Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-28, 15:08   #691
00euphoria00
Raczkowanie

GG do 00euphoria00
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

jestem tak wściekła....że aż sobnie meliski zaparzę. zrobiłam zakupy wyciągam kartę zeby płacić a tam brak autoryzacji Pani na mnie patrzy i mówi że to coś z połączeniem bo środki na koncie są. no połowę rzeczy oddałam i zapłaciłam resztkami gotówki...boshe co za wstyd
00euphoria00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 15:10   #692
Daysy85
Zakorzenienie

AAAAA tam Euphoria żaden wstyd ... złośliwość rzeczy martwych
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 15:14   #693
popscene
Wtajemniczenie

Euphoria a tam od razu wstyd.
Ja raz wybierałam się na zakupy i żeby nie brać całego portfela, otworzyłam go i z przegródek wyjęłam kartę. Poszłam do markietu, nawrzucałam rzeczy do wózka, pani kasowała, kasowała i przyszedł moment zapłaty, ja wyciągam kartę z tylnej kieszeni okazało się, że to moje prawo jazdy No i siara na maksa, musiałam powiedzieć, że muszę skoczyć do auta, bo w aucie zostawiłam kartę hehe, chociaż przyszłam na pieszo, a pani mówi, że jak blisko zaparkowałam to poczeka a ja oczywiście do domu mam 15 minut drogi to powiedziałam, że dopiero za pół godziny będę. No i odłożyła zakupy. To był dopiero burak
Stary 2008-11-28, 15:22   #694
Daysy85
Zakorzenienie

Noooo a jak moja mama kiedys poszła do TESCO i zrobiła zakupy , poszła do takiej znajomej kasjerki i pakuje juz zakupy przechodzi przez bramkę... a tu pppppppppi ppppppppppppi
no i wizięli moją mame (65l) do pokoju ziwerzeń i każdy artukul jej sprawdzali poczym kazali się jej rozbierać!!!!!
No to moja mama na to że ok ale nie wiem jak Panowie to wytrzymają bo ja mam 65 lat i czyste sumienie...
zaczęła zdjemować buty, a na to pan ochraniacz marketu mówi że już nie trzeba chip sie pani do buta przykleił. A to był ten mały biały paseczek namagnesowany i dlatego jej bramka wyła.
potem moja mama poszła do tej znajomej i mówi tak :" no tak tu się mozna nadziać do buta mi się jakis wariat przyczepił a złodziejke ze mną robią"
A moja mama to jest taka że ona jak 1 gr zjadzie to pyta się czyj to, w życiu nic nie ukradła i bardzo tępi takie zachowania nieuczciwe... a tu proszę w pokoju zwierzeń była
Stary 2008-11-28, 15:25   #695
śliweńka
Zakorzenienie

przyszło wam na PW oferta grania na skrzypcach na ślubie ??

ja nie chcę skrzypaczki jakoś wszystko mi przechodzi to co chciałam miec kiedyś na weselu i ślubie

chciałam mieć skrzypaczkę teraz nie chcę
chciałam sukienkę cappuccino teraz chce białą tak samo jak chciałam obrączki z białego złota teraz chcę normalne

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Noooo a jak moja mama kiedys poszła do TESCO i zrobiła zakupy , poszła do takiej znajomej kasjerki i pakuje juz zakupy przechodzi przez bramkę... a tu pppppppppi ppppppppppppi
no i wizięli moją mame (65l) do pokoju ziwerzeń i każdy artukul jej sprawdzali poczym kazali się jej rozbierać!!!!!
No to moja mama na to że ok ale nie wiem jak Panowie to wytrzymają bo ja mam 65 lat i czyste sumienie...
zaczęła zdjemować buty, a na to pan ochraniacz marketu mówi że już nie trzeba chip sie pani do buta przykleił. A to był ten mały biały paseczek namagnesowany i dlatego jej bramka wyła.
potem moja mama poszła do tej znajomej i mówi tak :" no tak tu się mozna nadziać do buta mi się jakis wariat przyczepił a złodziejke ze mną robią"
A moja mama to jest taka że ona jak 1 gr zjadzie to pyta się czyj to, w życiu nic nie ukradła i bardzo tępi takie zachowania nieuczciwe... a tu proszę w pokoju zwierzeń była

ale im dowaliła

mój kolega kiedyś dziadkowi jakiemuś w realu doczepił do kurtki by mu pipkało

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-11-28 o 15:28 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać z funkcji "edytuj" bądź "multicytowania"
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 15:29   #696
Daysy85
Zakorzenienie

Taaaaa a co? Miała czyste sumienie to im wygarnęła że się starszym Paniom każą obnażać!
W ogole to na takie akcje powinna być ochroniarka zatrudniona bo mężczyźni nie mogą kobiet ani rewidować ani takie tam....
Stary 2008-11-28, 15:34   #697
śliweńka
Zakorzenienie

mogla poczekac na policję ja wolę czekac jakby mnie zatrzymali niż jacyś faceci mieli radoche z mojego rozbierania

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-28, 15:37   #698
agnusek22
Wtajemniczenie

Aguś tak szybko, bo mnie mąż pogania my właśnie takei będziemy mieć znaczy się obrączki właśnie wychodzimy je obejrzeć

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 15:44   #699
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
scio klasyczne maja swoj urok

nam sie podob cos takiego
sliczne te obraczki my mamy prawie takie same rzonia sie tylko tym, ze mamy wiecej zoltego zlota a tylko po brzegachbiale nio i ja mam kamyczek w obraczce a tezus nie

Euphoria- sliczne kartki: zdlona kobietka z ciebie ja tam mam dwie lewe rece do tego
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 15:45   #700
Daysy85
Zakorzenienie

Kurdę wiecie co chyba się jednak zdecyduję na tego fotografa.... bo tak teraz to przemyślałam że on nam zrobi naprawdę fajne zdjęcia a to może rzeczywiście nie tak dużo kasy 100 zdjęć w albumie + ileś tam na płytce... błogosławieństwo, plener i ślub.
A że ma wolny termin i super robi fotki to się do niego "zapiszę"
I tak muszę zapłacić i tak a na taką kaszankową sesję trzeba wydać z 900 a ja będe miała super za 1100 ... tak myślę
Stary 2008-11-28, 15:45   #701
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Właściwie to tacy ochroniarze z marketu nie mają żadnych uprawnień, ba oni nawet zatrzymać Cie nie mogą, ewentualnie wezwać policje i dopiero wtedy może się odbyć rewizja.

Cieszę się, ze podoba Wam się mój pomysł z akwarium, a na Mikołajki faktycznie obwiąże się wstążką, mam czerwony gorsecik hihi

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-28, 15:48   #702
Daysy85
Zakorzenienie

Hmmm mi TŻ chciał kiedyś kupic jakis sexi strój ale cóż wszytsko co jest sexi bielizna na mnie przestaje nia być... i się nie zgodziłam!
Ale macie fajne pomysły... i możliwości bo ja to się kocham z moim Tż od wielkiego Świeta bo nie mamy za bardzo jak... mieszkamy osobno, pracujemy i raz na ruski rok nadzarza się okazja do miłosnych igraszek... już tu mi czasem TŻ płacze i narzeka że tak rzadko ale co ja nato poradze
Stary 2008-11-28, 15:54   #703
kaema
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Te niektóre teledyski to porażka, ja bym ich w zyciu nie dała do Internetu!

A ja jestem strasznie podekscytowana jutrzejszym dniem, bo jedziemy ze znajomymi w 8 osób do Tropical Island pod Berlinem, złapiemy troszkę sztucznego ciepełka i przez cały dzień z moim TŻ błogie lenistwo!!

koniecznie daj znać jak wrócisz - tezsie strasznie chcialam tam wybrac Mam nadziej ze beda zdjecia?
kaema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 15:55   #704
00euphoria00
Raczkowanie

GG do 00euphoria00

zajrzałam na swoje konto a tam brak 50 zł....czyli wzięłi ode mnie kasę za zakupy z karty a ja kartą nie płaciłam tylko gotówką i na dodatek teraz nie mogę wejść na Mbank...chwilowe problemy kurcze...a w sklepie mi kasę oddadzą jeżeli im pokażę potwierdzenie z banku.
Stary 2008-11-28, 16:11   #705
Daysy85
Zakorzenienie

Nom i się umowiłam z Panem fotografem na to , że nie z nim w niedziele spotkamy
Nie wiem jak Tż bo pracuje na pierwszą zmianę... yyyy .... kyrdę a my idziemy na impreze andrzejkowa wiec chyba jednak nie pójdziemy bo jak on wstanie????

No w każdym bądz razie Pan nas zapisal na termin i jeżeli Tż nie będzie mógł ze mna jechac to wyciągnę mame... super to będzie wyglądać zamiast z narzeczonym to z mamą :P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-28, 16:31   #706
kaema
Raczkowanie

Kurcze ledwo dziś żyję...
Oczy mi sie zamykają cały dzień...
A w pracy jeszcze 2,5h.

Jutro Tour de Salon
Nie moge sie doczekac
Stary 2008-11-28, 16:36   #707
kliwia
Zakorzenienie

ale macie przeboje
euforia super zestawiki. Najbardziej mi się podoba ażurowy batmam i biały sweterek wiązany
Ciotka ja to bym wolała żebyś przed wystawieniem skonsultowała ze mną te ciuszki
Bo to moje rozmiary
I na allegro bym pojedynczo od Ciebie kupowała
A Ty byś z czego innego czarowała zestaw
Wiem wiem, samolub ze mnie

Idziemy dzisiaj z grupą od tanców na andrzejkowy oplatek
Zrobilam salateczke, kupilismy soczek i bierzey z barku zubroweczkę hihihi
A i jeszcze tacos ku[iliśmy

A o 22 jadę do tesco po storczyka [Urywam się z impreski ]

A jutro idę mierzyć suknie do LF
i do takiego salonu no name gdzie juz sobie upatrzylam dwie suknie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 16:39   #708
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Taaaaa a co? Miała czyste sumienie to im wygarnęła że się starszym Paniom każą obnażać!
W ogole to na takie akcje powinna być ochroniarka zatrudniona bo mężczyźni nie mogą kobiet ani rewidować ani takie tam....
po pierwsze- W OGÓLE ochroniarze nie mają prawa NIKOGO rewidować. Nawet nie mają prawa Cię dotknąć, ani faceci, ani kobiety ochroniarze. Jeśli próbują kogoś przeszukać bądź każą się rozebrać, to robią to BEZPRAWNIE i można ich za to pozwać zarówno cywilnie jak i zawiadomić prokuraturę i ścigać karnie(naruszenie nietykalności cielesnej, jakby Cię próbowali obmacać- nawet "molestowanie" itd). Jedyne, co im wolno, to zatrzymać osobę do czasu przyjazdu policji, a wcale nie musisz się zgodzić na wchodzenie do jakiegoś pokoju zwierzeń czy cokolwiek w tym stylu- równie dobrze możesz sobie zażyczyć by czekać na policję na ławce przed kasą- jak im sie nie podoba to ich problem. Szkoda, że nie ma żadnych akcji uświadamiających na ten temat, bo takie buraki co siedzą w Tesco itp później wykorzystują niewiedzę ludzi, robią sobie zabawę z tych przeszukań czy nawet biją klientów, a dla przyjemności obmacują kobiety, o czym już kilka razy było w gazetach pisane.

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Właściwie to tacy ochroniarze z marketu nie mają żadnych uprawnień, ba oni nawet zatrzymać Cie nie mogą, ewentualnie wezwać policje i dopiero wtedy może się odbyć rewizja.
dokładnie!

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 16:44   #709
Daysy85
Zakorzenienie

jupik No a mojan mama wtedy pamiętam chciała byc taka honorowa i a co tam niech sprawdzaja i tak nic nie ukradłam... wtedy sama akurat była zakupach a było to ze 2 lata temu chyba... też słyszałam o tych akcjach jak ci ochroniarze bili ludzi itd. przykre to bardzo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-28, 16:46   #710
00euphoria00
Raczkowanie

GG do 00euphoria00

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
euforia super zestawiki. Najbardziej mi się podoba ażurowy batmam i biały sweterek wiązany
Ciotka ja to bym wolała żebyś przed wystawieniem skonsultowała ze mną te ciuszki
Bo to moje rozmiary
I na allegro bym pojedynczo od Ciebie kupowała
A Ty byś z czego innego czarowała zestaw
Wiem wiem, samolub ze mnie
no to dobrze wiedzieć jak cosik to będę ci fotki wysyłać

gadałam na chacie z konsultantem z Mbanku i kasę mi zwrócą w ciągu 7 dni uf...Stary mnie zabije (czyt. Tż) miałam w ogóle ej karty nie używać
Stary 2008-11-28, 16:49   #711
Daysy85
Zakorzenienie

wiecie co zaraz spadam z pracy i idę z mamą do... TESCO ...
Musimy kupic coś na bigos bo jutro mój brat przybywa do nas z swoją familią i musimy im coś dac zjeść <lol>
A może uda mi się przy okazji kupon wymienić... ???
Stary 2008-11-28, 16:53   #712
jupik
Rozeznanie

Cytat:
jupik No a mojan mama wtedy pamiętam chciała byc taka honorowa i a co tam niech sprawdzaja i tak nic nie ukradłam... wtedy sama akurat była zakupach a było to ze 2 lata temu chyba... też słyszałam o tych akcjach jak ci ochroniarze bili ludzi itd. przykre to bardzo
Rozumiem- w pierszym odruchu to człowiek jest tak oburzony że go posądzają... ale nie warto dawać satysfakcję takim pseudoochroniarzom- na złość im bym czekała na policję

Cytat:
wiecie co zaraz spadam z pracy i idę z mamą do... TESCO ...
Musimy kupic coś na bigos bo jutro mój brat przybywa do nas z swoją familią i musimy im coś dac zjeść <lol>
A może uda mi się przy okazji kupon wymienić... ???
Bigosik, mniam!
Powodzenia z tym kuponem a może nawet jeszcze jednen wygrasz?

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 16:55   #713
Daysy85
Zakorzenienie

Jupik no może kto wie ... moja mama miała taka szczęśliwą łapkę do losowania
Ja też bym bigosu pojadła ale dopiero go skosztuję po pracy lub w niedziele bo raczej ciężko by mi było po bigosiku zapanować nad ... no wiecie co mam na mysli
Stary 2008-11-28, 17:06   #714
00euphoria00
Raczkowanie

GG do 00euphoria00

Cytat:
Ja też bym bigosu pojadła ale dopiero go skosztuję po pracy lub w niedziele bo raczej ciężko by mi było po bigosiku zapanować nad ... no wiecie co mam na mysli
mówisz o pobigosowych gazach
Stary 2008-11-28, 17:06   #715
jaga_2001
Zakorzenienie

euphporia, to ja tez porpsze o zdjecia i namiary na allegro. Bo jak kliwia pisze, ze to jej wymiary to znaczy, ze na mnie tez beda pasowac.

Jutro z TZ wybieramy sie na andrzeji do naszej sali. Ide w swojej ulubionej spodnicy olowkowej (mam w niej zdjecie na nk, jak stoje z TZ a za nami drzewa ). Jak robilam w niej zdjecia to byla lekko opieta, ale lezala idealnie. Ja ja dzis wyciagam, by zobaczyc co z nia, czy cala (bo swego czasu musialam podszyc, bo po szwie sie rozprula) no i kopara mi opadla, bo wychodzi, ze jest na mnie ciut za duza. ALe odrobine, ale tak, ze juz tak ladnie nie lezy jak lezala. Jest lekko lzna, gdy powinna byc opieta, bo ona z elastycznego materialy jest. No jutro w niej pojde, bo nie mam co zalozyc, natomiast wiecej juz jej nie wloze, a szkoda, bo tak ja lubilam.

Co do obraczek, to my chcemy takie same z laczonego bialego i rozowego zlota. Biale na obzezach, rozowe w srodku. Robimy ze swojego zlota. Nawet super jubilera znalezlismy, ktory za tanioche zrobi. Znalezlismy przy okazji poszukiwan pierscionka zreczynowego.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 17:09   #716
kaema
Raczkowanie

Cytat:

A ty znów o pysznym jedzonku no doprawdy litosci nie znasz
Stary 2008-11-28, 17:12   #717
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 00euphoria00 Pokaż wiadomość
jestem tak wściekła....że aż sobnie meliski zaparzę. zrobiłam zakupy wyciągam kartę zeby płacić a tam brak autoryzacji Pani na mnie patrzy i mówi że to coś z połączeniem bo środki na koncie są. no połowę rzeczy oddałam i zapłaciłam resztkami gotówki...boshe co za wstyd
jaki wstyd... ja w takich sytuacjach ostawiam zakupy ide do bankomatu i place gotowka..

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Euphoria a tam od razu wstyd.
Ja raz wybierałam się na zakupy i żeby nie brać całego portfela, otworzyłam go i z przegródek wyjęłam kartę. Poszłam do markietu, nawrzucałam rzeczy do wózka, pani kasowała, kasowała i przyszedł moment zapłaty, ja wyciągam kartę z tylnej kieszeni okazało się, że to moje prawo jazdy No i siara na maksa, musiałam powiedzieć, że muszę skoczyć do auta, bo w aucie zostawiłam kartę hehe, chociaż przyszłam na pieszo, a pani mówi, że jak blisko zaparkowałam to poczeka a ja oczywiście do domu mam 15 minut drogi to powiedziałam, że dopiero za pół godziny będę. No i odłożyła zakupy. To był dopiero burak
hihih ale przygoda

Cytat:
Kurdę wiecie co chyba się jednak zdecyduję na tego fotografa.... bo tak teraz to przemyślałam że on nam zrobi naprawdę fajne zdjęcia a to może rzeczywiście nie tak dużo kasy 100 zdjęć w albumie + ileś tam na płytce... błogosławieństwo, plener i ślub.
A że ma wolny termin i super robi fotki to się do niego "zapiszę"
I tak muszę zapłacić i tak a na taką kaszankową sesję trzeba wydać z 900 a ja będe miała super za 1100 ... tak myślę
no i super

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
A jutro idę mierzyć suknie do LF
i do takiego salonu no name gdzie juz sobie upatrzylam dwie suknie
i jak os bedzie fjnego to dodasz fotki prawda
Stary 2008-11-28, 17:39   #718
kasiaher
Wtajemniczenie

6 stron w ciągu nie całych 24 godzin

Cześć wogóle jak tam samopoczucie????
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 18:22   #719
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Samopoczucie??

Mnie na przykład nogi bolą, bo caly dzień na obcasach

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 18:26   #720
kaema
Raczkowanie

mi generalnie strasznie sie chce spac... jeszcze 35 minut w pracy.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości