Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-19, 20:14   #691
farminka
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
A powiedz mi co myslisz o polaczeniu centrum materny z omega mum?
Myslę,że bez problemu można łączyć,bo w mum omega nie ma witamin,a w maternie nie ma tych kwasów,więc nic się nie pokrywa.O ile chodzi Ci o tę maternę bez DHA,bo jest też taka z Nawet na ich stronie piszą,że można łączyć z preparatami multiwitaminowymi

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
a moj brzus nie rosnie wcale od miesiaca mam caly czas 96 cm w pepku
To dokładnie tak jak u mnie.Mam tyle samo i też już od ładnych paru tygodni.
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:15   #692
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
a ja jestem zla ze nawet obiadu zrobic nie moge co chwile wymyslam sobie co bym zjadla ale nie chce tak meza meczyc i smutno mi bo wychodzi na to ze przez kilka miesiecy nie zjem niektorych rzeczy
Tez wlasnie o tym myslalam po powrocie ze szpitala, ale ja obiady robie na "siedzaco" i wymyslam szybkie co bym sie nie zmeczyla za bardzo, tz mi tylko zakupy przynosi, ale tez mi glupio, ze wszystko na jego glowie

Cytat:
Napisane przez Archea Pokaż wiadomość
Witam wszytskie przyszle mamy
Dzis dolaczam do was - termin juz na lipiec i nie moge sie doczekac
Witaj

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
dzidzia no wlasnie pamietam jak to dzialalo ale nie wiem z jakich tworzy jest wykonane tylko tak na chlopski rozum potrafie to wytlumaczyc

papateria ja wlasnie patrze na ten film i pisze do was w miedzyczasie
Kurcze obejzalabym ten film, ale YCD bedzie zaraz

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:15   #693
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
pisałam do tej pani od aukcji ( chyba ta sama ? ) i mówiła że do niedzieli będzie na churtowni i jeżeli będzie komplet który ja chce w moim rozmiarze to go wezmie i wystawi na aukcji więc może ty tez napisz
to " bielizna_na_noc ". Tez co jakis czas do niej pisze, i ona mowi z reguly ze teraz nie miala, ze moze nastepny raz, ze teraz byly tylko takie, albo same SML, a ja bym musiala XL albo XXL.. a jak ma cos nowego to widze ze albo bez rekawow pod spodem,albo wzorek mi sie nie podoba na komplecie:/.
A patrzylam tez na innej aukcje z tym kompletem innych sprzedawcow i tez nic..
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:16   #694
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Madziorek to bardzo sie ciesze ze z dzidzia wszystko dobrze
Zawsze przy usg wsrtrzymuje oddech i prosze by wszytsko bylo dobrze- jak kazda przyszla mama mam obawy ale tuz po usg mijaja i wychodze z pelnym usmiechem na twarzy
W którym tc juz jestescie ?
Ja dziś zaczęłam 30 tydzień A Ty?
Ja mam tak samo przy usg, zawsze mam głupią obawę, że dzidzia nie będzie się ruszać! Ale na szczęście do tej pory było ok.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
to " bielizna_na_noc ". Tez co jakis czas do niej pisze, i ona mowi z reguly ze teraz nie miala, ze moze nastepny raz, ze teraz byly tylko takie, albo same SML, a ja bym musiala XL albo XXL.. a jak ma cos nowego to widze ze albo bez rekawow pod spodem,albo wzorek mi sie nie podoba na komplecie:/.
Ja tez chciałam taki komplet, ale XL jest do 100 w biuście
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:17   #695
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Bo ja jestem szeroka

Ja mam 80F
I gdzie ty to kupujesz? Bo ja szału dostanę. Mam tylko jeden stanik, w który się mieszczę, choć nie ukrywam, że jest lekko za mały

