|
|
#691 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
No ja też
W ogóle jakieś plamki czerwone mi się porobiły przy lewym oku... Hormony szaleją! A mam pytanie do Was w sprawie Waszych wózków. Otóż czy dziecko będzie skierowane w Waszą stronę czy w tą drugą, że tak powiem "na świat"? Wiecie o co mi chodzi? No bo my mamy tak, że nie będziemy cały czas widzieć go tylko będzie trzeba do niego zaglądać. I tak się zaczęłam stresować, że co jeśli czegoś nie zauważe, albo jeśli mu osa wleci albo coś.. Może za bardzo się przejmuje ![]() Nie namieszałam - wiecie o co mi chodzi? A co do ślubu to ja mam w tę sobotę
|
|
|
|
#692 |
|
Wtajemniczenie
|
hohoho to czasu rzeczywiscie coraz mniej
będę potem uciekam na zakupy potem trzeba się pouczyć...
|
|
|
|
#693 |
|
Zadomowienie
|
My mamy dwa wózki, pierwszy taki typu 2 w 1, czyli jak się dzidziuś urodzi to zakładasz gondolę, a potem jak już pewnie siedzi zakładasz spacerówkę. W naszym wózku możesz zakładać w dwie strony, ale my uznaliśmy, że lepiej dziecko widzieć, a po zatym jadąc tyłem osłania go budka od wiatru. Spacerówkę, też założyliśmy tyłem do kierunku jazdy, ale jak dziecko ma ok roku, to i tak się wychyla i ogląda za siebie.
Drugi wózek to zwykła spacerówka, kupiliśmy ją bo tamten wózek był dla mnie za ciężki i nie mogłam go nosić po schodach. I ten już jest taki normalny przodem do kierunku jazdy (zaczeliśmy go używać jak mała skończyła roczek, bo tamten był zdrowszy dla kręgosłupa) A na plamki na oku radzę okład z rumianku. A o brwiach nic mi nie mówcie.... też się muszę za nie zabrać.
|
#694 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie my chcieliśmy wózek na dłużej, żeby nie zmieniać jak dziecie podrośnie
![]() Ja już zrobiłam brwi i wyglądam pieNknie ![]() Mmmm mam zupke pomidorowa na obiad mniam
|
|
|
|
#695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ty tu nie zmieniaj tematu tylko zdjęcia wózka rób
|
|
|
|
|
#696 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrobię jutro dopiero
Bo teraz nie mam nawet gdzie go rozłożyć bo remont przeniósł się do mojego pokoju, znaczy do tego jedynego, w którym było czysto No i nie ma miejsca na rozłożenie go... Odebrałam wyniki - glukoza w normie, czyli jest ok |
|
|
|
#697 |
|
Wtajemniczenie
|
no to dobrze. ważne że wszystko ok.
a ja szukam wózka dalej okazało się że ma bardzo negatywne opinie ten co chciałam ![]() obsesj znowu górą ![]()
|
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Samanthhha ja też mam taki co można przekładać rączkę i wlbo widzieć dzidzie albo nie, ale wolę widzieć... i w wersji głębokiej i spacerowej
Nic mi się nie chce po tych załatwianiach...a stanika nadal brak pójdę z gołymi cycami w końcu:P |
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
ojej troszke mnie nie bylo i tyyyyle czytanka super ale jeszcze nie doczytalam a co do wozka tez bym wolala zebym widziala malenstwo pozdrawiam wszytskie zafasolkowane i te jeszcze nie
|
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
no to i ja dolacze do tego mlodego grona mamus
![]() asia, 20 lat i po wczorajsze wizycie cos mi sie termin przesunal z 22 lutego na 2 marca takze dolaczam pozdrawiam ![]() niektore dziewuszki powinny mnie kojarzyc :P![]()
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulka i kojarzą:F:F Fajnie marcowa dzidzia będzie
A Wy co śpicie???:P Mam nawet ambitny plan ... tj. sprzątać dzisiaj zacząć i pranie zrobić hehe tak akurat jak leje i zimno będe musiała to kisić w domku:P |
|
|
|
#702 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja już nie śpie... Tż zrywał listwy i obudziło mnie to stukanie ![]() Przeprowadzam się w niedziele to jego rodzicow bo inaczej zwariuje od tego hałasu i brudu. Zresztą to teść mi zaproponował ![]() A co do stanika to ja idę bez Ale do tej czarnej sukienki to pasuje...Zebra a tam jakoś wcześniej pytałam jak u Was bedzie z fotografem na cywilnym - macie takiego profesjonalnego czy ktoś z rodziny bedzie cykał foty? I dzieki za opinie o wozku
|
||
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
Samanthhha będziemy liczyli na to co kto zreobi z własnej inicjatywy:F Nie zamawiamy takich bajeró jak fotograf czy kamerzysta.
