styl American Girl część II - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-21, 22:34   #691
milusiaam
Wtajemniczenie

Dot.: styl American Girl część II

Cytat:
Napisane przez laza Pokaż wiadomość
kolorek.?? hmm.mam już jeden taki niebieski błekit mocny myslam raczej o jeansach zwyklych bez koloru, rurkach bo akurat takich rurek nie mam mam z materialu mam ten kolor i cos tam jeszcze;p ogolnie to ja bidna jestem boja mam chyba tylko 5 par dlugich spodni ;(

a co do butow to ma ktoras z was zdj takich butkow AG .?
a moze szarne rurki?? albo jasne jakies z z przeszyciami dziurami i te sprawy ??

http://www.allegro.pl/item346582631_...mocja_39_.html
granatowe z bialym?

http://www.allegro.pl/item350977827_...2008_uvf_.html

http://www.allegro.pl/item347748020_...e_roz_40_.html

mi sie podobaja te
a dzisiaj w nike widziałam sliczne buciki czarne z rozowym zakochałam sie
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 22:55   #692
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TyTeCzKa Pokaż wiadomość
a co do obklejania tel zastanawialam sie ostatnio czy nie obkleic go takimi cyrkoniami , ale boje sie ze predzej czy poźniej znudzi mi sie to lub zniszczy od czestego otwierania baterii.. Czy ktoraś z was obklejała sobie tel dżetami ??

ja obklejalam cyrkoniami moja motorolke, ale szybko odpadly i zostal taki klej, tzn nie taki jak po super glue tylko taki, ktory latwo sie starlo palcem wiec nie widze problemu, cyrkonie ladnie wygladaly i super sie swiecilu, ale gdyby byly tak na dluzej to bylabym bardziej zadowolona. Telefon od tego sie nie zniszczyl.

Zaufanie to piękny dar - buduje się je latami, traci w ciągu sekundy...

natural-love jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 23:24   #693
TyTeCzKa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez natural-love Pokaż wiadomość
ja obklejalam cyrkoniami moja motorolke, ale szybko odpadly i zostal taki klej, tzn nie taki jak po super glue tylko taki, ktory latwo sie starlo palcem wiec nie widze problemu, cyrkonie ladnie wygladaly i super sie swiecilu, ale gdyby byly tak na dluzej to bylabym bardziej zadowolona. Telefon od tego sie nie zniszczyl.
Hmmmno właśnie bałam sie tego że wrazie odklejenia zostałby ślad na tel jakiego kleju uzywałas?? i jakiego typu cyrkonii bo widzialam gdzies na allegro samoprzylepne ale jakos nie jestem do nich przekonana.

A co do AG mam wysokie czoło i grzywke ... niestestety zazwyczaj wszystkie AG maja dluższą grzywke na bok macie może jakieś zdjęcia z fryzurami w stylu AG z prostą grzywką?? z Góry dzięki.

Ps. Możecie polecić mi jakąś pianke do włosów nadającą superobjętość?? niestety natura nie obdarzyła mnie gęstymi włosami a boję się zagęsczania/przedlużania

Przedłużanie oraz Stylizacja Rzęs Łódź
http://facebook.com/ledithlashes

})i({ Amore Dolce Vita })i({
TyTeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 23:28   #694
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez justyss Pokaż wiadomość
najwidoczniej tak a tak pozatym to wyrabiaja sie wlasnie te gorne miesnie mi zalezty na dole ..moze ktos zna sposob na te partie??
wiesz co ja "taniec brzucha" kiedys "cwiczylam" w domu i to najlepiej ze wszystkich probowanych przeze mnie cwiczen wyrobilo mi miesnie skosne (dolne) brzucha.

Cytat:
Napisane przez dziuniaaa Pokaż wiadomość
ja też taki mam, zawsze byłam szczuplejsza, za nic przytyć nie mogę (chyba, że w masę mięśniową jak ćwiczyłam ale to 2 kg) i płaski brzuch, teraz zaczęłam go ćwiczyć, żeby był do wakacji porządnie wyrobiony

ja na dolne mięśnie robię takie ćwiczenie i działa:
- kładziesz się,
- nogi zgięte jak do zwykłych brzuszków,
- ręce wzdłuż talii albo pod tyłek,
- i robisz brzuszki, tak jak robisz normalnie "górą" to to samo tylko "dołem", te nogi nad brzuch idą i z powrotem, no nie wiem jak to wytłumaczyć, próba nie wyszła chyba. Zrobię rysunek.

I tak poza tym to rowerek na te mięśnie jeszcze.

EDIT: oto rysunek, jak zrobisz te "pozy" to załapiesz o co chodzi, ćwiczenie rewelacja.
haha... zaj******* rysunki hehehe ubawilam sie

Cytat:
Hmmmno właśnie bałam sie tego że wrazie odklejenia zostałby ślad na tel jakiego kleju uzywałas?? i jakiego typu cyrkonii bo widzialam gdzies na allegro samoprzylepne ale jakos nie jestem do nich przekonana.

A co do AG mam wysokie czoło i grzywke ... niestestety zazwyczaj wszystkie AG maja dluższą grzywke na bok macie może jakieś zdjęcia z fryzurami w stylu AG z prostą grzywką?? z Góry dzięki.

Ps. Możecie polecić mi jakąś pianke do włosów nadającą superobjętość?? niestety natura nie obdarzyła mnie gęstymi włosami a boję się zagęsczania/przedlużania
tez mam wysokie czolo, wczesniej carolans wklejala fotki z prosta grzywka.
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 23:31   #695
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:

uzywalam takich cyrkoni ktore sie naklejalo od razu, bo byly samoprzylepne

Cytat:
fotki glownie z tego starszego watku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100719_107912084_buxyrhfr.jpg (64,3 KB, 103 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg staci-cole_31066583.jpg (26,4 KB, 136 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg am20.jpg (90,8 KB, 170 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg am67sarahss010.jpg (28,1 KB, 125 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg watermarkj7.jpeg (45,4 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1&2.jpg (29,6 KB, 66 załadowań)

Stary 2008-04-22, 00:19   #696
lil coco
BAN stały

właśnie sobie przypomniałam ze ktoś niedawno zadał mi pytanie dot. robienia trwałego prostowania w domu
więc najważniejsze : włosy nie mogły być absolutnie nigdy rozjaśniane (ani troche) bo po prostu sie całe pokruszą po zetknięciu z preparatami..
cały zabieg trwa ok 7h przy średniej długosci włosów. najpierw włosy są myte , suszone, następnie zostaja starannie prostowane ( włos po włosku) i nakłądamy mazidło nr 1 (rozluźniające skręt) . trzymamy głowe w bezruchu ok 45 min. , myjemy włosy, I OD NOWA suszymy, idealnie prostujemy, nakładamy mazidło nr 2,( utrwalacz ) trzymamy znowu głowe w bezruchu aby żaden włos sie nie "wykrzywił" , myjemy, suszymy - WŁOSY IDEALNIE PROSTE , sypkie i mięciutkie
ogólnie to nie polecam robienia samemu w domu ,chyba ze miało sie to już robione i jest sie w temacie.
sobie wygładziłam odrost, koleżance wyprostowałam całe włosy.
i nie wspominam jaka jest przebitka..za włosy do ramion zapłaciłam u fryz. 550 zł.
teraz kupiłam dokłądnie te same preparaty za 140zł. wyprostowałam się ja , koleżanka i połowa butli została ( czyli jeszcze 2 prostowania długich włosów można zrobic) :| cenią sie że hej :|
lil coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 02:06   #697
TyTeCzKa
Rozeznanie

Dziekje Wam bardzo

Chyba nareszcie sie konkretnie zmotywowalam do tego żeby zaczząć ćwiczyć Bo co mi po stylu AG skoro tu i tam walki tluszczu ;P Przy okazji wrzucam swoją fotke abyście poradzily mi coż mogę ze soba zrobic moja zmora sa przedewszystkim włosy bylam kiedyś blondynka ( tleniona omg) niestety popalilam przez glupote wlosy koleżanka fryzjerka miała podciac końcowki i nalozyc kilka "szarych" pasemek aby nie meczyc sie tak z odrostami... niestety puściła wodze fantazji i sciela mi wlosy do ucha i zrobila je cale rude zostawiajac jasna grzywke. dla porównania wrzuce wiec takze starsza fotka dla porownania

Zdjęcie nr 1 i 2 = ja
Zdjęcie nr 3 = moje wysokie czoło
Zdjęcie nr 4 = starsza fotka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 141224[2].jpg (45,7 KB, 151 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcia-0033.jpg (11,1 KB, 128 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 151511.jpg (37,4 KB, 129 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg edysiek.JPG (54,8 KB, 142 załadowań)

Przedłużanie oraz Stylizacja Rzęs Łódź
http://facebook.com/ledithlashes

})i({ Amore Dolce Vita })i({
TyTeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-22, 05:24   #698
Monisia_666
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez laza Pokaż wiadomość
dziewczynki właśnie przymierzam się do zakupu jakiś adidasków czy cos takich sportowych do chodzenia jak na razie tak na 4 miesiące bo potem kupię inne tylko w tym problem, że na te buty moge wydać 100 zł a jak na razie nigdzie nie widziałam fajnych ;/ a chce jakieś w stylu Ag ;p no i jeszcze jakieś spodnie też do 100 zł no moze trochę ponad chce kupić chyba jeansy tylko teraz jakie dodam, że mam 160 cm i ważę 45 kg czyli jestem chudzina i jakie jeansy mi pasują .? no bo butki to mieszka m w małym mieście Jelenia Góra i tam tylko kilka sklepów z butami to nie bylo a jak był to drogie;/ no i byłam we Wro to tam też nic albo drogie;/ no mi to trudno ,żeby cos się spodobało ;p to moze ktoś na all jakieś fajne butki widział i dość tanie ;p bo chyba tylko all mi zostało a spodnie to jeszcze nie patrzyłam musze pochodzić po mieście, ale wlasnie chcialabym sie dowiedziec jakie by mi pasowaly jeansy czy rurki, czy proste czy szerokie czy jasne czy ciemne itd. czy jakies inne z gory dzieki za pomoc ;*
a moze biale rurkihttp://www.allegro.pl/item346814551__redial_jea nsy_rurki_biale_xs_s.html , skoro jestes szczuplutka? mi sie strasznie podobaja biale rurki+ spzilki albo adidaski i jakies kolorowe bluzeczki , tez mysle o kupnie takich ale chyba jestem za gruba
a co do adidaskow to moze cos takiego : http://www.allegro.pl/item345092175_...gging_r40.html
http://www.allegro.pl/item347547321_...e_buty_38.html

ale moge byc nie obiektywna bo uwielbiam złoty :P sama tez mam zlote najki z czerwona lyzwa i sa moje ukochane:P

Dziewczyny zobaczcie co fajnego znalazłam http://www.allegro.pl/item349321969_..._promocja.html szkoda ze nie mam takiego telefonu((

Milusiam dziekuje bardzom za rade heh normalnie bardziej sie swiece, sroka ze mnie ale jeszcze nad tym popracuje:P wlosy wlasnie ciagle mi oklapuja musze chyba w walkach spac :P a moze znasz jakas dobra pianke?? a te dlugie4 to chcialabym zeby byly moje... niestety ja mam wlosy mizerniutkie:P
Monisia_666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 06:05   #699
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
właśnie sobie przypomniałam ze ktoś niedawno zadał mi pytanie dot. robienia trwałego prostowania w domu
więc najważniejsze : włosy nie mogły być absolutnie nigdy rozjaśniane (ani troche) bo po prostu sie całe pokruszą po zetknięciu z preparatami..
cały zabieg trwa ok 7h przy średniej długosci włosów. najpierw włosy są myte , suszone, następnie zostaja starannie prostowane ( włos po włosku) i nakłądamy mazidło nr 1 (rozluźniające skręt) . trzymamy głowe w bezruchu ok 45 min. , myjemy włosy, I OD NOWA suszymy, idealnie prostujemy, nakładamy mazidło nr 2,( utrwalacz ) trzymamy znowu głowe w bezruchu aby żaden włos sie nie "wykrzywił" , myjemy, suszymy - WŁOSY IDEALNIE PROSTE , sypkie i mięciutkie
ogólnie to nie polecam robienia samemu w domu ,chyba ze miało sie to już robione i jest sie w temacie.
i nie wspominam jaka jest przebitka..za włosy do ramion zapłaciłam u fryz. 550 zł.
teraz kupiłam dokłądnie te same preparaty za 140zł. wyprostowałam się ja , koleżanka i połowa butli została ( czyli jeszcze 2 prostowania długich włosów można zrobic) :| cenią sie że hej :|
A nie chcesz może otworzyc jakiegos zakładu prostowania włosów ?
siokoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 06:26   #700
gosiaczek6
Zakorzenienie

lil coco a gdzie zakupiłaś te preparaty?? w salonie fryzjerskim czy gdzie?
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 07:23   #701
Agatka_90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość

zazdroszcze Twojej kolezance !
Agatka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-22, 08:08   #702
Isis23
Zakorzenienie

Cytat:

cyrkonie na tel mozna przyklejac na klej do tipsów.. na wizażu na watku pazurkowym jest wątek" zdobienie nieco inaczej" czy jakoś tak... tam jest pełno ozdobionych telefonikówi innych rzeczy, np. mp3 i rady jak się do tego zabierac .. bardzo fajny watek

znalazłam link http://www.wizaz.pl/forum/showthread...+nieco+inaczej

i moje wypocinki fotograficzne

mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010

Isis23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 09:10   #703
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isis23 Pokaż wiadomość
cyrkonie na tel mozna przyklejac na klej do tipsów.. na wizażu na watku pazurkowym jest wątek" zdobienie nieco inaczej" czy jakoś tak... tam jest pełno ozdobionych telefonikówi innych rzeczy, np. mp3 i rady jak się do tego zabierac .. bardzo fajny watek

znalazłam link http://www.wizaz.pl/forum/showthread...+nieco+inaczej
wszystko pieknie i fajnie, ale jak sie znudzi i oderwie sie wszystko to brzydkie slady od kleju napewno zostaja, wiec nie chcialabym niszczyc swojego tel bo jestem do niego przywiazana

Stary 2008-04-22, 09:16   #704
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Dziewczyny jestem troszeczke zszokowana Bo ogladałam dzis jakis film i taka dziewczyna sie malowała i ja poprostu widziałam jak ona sie zmieniała.Zadziwiła mnie pewna rzecz ona poprostu zamaskowała sobie nos miała taki lekko garbaty i duzy.I poprostu go sobie zakryła zrobil sie taki maly.Uzyła do tego kilku rozy (to chyba byly roze) Jeden mial odcien taki bordowy a drugi ciemny braz.Niewiem czy mnie rozumiecie (wklejam rysynek jak to zrobiła) Zadziwiło mnie teraz juz wiem co robia ze sa takie ładne ale moje pytanie jest takie wy tez uzywacie takich rzeczy zeby zakryc zmniejszyc cos ??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg twarz.jpg (24,7 KB, 63 załadowań)

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 09:35   #705
Surya
Rozeznanie

a film widziałaś w tv, czy gdzieś na youtubie? jak na youtubie to może wklej link

ja znalazłam takie filmiki;

http://youtube.com/watch?v=BPPJSnReSa0&feature=related
http://youtube.com/watch?v=w_dgJBd1r0Y
http://youtube.com/watch?v=zy_qxdKoS6o
Surya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 09:36   #706
natural-love
Zakorzenienie

chetnie bym go zmniejszyla optycznie, tylko jak to sie robi, zeby nie skrzywidzic sie tym bordem i ciemnym brazem

Stary 2008-04-22, 09:36   #707
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Napisane przez Surya Pokaż wiadomość
a film widziałaś w tv, czy gdzieś na youtubie? jak na youtubie to może wklej link
Widziałam go wczoraj tak o polncy w telewizji

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 09:47   #708
natural-love
Zakorzenienie

Ostatnia slicznotka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1322309.jpg (187,6 KB, 119 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Donna-pois.jpg (72,2 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IS17-NEW.jpg (44,1 KB, 98 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IS-23-NEW.jpg (51,9 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg LA32.jpg (43,9 KB, 103 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg y.jpeg (12,3 KB, 223 załadowań)

Stary 2008-04-22, 10:27   #709
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b
Konto usunięte

co do tego optycznego powiększania/zmniejszania/tuszowania

- to wszystko mi się wydaje fajne, dopóki nie pomyślę, jak wychodzę z basenu w lato, albo jak budzę się rano obok TŻ...

w gruncie rzeczy makijażem da się zdziałać naprawdę wiele, tylko... w niektórych sytuacjach to w ogóle się nie sprawdza. co z tego, że będą z nas fajne dupy, jak wyjdziemy z łazienki, skoro wystarczy kilka kropel deszczu... i koszmarek wraca.
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-22, 10:44   #710
201704051255
Konto usunięte

[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;7313719]co do tego optycznego powiększania/zmniejszania/tuszowania

- to wszystko mi się wydaje fajne, dopóki nie pomyślę, jak wychodzę z basenu w lato, albo jak budzę się rano obok TŻ...

w gruncie rzeczy makijażem da się zdziałać naprawdę wiele, tylko... w niektórych sytuacjach to w ogóle się nie sprawdza. co z tego, że będą z nas fajne dupy, jak wyjdziemy z łazienki, skoro wystarczy kilka kropel deszczu... i koszmarek wraca.[/quote]

To chyba jest u nas w głowach głównie. TŻ mi zrobił wczoraj zdjęcie jak się obudziłam i ... wyglądam tak samo jak z makijazem. Nie mam trzeciego oka, nosa jak wiedźma, tłustego białego czoła i wielkich worów pod oczami, a byłam święcie przekonana, że mam.
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 10:49   #711
lil coco
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
lil coco a gdzie zakupiłaś te preparaty?? w salonie fryzjerskim czy gdzie?
na stronie int. Farouka , jest napisane ze "tylko dla salonów fryzjerskich" ale wystarczy ze posiada sie nip, i bez problemu kurier po 2-3 dniach od zamówienia przyjeżdża z paczuszką pod drzwi
lil coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 10:52   #712
kittyyy1
BAN stały

[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;7313719]co do tego optycznego powiększania/zmniejszania/tuszowania

w gruncie rzeczy makijażem da się zdziałać naprawdę wiele, tylko... w niektórych sytuacjach to w ogóle się nie sprawdza. co z tego, że będą z nas fajne dupy, jak wyjdziemy z łazienki, skoro wystarczy kilka kropel deszczu... i koszmarek wraca.[/quote]
coś w tym jest.
kittyyy1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 12:13   #713
natural-love
Zakorzenienie

Vanessa Hudgens
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1900eb4078f37889cbcc23d0c78126e2,14,19,0.jpg (18,3 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vanessa-hudgens-2.jpg (62,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vanessa.hudgens.546.jpg (69,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vanessa-hudgens-BestDressed.jpg (122,0 KB, 265 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vanessa_hudgens_07.jpg (194,9 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11753196.jpg (29,3 KB, 20 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-22, 12:17   #714
natural-love
Zakorzenienie

twarzyczka nie do konca taka slodka, ale te wlosy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 23sep12-vanessa2.jpg (54,8 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vanessa-anne-hudgens-bikini-12.jpg (31,9 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vanessa-hudgens-hm.jpg (101,3 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (22,9 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15.jpg (24,7 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 17.jpg (24,4 KB, 44 załadowań)

Stary 2008-04-22, 12:21   #715
natural-love
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zcxo20722901y.JPG (27,7 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg efgh1917427122l.JPG (28,3 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cdef1098153186s.JPG (29,9 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hjln975862981y.JPG (18,8 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg normal_new01.jpg (19,5 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg normal_003.jpg (28,6 KB, 16 załadowań)

Stary 2008-04-22, 12:22   #716
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

kostium w paski jest rewelacja
Stary 2008-04-22, 12:24   #717
natural-love
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg normal_younghollywood_04.jpg (24,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg normal_hq001.jpg (16,0 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z4724300X.jpg (42,8 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ?k=MzIwOTA0NDcsNDE4NDY3&f=van6.jpg (22,2 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ?k=MzIwOTA0NDcsNDE4NDY3&f=lq053.jpg (41,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ?k=MzIwOTA0NDcsNDE4NDY3&f=moje4.jpg (23,5 KB, 50 załadowań)

Stary 2008-04-22, 12:27   #718
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siokoladka Pokaż wiadomość
kostium w paski jest rewelacja
wklejalam go juz tez wczesniej ale w nieco innym ujeciu ----> http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7310477
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg ?k=MzIwOTA0NDcsNDE4NDY3&f=20.jpeg (30,3 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ?k=MzIwOTA0NDcsNDE4NDY3&f=moje18.jpg (28,7 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ?k=MzIwOTA0NDcsNDE4NDY3&f=moje5.jpg (18,8 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (28,9 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vanessa_anne_hudgens_maxim_pic.jpg (30,1 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg no_nie.jpg (83,5 KB, 33 załadowań)

Stary 2008-04-22, 12:29   #719
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
wklejalam go juz tez wczesniej ale w nieco innym ujeciu ----> http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7310477

wiem wiem widzialam ;D
Stary 2008-04-22, 12:37   #720
natural-love
Zakorzenienie

i znow buzka nie, wlosy tak
Miley Cyrus
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg MTV_TRL_CYRUS_YARBROUGH_NYR113.JPG (53,4 KB, 322 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Miley%20Cyrus.jpg (47,8 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg MileyCyru_Gregg_14433148_600.jpg (155,6 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg miley-cyrus.jpg (48,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg miley_cyrus300.jpg (29,9 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7916fe04-5b80-4b7b-806f-20cdc0e8cc01.widec.jpg (18,2 KB, 42 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości