas tak szybko leciał a ja jak zwykle po sklepach. Ale po dzisiejszym mam dość. Przerwa, zdecydowanie. Jutro cały dzień leniuchuje, nie ma bata ![]() Tamo - głowa do góry, następnym razem będzie lepiej Przecież świat nie kończy się na jednym sprawdzianie, trochę optymizmu.Szkoła zdecydowanie wywiera zbyt wielką presję. Jabłuszko - jaka znowu redukcja ? ![]() A co do moich wymagań jeśli chodzi o facetów... no co, przecież nie mogę wciąc pierwszego lepszego z ulicy Co innego gdybym mieszkała przy plaży, na innym kontynencie, tam bym pewnie wzięła każdego Ech... dziś był cudny 13 odcinek P.B. -> M. =^_^=No nic, życzę dobrej nocy Aniołki |
|
|
|
#702 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana masz NAS ![]() Cytat:
Cytat:
Ather dziękuje za dobre słowo ![]() Dobranoc Aniołki
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
Przytulam Was Dziewczyny, zwłąszcza te zdołowane, żeby dzień jutrzejszy (a właściwie dziś już) był lepszy i mniej męczący
![]() nie jestem za dobra w pocieszaniu bo sama mam wieczornego dołka i milion myśli... dlaczego faceci zaczynają coś rozumieć dopiero po rozstaniu? wcześniej mają mózg na urlopie czy jak? ehhhhh ![]() wracam do oglądania Chirurgów dobrej nocy
|
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane ;*
Pobudkaaaa ;> Wsatwaaać! ![]() Ale mgła za oknem I jak ja mam z domu wyjść? Eh. Dzisiaj do 14 lekcje Chcę juz piątek, chce po skzole pójśc spac i niczym się nie przejmować ![]() MIłego dnia ;*
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Dziewczynki
![]() U mnie od rana humor nie zbyt dobry... ![]() Życzę Wam aby dzisiejszy dzień był lepszy od wczorajszego... Miłego Dnia
|
|
#706 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jabluszko masz jak zwykle racje lepiej w pracy syf niz w domu mam nadzieje,ze nie bedzie az tak zle. Ostatnio poprostu czuje sie troche jakby wszystko mi sie wymykalo spod kontroli.. za szybko,za duzo i wogole nie tak..Mileog dnia dziewczyny. Do weekendu coraz blizej
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że kuzynka zadowolona bardziej niż Ty![]() Z mojej wizażowej wymianki jak narazie nici, bo te osoby, które "niby" były zainteresowane wogóle się nie odzywają Podkład leży nieużywany i kwiczy, że chce do Karolinki Podaj mi adres na priv![]() Co do zwolnien z wf-u to ja sobie załatwiłam na studiach, ale tak sobie załatwiłam, że pod koniec półrocza musiałam wszystki wf-y odrabiać ![]() ![]() Nigdy nie lubiałam wf-u Lubie ćwiczyć, ale sama sobie, w swoim tempie i bez żadnego rozkazywania: zrób to zrób tamto i komentowania tego co robie.Lolciu masz też tak, że nie sinieją Ci wszystkie palce u rąk tylko niektóre Mi zawsze trzy te same![]() Miłego dzionka, zwłaszcza tym nie w humorze
|
|
|
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że dasz radę, cokolwiek by to nie było.Ohayo Cukiereczki =^^'= Ech... niedługo muszę się wziąć za porządki, matula wraca o 15 z pracy a o 17 goście przychodzą, m.in. moja kuzynka - a ja bezczelnie urywam się na zajęcia plastyczne ![]() A jest tyle rzeczy które jeszcze chciałam zrobić. I tych których nie chciałabym... Trzeba iść z psem, naprawić bratu komputer, dokończyć czytać ksiązkę, obiecuje to sobie od kilku dni, mam koncepcję na nowy art, a oprócz tego pojechać na zakupy, iśc na pocztę wysłac paczki i posprzątać w domu. Później obiad i na zajęcia ![]() Ale lepsze to niż szkoła