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:20   #696
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez madziorek026 Pokaż wiadomość
bo puchnę strasznie , kostek nie widać a obrączkę to już nie pamiętam kiedy nosiłam. Ogólnie to ja już 15 na + i aż się boję bo jeszcze dwa miesiące przedemną
A ja zawsze myślałam, że jak się puchnie to trzeba pic właśnie dużo wody mineralnej niegazowanej. W ogóle moja koleżanka strasznie puchła w ciąży i gin doradziła jej, aby ugotowała pietruchę, selera (korzenie) i cebulę, zmiksowała to i piła rano na czczo. I uwierzcie mi albo nie, ale w 5 dni zeszło jej 4 kilo
Stary 2010-05-19, 20:20   #697
vette
Zadomowienie

Cytat:
a jaka zawsze przesylke bralas do musteli??
Najtansza, za 5 zl. Doszla do mnie w paczuszce zawinieta w folie babelkowa.

Cytat:
Napisane przez scoobs Pokaż wiadomość
zajrzalam na Twoj watek i normalnie jestem pod wrazeniem, WOW, bede studiowac za pare tygoodni. A Ty profesjonalnie sie tym zajmujesz? Ja tak duzo przytylam, ze juz nawet ciazowe ciuchy mi nie pasuja, brzuch mam ogromny, ale i pupe i uda tez. Na razie zastanawiam sie nad kupnem butow MBT albo skechers tone ups, slyszalas cos o nich?
Zachecam do lektury, to skarbica wiedzy
A watpliwosci rozwiewaja na biezaco dziewczyny wiec zapraszam.
Nie zajmuje sie tym profesjonalnie, raczej amatorsku od dobrych kilku lat i moge Ci z cala odpowiedzialnoscia doradzic co robic zeby schudnac jedzac zdrowo i wcale nie malo
Buty to fajny gadzet jednak to systematyczne treningi przynosza najlepsze rezultaty Sama poluje na reeboki, te ktore ostatnio reklamuja...podobaja mi sie i tyle, beda do biegania po miescie

Cytat:
a moj brzus nie rosnie wcale od miesiaca mam caly czas 96 cm w pepku
Moj tez jakos bardzo sie nie powiekszyl w ostatnim czasie.
NIe martw sie
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:22   #698
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
I gdzie ty to kupujesz? Bo ja szału dostanę. Mam tylko jeden stanik, w który się mieszczę, choć nie ukrywam, że jest lekko za mały
Haha w Malborku jest sklep "Mama i ja" I tam kupuję od ładnych paru lat. Ale na www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ są z tej firmy, z której ja kupuję. Jest to firma Gaia.

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

bajka dobrze robisz, najlepiej olewać takiego człowieka. A dlaczego nie przyszedł na ślub??

dzidzia to są z tej firmy

http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/index.php?actio...04e4d66044ac5b

Edytowane przez anuszka1401
Czas edycji: 2010-05-19 o 20:26
Stary 2010-05-19, 20:23   #699
Archea
Raczkowanie

Anuszka- ja patrze na serduszko (odrazu go szukam na malenstwie)- własnie trwam w 32 tc i u mnie idzie w dziwna odwrotna strone - czym bliżej porodu tym wiecej i czesciej bym spacerowala, czy Wy tez tak moze macie ?

Moje wymiary w obwodzie brzuszka to 101 cm
Archea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:23   #700
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Myslę,że bez problemu można łączyć,bo w mum omega nie ma witamin,a w maternie nie ma tych kwasów,więc nic się nie pokrywa.O ile chodzi Ci o tę maternę bez DHA,bo jest też taka z Nawet na ich stronie piszą,że można łączyć z preparatami multiwitaminowymi

To dokładnie tak jak u mnie.Mam tyle samo i też już od ładnych paru tygodni.
no to troche mniej sie martwie
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:24   #701
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
A ja zawsze myślałam, że jak się puchnie to trzeba pic właśnie dużo wody mineralnej niegazowanej. W ogóle moja koleżanka strasznie puchła w ciąży i gin doradziła jej, aby ugotowała pietruchę, selera (korzenie) i cebulę, zmiksowała to i piła rano na czczo. I uwierzcie mi albo nie, ale w 5 dni zeszło jej 4 kilo
Jak się puchnie to zero soli i dużo picia
A to co jej kazał pić to chyba ma działanie moczopędne by tej nagromadzonej wody się pozbyć

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-05-19 o 20:26
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 20:28   #702
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Jak się puchnie to zero soli i dużo picia
A to co jej kazał pić to chyba ma działanie moczopędne by tej nagromadzonej wody się pozbyć
Tak No właśnie dlatego się zdziwiłam, że madziorek ma mniej pić.

