|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Raczkowanie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
jestem tak wściekła....że aż sobnie meliski zaparzę. zrobiłam zakupy wyciągam kartę zeby płacić a tam brak autoryzacji
![]() ![]()
#692 |
Zakorzenienie
|
AAAAA tam Euphoria żaden wstyd ... złośliwość rzeczy martwych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Wtajemniczenie
|
Euphoria a tam od razu wstyd.
Ja raz wybierałam się na zakupy i żeby nie brać całego portfela, otworzyłam go i z przegródek wyjęłam kartę. Poszłam do markietu, nawrzucałam rzeczy do wózka, pani kasowała, kasowała i przyszedł moment zapłaty, ja wyciągam kartę z tylnej kieszeni okazało się, że to moje prawo jazdy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
Noooo a jak moja mama kiedys poszła do TESCO i zrobiła zakupy , poszła do takiej znajomej kasjerki i pakuje juz zakupy przechodzi przez bramkę... a tu pppppppppi ppppppppppppi
no i wizięli moją mame (65l) do pokoju ziwerzeń i każdy artukul jej sprawdzali poczym kazali się jej rozbierać!!!!! No to moja mama na to że ok ale nie wiem jak Panowie to wytrzymają bo ja mam 65 lat i czyste sumienie... zaczęła zdjemować buty, a na to pan ochraniacz marketu mówi że już nie trzeba chip sie pani do buta przykleił. A to był ten mały biały paseczek namagnesowany i dlatego jej bramka wyła. potem moja mama poszła do tej znajomej i mówi tak :" no tak tu się mozna nadziać do buta mi się jakis wariat przyczepił a złodziejke ze mną robią" A moja mama to jest taka że ona jak 1 gr zjadzie to pyta się czyj to, w życiu nic nie ukradła i bardzo tępi takie zachowania nieuczciwe... a tu proszę w pokoju zwierzeń była ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |
Zakorzenienie
|
przyszło wam na PW oferta grania na skrzypcach na ślubie ??
ja nie chcę skrzypaczki jakoś wszystko mi przechodzi to co chciałam miec kiedyś na weselu i ślubie chciałam mieć skrzypaczkę teraz nie chcę chciałam sukienkę cappuccino teraz chce białą tak samo jak chciałam obrączki z białego złota teraz chcę normalne ![]() Cytat:
ale im dowaliła ![]() mój kolega kiedyś dziadkowi jakiemuś w realu doczepił do kurtki by mu pipkało
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-11-28 o 15:28 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać z funkcji "edytuj" bądź "multicytowania" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
Taaaaa a co? Miała czyste sumienie to im wygarnęła że się starszym Paniom każą obnażać!
W ogole to na takie akcje powinna być ochroniarka zatrudniona bo mężczyźni nie mogą kobiet ani rewidować ani takie tam.... |
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
mogla poczekac na policję ja wolę czekac jakby mnie zatrzymali niż jacyś faceci mieli radoche z mojego rozbierania
#698 |
Wtajemniczenie
|
Aguś tak szybko, bo mnie mąż pogania
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#699 |
Wtajemniczenie
|
sliczne te obraczki my mamy prawie takie same
![]() ![]() ![]() Euphoria- sliczne kartki: ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
Kurdę wiecie co chyba się jednak zdecyduję na tego fotografa.... bo tak teraz to przemyślałam że on nam zrobi naprawdę fajne zdjęcia a to może rzeczywiście nie tak dużo kasy 100 zdjęć w albumie + ileś tam na płytce... błogosławieństwo, plener i ślub.
A że ma wolny termin i super robi fotki to się do niego "zapiszę" I tak muszę zapłacić i tak a na taką kaszankową sesję trzeba wydać z 900 a ja będe miała super za 1100 ... tak myślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
Właściwie to tacy ochroniarze z marketu nie mają żadnych uprawnień, ba oni nawet zatrzymać Cie nie mogą, ewentualnie wezwać policje i dopiero wtedy może się odbyć rewizja.
Cieszę się, ze podoba Wam się mój pomysł z akwarium, a na Mikołajki faktycznie obwiąże się wstążką, mam czerwony gorsecik hihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
Hmmm mi TŻ chciał kiedyś kupic jakis sexi strój ale cóż wszytsko co jest sexi bielizna na mnie przestaje nia być...
