|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
dobra dziewczynki, zycze wam udanego weekendu, ja wlasnie zmykam do domu , pedze na pociag i jade nad morze hehe
buziaki |
|
|
|
#692 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nieprzejmuj się bólem. ja miałam @ 1 wrzesnia a 18 i 19 tak mnie bolał brzuch że myślałam że oszaleje, byłam przekonana, że to owulacja a teraz bolą piersi, brzuch a na teście dwie kreseczki chociaż myślałam że niec z tego nie będzie bo wszystko wskazywało na kolejną @
|
|
|
|
|
#693 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
katarzy witam nie tYlko Ty i atinas ale ja tez mam 21 lat, wiec tez zapowiada sie młodziotka mamcia ja staram sie jzu 11 cykl...---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- w ogole sorki ze tak wczoraj uciekłam bajka ale mąż wrocił i musiałam obiad podac potem pozmywać i wziełam sie za mycie okien i takie tam sprztanie...
|
|
#694 |
|
Raczkowanie
|
tak mam 21 lat a ty ile? fajnie bo myslalam ze jestem za mloda albo co ekstra
|
|
|
|
#695 |
|
BAN stały
|
Witajcie kobietki
![]() ja juz od wczoraj jestem w domu oczywiscie leki dalej bede brala ale lekarze stwierdzili ,ze ewentualnie dzieki sterydom moja dzidzia moze byc troszke wieksza a ze wzgledu na moja wage i sylwetke biora i brac beda pod uwage cc choc ja wolalabym naturalnie i tego bede sie raczej trzymac no chyba,ze cos grozilo by mojej niuni to wtedy cc konieczna,bylam dzis na zakupach ze swoim mezem i oczywiscie tak mnie wkurzyl,ze na piechote wracalam do domu chyba ze 40 minut a On durny jechal za mna i wszyscy na niego trabili zaszlismy do sklepu z ciuszkami dla dzieci i byly tam takie piekne komplety dla noworodkow i to na dodatek koloru bezowego z delikatnymi rysunkami wiec pasowalo by jak i dla chlopca tak i dla dziewczynki a ten moj zamol powiedzial,ze jeszcze nie kupujmy ,jeszcze poczekajmy zeby nie zapeszac ,no i nie pozwolil mi kupic ,tylko uparl sie,ze dopiero po tym glownym skanie
|
|
|
|
#696 |
|
Raczkowanie
|
witamy z powrotem!
|
|
|
|
#697 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Ale zescie naskrobaly kobietki jest co poczytac
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Alexa ciesze się, ze jużlepiej i w domku już jesteś
Dbaj o siebie i niunie...a mąż powinien był pozwolic już na małe zakupki... nie wierzę w zabobony i mam już wszytskie ubranka jakie potrzebuję.
|
|
|
|
#699 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i niech sie wtedy obraza na mnie ,w nosie bede go miala a takie tanie byly,ze jestem podwojnie wsciekla na niego,na tym wieszaczku bylo w sumie 10 rzeczy i tylko za 4 funty !!!! to ja nawet w polscee bym tak tanio nie kupila,i widac ,ze to porzadny material ale chyba jutro polece i tak i tak kupie a co powiem,ze okazja i niech mnie pocaluje w nos
|
|
|
|
|
#700 |
|
Raczkowanie
|
ja dopiero sie staram a juz wszystko mam tzn malutkie ubranka nazbieralo sie troche po siodtrzenicy troche z pracy sliczniusie sa
|
|
|
|
#701 |
|
BAN stały
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym tez na Twoim miejscu jutro kupiła mimo wszytsko... Bo keidy> czas leci
A na raz się wszytsko później nie da- nie dość, ze duży wydatek to jeszcze dla ciężarnej męczące
|
|
|
|
#703 |
|
Raczkowanie
|
no nie a tak to jestem zabezpieczona oby sie udalo! ale tak mnie piersi bola nie weim na co to wariuje przez nie
|
|
|
|
#704 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
wlasnie tak postanowilam masz racje,ze pozniej ciezko latac po sklepach z brzusiem wielkim,wlasnie powiedzialam to swojemu a On tylko machnal reka czyli ide jutro na 1 zakupy ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
wiem ,ze najgorsza jest ta niepewnosc czy przyjdzie @ czy nie przyjdzie ale ja trzymam aby nie przyszla ciuszki juz sa to teraz tylko szybko dzidziulek musi byc
|
||
|
|
|
#705 |
|
Raczkowanie
|
a ja znowu plamie, jak tak dalej bedzie to w poniedziałek lece do gina
alexa strasznie sie ciesze, że jesteś już w domu a mężem się nie przejmuj. ja też już mam ciuszki od szwagierek, wszystkie różowe uważam że kupowanie wszystkiego na ostatnią chwile to przegięcie, nie dość że to duży wydatek to nie wyobrażam sobie kobiety w 9 miesiacu buszującej po sklepach. koleżanka teraz kupowała wyprawkę dla synusia i wydała 400 zł i nie robiła zakupów w sklepach tylko na bazarach wiec i tak taniej, oj kochane mam te szwagierki, że pomyślały o mnie
Edytowane przez olcia26 Czas edycji: 2009-10-02 o 17:49 |
|
|
|
#706 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a pozatym ciezarnej sie nie odmawia
|
|
|
|
|
#707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uparciuch![]() idż jeść.. masz duzo do nadrobienia ... tez licytuje na allegro takie coś co piszesz.. może wygram to tez sobie posłucham i można nawet płyte nagrac i potem miec na pamiatke ![]() ja wszystko dla Tosi kupuje albo na allegro albo w lumpach.. naprawde piekne rzczey sa a za groosze
http://www.suwaczki.com/tickers/relgwn15mp1c7exc.png ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d72112d7fc.png Edytowane przez paprotka86 Czas edycji: 2009-10-02 o 18:41 |
|
|
|
|
#708 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
pomogl mi fajne cacko do sluchania serduszka co,a za ile jest do kupienia na allegro jak moge spytac ??? bo tutaj to 30 funtow kosztuje a uzywanego nigdzie niestety tanszego nie widzialam,tez wlasnie posiedzialam na allegro i e-bay i jest duzo ciekawych i ladnych a co najwazniejsze fajnych rzeczy
|
|
|
|
|
#709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cieszę się, że wreszcie jesteś w domu i wszystko dobrze się skończyło. Życzę dużo zdrowia i odpoczywajcie. A ja wróciłam z pracy tak zmęczona i z 37,2 C, gardło boli, obiad jakiś mdły - a było w nim chilli Normalnie mnie dopadło jakieś wirusisko
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie psiur wkurza, bo piszczy!!! Suczka sąsiada ma cieczke i mnie on tak w ch... robi, ze niby na pole mu się chce a potem ino trawe wącha tam gdzie ją czuje
|
|
|
|
#711 |
|
Raczkowanie
|
a ja na zakupki jadę jutro po pracy a później na obiadek do rodzinki z nowiną
moja mama oszaleje z radości a w tygo dniu muszę powiedzieć szefostwu bo będe potrzebować kogoś do pomocy
|
|
|
|
#712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#713 |
|
Raczkowanie
|
mój mąż znowu ma nadgodziny i wróci o 1 w nocy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jutro zrobie zdjęcia rzeczy co kupiłam bo nikomu sie jeszzcze nie chwaliłam wyschna to wam pokaże ok? pięękne
|
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
pare razy mi zwiał bo tak szarpnął, ze nie miałam zamiaru ryzykować, ze mnie przewróci- w końcu dzidziolek w brzuszku- ze puszczałam smycz... i wracał po godzinie, dwóch lub trzech uwalony jak wieprz i szczęśliwy:\
|
|
|
|
#716 |
|
Raczkowanie
|
oglądam uwagę w TVN o stwardnieniu rozsianym i jestem przerażona, moja koleżanka ma 24 lata i choruje na SM a leczenie nie pomaga, chce mi się płakać jak pomysle co ją czeka jeżeli kolejny lek nie przyniesie skutku
|
|
|
|
#717 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
to jutro czekam na foteczki kocham ogladac wszelkiego rodzaju fatalaszki dla dzieciaczkow,zwlaszcza tych najmniejszych ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
calkiem porzadny,bardzo ladnie wyglada,swietny miecutki lekko pluszowo-bawelniany material i co najwazniejsze mozna juz kupic o i chlopczyk i dziewczynka beda w nim slicznie wygladac tutaj czasem wlasnie sa takie strasznie duze przeceny a ja bardzo rzadko na nie trafiam a dzis mi sie wlasnie udalo i mam nadzieje,ze okazja kolo nosa mi nie przejdzie tez sie kochaniutka ciesze ,nawet nie wiesz jak bardzo,ze jest wszystko ok zwlaszcza z dzidzia a co do Twojego samopoczucia to ja nie powiem nic glosno tylko i czekam na wiesci za jakis czas i mam nadzieje,ze beda to dobre wiesci
|
||
|
|
|
#718 |
|
Wtajemniczenie
|
alexa wiesz co ja mam na to wszystko rade. jedz jutro do tego sklepu i go kup. psychika ci odpocznie.. ja to wiem jak ciężko zasnąć jak człowiek sobie coś pieknego ubzdura a wszyscy sprowadzają cie na ziemie i tylko "po co"
|
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tato tylko mówi "po co" jak coś kupie zamówie...o oszczędzaniu itd. No bez przesady nie mam zamiaru aż tak już oszczędzać skoro ma być Piotruś z nami jeszcze
|
|
|
|
#720 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
zaraz dzwonie do znajomej zeby jutra ze mna wyskoczyla na jakies male zakupy masz racje,ze wtedy mi ulzy ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
i chyba nigdy sie nie naucze to zawsze znajde cos ,co trzeba kupic ale tylko wedlug mnie trzeba to cos kupic ale co tam zycie jest jedno i trzeba zyc a nie oszczedzac
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

buziaki 

bardzo chce miec dziecko ale nie napalam sie zbytnio bo pobolewa mnie brzuch piersi moze to na okres moze co nie weim powinnam dostac@ 12 pazdziernika zobaczymy jak bedzie alke bardzo chce
chociaż myślałam że niec z tego nie będzie bo wszystko wskazywało na kolejną @

choc ja wolalabym naturalnie i tego bede sie raczej trzymac no chyba,ze cos grozilo by mojej niuni to wtedy cc konieczna,bylam dzis na zakupach ze swoim mezem i oczywiscie tak mnie wkurzyl,ze na piechote wracalam do domu chyba ze 40 minut a On durny jechal za mna i wszyscy na niego trabili
zaszlismy do sklepu z ciuszkami dla dzieci i byly tam takie piekne komplety dla noworodkow i to na dodatek koloru bezowego z delikatnymi rysunkami wiec pasowalo by jak i dla chlopca tak i dla dziewczynki a ten moj zamol powiedzial,ze jeszcze nie kupujmy ,jeszcze poczekajmy zeby nie zapeszac ,no i nie pozwolil mi kupic ,tylko uparl sie,ze dopiero po tym glownym skanie
A na raz się wszytsko później nie da- nie dość, ze duży wydatek to jeszcze dla ciężarnej męczące
aby nie przyszla 
Normalnie mnie dopadło jakieś wirusisko