A mnie się juz nie chce sprzątać ![]() ![]() zapał mi minął po obżarciu sie:F
|
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
no marcowa ale ztsoaje na watku styczniowo-lutowym
![]() a co do wozkow zazdroszcze ze mozecie sie bawic juz pojazdem malucha ja niestety nie bede mogla ehhh a o za wozek zakupilas ??
|
|
|
|
#705 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jem wase bo nie chce mi sie iść do kuchni a tylko to mam pod ręką
![]() No właśnie my też nie mamy takich bajerów Ale z racji tego, że idziemy tylko we czwórkę to zastanawiamy się czy świadkowa nie będzie latać z aparatem ![]() Ja dzisiaj krótko będę z Wami bo muszę świadkową odebrać, potem z Tż na zakupy pojechać no i w trakcie dnia przygotować wszystko na grila. Eh od jutra będę mężatką............ ![]() ![]() ![]() Uciekam na razie na śniadanko. See ya |
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Samanthhha trzymam kciuki żeby wszytsko poszło sprawnie i ładnie
![]() ![]() Nie chce myśleć jaki to stersik:P Ja mam za 2 tygodnie a już mi się gule w gardle na samą myśl robią:P Z drugiej strony Ci zazdroszczę, ze będzies zmiała to już za sobą<:P:P:P
|
|
|
|
#707 |
|
Wtajemniczenie
|
No i co? Właśnie się
coś mnie muliło odkąd wstałam... Nie lubię...!Kurcze ja to w ogóle się nie stresuje tym ślubem. Może dlatego, że dla mnie ważniejszy będzie kościelny. Ten to tylko formalność.. Najbardziej to się stresuje tym, że mi się moje białe sexy pończochy podrą na grilu Asiuulka my dostaliśmy wózek od taty Tż o nazwie..... eee...yy... nie wiem A czemu Ty nie bedziesz mogla wczesniej bawic sie pojazdem malucha? Rozumiem, że kupicie jak się urodzi, tak?
Edytowane przez samanthhha Czas edycji: 2009-09-04 o 11:40 |
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
hahah nie ma jak potulić muszlę:P hmm a ja się właśnie malowałam tuszem, który zamówiłam z allegro bo był dużo tańszy niż w sklepie :F:F będe trzepotała rzęsami na swoim slubie hehehe
|
|
|
|
#709 |
|
Wtajemniczenie
|
Ty się tak nie maluj nim za często bo do ślubu to Ci się skończy
Taa potulony... ale zlew bo do wc nie mogę serio Ja sobie wczoraj kupiłam błyszczyk do ust - rószooooffy I Tż bardzo zadowolony... w końcu... bo ostatnio mu się moja krwista czerwień nie podobała |
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
cholerka dodało mi pod rząd podobne wiadomości a przedtem niby nie dodało więc usuwam:F
Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-09-04 o 10:35 |
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kupiłam ten tusz na allegro, bo mi szkoda bylo dać więcej w drogerii... mam nadzieję, ze to nie jakiś szajs co po miesiącu wyschnie
Teraz jeszcze moja siora robi w fabryce kosmetyków to mi cienie,błyszczyki czasem przynosi jak dostają jakieś z odrzutu także muszę chyba większą kosmetyczkę sobie sprawić , bo mój nowy tusz ledwo do niej się zmieścił Mój Tż jak mnei zobaczy cała na różóFo to padnie z wrażenia no ale dodatki mam czarne, tj. bolerko, buty,torebka tak, ze mnie się podoba...
|
|
|
|
#712 |
|
Wtajemniczenie
|
No i o to chodzi - żebyś Ty się dobrze czuła! Ja się źle czułam w tej mojej różowej. W sensie nie tak jakbym chciała. Bo ja nie lubię w sumie wyglądać słodko a raczej tak...hmm... zadziornie? Coś w tym rodzaju
No i w tej czarnej tak się czuję Ale mnie naleciało na piosenki R. Kelly'ego zachcianka ciążowa? ![]() Zebra jak tam Twój ambitny plan? ![]() Bo i mnie naleciało na sprzątanie i prasowanie Ja się biorę |
|
|
|
#713 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
mój zegar biologiczny ostatnio budzi mnie o 9.40.. ja juz po sniadanku i wlazłam na chwilkę.... miałam sie cos zapytac po przeczytaniu tego co napisałyście ale oczywiście zapomniałam... ja ostatnio nic nie pamiętam pamietam tylko że trza sie przywitac z nowa koleżanką jak zobaczyłam ta pogode za oknem to porazka... od razu ciśnienie mam za niskie i ból głowy ehheheh....cos z tym ślubem miałam..... zapomniałamm.......... |
|
|
|
#714 |
|
Wtajemniczenie
|
Paprotka podobno kobiety w ciąży mają kiepską pamięć i robią się niezdarne
![]() Zrobię dziś fotki na pewno I jak sobie przypomnisz wszystko to pytaj Wizaż coś szwankuje bo jak odświeżam to nie pokazuje nowych wiadomości ![]() Na ból głowy kawusia |
|
|
|
#715 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze ja to w ogóle się nie stresuje tym ślubem. Może dlatego, że dla mnie ważniejszy będzie cywilny. Ten to tylko formalność.. Najbardziej to się stresuje tym, że mi się moje białe sexy pończochy podrą na grilu
to jaki ty ten ślub bierzesz teraz że sie bedziesz cywilnym przejmować? a co do wózka to wam powiem że wczoraj oczopląsu dostałam i aż wam zazdroszcze że juz macie i jestescie zadowolone... dziewczyny sie wypowiadały ze najbardziej praktyczne jest kupić uzywany wózek tylko z gondolą bo i tak sie go krótko uzywa tym bardziej w zime a pózniej zainwestowac w dobra spacerówke bo tym maluch dłużej pojezdzi no i jest dużo lżejsza do dzwigania od wielofunkcyjnej(-go) i tak mi zamieszały że już nie wiem... życze powodzenia jutro i żeby ci słowo TAK nie utknęło w gardle ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/relgwn15mp1c7exc.png ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d72112d7fc.png Edytowane przez paprotka86 Czas edycji: 2009-09-04 o 11:39 |
|
|
|
#716 |
|
Wtajemniczenie
|
Miało być, ze ważniejszy kościelny
![]() Eh uroki ciąży i dzisiejszego zamieszkania. Potem sie odezwe, papa
|
|
|
|
#717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#718 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#719 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra ide sobie juz mam dosyc dzisaj wózków internetu trza sie pouczyć... akurat teściowa sie do szwagierki wybiera to odpoczne troche i poucze sie w spokoju...
trzymajcie się kochane odezwe sie pózniej i nadrobie te wasze posty |
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Samanthhha no szok... poodkurzałam, pomyłam podłogi, poprałam i nawet poprzegrywałam płyty, o które mnie Tż prosił
![]() a teraz lenie się i już![]() Paprotka miłej i owocnej nauki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

będę potem uciekam na zakupy potem trzeba się pouczyć...

a co do wozka tez bym wolala zebym widziala malenstwo 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ehhh a o za wozek zakupilas ??
coś mnie muliło odkąd wstałam... Nie lubię...!