![]() |
#691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
Hm..co prawda w ciągu ostatniego miesiąca byłam u fryzjera 2 razy. Bo pierwsza wersja fryzury nie była do końca tym o co mi chodziło..więc poprawiałam. Nie mam zdjęcia tej najnowszej (troszkę bardziej wycieniowana i większa "dupka" z tyłu ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
Ślicznie, podkreśliłaś kości policzkowe
![]() ![]() P.S. Kciuki się przydadzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Jak odzyskam net u siebie to skrobnę na gadu, dobrze?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 | |
Zakorzenienie
|
Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
śmieszny ten cytat... wyobraziłam sobie taki wielki tyłek ![]() Jasne Madlen, jeżeli to było do mnie ![]() a teraz lece do domu... ![]() ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-06-04 o 21:36 Powód: POST POD POSTEM |
|
![]() ![]() |
![]() |
#695 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też lubię tak się kłaść ![]() ![]() Cytat:
![]() Wróciłam z fakultetu, deszcz złapał mnie po drodze, ale po kilku minutach przeszedł. Chyba się za coś wezmę, choć najchętniej poszłabym spać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
Witam, nie mam siły nadrobić Waszych postów
![]() Madlen miło Cię widzieć ![]() Życze Wam miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Wtajemniczenie
|
Dawaj. Zgaduję, że chodzi o zakupy
![]() hania - ja tam myślę, że z pralką nie ustrzeli. Trzeba mieć po prostu szczęście. Kiedyś poszliśmy z tatą kupić nową grzałkę (?) do pralki starej do sklepu gdzie naprawiają pralki, i same Amica stały w kolejce do naprawy ![]() Tapeta suuuuper. Śliwkowy w sypialni to jest to! Czerwony jest zbyt krzykliwy - lepszy do salonu. No chyba że będziecie szaleć w sypialni nocami non-stop ![]() Madlen - aaaale fryzurka - bomba. Ale się z ciebie Wamp zrobił, no! Mąż musi być zazdrosny ![]() Nadrobiłam wszystkie posty.... i ide spać ![]() ![]()
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
nie mam siły nadrabiac
![]() wczorajszy egzamin z historii sztuki to była jakas masakra ![]() ![]() wcziraj miały byc wyniki ale dupa i nie b yło wiec trzeba czekac. mam nadzieje, ze dzis beda ![]() ![]() a i miałyscie racje, przy drukowaniu pracy mgr zawsze cos sie wali. moja praca ma 130 stron (w 4 egzemplarzach trzeba drukowac) i po 45 stronie moja drukarka skapitulowała wrrr dzis ide na miasto drukowac. ale jakby nie było jestem bardzo szczęsliwa, ze dzis juz bede moje wypociny miała oprawione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Zadomowienie
|
Hy
![]() Dzis jak widze jestem pierwsza ![]() Czesc sloneczka, mam mnoostwo energii :d i mysle ze to bedzie pozytywny dzien ![]() Rybko nasza kochana Ciesze sie ze z Tztem pomalu wszystko w dobrym kierunku idzie. Edit tego co pisalyscie, tez tak lubie, sie wypinac tylkiem do Tzta jesli spimy razem. I faktycznie jesli sie naprawde juz poklocimy, to i tak nie ma bata zeby nie przytulil mnie w nocy mocno do siebie ![]() ![]() Madlen ale z Ciebie lachon ![]() ![]() Rav, widze ze wizyta rodzicow przebiega pomyslnie, dobrze ze week sie zbliza to sobie wszyscy odpoczniecie Haniu tak sie ciesze ze sobie mieszkanko urzadzacie ![]() Za 27 dni przyjezdza moj Tz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
Anitko jaka pierwsza, jaka pierwsza?? a ja??