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Anuszka- ja patrze na serduszko (odrazu go szukam na malenstwie)- własnie trwam w 32 tc i u mnie idzie w dziwna odwrotna strone - czym bliżej porodu tym wiecej i czesciej bym spacerowala, czy Wy tez tak moze macie ?

Moje wymiary w obwodzie brzuszka to 101 cm
Ja też, w ogóle ja nie czuję jakbym była w ciąży i często się zapominam, najchętniej bym jeździła na rowerze itp. Nie męczę się, nie sapię, tylko w nocy trochę czuję brzuch.
Stary 2010-05-19, 20:31   #703
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026

no i dodaję fotki pokoju naszego "dorosłego" dziecka( tak sam o sobie mówi) i mój wielki brzuchol. Smieję się że do porodu będę potrzebowała taczkę na ten "brzuszek"

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87df9httm66ig4.png

http://s2.pierwszezabki.pl/038/038052990.png?4563
madziorek026 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:31   #704
anoxa
Zakorzenienie

dzidzia ja mam 80E i jest u mnie w miescie sklep z wiekszymi staniczkami co mnie strasznie cieszy bo bez problemu tam moge kupic

vette
kupilam od nich jeszcze witaminy i wzielam przesylke kurierska troszke sie balam tej ekonomicznej

madziorek wspolczuje puchniecia wiem jakie to straszne bo ja tez puchne ale mi pomaga jedynie lezenie bo jak pochodze to odrazu nogi mam jak balony a co do obraczki... to tez jej nie moge nosic

niezawsze tez wlasnie o ycd mysle ale ewentualnie w sobote powtorke obejrze

a ja mam nadzieje ze wkoncu jutro bede miala samochod
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:31   #705
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Ja dziś już ten sam filmik obejrzałam trzy razy.. i za każdym razem już po 30 sekundach beczę jak bóbr. Chyba będę go oglądać codziennie by się tak miło nastroić do porodu.
http://www.youtube.com/watch?v=oxd2a7-l8Mw&feature=fvsr

Polecam, nie ma pokazanego bólu ani krocza, film bardziej z perspektywy ojca, który jest w pobliżu głowy matki, krzyki jedyne jakie są to bobasa jak już go wyjmują
To najmniej straszny filmik porodowy jaki widziałam, wręcz bardzo pozytywny.
poryczałam się
bardzo ładny film
strasznie się boję
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 20:33   #706
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Haha w Malborku jest sklep "Mama i ja" I tam kupuję od ładnych paru lat. Ale na www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ są z tej firmy, z której ja kupuję. Jest to firma Gaia.

dzidzia to są z tej firmy

Oglądam i na pewno coś zamówię. Zdarzyło Ci się nie dopasować czegoś?

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:34   #707
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

madziorek faktycznie duży chłop, jak fajnie sobie śpi Pokoik super- fajne żywe kolorki. A Twój brzuch- ekstra piłeczka!
Stary 2010-05-19, 20:37   #708
anoxa
Zakorzenienie

madziorek widze ze kubus puchatek kroluje sliczny pokoj a brzus masz naprawde duzy

lazurowa
i co z wizyta u ginka dodzwonilas sie???

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

a moj synek ma trzecia dzisiaj czkawke
Stary 2010-05-19, 20:37   #709
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Oglądam i na pewno coś zamówię. Zdarzyło Ci się nie dopasować czegoś?
Nie, bo to jest firma sprawdzona przeze mnie. Kupiłam raz 2 sztuki z firmy MAT i ramiączka miał do dupy- za cienkie na takie duże piersi, w jednym pękło, a w drugim strasznie się rozciągnęły w niedługim czasie. Np. mojej siostrze ta firma GAIA nie odpowiada, bo to są raczej staniki na jędrny, pełny biust, a ona ma takie flaczki i już nie ma tego efektu. Ja w każdym razie polecam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 20:37   #710
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
no i dodaję fotki pokoju naszego "dorosłego" dziecka( tak sam o sobie mówi) i mój wielki brzuchol. Smieję się że do porodu będę potrzebowała taczkę na ten "brzuszek"
aaa piekny brzusio
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:39   #711
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:

bajka dobrze robisz, najlepiej olewać takiego człowieka. A dlaczego nie przyszedł na ślub??
nie przyszedl bo moj maz kilka dni wczesniej nie wyniosl mu czegos do piwnicy jak go prosil... obrazil sie i powiedzial ze ma slub w dupie i go nie bedzie... i powiem szczerze ze sie ciesze! zal bylo mi tylko męża i tesciowej no ale z debilami tak to juz jest.

a ja dzisiaj na poprawe humoru kupilam sobie spodnie 7/8 w h&m bo juz mam dosyc lazenia w leginsach a jeansy cisna mnie w pasie jak w nich siedze. akurat jest fajna promocja 2 za 1. za drozsza rzecz placisz a tansza masz gratis, wiec do spodni dorzucilam sobie bluzeczke za 59 zl, a za spodnie dalam 79
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:39   #712
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
moj caly czas praktycznie jedna stope trzyma z prawej strony pod zebrami a jak sie zaczyna wiercic to dostaje z obu nozek
mój też ma koło żebra stopki i czóje się jakby mi kto dłubał jakąś łyżką w środku ;/

bajka juz nie długo się wyprowadzisz wytrzymaj

Cytat:
zapomniałam wam napisać że wczoraj miałam wizytę i wszystko dobrze a dzidzia chyba nie lubi jak ją podsłuchcują bo zawsze kopie jak jej tętna słucha pan doktor. aż mi się śmiać chciało bo tak jakby chciała powiedzieć "dajcie mi święty spokuj mi tu jest dobrze". No a ja mam mniej pić i ograniczyć mączne rzeczy , no i więcej odpoczywać, ale ogólnie to nic się nie skraca i wszystko pozamykane.
a ja mam właśnie więcej pić i ciężko mi to idzie ;/

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
tak do tej pisałam no nic jeżeli do niedzieli nie będzie nowych to ja zamówie tą

http://www.allegro.pl/item1043346712...zlafrok_m.html

to że jest bez rękawków mi odpowiada bo pewnie będzie gorąco ale jednak bardziej mi się podoba ta co ma pepeteria z kwiatuszkiem ale ta też obleci

Cytat:
Ja dziś zaczęłam 30 tydzień A
Ja tez chciałam taki komplet, ale XL jest do 100 w biuście
u mnie pisze, że w M szerokość w biuście to 94 a 94 mam teraz ale kurcze nie chce dużego worka ;/

papeteria mogłabyś zmierzyć swoja i sprawdzić czy to co pisze w aukcji faktycznie było idealnie podane ? bo już nie wiem czy to M nie będzie za małe a z 2 strony jak anuszka pisała, że jej worki przyszły takie duże
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:40   #713
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

dzidzia w chwili obecnej mam na sobie ten

Świetnie podtrzymuje i "zbiera" cycuszki

Tylko teraz patrzę, że nie mają dużych

Edytowane przez anuszka1401
Czas edycji: 2010-05-19 o 20:43
Stary 2010-05-19, 20:40   #714
vette
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Myslę,że bez problemu można łączyć,bo w mum omega nie ma witamin,a

Cytat:
vette kupilam od nich jeszcze witaminy i wzielam przesylke kurierska troszke sie balam tej ekonomicznej
Ja za kazdym razem bralam ta tansza, a zamawialam juz 5 razy mustele nie tylko dla mnie, ale tez dla kuzynki ktora juz urodzila.
Pewnie Ci ekspresem wysla Ja chwile czekalam

aha przyszla mi dzis paczka od mysza sklep z all, wszystko ok, przesylka bardzo szybko.
Mam juz 2 przescieradla, pieluchy tetra, flanela, frida z 20 filtrami, smoczki, majty jedn., worki do zamrazania pokarmu.

