|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
agusia_1
Burberry Brit edt - odlewka lub próbka robiona 1ml Dsquared She Wood - odlewka 4-5ml Versace Men Eau Fraiche - próbka 1,7 (?)ml Lanvin L'Homme Sport - próbka 1,5ml z atomizerem a od Ciebie: Mont Blanc, Femme de Mont Blanc 1,8ml Christian Dior Midnight Poison EDP 1,8m Hypnotic Poison 1ml Be delicious - 2,5ml ml Czekoladowanilla Sephory -2ml coś takiego?
|
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spośród Twoich próbek dobrałabym sobie jeszcze Dolce Vita i Dune Sun. Czyli ja od Ciebie: Corrida, Dolce Vita i Dune Sun, a Ty ode mnie: Too Feminine, Desnuda i Green Feminine. Pasuje Ci?
|
|
|
|
|
#694 |
|
Perfume Lover
|
Próbki perfum: (które mogę oddać hurtowo za jakąś ciekawą odlewkę/odlewki)
Terre d'Hermes 0,2ml Caron- Parfum Sacre 0,2ml CDG Man2- 0,5ml L'Artisan- Bois Farine (na sprobowanie) Diptique- Philosykos 0,2ml Comptois Sud Pacifique- Matin Calin (na sprobowanie) Frapin- Caravelle Epicee 0,4ml Demeter- Laundromat 0,5ml Molecule 01 0,5ml Hermes- Ogrodek Srodziemnomorski- (na sprobowanie) Kenneth Cole- Black Woman 1ml wszystkie zapachy Czech&Speake (oprocz Dark Rose) od 0,6 do 0,9ml nawilzana chusteczka Naturelle by Yves Rocher nawilzana chusteczka Comme Une Evidence by Yves Rocher Givenchy Ange ou Demon tender ( w saszetce Thierry Mugler- Alien Sunnessence Saphir Soleil x2 (pelne fabryczne probki) Givenchy- Organza 0,4ml Thierry Mugler- Alien 0,2ml Ferragamo- F 0,5ml Dolce& Gabbana Woman (tzw Red Cup) 0,7ml i 0,5ml Gucci EDP 1ml Boss- Femme 0,5ml Nina Ricci- Cherry Fantasy 0,3ml Cacharel Noa- 0,3ml Estee Lauder- Youth Dew Amber Nude 0,5ml Calvin Klein- Obsession 0,4ml Dior Addict- 1ml Celine Dion- Sensational 1ml DKNY- Be Delicious Night (w takiej kapsułce) Mogę zrobić odlewki (do 10ml) i próbki do 1,5ml (odlewki niektórych zapachów jedynie za coś na czym naprawdę będzie mi zależało): Calvin Klein- Euphoria Gucci EDP Thierry Mugler- Angel Innocent Chopard- Casmir Escada- Margaretha Ley Versace- Crystal Noir Nina Ricci-Nina Bijan EDP Zielone Les Belles Nina Ricci Addict EDP Lolita Lempicka EDT Miss Sixty Rock Muse Chanel no 5 Eau Premiere Currara- Touch & Die Estee Lauder- Youth Dew Amber Nude Dodatkowo mogę oddać: Nina Ricci- Les Belles zielone zostalo ok 15ml z 50. Raczej tylko na Kenzo Le Monde est Beau, ale mozna kusic. Elisabeth Arden- Green Tea. Mam 30/100 i ok 11/15 Nieuzywana miniaturka Organzy Givenchy 5ml odlewka J.Lo. Glow After Dark- 7ml Avon- Today EDP, ok 30-kilku ml zostalo z 50 nieuzywana perfumetka w metalowym etui Rouge by Christian Lacroix- 12ml Avon- Pur Blanca ok 30ml zostalo z 50 (wersja w kuli) Szukam: malej ilosci, tylko na sprobowanie: Avon- Prowl Celine- Fever Tobacco Vanille Voluspa ambrowcow kadzidlakow Ilości od 1ml: Chanel- Allure (tylko EDP) Dior- Dolce Vita Yves Rocher- Nature Millenaire Annayake-Miyako Annick Goutal- Ambre Fetishe Nina Ricci- Ricci Ricci Estee Lauder- Private Collection Tuberouse Gardenia Tom Ford- White Patchouli Tom Ford- Black Orchid Bond no.9- Chinatown Bond no.9- Nuits de Noho Serge Lutens- Ambre Sultan Robert Piguet- Fracas Demeter: Thunderstorm Od conajmniej 5ml wzwyz: Escada- Into the Blue Lalique- Perles de Lalique Aqualina- Pink Sugar Kenzo- Jungle Elephant Hermes- Un Jardin Sur Le Nil Tom Ford- Black Orchid Voile de Fleur The Body Shop- Pink Pepper Kenzo- Le Monde est Beau Gucci- Gucci Eau De Parfum II Avon- Flower by Cynthia Rowley Yves Rocher- Pur Desir des Pivoine Yves Rocher- Pur Desir des Lilas Estee Lauder- Pleasures Delight Carolina Herrera- 212 Sexy Stella McCartney- Stella Nude Estee Lauder- Sensous
[B]Z perfumami jest jak z alkoholem. Liczy się tylko kolejna flaszka ![]() WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992 Edytowane przez beyza Czas edycji: 2010-05-22 o 18:19 |
|
|
|
#696 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Znajdziesz coś u mnie za: Chopard Casmir 1ml Zielone Les Belle Nina Ricci 1ml Kenneth Cole Black Woman 1ml Estee Lauder Youth Dew Amber Nude 1ml lista w podpisie
|
|
|
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapraszam na PW
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeśli będziesz używać Bombki to nie ma sprawy, nie będę Ci zabierać ![]() Przepraszam, że długo się odzywam, ale chciałam mieć pewną sprawę, zanim będę Ci zawracać głowę
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzień lub dwa. Bo też nie mam doświadczeń w negocjowanych wymianach i nie wiem, czy one mogą trwać np. tydzień albo i dłużej, a to troszkę długo najwyżej będę polować na Perełki inną drogą |
|
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Stoi
|
|
|
|
#703 | |
|
Perfume Lover
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Do wymiany:
Miniatury: 1. Yves Rocher, Iris Noir - 5 ml - ubytek testowy 2. Yves Rocher, So Elixir - 5 ml - ubytek testowy 3. Clarins, Par Amour Tourjours - 4,5 ml - ubytek testowy Odlewki i próbki: 1. Gucci, Rush 2 - około 5 ml - r. 2. Chloe, Chloe Intense - 0,5 ml - f. 3. Prada, Prada Tendre - 1,5 ml - ubytek testowy - f. 4. Czech & Speake, Dark Rose - 1 ml - ubytek testowy - f. 5. Molinard, Nirmala - 3 ml - r. 6. Molinard, Habanita - 2,5 ml - r. 7. CSP, Vanille Extreme - ponad 3 ml - r. 8. Voluspa, Santaigo Huckleberry - 1 ml - r. 9. Lalique, Perles de Lalique - prawie 2 ml - r. 10. Nina Ricci, Les Belles Almond Amour - około 1 ml - r. 11. Lalique, Eau de Lalique - 0,5 ml - r. 12. Vivienne Westwood, Boudoir - 2,5 ml - r. 13. Voluspa, Cardamon Fig - 1 ml - r. 14. Kenzo, Jungle Elephant - 2 ml - r. 15. Sephora, Vanille Patchouli - 1 ml - r. 16. Sephora, Chocolate Vanilla - 1,5 ml - r. 17. Christian Lacroix, Tumulte - ok. 1 ml - r. 18. Givenchy, Organza - ok. 2 ml - r. 19. Cartier, Le Baiser du Dragon - ok. 2 ml - r. 20. Benefit, B Spot - 1,5 ml - r. 21. Sephora, Vanille Monoi - 1,5 ml - r. 22. Thierry Mugler, Angel Peony - ponad 1,5 ml - r. 23. Calvin Klein, Eternity - 1 ml - r. 24. Kenzo, Flower - 1,5 ml - r. 25. Yves Rocher, Naturelle - ponad 4 ml -r. (brak zdjęcia) 26. Lancome, Hypnose Homme - ponad 1 ml - f. (brak zdjęcia) 27. Cacharel, Amor pour Homme - 0,75 ml - f. (brak zdjęcia) Nie szukam niczego konkretnego, proszę kusić wszystkim. Kolor szary -> WYMIENIONE Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-06-01 o 15:59 |
|
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam - niektóre tylko próbki a niektóre odlewki ![]() Anna Sui Sui Dreams Armani Sensi Avon New York Avon In Love Avon Little Black Dress Cacharel Amor Amor Tentation Celine Oriental Summer Chanel Chance Eau Fraiche Dior Dolce Vita Dior Eau de Dolce Vita Dior Tendre Poison DKNY Be Delicious Elizabeth Arden Green Tea Fendi Theorema Esprit D ' Ete Givenchy Ange ou Demon EDP Gucci Eau de Parfum II Harajuku Lovers G Kylie Minogue Couture L'Artisan Verte Violette Naomi Campbell Cat Deluxe Sephora Wanilia Van Cleef&Arpels Autumn Voluspa Hawaiian Maile Vine YSL Cinema EDP YSL Cinema EDT YSL Nu EDT pozdrawiam Edytowane przez Madzikon85 Czas edycji: 2010-05-23 o 13:27 |
|
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam odlewki:
-Truth -Midnight Fantasy -Vanilla Musk -L Lolity Lempickiej -Allure edp tylko za Aliena ( i jego odmiany) Miniaturkę Theoremy. Szukam: -Aliena -She wood + odmiany -Brit Gold -Hot Couture |
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anna Sui Sui Dreams Armani Sensi Cacharel Amor Amor Tentation Celine Oriental Summer Chanel Chance Eau Fraiche Dior Dolce Vita Dior Eau de Dolce Vita Dior Tendre Poison Gucci Eau de Parfum II YSL Cinema EDT I może jeszcze: ![]() Fendi Theorema Esprit D ' Ete Givenchy Ange ou Demon EDP Czy mogłabyś mi napisać jakimi wielkościami, wymienionych przeze mnie zapachów, dysponujesz? Żebyśmy mogły ustalić podobną ilość do tego, co ci się u mnie podoba.
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
To czy mogłoby być tak?
![]() Anna Sui Sui Dreams - 2 ml Armani Sensi - 2 ml Cacharel Amor Amor Tentation - z tego tylko malutka kropelka na razie. Celine Oriental Summer - 2 ml Dior Eau de Dolce Vita - 2 ml Gucci Eau de Parfum II - 2 ml YSL Cinema EDT - 2 ml Chanel Chance Eau Fraiche - 1,5 ml Dior Dolce Vita - 1,5 ml Dior Tendre Poison - próbka 1,5ml Givenchy Ange ou Demon EDP - próbka 1,5ml A w miejsce pozostałych ml zainteresowało mnie jeszcze: Harajuku Lovers G Kylie Minogue Couture Voluspa Hawaiian Maile Vine Także napisz proszę jeszcze, jakie ilości ich posiadasz. |
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a atomki - 10 ml oraz 12 ml aha i sprawdziłam AAT - niestety z flakonika da się wykrzesać tylko kropelkę, więc by było bez tego zatem czy mogłoby być tak : Anna Sui Sui Dreams - 10 ml w atomku Celine Oriental Summer - 2 ml w atomku Dior Eau de Dolce Vita - 1,5 ml Gucci Eau de Parfum II - 5 ml w atomku 10ml YSL Cinema EDT - 5ml w atomku 5ml Chanel Chance Eau Fraiche - 1,5 ml Dior Dolce Vita - 1,5 ml Dior Tendre Poison - próbka 1,5ml Givenchy Ange ou Demon EDP - próbka 1,5ml A w miejsce pozostałych ml zainteresowało mnie jeszcze: Kylie Minogue Couture 5ml w atomku 12 ml Lub jeszcze jakieś inne kombinacje, pomyśl sobie na spokojnie
|
|
|
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja fiolki mogę przysłać razem z moimi próbasamiA jak z ilością: Harajuku Lovers G i Voluspa Hawaiian Maile Vine?
|
|
|
#713 |
|
Rozeznanie
|
Beyza, z chęcią przygarnęłabym od Ciebie odlewki (5ml) Euphoria, Crystal Noir i Addict. W zamian mogłabym zaproponować 5ml Gucci II, Sensous 3ml, nową fabryczną próbka Allure edp 2ml, i odlewki z moich flakonów: Elle edp, Naomi Campbell edt, Darling, L'instant Magic, Visit, Initial edp, miniaturkę Baby Doll light 5,5/7,5ml, balsam Angel 6ml
Edytowane przez nargothrond Czas edycji: 2010-05-23 o 16:21 |
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
To fajnie
I jeśli chciałabyś zostawić sobie swoje atomki, to ja swoje też mogę przysłać. To napisz ile fiolek o jakich pojemnościach przysłać i jeśli atomki to też jakie pojemności.
|
|
#716 | |
|
Perfume Lover
|
Cytat:
|
|
#717 |
|
Rozeznanie
|
Chętnie oddam:
Van Cleef & Arpels Feerie ok. 1ml Creed Virgin Island Water <2ml Annayake Matsuri <5ml Guerlain Insolence EDT <5ml Lolita Lempicka EDP <5ml Slava Zaitsev Maroussia <5ml Aquolina Pomarańcza i Wanilia <10ml Aquolina Lukrecja i Jeżyna <10ml B&BW Winter Candy Apple <10ml Większość to odlewki, bez paru "psików" (zainteresowanym mogę podrzucić fotki) Dodatkowo ze swoich flakonów mogę odpsikać: YSL Opium EDT YSL Elle (ale jakiegoś niedużego próbaska) Guerlain Champs Elysees EDT Yves Rocher Bez, oraz Kasztan (Kasztana jestem skłonna oddać całego - 100 ml z niewielkim ubytkiem) nie szukam niczego konkretnego - można kusić
Edytowane przez imeshih Czas edycji: 2010-05-24 o 21:17 |
|
|
|
#718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w poście #693 to co mogę oddać ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
Madzikonku, a znajdziesz coś u mnie? (to co mogę oddać napisałam w poście #693) Podoba mi się Sui Dreams, Cat Deluxe, Sephorowa Wanilia, Couture i Jesień VC&A
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2010-05-23 o 17:21 |
||
|
|
|
#719 | |
|
Perfume Lover
|
Cytat:
spis w tym poscie: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=697 plus watek wymiankowy
|
|
#720 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jaka ilość bzu by Cię interesowała?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.