![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki
Witam ponownie
![]() Jakoś cicho się tu zrobiło. ![]()
![]() |
#692 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak dzisiaj mijałam na ulicy dzieciaki, które wracały z zak. poczułam się staro ![]() Cytat:
![]() ale za to nadrabiałam meczami siatkówki ;p może nagle wszystkie znalazły facetów, tzn. oni znaleźli nasze singielki? ![]()
![]() |
![]() |
#693 |
Rozeznanie
|
No może i prawda ze troche młodsi wszyscy byli , ale ja jakos zaczynam nie odczuwać o ile młodsza jest dana osoba na ulicy , może teraz po prostu tak się dzieciaki stylizują ze trudno poznać czy ma 15 czy 25 lat
![]() Mnie juz sie nudzi dzis chyba ..... jutro pełna mobilizacja , wieczorne szykowanie , najlepsze ciuchy i wyruszam na jakiś clubbing ![]() Oj dawno już nie byłam na czymś takim ![]()
![]() |
#694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez tylko domowki. Nie lubie muzyki klubowej, wole w gronie znajomych sie bawic.
![]() |
![]() |
#695 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() idę się zabić ![]() ![]() ![]() umówiłam się kilka dni temu na sobotę z koleżankami z liceum.. tak posiedzieć, pogadać.. ale głupia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czy ja jestem taka głupia, że nie wzięłam tego pod uwagę, czy one, że nie mogą się z frajerami na 2 godziny rozstać ![]()
![]() |
#696 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() nie znalazłam faceta niestety ; p a wiesz, że ja też ewentualnie na urodzinki czy coś, a na siatkówkę u mnie w miasteczku śmigałam, chociaż w zimę i czasem sama ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego jak ja się z kimś umawiam (z kimś kto wiem że ma tż) to pytam czy bierze go ze sobą czy idziemy same. Z tego też względu nie jadę na imprezę do koleżanki z grupy bo ona zapraszała ze swoimi tż, więc no :X |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#698 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostałam inf, że spotykamy się we 3.... ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
jednego znam, parę razy jak się z tą kol. spotykałam to i on po jakimś czasie przychodził i on jeszcze mi nie przeszkadza, ale tego drugiego miałam okazję tylko poznać, na zasadzie przedstawienie nas sobie i tyle... nie znam, nie wiem co to za facet, nic... ;] "uwielbiam" robić za przyzwoitkę ![]() jeszcze mam nadzieję, że ta druga, której faceta nie znam, nie weźmie go ze sobą... i hope so... idę oglądać Prezydencką córkę czy tam Córkę prezydenta... ch. jeden wie, jak ten film się nazywa, na Polsacie leci później się odezwę ;]
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-06-25 o 19:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Konto usunięte
|
Hmm , mozna sie jeszcze przyłączyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
I jestem ponownie z Wami
![]() asiaq9 no jasne ,że możesz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- KaasiaaK i magdolena witam w klubie :P ja też raczej nie chodzę na dyskoteki. I jak tu kogoś poznać ?? no ale to już cała ja.
![]() |
#702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
no ja jak zejdę z kompa też muszę sobie pomalować
![]() ![]() no właśnie :/ i się dziwimy,że jesteśmy same jak nigdzie na imprezy większe nie wychodzimy :/ ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- ale z drugiej strony to uważam ,że na dyskotekach ciężko natrafić na porządnego faceta.A Wy jak myślicie??
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
nie mam doświadczenia w tej kwestii, ale raczej większy odsetek facetów na disco, nie jest z kategorii tych na stałe..
![]() |
#706 |
Rozeznanie
|
No napewno na disco cieżko znaleść tego jedynego , no ale w bibliotece też będzie cieżko , a na domówkach to sie pewnie wszyscy znają albo juz są zajęci .. hymmm , w ogóle ciężko jest !!!
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam tylko powiedzieć dobranoc.
![]() ![]() ![]() Pa ![]()
![]() |
#709 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#710 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#711 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ostatnio oglądałam taki program 'swatka na manhatanie' na wedding tv ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() się rozgadałam znów ![]() ej nie może tak być, że tu taka cisza, gdzie wszyscy dziewczyny no ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
ja jestem ;D Własnie przed chwilą wróciłam do domu. Na imprezie było nawet ok. Poznałam nowych ludzi (samych facetów ;p), fajnie było, posmialiśmy się jak nie wiem. ;D
A jeśli chodzi o kolesi z disco to moja koleżanka często takich poznaje, po czym ich znajomość kończy się po 2-3 tygodniach. A troche ich było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
Witam o tej wczesnej porze
![]() A pomyśleć że wczoraj koło 22 miałam odpocząć od hydro i jakiś fil w tv obejrzeć ale gdzie tam...zasnęłam ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
90agnieszka90 snu nigdy za wiele
![]() majlenka_ no to super,że impreza się udała ![]() ![]() kropelkaa co do pracowników to oni mają w mani gwizdać... to u nich chyba normalne ![]() ![]() Ja po ostatnim związku już się nie chce zbyt szybko angażować bo potem tylko cierpie ![]() ![]() "Wakacyjny, mały flirt, miłość na słoneczne dni, dwa tygodnie, więcej nic. Wakacyjny, mały flirt, zapomnienia kilka chwil i na noc całą kolorowe sny. " ![]()
![]() |
#715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Ach zapomnialam sie przewitac ![]() Ale niestety musze Was oposcic na caly dzien. Wpadne wieczorem. Pa!
![]() |
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
Cześć Laski
![]() wiecie, mnie też to wkurza czasem. Idę sobie po mieście i widzę jak jacyś kolesie się obracają albo usmiechają do mnie. Ale żeby tak zagadać, to nieeee. ![]() ![]() Przepraszam, miałam wczoraj wieczorem wkleić moje malunki, ale kompletnie zapomniałam! więc wklejam dziś ![]() i zapraszam na fbl w podpisie (naszemaziajki) bo założyłyśmy ostatnio z koleżanką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój mały sukces-mam wyniki z gleboznawstwa-jest 3 ![]() ![]() Malwina-fajne malunki ![]()
Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry ![]() Edytowane przez 90agnieszka90 Czas edycji: 2010-06-26 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja właśnie nie wiem czy się uśmiechają do mnie czy ze mnie się podśmiewują ![]() a co studiujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
ehe
![]() zaraz do którejś napiszę, że coś mi wypadło i nie mogę się dziś z nimi spotkać... a w ogóle to nadal nie wiem o której godz. miałybyśmy się spotkać. niech spadają...... też mam taką koleżankę...
![]() |
#720 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no dokladnie to jakis standard zawsze 2-3 tygodnie i koniec ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja to mam zero talentu do takich rzeczy ![]() dziś rano dzwonił facet z Pumy zaprosił mnie w poniedziałek na rozmowe w sprawie pracy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.