![]() widzisz, mówiłam ci, ze czas bez TZ szybko minie. a na ile teraz wraca?? a co do wypinania się tyłeczkiem do TZ to tez to lubie. zresztą mój TZ jak sobie lezymy i TV oglądamy sam mnie czesto tak przekręca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja cos czuje, ze co najmniej na 4 zaliczylas ta historie ![]() Na calutki miesiac ![]() He he nom ja tez lubie jak on mnie przytula jak wypne tylek i nie tylko wtedy ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
powiem ci , że naprawde jakby dostała 3 to mi wystarczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Póki co krótka relacja z zakupów, bo dzisiaj mam spotkania na mieście . Buty kupione ![]() ![]() ![]() Więc teraz już czekam na telefon, że kiecka jest i idę na przymiarkę ![]() Co do testów z tuszami. Pierwszy raz zmyłam totalnie oczy i malowałam od nowa, jak w domu, trafiłyśmy bardzo cierpliwą panią i nam we wszystkich testach kibnicowała ![]() I wyniki następujące najlepszy nr 1 okazał się dla mnie tusz heleny Rubinstein Lash Quuen Kolejne w testach YSL , Dior i Hypnose wypadły blado.... Nie kupiłam żadnego, bo nawet efekt po HR nie był taki super aby był wart wydania 130 zł. Kupiłam za to elektryczną zalotkę Sephory i już dzisiaj zastosowałam, normalny makijaż oka wygląda zupełnie inaczej, polecam jak ktoś ma takie proste kołki rzęs jak ja ![]() A najlepszy ze wszystkich dotychczasowych tuszy okazał się Astor 2 STYLE oraz Burjouis Clubbing ale lekko przyschnięty ![]() Ta laska w Sephora mówiła, że wizażyści malują zazwyczaj dwoma tuszami i wtedy jest lepszy efekt. W każdym razie temat tuszy mam za sobą i już się nimi nie zajmuję.......... ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
Dorinko pokaż fotke butków potem ok??
![]() a ja sie tak zastanawiam, czy jeszcze mnie jakis pech na drodze do wydrukowania i oprawienia mojej pracy mgr czeka?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Zadomowienie
|
Wiem, że pewnie mnie tu już mało kto pamięta, ale zerknęłam przypadkiem na wizaż, stwierdziłam, że się stęskniłam i postanowiłam Was przytulić wszystkie i każdą z osobna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak to nikt cie nie pamięta?? co ty za głupotki gadasz ![]() co sie z Toba działo, jak cie nie było?? mam nadzieje, ze teraz juz zostaniesz co?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Zadomowienie
|
Madzia, Dori
![]() Cześć Babeczki ![]() A jakoś tak wyszło, że ciężko mi było jakoś powrócić, ale jestem. Nie wiem jak często będę zaglądać, ale myślę, że systematyczniej niż ostatnio ![]() Coś się działo ważnego, może jakoś w skrócie mnie wprowadzicie ;P? Widzę po avku Madlen, że weselicho było, gratuluje serdecznie! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 | |
Zakorzenienie
|
Witam!
Cytat:
![]() ![]() Wklejaj zdjęcie butów, chętnie popatrzę ![]() Dziś chyba pojadę do domu. Wprawdzie w Gliwicach lepiej mi się pracuje, ale ostatnio i tak nic nie robię ![]() Projektuję kuchnię w programie Ikei ![]() Kumpela wróciła ze śniadankiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buty postaram się wkleić wieczorem jak dotrę do domu, bo teraz nie mam jak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
a ja siedze i czekam, az moja współlokatorka zrobi kosmetyke swojej pracy i potem ja ostatecznie przeczyta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
co za dzien
![]() wychodze sobie z lazienki, rzut oka na miejsce gdzie stoja buty....hhmmm...cos nie tak ![]() ...TZa siostra moje sandaly do pracy zalozyla ![]() niby smieszna sytuacja ale jak mozna pomylic. fakt, model ten sam ale kolor inny, rozmiar i miejsce gdzie staly tez. nie mowiac o stanie zuzycia ![]() ![]() normalnie tak mnie to wytracilo z rownowagi ze nie moge sie nad nauka skupic a tak dobrze szlo ![]()
#714 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item370158107_..._modeluje.html Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
sanetko ja tez nie nawidze, jak ktos cos bierze mojego bez pytania
a ja chyba zaraz ze stresu padne, bo ten gosc nie podaje wyników wrrr. miał na maila staroscinie grupy wczoraj przesłac ![]() w poniedziełek sa w pisy i ewentulanie poprawka (tylko kurde wole wiedziec wczesniej czy mam sie jeszcze uczyc czy nie??) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
Hej Nema
![]() Zaliczyła fotografię ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
Poemi gratuluje
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
mysle ze ona sie pomylila po prostu rano
![]() wiecie co..niech sobie TZ idzie na to kawalerskie w sobote. nie bede mu robila problemu, ufam mu. a jak sie za bardzo spije....coz to on bedzie chorowal w niedziele nie ja ![]() poemi gratuluje. jak ja bym chciala jutro zaliczyc ten egzamin ze zwierzecych ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.