|
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
nie zalamujce mnie
wf na studiach? :eek!:milka, co z tym twoim zwolnieniem bylo? hm ;> a ja mam temperature, tzn stan podgoraczkowy.. moze dlatego nie moglam wczoraj skupic sie nad ksiazka.. jade do laryngologa, bo od jakiegos czasu cos mnie kluje w uchu. moze przesadzam, ale jednak wole sprawdzic, czy wszystko ok. |
|
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wf miałam przez półtora semstra Do wyboru było naprawdę dużo dyscyplin sportowych - od fitness, zabawa z piłkami, basen, siatka, kosz, tenis... nawet strzelnica Oczywiście za niektóre przyjemności trzeba było zapłacić, ale nie było aż tak źle Ja wybrałam basen na którym robiliśmy co chcieliśmy![]() A zwolnienie dostałam na pół roku, tylko lekarz źle je wypisał - kończyło się miesiąc przed zakończeniem semestru i nie chcieli go uznać Więc musiałam cały semestr w miesiąc nadrobić![]() Zdrówka |
|
|
|
|
#711 | ||||
|
Zakorzenienie
|
chyba mnie obudziłaś normalnie
bo dokładnie o tej porze wstałam ![]() Cytat:
![]() też już odliczam ![]() Cytat:
jak można dorosłych ludzi zmuszać żeby się wydurniali na sali jak ktoś chce to idzie i ćwiczy, ale sam albo z przyjaciółmi a nie wśród obcych ludzi i z jakąś rozwrzeszczaną babą na środku sali (moje wspominania z wfu na studiach ) u mnie też było dużo rzeczy do wyboru ale miałam pecha i trafiłam na wyjątkowo nadgorliwy okaz w-fistki ale wtedy mi nie przyszło do głowy żeby załatwić zwolnienie teraz bym na bank miała z powodu kolan ![]() Cytat:
Cytat:
zdrowiej ![]() właśnie wróciłam i okazuje sie ze na korytarzu jakąś instalację montują i wiercą moim przeznaczeniem są wiertarki, jak nic ![]() w ogóle to przyszłam na uczelnię a tu sie dowiaduję zę mamy pisać próbny egzamin klauzulowy z greki (u mnie jest taki egzamin na koniec studiów na 9 semestrze, z łaciny i z greki, ważniejszy nawet niż magisterski) zupełnie bez przygotowania, bez zapowiedzi, ot tak sobie i normalnie nam to sprawdzą i ocenią 3 godziny mi sie z czachy dymiło, ale coś tam napisałam w każdym razie nie ma to jak niespodzianki z rana....a po uczelni byłam na zakupach spożywczych, pierwszy raz od ciężkich miesięcy sama, w sensie że bez TZ-a bo zawsze ze mną chodził i mi nosił te siatki wszystkie myślałam ze mi ręce odpadną, nie ma to jak się odzwyczaić ![]() ale się rozpisałam miłego popołudnia
|
||||
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Padam
![]() Jestem po godzinnym pilnowaniu dziecka i moja energia się wyczerpała.. A przede mną co? oczywiscie WOS, polski (tyyyle to ejszcze nigdy nie zadała..) i angielski.. I orócz tego chcę za ćwiczenia się jakieś wziąć Siłownię chyba sobie dzisiaj daruję, bo za dużo czasu by mi to zajęło... Dojście ![]() I w ogole to mam nową lekture do poduszki Stwierdzilam,z e jak sie jej troche naucze to umiem caluśka politologie xDW ogóle to Wy tutaj piszecie, że wf na studiach jest Ja się akurat ciesze. jeszcze taki wybór (Milka podała) Łuhuhuh Fajna sprawa ![]() Lece pogadać z moim przyszłym TŻ Miłego dnia kochane ;*
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Kochana
