Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7 IV - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-15, 10:00   #691
Simona
Zadomowienie

GG do Simona
Dot.: Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7 IV

Fibian, bardzo Ci współczuje. Trzymaj sie Kochana.
Stary 2009-03-15, 10:56   #692
marti86
Zakorzenienie

Aranko a co to za kociak??

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 11:19   #693
zaba21_22
Zadomowienie

GG do zaba21_22

Aranko domek dziewczyny mają super i z tego co pamiętam z dzieciństwa, to właśnie takie własne budowle cieszą najbardziej A kicio śliczny, dziewczyny pewnie przeszczęśliwe
Stary 2009-03-15, 19:17   #694
malgogaj
Zadomowienie

Aranko co to za kociak?
Stary 2009-03-15, 20:05   #695
Simona
Zadomowienie

GG do Simona

Aranko, gratuluje Kociaka.

malgo, we wtorek jade do Szczecina mozesz polecic jakas knajpke na obiad, w okolicach centrum, moze byc na Walach Chrobrego- bo tam ponoc sa jakies fajne. Chodzi o taka gdzie po pracy mozna cos zjesc.

Zabo, popieram Marti w kwesti CBEEBES. Bardzo ladne bajki. Moja Tami bardzo lubi je ogladac- np Dobranocny Ogrod, Teletubisie, Buggy Beebes. Bardzo przezywa te bajki. A na Buggy Beebes tanczy i cwiczy razem z prowadzacymi . Chociaz ostatnio ,,zdradzila" cbeebes dla Puchatka, ale to po pierwsze dlatego ze jest jego ogromna fanka, po drugie przez 2 miesiace nie ogladala go na dvd bo bylo w naprawie.
Tamilka ogolnie uwielbia bajki, co mnie troche martwi, bo nie chce zeby ogladala za duzo tv. Ale plusem jest to ze oglada z zainteresowaniem czyli smieje sie, boi, martwi o bohaterow, jak cos sie wydarzy w bajce to potrafi krzyknac albo mnie wola i pokazuje. Spiewa jak leca piosenki na koniec bajki. Ostatnio bardzo sie ucieszyla jak w ,,Smykach" znalazl sie pies Duduls ktory gdzies zginal. Zawolalal mnie zebym zobaczyla i powtarzala ,,Duduls", co jest duzym sukcesem bo mowi tylko to co jest dla niej wazne- rzuca jednowyrazowymi haslami np . chodz, pusc, stoj, na noc ( dobranoc) itd itp
Stary 2009-03-15, 20:38   #696
marti86
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=bp-3oL8dMYA
http://www.youtube.com/watch?v=kHM2sffZsVU
http://www.youtube.com/watch?v=IeO6KqcF7Ts
http://www.youtube.com/watch?v=QkRQyw5iHPs
http://www.youtube.com/watch?v=BFNZcZLXWcY
http://www.youtube.com/watch?v=Z9VilsagxWk
dla chetnych-gadajaca Laura.jakosc kiepska bo z tel ale zawsze cosostatni to wlasnie boogiebeebies.Simna Laurki ulubionym odcinkiem jest-kangurkiem byc.spiewa prawie cala piosenke na zasadzie -kazdy chce kangurkiem byc skakac lapac drodzeupraszcza sobie
pozostajac w kwesii bajek t Laura jest strasznie bajkowa ale pwiem Wam ze te bajki ktore oglada ucza ja wielu rzeczy.np ogladajac cyferki potrafi juz od kilku dobrych miesiecy liczyc.sama policzy do 10 bez prblemu.i potrafi od tylu takze.

wklejam tez dzisiejsze i wczorajsze zdjecia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN4568.jpg (103,6 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN4576.jpg (101,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN4585.jpg (148,2 KB, 35 załadowań)

Stary 2009-03-15, 20:42   #697
sebkowa mama
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Simona Pokaż wiadomość
Aranko, gratuluje Kociaka.

malgo, we wtorek jade do Szczecina mozesz polecic jakas knajpke na obiad, w okolicach centrum, moze byc na Walach Chrobrego- bo tam ponoc sa jakies fajne. Chodzi o taka gdzie po pracy mozna cos zjesc.

Zabo, popieram Marti w kwesti CBEEBES. Bardzo ladne bajki. Moja Tami bardzo lubi je ogladac- np Dobranocny Ogrod, Teletubisie, Buggy Beebes. Bardzo przezywa te bajki. A na Buggy Beebes tanczy i cwiczy razem z prowadzacymi . Chociaz ostatnio ,,zdradzila" cbeebes dla Puchatka, ale to po pierwsze dlatego ze jest jego ogromna fanka, po drugie przez 2 miesiace nie ogladala go na dvd bo bylo w naprawie.
Tamilka ogolnie uwielbia bajki, co mnie troche martwi, bo nie chce zeby ogladala za duzo tv. Ale plusem jest to ze oglada z zainteresowaniem czyli smieje sie, boi, martwi o bohaterow, jak cos sie wydarzy w bajce to potrafi krzyknac albo mnie wola i pokazuje. Spiewa jak leca piosenki na koniec bajki. Ostatnio bardzo sie ucieszyla jak w ,,Smykach" znalazl sie pies Duduls ktory gdzies zginal. Zawolalal mnie zebym zobaczyla i powtarzala ,,Duduls", co jest duzym sukcesem bo mowi tylko to co jest dla niej wazne- rzuca jednowyrazowymi haslami np . chodz, pusc, stoj, na noc ( dobranoc) itd itp
Moja ksenia -identyko -jak tylko zaczyna się 'begge bibis' to leci i woła -mama -Nat!!! bo to prowadzi murzynka o imieniu Nat -zresztą całe Ceebebes'jest fajne -ooo a 'Dobranocny ogród 'i Apsi Dejzi to jej przyjaciółka!!!
Stary 2009-03-15, 20:53   #698
marti86
Zakorzenienie

dziewczyny a jak leci odcinek co tombligusie graja i falszuja to ja wychodze z pokoju bo zdzierzyc nie moge a Laurka go uwielbia:Ppamietam jak ta bajka sie zaczynala to ja mowie jeju co to jest a tak wciagnelo mi dziecko ze jak leci to na te 30min Laura jest wylaczona

Stary 2009-03-15, 20:58   #699
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711
Konto usunięte

Aranko, ja myslalam ze wraz z wiekszymi metrazami powiekszy sie rodzina a tu nowa kicia Fajna! Fajne tez tralki

Edytowane przez 1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711
Czas edycji: 2009-03-15 o 21:00
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 22:16   #700
Aranka
Zakorzenienie

U nas trzeci noc bez smoczka..... Zbytnio mnie to nie cieszy bo...wypadła nam przez to popołudniowa drzemka ... Laura po południu do spania bez smoka ani rusz. Za to chodzi więc spać wcześniej i niestety nie mogę jej już połozyć i wyjść jak dotąd tylko musze kucnać przy łóżeczku, potrzymać ją za rękę i zasypia góra 10 minut z zegrkiem w ręku. Dobre i to . Może z czasem obejdzie się i bez trzymania za rękę...mam nadzieję!

Elu - myślę, że produkcję już zakończyłam...choć "nigdy nie mów nigdy" . Teraz powiększamy rodzinę w ten sposób . A tralki ... cż, zdjecie robił TŻ a on ma tendencje do ujmowania na zdjęciu na pierwszym planie nie tego co trzeba...

Kotek to Zulus - śliczny dymny kocurek w wieku Nikity! Jest narazie bardzo lękliwy bo mamy go od soboty ale czas zapewne będzie tu działał na kozyść . Julia wniebowzięta ... najchętniej nie opuściłaby go na krok...Laura też...

W kwestii telewizji u Laury nadal zainteresowanie wszelkimi bajkami prawie zerowe. Niestety nir mamy cebebeebees...Mamy "N" i nie ma tego w ofercie......No ale to TŻ napalił się na tę satkę ze względu na nadawanie kanałów HD

Wszystkie nieba bym oddała aby z TOBĄ dzielić jedno piekło
Aranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 08:53   #701
maszka66
Zadomowienie

Buu znów jestem nie w temacie, ale...

Fibian, bardzo mi przykro; myślę, że wiem przez co przechodzisz. Trzymaj się!

Wiki miała jakąs marudną noc, a w ogóle ostatnio przerzuciła się i robi mi pobudkę o 6 rano, potem zazwyczaj bez drzemki. Pada o 20, ale co z tego skoro ja nie potrafię chodzić wcześniej spać.

Piszecie o przedszkolu, a dlaczego nie żłobek? Ja właśnie o nim myślałam.

No i na razie tyle. A, no i nie podoba mi się ten fiolet, mam nadzieję, ze na święta zmieni się w jakąś soczystą zielen
maszka66 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-16, 09:02   #702
malgogaj
Zadomowienie

Aranko po pierwsze gratulacje z powodu nowego członka rodziny! Wiecej fotek prosze. Po drugi gratulacje dla Laury z powodu odstawienia smoczka! Temat siusiu zamkniety, teraz smoczek! Brawo!

Maszko, przedszole bo Olaf rocznikowo juz sie kwalifikuje do przedszkola.

My tez mamy tylko Mini mini, niektore bajki sa beznadziejne. Olaf lubi Misia w malym niebieskim domkuj i swiat malej ksiezniczki. W zasadzie ta druga to ja bardzo lubie
Najgorsze jest to ze on chodzi i ciagle chce ogladac.....

Marti ale Laura ma wesoło! Super, mi brakuje towarzystwa dla Oalfka

Edytowane przez malgogaj
Czas edycji: 2009-03-16 o 09:10
malgogaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 18:56   #703
marti86
Zakorzenienie

Aranko moje gratulacje!!ja tez musze sie zabrac za odsmoczkowanie-jakos nie ptrafie sobie tego wybrazic:/
w zwiazku z wyjazdem mojej przyjaciolki na nwo wkrecilam sie w zycie forumwehehe juz macie mnie dosyc co??tylko Wam zdjecia wklejam etc:P
zaszczepilam dzis Laure na pneumkoki.po wakacjach umowilam sie jeszcz ena meningokoki.i tu pytanie do dziewczyn ktore oddaja dzieci do przedszkola-na co jeszcze warto zaczepic malucha??
mialam dzis fartanie wiem czy pisalama ale mialam problem z kupieniem dla niuni bucikow na wiosne.pszlam do sklepu do ktorego nigdy nie zagladalam i spodbaly mi sie jedne.rozm ok i mowie do babki ze prosze o drugiego bucika a ona do mnie-musze Pania zmartwic.to buciki z zeszlego sezonu i napewn drugi bedzie niec jasniejszy, wyjela bucika i mowi za 20 zl Pani sprzedam a cena na kartonie 59zl-wzielam wiec bez zastanowienia tymbardziej ze ciemniejszy but jest ale w srdku od przymierzania a tak praktycznie nie widac roznicy.ptem wrzuce fotke i napisze cs jeszcze na temat plaszczyka ktory zamowilam dla Laury.teraz leca na barwy szczescia

Malgogaj to zapraszam do Nas

Stary 2009-03-16, 20:28   #704
malgogaj
Zadomowienie

Marti ja bym powiedziała raczej ze nam ulzyło i fajnie ze znowu jesteś na pełen etat!

Ja miałam szczepic na pneumokoki w srode a od popołudnia Olaf gorączkuje wiec doooopa ze szczepieniem. Znowu jakies chorubsko. Marti ja mysle ze to chyba wszytsko jesli chodzi o szczepinenia.

edit: obejzalam w koncu filmiki i Laura wymiata! Przy wycieraniu gila spadlam z krzesla

Edytowane przez malgogaj
Czas edycji: 2009-03-16 o 20:34
malgogaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 20:37   #705
sohf
Wtajemniczenie

wkurza mnie ten paseczek z szybkim menu :/

Marti fajnie, że znów z nami jesteś córeczka koleżanki jak poszła do przedszkola to na wejściu złapała ospe. ja pewnie mało popularnie zaszczepiłam Kube na WZWA a w planie mam włąśnie ospe. nad pneumo i meningo sie zastanawiam.

Malgo mnie też Kuba woła jak w filmie jest ten moment w domu Sida no i tez mi toarzystwa dla Kuby brakuje. dzikus mały mi rośnie.

u nas wreszcie prawie wszystkie piątki na miejscu. jeszcze tylko jednaj brakuje natomiast bilans wczorajszych prób nocnikowania, to 3 pary zasiuranych spodni i jedno wołanie siku. potem przestałam próbować bo mi sie suche ciuchy skończyły. ale z tego wynika, że wie o co chodzi tylko leniem jest strasznym. nie wiem jak go zachęcić do tego nocnika.

Aranko gratuluje odstawienia smoka u nas po tej operacji tez wypadła jedna popołudniowa drzemka, bo ze smokiem Kuba spał dwa razy. ale u nas to może i lepiej bo dwa razy spał po 40 min do godziny. a teraz pociągnie od 2 do 3 godzin a kicior świetny, dawaj więcej fotek skąd go wytrzasneliście??

Edytowane przez sohf
Czas edycji: 2009-03-16 o 20:40
sohf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 20:42   #706
marti86
Zakorzenienie

kontynuujac...
kupilam Laurce plaszczyk na wiosne-jak go zobaczylam to sie w nim zakochalam podobnie jak moj TŻ powiedzial ze za wszelka cene mam go kupic nawet jesli trzeba bedzie duzo zaplacic bo wygladal slicznie.najbardziej ujal mnie w nim kolor-byl taki "drosly"dzis przyszedl i patrzcie jaka roznica.powinnam wystawic negatywny komentarz bo czekalam na przesylke ponad dwa tyg(pieniadze wplacilam teg samego dnia co wylicytowalam) i jeszcze plaszczyk jest zupelnie inny kolorostycznie niz na zdjeciu-rozumie jakby w opisie bylo zaznaczone ze kolorek "troszke" rozni sie od tego na zdjeciu ale nie bylo kompletnie nic-opis aukcji byl zrobiony kolorem fioletowym-chyba ze po tym mialam sie domyslec jaki jest rzeczywisty kolor plaszczyka.wystawilam neutralny komentarz,napisalam ze kolor plaszczyka zupelnie inny niz na zdjeciu(na zdjeciu prezentuje sie o wiele ladniej niz w rzeczywistosci)a pozatym wszystk ok-co prawda nie jest ale juz huk z tym:/wsciekla jestem mowie Wam.z miesiac plowalam na jakis fajny i dostalam bubel:/nie powiem ze brzydki jest ale jakbym miala wybor to kupilabym inny.juz mi sie nie chcialo bawic w zwroty itp-mam nauczke na przyszlsc zeby pytac, prsic zdjecia itd.cale szczescie ze niewiele osob licytowalo i za niewielka sume go kupilam.zdjecie plaszczyka by allegro zmniejszone przeze mnie i klory sie zlewaja. na ryginalnym zdjeciu sa wyraziste i wyglada jakby byl szary z fioletowymi wstawkami a tez szary jest bialy i ma jeszcze srebrne nitki.wrrrrrrrrrrrr

Sohf a tego nie bylo w skojarzonych??ile kosztuje szczepienie na ospe??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN4591.jpg (93,5 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg plaszcyk.jpg (72,4 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN4594.jpg (80,6 KB, 43 załadowań)

Edytowane przez marti86
Czas edycji: 2009-03-16 o 20:50
Stary 2009-03-16, 21:28   #707
Aranka
Zakorzenienie

Marti - zdjęcie płaszczyka z All super. Na żywo jest inny... Mnie bardzo spodobały się butki Oxy's...ale kolorku zielonego jaki wpadł mi w oko niestety nie było w tym rozmiarze...a były cudne, mięciutkie, na kauczukowej zelówce z zalanym przodem aby nie obijać czubków...