Czekam jeszcze na przesylke od rodzynkow
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:43   #715
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

bajka sorki, że to napiszę, ale ten człowiek to jakiś po.***!!
wiolek spokojnie możesz kupić na 94. Ja mam w biuście 109, kupiłam koszulę na 106 i jest ok, nawet troszkę luzu ma Z tej samej firmy.

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Opuszczam Was, bo tż w końcu przyjechał z pracy. Do jutra!
Stary 2010-05-19, 20:45   #716
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026

no i zapomniałam dodać że mój synek śpi z misiem , którego dostał od mojego kuzyna gdy maił 3 miesiące i tak jest z nim do dziś. Oczywiście miał już kilka"operacji" typu przyszywanie nóg,głowy itp. i stwierdził że jak się urodzi jego siostrzyczka to da jej tego misia.

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87df9httm66ig4.png

http://s2.pierwszezabki.pl/038/038052990.png?4563
madziorek026 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:49   #717
anoxa
Zakorzenienie

przez niezawsze wlaczylam ycd i zakochalam sie w tancu ani i tomka piekny byl!
Stary 2010-05-19, 20:49   #718
papeteria
Zakorzenienie

anoxa oglądam ten film i padam ze śmiechu zapomniałam już

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:51   #719
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Kurde, ale ze mnie sklerotyczka. Wyszłam do koleżanki i zapomniałam wyłączyć kompa.
madziorek ja na szczęście do odry mam kawał bo mieszkam koło ronda na os 1000-lecia. Fajny brzuchol
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:55   #720
Basia84
Rozeznanie

Cytat:
ja tez marzylam zeby znalezc sie w domu zwlaszcza ze oddzial byl remontowany lezalysmy na 7osobowej sali a na lozku obok mnie bylo ktg i co chwilke podlaczali kobiety co sprawialo mi straszny bol...
a po wszystkim strasznie pomogl mi podniesc sie moj maz robil wszystko zebym tylko o tym nie myslala jezdzilismy do kina co chwile gdzies wychodzilismy ale dolek i tak przyszedl bo maz musial jechac do pracy a ja zostalam sama... chcial mnie nawet do psychologa wyslac bo twierdzil ze sie o mnie boi... obeszlo sie bez i duzo pomogla mi kolejna ciaza

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

linka super zakupy! posciel przesliczna!
dla mnie najgorsze bylo to ze to sie stalo dokladnie miesiac przed naszym slubem. moj maz jest taki ze zamyka sie w sobie i nie powie otwarcie co czuje i wiem ze tez bardzo to przezyl. na dodatek lekarka kazala odczekac pol roku z nastepna ciaza, ja sie zaparlam i powiedzialam ze nie ale moj byl uparty. wkoncu udalo sie nawet nie wiadomo kiedy po 4 miesiacach a w sumie 2 proba. przez pierwsze tygodnie bylo mi ciezko bo maz zamknal sie w sobie, nie pytal jak sie czuje, ale jak pozniej sam powiedzial ze nie chcial sie przywiazywac do tej ciazy tak jak do tamtej, w sumie to go rozumiem bo ja tez podchodzilam z dystansem, bralam pod uwage ze cos moze znowu pojsc nie tak. w 8 tygodniu mialam pierwsze usg i maz az oddychnal z ulga jak zabilo serduszko.

Cytat:
jaki sliczny brzuchol!!!

wlasnie wrocilam z wizyty u mnie 13 na plusie. waze 71 w zyciu tyle nie mialam. lekarka powiedziala ze maksimum jakie moge przytyc to 2,5kg, zadnych slodyczy, lodow, sokow itp ale pozatym mam jesc normalnie i nie chodzic glodna. ehhhh za 2 tygodnie ostatnie usg
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości