|
|
#691 |
|
Jestem groszek... ;)
|
Dot.: Lucy minerals - wspólne zakupy
Zamówiłam Lucy demo kit ; )
|
#692 |
|
Przyczajenie
|
Bethie, chciałabym się dopisać do zamówienia LUCY 2:
1) "Try It" Size Oil Control Foundation with Calcium Carbonate odcienie: a) Fair,2) "Try It" Size Oil Control Finishing Powder with Silica (x2), 3) "Try It" Size Mineral Blush odcień Sweetcheeks Blush. Wszystkie próbki po 1,5$, czyli 8*1,5$= 12$. |
|
|
|
#693 |
|
Przyczajenie
|
Bethie, chciałabym się dopisać do zamówienia LUCY 2 (www.lucyminerals.com):
1) "Try It Size" Oil Control Foundation with Calcium Carbonate odcienie: a) Fair - 1,5$, b) Light - 1,5$, c) Cream - 1,5$, d) Pale Olive - 1,5$, e) Bisque - 1,5$. 2) "Try It Size" Oil Control Finishing Powder with Silica (x2) 2x1,5$=3$, 3) "Try It Size" Mineral Blush odcień Sweetcheeks Blush - 1,5$. 8 sztuk, wszystkie w wersjach "Try It Size", czyli po 1,5$. 8*1,5$=12$ Jeśli przypadkiem zdublował mi się post, chcę zamówić oczywiście jeden komplet za 12$ Pozdrawiam!
|
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przygarniesz mnie jeszcze?Chętnie zakupię:
oraz próbki Ambrosia Multi-tasking Serum oraz Sweet Dreams Ambrosia http://annelangguth.vpweb.com/Ambros...ing-Serum.html Razem 8 próbek podkładów i 2 próbki serum =8*1,5+2*5=22$ + wysyłka z góry dziękuję Nieaktualne z powodu wstrzymania zamówień.
Sacred is the gift that they have without knowing Serenity is knowing it's safe from destruction of time "Sacred Serenity" Death Edytowane przez Jolie2601 Czas edycji: 2011-05-07 o 15:42 |
|
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Organizuję LUCY 10
koszt dolara ok 2,9 zł koszty przesyłki: podam po zamknięciu zamówienia kwota zamówienia ~50 $ lista uczestników:
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny odebrałam lucy 9 także proszę o adresy
i można się dopisywać do lucy 10
|
#697 |
|
Przyczajenie
|
Faa, poproszę o "Try It size":
podkład OCS Bisque podkład OCC Light Medium różu Petal 3 x 1,50=4,50$ |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#698 |
|
Raczkowanie
|
Będzie to moje pierwsze zamówienie z Lucy, w ogóle z minerałów. Dzięki wizażowi no i Wam jestem bardziej świadoma dbania o buźkę
Mam nadzieję, że trafię z podkładami.Ja jestem chętna na próbki/sample do zamówienia Lucy 10 chyba, że brakuje akurat takiej sumy do innego zamówienia. podkłady formuła original: 1) light medium - 1,5$ 2) medium - 1,5$ 3) golden medium - 1,5$ 4) tan olive - 1,5$ 5) soft beige - 1,5$ formuła light: 6) shell beige - 1,5$ 7) medium carmel - 1,5$ róże/blush: 1) healthy - 1,5$ 2) matte sedona - 1,5$ 3) petal - 1,5$ 4) sweetcheeks - 1,5$ 11 x 1,5$ = 16,5$
pozdrawiam WYMIANKA ![]() bloguję -> kosmetyki mineralne, naturalne czyli to co mnie ostatnio pasjonuje ![]() moja biżuteria moje decu Edytowane przez faa Czas edycji: 2011-05-17 o 09:07 Powód: dodałam róże |
|
|
|
#699 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#700 |
|
Raczkowanie
|
faa,poproszę z Lucy:
1)Espresso Liner 7$ 2)Plum Liner 7$ 3)Ultimate Shadow Brush 7,5$ 4)Ultimate Wet or Dry Shadow Brush 7,5$ razem:29$ poprosze o wysyłke razem z Lumiere ![]() gdyby do czasu zamowienia byl dostepny Long Handled Flat Top Buffer(ma pojawic sie w maju) to tez bym byla chetna
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, wypisuję się od Bethie i proszę o dopisanie mnie do zamówienia Faa
proszę dopisać -Lucy light foundation Bisque 12$ - Lucy Light "Try it size" white (o ile można bo nie widzę jak nie można to fair) i dwa razy Medium Caramel 4,5$ Razem 16,5$ |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#702 |
|
A cobra on my left...
|
Dziś dotarło LUCY nr 7!
Proszę o dopłaty (rozliczenie w moim arkuszu -link w podpisie) i o Wasze adresy ________________ |
|
|
|
#703 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
paula.cw- Ciebie dopisuję do 2 zamówienia także w lucy 10 są: - czarna_85 4,5$+0,45$=4,95$ - lejla11 16,5$+1,65$=18,25$ - rita morgan 29$+2,9$=31,9$ także proszę o przelewy dane w arkuszu "Faa i minerało.." zakładka na dole "numer konta" Organizuję LUCY 11 koszt dolara ok 2,9 zł koszty przesyłki: podam po zamknięciu zamówienia kwota zamówienia ~50 $ lista uczestników: paula.cw - 16,5$ wolne : ok 34$
|
|
#704 |
|
Przyczajenie
|
Witaj faa!
![]() Wypisuję się z zamówienia Bethie i jeśli mogę, dopisuję do LUCY11: 1) "Try It Size" Oil Control Foundation with Calcium Carbonate odcienie: a) Fair - 1,5$, b) Light - 1,5$, c) Cream - 1,5$ (x2) 2x1,5$=3$ d) Pale Olive - 1,5$, e) Bisque - 1,5$. 2) "Try It Size" Oil Control Finishing Powder with Silica (x2) 2x1,5$=3$, 3) "Try It Size" Mineral Blush odcień Sweetcheeks Blush - 1,5$. 9 sztuk, wszystkie w wersjach "Try It Size", czyli po 1,5$. 9*1,5$=13,5$ Dzięki i pozdrawiam! Edytowane przez faa Czas edycji: 2011-05-22 o 20:42 Powód: kolor czcionki ! |
|
|
|
#705 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Faa,chciałabym z zamówienia:
Try it formuła orginal,kolory: -light foundation -pale olive -cream foundation. Czy to będzie 3x1,5$? Koszty wysyłki jakie są? Bo ja pierwszy raz LMzamawiam
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Faa, poproszę z Lucy:
![]() formuła original: 1. Light Medium 1,5$ 2. Creamy Bisque 1,5$ 3. Shell Beige 1,5$ 4. Medium 1,5$ 5. Soft Beige 1,5$ 6. Golden Medium 1,5$ 7. Cream 1,5$ Razem: 7 x 1,5$ = 10,5$ |
|
|
|
#707 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wolne ok 10$ na lucy
|
|
#708 |
|
Raczkowanie
|
Faa ja poproszę próbki 'Try it size'
1. Oil Control Foundation with Calcium Carbonate 2. Oil Control Foundation with Silica 3. Lucy Light Foundation Wszystkie w odcieniu Pale Olive i jeszcze: 4. Lucy Light Foundation w odcieniu Light również Try it size razem: 4*1,5$= 6$ |
|
|
|
#709 |
|
Jestem groszek... ;)
|
Dotarł demo kit.
Parę informacji: 1.VAT w wysokości 160,7zł został rozliczony 2. Paczki zacznę wysyłać jak będę miała 50% wpłat za VAT 3. Paczki gdzie sa dzielone podkłady wyślę najwcześniej w piątek rano - mam dużo nauki i mało czasu. 4. Nie wysłano podkładow w formule light - pomimo wyraźnej prośby dostałam najciemniejsze podkłady. Napisałam mail do Annie więc będę informować co i jak. 5. Wszelkie komentarze prosze w wątku "Pytania..." 6. Proszę o adresy. To chyba tyle... Szczerze mówiąc jestem wściekła bo robiłam zamówienie dla pędzla do podkładu a dostałam małego Ultimate Flat Top Kabuki...
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Faa ja poproszę jeszcze 2 próbki 'Try it size' dla mamy
![]() Kolory Medium i Soft Beige 2x1,50=3$ |
|
|
|
#711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
koszty przesyłki to 0,09$ n każdego wydanego dolara dane do przelewu w arkuszu "Faa i minerało..." zakładka "numer konta"
|
|
#712 |
|
A cobra on my left...
|
LUCY MINERALS nr 8
wstępnie przyjęty kurs $: 3 zł koszt wysyłki z USA: ok. 0,1$ na każdego wydanego dolara wysyłka w Polsce: ok. 5- 6,5 zł płatna dopiero po przyjsciu paczki pula zamówienia: 50$ anigie2: Express Kit #2 2x podkład Bisque original formula 24$ + 0,1*24= 26,4 $ malutka1985: 1x GOLDEN MEDIUM i 1x MEDIUM OLIVE original formula 24$ + 0,1*24= 26,4 $ Wojowniczka_: w formule light : próbkę w odcieniu pale olive próbkę w odcieniu light RAZEM: 51$
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2011-06-07 o 09:54 |
|
|
|
#713 |
|
Raczkowanie
|
fluxus9 LUCY MINERALS nr 8
Poproszę Express Kit #2 a w nim 2x podkład Bisque original formula 24$ + 0,1*24= 26,4 $ |
|
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
LUCY MINERALS nr 8
Poproszę 1x GOLDEN MEDIUM i 1x MEDIUM OLIVE original formula 24$ kit Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2011-06-07 o 09:45 Powód: kolor |
|
|
|
#715 |
|
A cobra on my left...
|
wolne jeszcze jakieś 5$
-mogę też otworzyć kolejne zamówienie, jeśli znajdą się chętni na większa kwotę |
|
|
|
#716 |
|
Rozeznanie
|
czy ja mogę się dołączyć do zamówienia?
jeśli tak to poproszę w formule light : próbkę w odcieniu pale olive próbkę w odcieniu light Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2011-06-07 o 09:44 Powód: kolor |
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny doszło lucy 10 także prosze o adresy
i jeśli ma być wysłane z innym zamówieniem to proszę o dokładną listę co mam wysłać
|
#718 |
|
A cobra on my left...
|
zamówienie zamknięte
|
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Organizuję LUCY 12
koszt dolara ok 2,9 zł koszty przesyłki: podam po zamknięciu zamówienia kwota zamówienia ~50 $ lista uczestników: wolne : ok 50$
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Faa, poproszę z Lucy 12
(same próbki) w formule original: 1. Light 2. Cream 3. Bisque 4. Pale Olive w formule Oil Control Foundation with Silica: 1. Bisque 2. Pale Olive Razem: 6 x 1,5$ = 9$ |
|
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy kosmetyczne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

Pozdrawiam!
Przygarniesz mnie jeszcze?