![]() Ale macie fajne pomysły... i możliwości bo ja to się kocham z moim Tż od wielkiego Świeta bo nie mamy za bardzo jak... mieszkamy osobno, pracujemy i raz na ruski rok nadzarza się okazja do miłosnych igraszek... już tu mi czasem TŻ płacze i narzeka że tak rzadko ale co ja nato poradze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
koniecznie daj znać jak wrócisz - tezsie strasznie chcialam tam wybrac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Raczkowanie
|
zajrzałam na swoje konto a tam brak 50 zł....czyli wzięłi ode mnie kasę za zakupy z karty a ja kartą nie płaciłam tylko gotówką i na dodatek teraz nie mogę wejść na Mbank...chwilowe problemy kurcze...a w sklepie mi kasę oddadzą jeżeli im pokażę potwierdzenie z banku.
#705 |
Zakorzenienie
|
Nom i się umowiłam z Panem fotografem na to , że nie z nim w niedziele spotkamy
![]() Nie wiem jak Tż bo pracuje na pierwszą zmianę... yyyy .... kyrdę a my idziemy na impreze andrzejkowa wiec chyba jednak nie pójdziemy bo jak on wstanie???? No w każdym bądz razie Pan nas zapisal na termin i jeżeli Tż nie będzie mógł ze mna jechac to wyciągnę mame... super to będzie wyglądać zamiast z narzeczonym to z mamą :P |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 |
Raczkowanie
|
Kurcze ledwo dziś żyję...
Oczy mi sie zamykają cały dzień... A w pracy jeszcze 2,5h. Jutro Tour de Salon ![]() Nie moge sie doczekac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
ale macie przeboje
![]() euforia super zestawiki. Najbardziej mi się podoba ażurowy batmam i biały sweterek wiązany ![]() Ciotka ja to bym wolała żebyś przed wystawieniem skonsultowała ze mną te ciuszki ![]() Bo to moje rozmiary ![]() ![]() ![]() I na allegro bym pojedynczo od Ciebie kupowała ![]() A Ty byś z czego innego czarowała zestaw ![]() ![]() Wiem wiem, samolub ze mnie ![]() Idziemy dzisiaj z grupą od tanców na andrzejkowy oplatek ![]() Zrobilam salateczke, kupilismy soczek i bierzey z barku zubroweczkę hihihi ![]() A i jeszcze tacos ku[iliśmy ![]() A o 22 jadę do tesco po storczyka ![]() ![]() A jutro idę mierzyć suknie do LF ![]() i do takiego salonu no name ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dokładnie!
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
jupik No a mojan mama wtedy pamiętam chciała byc taka honorowa i a co tam niech sprawdzaja i tak nic nie ukradłam... wtedy sama akurat była zakupach a było to ze 2 lata temu chyba... też słyszałam o tych akcjach jak ci ochroniarze bili ludzi itd. przykre to bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#710 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() gadałam na chacie z konsultantem z Mbanku i kasę mi zwrócą w ciągu 7 dni ![]() ![]()
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
wiecie co zaraz spadam z pracy i idę z mamą do... TESCO ...
![]() Musimy kupic coś na bigos bo jutro mój brat przybywa do nas z swoją familią i musimy im coś dac zjeść ![]() A może uda mi się przy okazji kupon wymienić... ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#712 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Powodzenia z tym kuponem ![]() ![]()
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
Jupik no może kto wie ... moja mama miała taka szczęśliwą łapkę do losowania
![]() Ja też bym bigosu pojadła ale dopiero go skosztuję po pracy lub w niedziele bo raczej ciężko by mi było po bigosiku zapanować nad ... no wiecie co mam na mysli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
euphporia, to ja tez porpsze o zdjecia i namiary na allegro.
![]() ![]() Jutro z TZ wybieramy sie na andrzeji do naszej sali. Ide w swojej ulubionej spodnicy olowkowej (mam w niej zdjecie na nk, jak stoje z TZ a za nami drzewa ![]() ![]() Co do obraczek, to my chcemy takie same z laczonego bialego i rozowego zlota. Biale na obzezach, rozowe w srodku. Robimy ze swojego zlota. Nawet super jubilera znalezlismy, ktory za tanioche zrobi. ![]() ![]()
#716 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ty znów o pysznym jedzonku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#717 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cześć wogóle jak tam samopoczucie????
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
Samopoczucie??
![]() Mnie na przykład nogi bolą, bo caly dzień na obcasach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Raczkowanie
|
mi generalnie strasznie sie chce spac... jeszcze 35 minut w pracy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.