Fakt pojutrze piątek ![]() Jesteś biedulko skazana na wiartarki Nie martw się, niedługo ktoś nowy bedzie siatki za Toba nosił ![]() Nefruś miłej rozmowy z PTŻ Kochane padam ![]() Odnośnie tego mojego wczorajszego załamania to oczywsicie chodzilo o to że musze przytyć... Mam do przytycia 2 kilo w 2 tygodnie... jesli mi się nie uda, to chyba bedzie zrobiony radykalny krok Bardzo sie boje, ale z drugiej strony... mysle, ze dam rade Tymbardziej, ze od ostatniego wazenia (w piatek) do dziś przybyło mi 2 i pól kilo Normalnie jestem w pozytywnym szoku Oby tak dalej ![]() Miłego dnia Kochane
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Tamosiu - mam nadzieję, że wszystko będzie ok! Trzymam kciuki ;*
|
#715 |
|
Zadomowienie
|
Zjawiłam się
![]() Oj dzień pełen wrażeń. Pierw w nocy obudziłam się z gorączką 38st, czułam się rozbita, wzięłam Apap i z powrotem w sen ,płytki co prawda. Wstałam o 6 ,chwiejąc się na nogach,znowu z gorączką,(btw po raz pierwszy od 7 lat ) gardło i zatoki trochę obolałe i wio do AMG.Tam przełożyli mi zabieg na 14 marca (dobrze się składa,że będziemy mieć rekolekcje )o ile ustawię się hormonalnie. Chirurg wkurzyła się na mą endokrynolog,że do dziś tego nie zrobiła i postraszyła,że jak wpadnę w niedoczynność ,w trakcie narkozy mogę zapaść w śpiączkę Póki co szukam innego speca od tarczycy Do szkoły znów nie poszłam,jak i jutro o_O, uczyłam się odrobinkę ,ogólnie staram się kurować jak i walczyć z resztkami ED :P Tym razem dało o sobie znać w postaci wyrzutów sumienia po konsumpcji zwyczajnych naleśników na desero-kolację Ale to już inna sprawa,zakrawająca pod inny topic ![]() Miłego wieczoru, wiecznie narzekająca albo i nie ;P Ada vel schism_ ![]()
|
|
|
|
#716 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki,
mialam taki dzien,ze szkoda gadac.. az dostalam tiku nerwowego lewym oku i ciagle mi skacze powieka...Mam serdecznie i szczerze dosc..Wiem,ze truje wam codziennie.. a p powrocie do domu nawet nie moge odpoczac..Za pol godziny ludzie jacys przychodza gladac dom wiec odkurzylam,zrobilam kurze i podlogi..Ledwom zywa. Teraz musimy wybyc bo nas nie ma jak jest viewing.. jade do Lidla po musy i do noewgo sklepu z polskim zarciem ![]() buzia
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Schism, jestem w szoku
Nieciekawa sprawa...Tamonita, mówiłam Wykorzystaj tę szansę, że możesz przytyć w domu. Trzymam kciuki ![]() A ja...DOSTAŁAM WRESZCIE OKRES Zorientowałam się dopiero jak rano poszłam się przebrać, bo byłam pewna, że to ból jelit... A tam niespodzianka na całych spodniach :P |
|
|
|
#718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja mam jutro dwa zaliczenia To jedno to jeszcze z poniedzialku, ale jakos tak wyszlko, ze dopiero jutro bede je zdawac ![]() no to trzymajcie kciuki.. przede wszystkim za to, co bym nie zaspala...
|
|
#719 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowanie Mam nadzieję, że wszystko się wyklaruje po Twojej myśli Schism Cytat:
wcale nie trujesz, nie mów tak! Cytat:
co to za musy ? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wlasnie wszamalam czekoladowy mus i ogladam Brit Awards 2008 fajnie popatrzec na pieknych i bogatych ![]() oby jutro bylo lepsze niz dzis.. dobranoc aniolki
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

. Poki co zaopatrzylam sie w ok.20l wody, zeby miec co do tej miski wlac...
zdolna jak zawsze 

no co, przecież nie mogę wciąc pierwszego lepszego z ulicy

Podkład leży nieużywany i kwiczy, że chce do Karolinki![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ale to już inna sprawa,zakrawająca pod inny topic