Sofh - Zulusek to adopcja. Znaleziony przez neta. Miłość od pierwszego wejrzenia, później długie proedury sita, wizyta osoby z fundacji, długie rozmowy z ówczasową opiekunką i...jest z nami. Przyjechał do nas z Łodzi . Dziś byliśmy u naszego weta - jak zobaczył to się rozmaślił ze słowami "ale pięęękny...".

A to Zulciu i nasza ociupina wiosny...od razu mi raźniej jak na nie patrzę ... byle do wiosny ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (33,3 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (57,9 KB, 36 załadowań)

Stary 2009-03-16, 21:48   #708
marti86
Zakorzenienie

Arank sliczny ten kociak
dziewczyny nie chce ktras z Was kupic plaszczyka zimowego??kupilam na allegro i okazalo sie ze za malo cm w klatce piersowej i jest za duzy
http://www.allegro.pl/item570705742_...artex_r36.html
za 100 oddam.nienoszony-metki oderwane

Stary 2009-03-16, 22:09   #709
malgogaj
Zadomowienie

ja tez myslam ze ospa jest w skojarzonych....musze poszukac.

Marti, az oczoplasu dospałam od tych kolorów a butki super, mysle ze nawet jak widac jakas roznice to pewnie i tak zmienia kolor od noszenia Olafa buty przez tydzien maja oryginalny kolor

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-17, 08:10   #710
sohf
Wtajemniczenie

Ospa nie jest w skojarzonych. tylko Odra, Świnka i Rózyczka o ile dobrze pamietam. w tych 5, czy 6 w jednym tez nie, one chronią przed błonicą, tężcem, krztuścem, polio i zakażeniami wywoływanymi przez bakterię Hib. a ta 6 w 1 ma jezscze WZWB w środku ja już dawno miałam szczepić na ospe, ale jakoś sie to odwlekło i teraz sie zabieram za te wszystkie szczepienia, tylko czekam aż sezon chorobowy przejdzie bo teraz w przychodni to wylęgalnie bakterii jest.
http://www.szczepienia.pl/szczepieni...epionkach.html

aha koszt jakieś 140zł przynajmniej jakoś tyle było jak się ostatnio dowiadywałam.

Aranko a do to takiego ta adopcja? jak to działa?

Edytowane przez sohf
Czas edycji: 2009-03-17 o 08:12
sohf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 08:20   #711
garnuszki
Zadomowienie

GG do garnuszki

Marti Laurka świetnie ci pomaga robić kotleciki, fajna z niej gaduła.

Aranko śliczny kociak.

mam pytanie: czy używacie sokowirówek? polecacie jakieś? wiem że Ela keidyś była na kupnie
garnuszki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 09:09   #712
Konto usunięte

Aranko, faktycznie pięęękny kot I fajna ta Wasza chałupka tak podpatruję detale na zdjęciach i jak to moja babcia mawiała "podobuje mi się" Zrób jakąs sesyjke 4katów i pokaz cos więcej. Na schodach to tapeta w kwiaty?
Wczoraj wyrzuciłam z identycznego wazonu taki sam bukiet - 8 marcowy

Garmuszki. kupiła Philipsa http://www.allegro.pl/item584945631_...gwarancja.html ale zapłaciłam ok 400zł. Jest super! Nie kupuje soków
http://www.ceneo.pl/Sokowirowki;0113-0.htm zobacz opinie
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 11:07   #713
Aranka
Zakorzenienie

Elu - może sie zbiorę i obepstrykam kąty...ale cieżko to zrobić bo trzeba by z różnych stron pokje ująć bo z jednej sie nie da ... podumam. A tapeta w kwiaty to taka tylko schodowa. Miała być inna ale okazała sie nierealna finansowo bo u nas na schodach jest 6m w górę...a obok siebie idzie 6 pasów. Mniej wiecej 36m2 a wymarzona tapeta okazała się w cenie 600zł/m...Obłęd!!!

Sofh - adopcje....dlugo by pisać. W skrócie koty znalezione czy ze schronisk trafiają do tzw. DT (dom tymczasowy) gdzie w większości ze środków fundacji kota sie leczy, chucha, dmucha, szczepi, odrobacza, często sterylizuje i znajduje mu się poprzez ogłoszenia np. na forum miau.pl DS (dom stały). Kandydatom na DS robi się wizytę, ogląda warunki, przeprowadza poważny wywiad, daje do wypełnienia ankietę i tak szuka "domu idealnego". Jak już taki się znajdzie to trzeba spisac umowę adopcyjną i dopełnić jej warunków (każdy kot musi być jak nie był wykastrowany, dom zabezpieczony - okna siatki, balkon też). Jeśli jednak kot i domek się ze sobą nie dogadają to kota oddaje sie tylko i wyłącznie fundacji z jakiej się go wzięło. W żadnym wypadku do schroniska...My odjajczamy 7 kwietnia bo Zulek pryjechał z jajkami za to z kompletem szczepień.

Stary 2009-03-17, 12:37   #714
marti86
Zakorzenienie

Aranko ja tez pdpatruje katywiec jestes za abys nam wiecej pokazalai co to za tapeta??z domieszka jakiegs cennego kruszcy czy co??dzis poszlam na zakupy i jestem przerazona.dawn nie zwralam uwagi na ceny miesa i doznalam szoku jak pszlo w gore:/
a co do tej fundacji to ja czescto gesto ogladalam kiedys na animal planet policje dla zwierzat i widze ze i w Pl zaczynaja tworzyc cos podobnego-bardzo fajnieostatnio ogladalam w tv jak prosili 1%z pdatku na sluzbe ochorny zwierzat czy cos takiego-nie pamietam dkladnie nazwy

Edytowane przez marti86
Czas edycji: 2009-03-17 o 12:39
Stary 2009-03-17, 13:07   #715
Aranka
Zakorzenienie

Marti - jak te wymarzoną ujrzałam to oniemiałam, rozmaśliłam się i wogóle już byłam w raju tylko...jak mnie uświadomili wie viel kostet das...umarł w butach mój ideał schodów...I potem długo, długo nic...totalnie pustka w sercu na widok innych tapet aż z łaski poszło na ugodę bo czas naglił i mam taką tapetę jaką mamy...

Stary 2009-03-17, 13:10   #716
zaba21_22
Zadomowienie

GG do zaba21_22

Ja tylko na chwilę
Moja babcia zmarła dzisiaj w szpitalu
Nie mam narazie siły czytać i pisać nic więcej, wybaczcie
Stary 2009-03-17, 13:28   #717
Konto usunięte

Zabo , przykro mi trzymaj sie. Dzis mija 2 miesiąc jak zmarła moja babcia
Stary 2009-03-17, 13:34   #718
Aranka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaba21_22 Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilę
Moja babcia zmarła dzisiaj w szpitalu
Nie mam narazie siły czytać i pisać nic więcej, wybaczcie

najpierw Ela potem Fibian teraz Ty...czarne prawo serii na wizazu ...Trzymaj się ....strasznie mi przykro....

Stary 2009-03-17, 14:03   #719
sebkowa mama
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
Arank sliczny ten kociak
dziewczyny nie chce ktras z Was kupic plaszczyka zimowego??kupilam na allegro i okazalo sie ze za malo cm w klatce piersowej i jest za duzy
http://www.allegro.pl/item570705742_...artex_r36.html
za 100 oddam.nienoszony-metki oderwane
EEEch jakbym miała twoją figurkę to bez namysłu bym kupiła -no allle zapiąc na brzuchu to już bym raczej miała problemWyrazy współczucia Żabko -[echhh ...chciałoby się powiedzieć życie...]

Edytowane przez sebkowa mama
Czas edycji: 2009-03-17 o 14:08
sebkowa mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 14:20   #720
kasia191273
Zakorzenienie

Zabko wspolczuje. Przykro mi bardzo.
kasia191273 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości