|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzień dobry ![]()
![]() |
#692 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
Idę cośporobić. Dzisiaj już 2gie pranie leci, wczoraj 4
![]() Na dworze śliczna pogoda więc jak młody wstanie to idziemy na spacerek ![]()
![]() |
#694 |
Raczkowanie
|
Jadę o 12tej do mamy, o 13tej mam dentystę sadystę
![]() U nas dzisiaj 10st i słoneczko po dentyście wychodzę z małym. Zrobiłam sobie oko a co mi tam ![]() Nikoś rozwala nam sypialnie ![]()
#695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#696 |
Raczkowanie
|
Kawy to wypiłam juz dwie i dalej mi się powieki zamykają
![]()
#697 |
Zakorzenienie
|
u nas pogoda naprawdę ch..wa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Zadomowienie
|
A ja się pomalaowałam, normlanie sukces
![]() Mały jeszcze śpi. Żeby on tak spał w nocy jak w dzień ![]() Widzę że nie ja jedna już dwie kawy wypiłam ![]() ![]() Kupilismy wczoraj młodemu prezent na roczek ![]() ![]() ![]() Kupiliśmy też Kevinkowi ciastolinę ale nie Playdooh tylko z Disney Cars. Duże tuby i na nakrętkach motywy aut z bajki do wyciskania za 24zł, wg mnie bardzo się opłacalo. Odnośnie tej kosiarki kupiliśmy ją za 97zł kilkad ni temu w realu widziałam tę samą za 165zł ![]()
![]() |
#699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#701 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Byłyśmy w Miniakademi i Ola została całe pół h beze mnie. Tak sie dogadaliśmy z "Ciocią" że mam wyjść na pół h. Jak wróciłam to mi powiedziały że mam iść na spacer albo mam se usiąść w drugim pokoju i gazetki poczytać. NO ale nie udało sie mi przekraść do pokoju i Ola zaczęła płakać jak mnie zobaczyłą i musiała do mnie przyjść sie tulić...Dała sie cioci nakarmić parówą ![]() We wtorek juz zostawiam ja na 2 h. W razie czego zadzwonią..... KUrde chyba im kamerke zamontuje, bo mnie bardzo ciekawi co ona robi jak mnie nie ma ![]() Potem byłysmy na spacerku bo pieknie jest a teraz padła. Jak bedzie tak pieknie to jutro rano na wieś pojedziemy i pół dnia na dworze z Olą bedę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
cześć laski
![]() ![]() Jaguś wszytskiego naj, naj, naj dla Korusi ![]() ![]() ![]() ![]()
#703 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to super ![]() ![]() Cytat:
![]() właśnie pokaż zdjęcie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Wtajemniczenie
|
Jaga Zdrówka dla Korci
![]() ![]() A miałam zapytać, a zapomniałam: Ty juz nie mieszkasz u rodziców, tylko z TZ? Bo ja ciekawska jestem i się zastanawiałam jak sobie TZ radzi z Korcią i czy rodzice byłego mają z nią kontakt? Bo nasz teraz taj jak by 1,5 rodziny i pewnie łatwo nie jest. A rodzice TZ zaakceptowali Cie i Korcie bez problemu? |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Wtajemniczenie
|
ufff nadrobiłam
![]() widzę, że na wspomnienia Wam się zebrało ![]() ja w szpitalu spałam max po 1h dziennie ![]() ![]() na całym oddziale bylam tylko ja i jedna dziewczyna po naturalnym porodzie. W pokoju dwuosobowym bylam sama co mi bardzo odpowiadalo, nie odczuwalam skrepowania przy nauce karmienia ![]() Spice ![]() kto popsul wyspe ![]() tzn nie wiem jak teraz ale rano nie dzialala ![]() ja tez ide na diete ale bardziej glodowa zreszta tez bylam szczuplutka na studiach ![]() ![]() no i chyba musze tabsy odstawic bo to po nich taka jestem rozlazla i wogole ble.... ![]()
#707 |
Wtajemniczenie
|
Alinka noooo
![]() miałam iść jutro na szczepienie i Adrianek strasznie sie rozchorowal ![]() ![]() dodam ze sie polozylam spac przed 24 wiec ledwo siedze w pracy dzisiaj, w glowie mi sie kreci nic jeszcze nie jadlam ![]() kurcze nie wiem czy nie isc z nim do lekarza
#708 |
Zakorzenienie
|
kurde zmarzłam na spacerze dziecku stopy
![]() ![]() ![]() ![]() Tunia ![]() Jaga sto lat dla Korci Emilka dużo zdrówka dla Adrianka. Twoja dieta mi bardziej pasuje - przez palenie ![]() monix napraw wyspę a już nigdy nie powiem, że coś zepsułaś ![]() dostalam poradnik z bobovity i probki mleka i kaszki ![]() ![]()
Live long and prosper Edytowane przez anya_krk Czas edycji: 2010-03-18 o 13:07 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co do rodzicow TZ to ma on tylko mame i ona z oporami mnie zakaceptowala ale teraz juz rozaz bardziej sie przywyczaja do stanu w jakim jest..Czyli ze ejstem z jej synem mam dziecko i czekamy na 2 dzieci jego....to nie znaczy ze rozgranicza to na dzieci syna i Korcie. A co do Jarka to jest tak ze on odwiedzia mala we wtorki i w soboty(albo jak cche to dzwoni i ja sie godze albo nie na spotkania w inne dni) A jego rodzice czyli moim byli tesciowie sa na mnie wciekli...ze rozstalam sie z Jarkiem i uwazaja ze to przez zemnie Jarek znalaz ta 2 kobiete i w maju bedzie miec synka z nia...wiec Korcia chyba raz byla w nowym roku u tesciow moich bylych.... ale sie rozpisalam troszke to zadmatwane.jest... to foto Korci ale tylko takie mam an tym kompie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
śliczna...Jaga a co Ty masz za podpis "dzidziaki bliźniaki"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Wtajemniczenie
|
Jaga śliczna Korcia. Jaki dziubasek słodki
![]() Byli teściowe to są osły. Synus święty, a Ty jesteś winna. Nożywcem do nieba go powinni wziąć ![]() Właśnie bliźniaki ![]() Emilka idź na osłuchanie, bo jak mówisz, że bardzo kaszle, żeby na oskrzela nie poszło.... |
![]() ![]() |
![]() |
#713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a teściowie pałomaty. dobrza alkamor mówi. i tunia też! a Korcia śliczna ![]()
![]() |
#714 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Jak to kto popsul wyspe... ![]() 3. glodowa - jedyna, jaka u mnie dziala. Prawie nie jem. Cytat:
![]() Sliczna dziewczynka z niej ![]() Jezu, blizniaki ![]() ![]() A czemu rodzice ciebie winia? Ze cie zaczal zdradzac jak urodzilas dziecko? Za malo seksowna bylas czy cos? ![]() Postanowilam jutro wagary sobie zrobic. Zadzwonie, ze chora jestem. Powody: 1. Wczoraj myslalam, ze umre z wycienczenia. Miedzy 9-1 mialam 41 rozmow telefonicznych. Managerowie poganiali nas, ze bysmy sie wyrobili do konca dnia. W tym czasie moja slynna kolezanka zepsula komputer i chodzila wsciekla po biurze, ze czemu jej nie puszcza do domu, jak ona nie ma co robic (dali jej inny komputer, ale na widoku, wiec nie chciala). Pomijam, ze w piatek zeszly i ten poniedzialek jej nie bylo (chora...). Ona chciala isc do domu, bo sie nudzi, jak reszta grupy sobie flaki wypruwa... grrr... ![]() 2. Biore moja mame na koncert jutro, jej ulubiony Michael Buble, bilety kupilam w grudniu. Koncert o 8 wieczorem, godzine sie jedzie. Pomyslalam, ze po pracy bede wykonczona... I zasne prowadzac z powrotem kolo polnocy. 3. W zeszly weekend za malo mi bylo Juli, chce sie nia nacieszyc. 4. We wtorek mam urodziny i nie biore wolnego. Nalezy mi sie ![]() Wiem, ze w ![]() A teraz filmik z wczoraj ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Wtajemniczenie
|
Spice idź jutro na wagary i sie nie tłumacz! I tak bedziesz mieś wyrzuty sumienia, niezależnie od tego ile razy Cie zapewnimy, że należy Ci sie dzień wolnego
![]() Baw sie dobrze na koncercie! |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zadomowienie
|
Jaga sto lat dla Korci!!! I Nasze gratulacje!!!
My po spacerku zjedliśmy pyszny obiad, poszłam położyć dzieci wchodzę do kuchni a kuchnia cała zalana wodą ![]() ![]() ![]() ![]() A mówiłam żeby kupić nowszą a tą dać komuś... gwarancja skończyła mi sięw czerwcu zeszlego roku ![]() Coś miałam jeszcze napisać ale jestem zła/załamana/zmęczona i nie wiem co jeszcze ![]()
![]() |
#718 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- aha, alkamorka super szpieg z Krainy Deszczowców ![]()
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
a jak
![]() wczoraj pisałam, że szukam bluzki/tuniki...znalazłam na allegro taką.. jest nowa i kosztuje 20 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zadomowienie
|
alkamor widzę w opisie że jesteśna diecie ja "też" chipsowo, kawowo, czekoladowej
![]() Tunika bardzo ładna ale brakuje mi w niej np. paska. Dosyć tania, z jakiego jest materiału? Ja dostalam dzisiaj z BP bluzko-tunikę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.