![]() |
#691 |
after hours
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
w skoku są wysoko oprocentowane, ale lokaty..
ja za oko pod rorem nic nie płacę. tylko za kartę i opłata za prowadzenie rachunku - 4 zł. i chyba zmienię bank, tzn mam też konto w drugim banku i chyba się przeniosę całkiem do tego drugiego, bezpłatne wszystkie bankomaty. |
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() 1,64zł - rogalik i bułeczka na śniadanie. Po zajęciach idę do biedrony, bo nie mam co jeść ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
after hours
|
ja idę i zamierzam wydać mało:
5 zl na bilet i pewnie coś do zjedzenia kupię, bo padnę na tych korepetycjach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
ja zaraz idę do Carrefoura na poszukiwanie foremek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Komplikatorka
|
Ja może jutro w Auchanie dorwe
![]() ![]()
#696 |
Wtajemniczenie
|
poczta - 2,50zł przelew i 0,60zł koperta
biedronka: - reklamówka 0,07 - 2x pomidor 0,88 - chleb - 1,39 - ser 2,89 - cytryna - 0,70 - salami - 3,49 - chusteczki (10paczek) - 1,89 - mleko - 1,73 - serek wiejski - 1,55 - jogurt - 0,83 - jogurt - 1,79 - serek - 0,99 RAZEM: 18,20 ![]() Apteka: - olejek rycynowy, - pokrzywa, - skrzyp RAZEM: 11zł RAZEM ZA WSZYSTKO: 32,30zł Ale to jeszcze nie wszystko, idę zaraz do drogerii, pokończyły mi się kosmetyki ![]() ![]() Ale dzisiaj wpłaciłam już na konto 130zł, więc nie jest źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
no to wróciłam xD
kupiłam foremki, ale ja chciałam metalowe, no ale były tylko plastikowe w kształtach (miś, serduszko, gwiazdka, kwiatek, motylek) xD za 4zł do tego zakupiłam 2 proszki i 2 cukry po 19gr każdy = 0.76zł i kupiłam też jakąś posypkę dr.Oetkera (takie kolorowe cuś xD) za 1.79zł co dało: 6.55zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Wtajemniczenie
|
A mój bilans jest tragiczny, dopiero poniedziałek a ja popłynęłam na całej linii
![]() ![]() ![]() - bilet kolejowy - 10, 08 zł (podrożał o prawie 2 zł!!! a najśmieszniejsze że w radiu mówią, że będzie taniej, szybciej i wygodniej, nie dość że bilet droższy, skład krótszy o połowę to jeszcze siedzenia porozwalane) - bilet autobusowy - 1,50zł - wywołanie zdjęć legitymacyjnych - 20 zł Biedronka: - chipsy 1,98 - 2 ciastka jakieś dietetyczne - 2,09 zł - mleko - 1,59 zł - 2 gruszki - 0,87 zł - 4 jogurty (po 0,63 gr a takie pyszne ![]() - lakier do paznokci - 2,99 zł - woda - 0,57 zł - czekolada - 1,39 zł Wydałam prawie 50 zł jednego dnia, nie podoba mi się to, trzeba zrobić cięcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
after hours
|
ja za swoje zdjęcia do dokumentów zapłaciłam ostatnio niecałe 1,50 zł za 12 szt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Zadomowienie
|
U mnie to jest masakra ...
- 1zł - bułka jakaś, ale dobra ![]() - 2,40 - Bullit, nie mogę tego pić, a i tak wydaję kasę na to :| Ale lubię... - 119,90 - bluza, ale jestem zadowolona, w końcu zbierałam na bluzę porządną ![]() - 4,20 karnet ulgowy ale! + 20 zł, tygodniówka od mamy ![]() Jeszcze tylko torbę potrzebuję... A nie mogę znaleźć fajnej, sportowej... I nie za drogiej przede wszystkim...
#701 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj też zaszalałam
-bilet 2,80 (miesięczny zostawiłam u koleżanki, dopiero jutro odbiorę) -Biedronka 12,40 (dosyć sporo nakupiłam na wyczieczkę jutrzejszą) -książka - repetytorium j.angielski 26,50 -sh 2,70 - pasek -lakier do paznokci 2,99 Jutro mam zamiar zaszaleć na zakupach w Wawie i do końca miesiąca poszczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#702 | ||
Zakorzenienie
|
strata:
w sklepie spozywczym: - jogurt Serduszko 1,49 zł - mleczko do kawy light 4% 1,89 zł - poczta 12 zł na plusie : - sprzedałam coś na allegro i wpłynęło mi 75 zŁ Ale tydzien temu sprzedałam coś za 290 zł i do tej pory kasa nie wpłyneła, a koles dzwonił we wtorek, że idzie do banku wpłacic, dzis mu napisałam smsa, ale nie odpisał.. jak jutro nie bedzie kasy to mu napisze meila... a juz liczylam na ta kase, ze bedzie na prezenty świateczne... moze sie rozmyślił, ale kontakt byłby wskazany ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- smieszka250 ![]() ![]() powodzenia ![]() ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
Nie dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
Ja się nie mam z czego spowiadać bo wychodzi na to, że od prawie tygodnia nic nie wydałam
![]() o, ale miałam się pochwalić że uniknęłam pokusy, na allegro była taka aukcja w której można było wybrać 15 książek za 60 zł w sumie było tylko kilka które chciałam bardzo mieć a resztę dobrałam na siłę, ułożyłam sobie cały zestaw i już miałam pisać na gg do sprzedawcy i zrezygnowałam ![]()
be my only, be the water where i'm wading/you're my river running high, run deep run wild Edytowane przez marchewkowe pole Czas edycji: 2009-12-14 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#705 | ||
Zakorzenienie
|
czasami ciężko i ulega sie pokusie
![]() ja tak mam z ciuchami ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
after hours
|
kupiłam dzisiaj tylko dwa bilety po 2,50 zł
![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2009-12-14 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Wtajemniczenie
|
jestem wściekła, wydałam zdecydowanie za dużo, nie mam jeszcze prezentów, a zostało mi 100zł
![]() ![]() ![]() 4,16 - 10 pierogów na wagę, na obiad 3,20 - zestaw surówek do pierogów maseczka na włosy WAX - 15,99 herbata za korepetycje - 13,99 torebeczka - 1,50 balsam do loków - 14,89 (dlaczego on jest taki drogi?) ![]() podkolanówki - 4,99 Nawet nie chcę podliczać ile dzisiaj wydałam, ale podliczę, może da mi to kopa, żeby więcej tak nie robić ![]() 92,66zł - pięknie, mogłabym za to kupić dwa prezenty, a tak to będą prezenty uboższe... chyba, że wypłacę 130zł, które wpłaciłam w ramach oszczędności, smutno mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Wtajemniczenie
|
a ja się jeszcze złamałam i kupiłam kurtkę na allegro
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 | ||
Zakorzenienie
|
masakra z tym wydawaniem... jutro jak pojde na zakupy to wypłacę 170 zł i musimy mi starczyć na jak najwięcej rzeczy (prezentów )
53 zł mi kolezanka jest winna, miała oddać 8ego... później 10ego... w sobote, dzisiaj... i niby jutro ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Komplikatorka
|
Ja dzisiaj 8 zł na solarium, ale coś czuje że w czwartek popłyne... W solarium znajomy wystwił wieszak z ubraniami i dodatkami z Londynu... Primark... Już dzisiaj upatrzyłam sobie sukienkę -65 zł i narzutke 45zł, ale poczekam bo w czwartek ma mieć nowe rzeczy
![]()
#713 | ||
Zakorzenienie
|
to by było coś dla mnie
![]() a własnie jutro musze wlecieć na solarium ![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Konto usunięte
|
Podsumowując.
Do końca roku musze wejść w posiadanie minimum 1300zł ![]() Plus pieniądze na jedzenie i jakieś naprawde niezbędne wydatki. Póki co pod koniec tygodnia dostane niecałe 700zł, nie wiem skad wytrzasne reszte. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Wtajemniczenie
|
a ja dzisiaj wydałam 3 zł na powerrade'a
i byłam na 1 dniu szkolenia ![]() ![]() i zdałam sobie sprawę, że teraz bede wychodzić o 7.30 do szkoły, potem od razu do pracy i w domu bede o 22 ![]()
#716 |
after hours
|
dasz..
ja tak funkcjonowałam spory czas, że wychodziłam o 7, wracałam po 22 i przeżyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
Cel, cel... Dlaczego ja nie mam celu? Gdyby takowy się zdarzył byłoby mi bardziej szkoda wydawać pieniążki na głupoty. Bo jak celu nie ma to skoro pieniądze nie są na coś konkretnego to łatwiej przepuścić.
Cel, cel... Ma ktoś pomysł?
#719 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |
Komplikatorka
|
Cytat:
![]() Zdrowiej ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.