Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-02, 22:17   #691
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Kochana

Rozmowa była cieżka. Wyjaśniając- pogodziliśmy sie,jesteśmy razem. ALE. Dał warunki - mam nie wchodzić mu na głowe jak kiedyś, bedziemy sie spotykać co drugi dzień a dopiero jak on zobaczy,że jest dobrze to możemy codziennie. Pisać smsy on chce spontanicznie czyli wtedy kiedy poczuje ,że chce do mnie napisać. To samo z czasem wolnym-wszystko ma być spontanicznie. Mamy robić dużo wspólnych rzeczy itp. Wszystko fajnie ale po tym jakoś nie zrobiło mi sie fajnie powiedział,że chce żeby miedzy Nami było tak żebyśmy sie chcieli jak najwiecej widzieć Niby jest ok..ale mi dziwnie na początku chciał przyjechać żeby TYLKO porozmawiać i chciał kilka dni na przemyślenie tego czy warto mi dać szanse. Ale jakoś go wybłagałam i nawet sie przytulaliśmy i powiedział,że mnie Kocha ale buzi nie dostałam. Jutro bedziemy u niego i mamy porozmawiać nie czuje sie szcześliwa

Ide spać Dobranoc
Madzia jakoś sobie to wszystko poukładacie
A Ty miałaś jakieś swoje wymagania wobec niego? Czy tylko on opowiadał jak on sobie to teraz wyobraża?

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 22:17   #692
Choji
Zakorzenienie

Madziu, czemu jest Ci nie fajnie?

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 22:19   #693
skimos
Zakorzenienie

Madziu no nie będzie tak pstryk i tak samo jak kiedyś. On na pewno ma wątpliwości czy dobrze robi, ale dobrze że dał wam szansę. Zobaczycie jak to wszystko wyjdzie w praktyce - ważne żebyście OBYDWOJE się starali a nie tylko jedna strona.

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 22:30   #694
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
z Bieszczad to trochę daleko i nie na chatę, tylko na kawalerkę
a 70 zł to drogo. myśmy ostatnio w ciemno jechali do Szczyrku w sezonie (na te deski i narty) i nocleg przy samym Skrzycznem za 50 zł - pokoje z łazienką i fajny pensjonat. może nie idealny, ale spoko.
wszystko jedno
jesli chodzi o ceny to Ty płaciłas 50 za pokój czy 50 od osoby

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Kawka, a w okolicach Wetliny szukałaś?
szukałam i beznadzieja ogólnie

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 22:31   #695
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

madziu mysle, ze efekty rozmowy dobre sa - mysle, ze on sie czul przez ciebie za bardzo osaczony dlatego odszedl - a teraz postawil takie warunki. Powiedzial, ze cie kocha i to jest najwazniejsze - a ty teraz wyciagnij wnioski i nie osaczaj go tak - daj mu wiecej luzu i swobody
zazwyczaj jest tak, ze im wiecej dasz swobody facetowi tym wiecej czasu bedzie chcial spedzac z toba. Bedzie dobrze

ok wracam na mecz - dogrywka...
Stary 2010-07-02, 22:38   #696
katarakta
Zadomowienie

Madziu mi kiedyś tż powiedział, że nie chce ze mną być, ale ostatnią rozmowę, że to koniec odbędziemy po moich egzaminach. Kiedy już byłam po egzaminach jednak tż stwierdził, że da mi ostatnią szansę (a u nas wtedy prawie przez rok było kiepsko i tż nie chciał zabardzo się ze mną spotykać). To było jakieś 3 lata temu. A teraz jest nam razem coraz lepiej.
I tego też Wam życzę, żebyście umocnili Wasz związek. Musisz tylko uwierz mi da się. Trzymam mocno kciuki
Stary 2010-07-02, 22:55   #697
Choji
Zakorzenienie

Ciekawe jak tam Ins...

Stary 2010-07-02, 23:01   #698
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana

Rozmowa była cieżka. Wyjaśniając- pogodziliśmy sie,jesteśmy razem. ALE. Dał warunki - mam nie wchodzić mu na głowe jak kiedyś, bedziemy sie spotykać co drugi dzień a dopiero jak on zobaczy,że jest dobrze to możemy codziennie. Pisać smsy on chce spontanicznie czyli wtedy kiedy poczuje ,że chce do mnie napisać. To samo z czasem wolnym-wszystko ma być spontanicznie. Mamy robić dużo wspólnych rzeczy itp. Wszystko fajnie ale po tym jakoś nie zrobiło mi sie fajnie powiedział,że chce żeby miedzy Nami było tak żebyśmy sie chcieli jak najwiecej widzieć Niby jest ok..ale mi dziwnie na początku chciał przyjechać żeby TYLKO porozmawiać i chciał kilka dni na przemyślenie tego czy warto mi dać szanse. Ale jakoś go wybłagałam i nawet sie przytulaliśmy i powiedział,że mnie Kocha ale buzi nie dostałam. Jutro bedziemy u niego i mamy porozmawiać nie czuje sie szcześliwa

Ide spać Dobranoc
Madziu, Ty chyba nie myślałaś, że będzie od razu bajecznie - przed Wami ciężka praca, ale warto... będzie dobrze, na pewno
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
wszystko jedno
jesli chodzi o ceny to Ty płaciłas 50 za pokój czy 50 od osoby

szukałam i beznadzieja ogólnie
od osoby. a Ty za pokój?! jak za pokój to cena bardzo w porządku

hehe, dobry mecz zaraz karniaczki, no chyba że... Ghana! Ghana! Ghana!

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Ciekawe jak tam Ins...
też o niej myślę.
już dobrych kilka dni nie pisała...

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa arrakis, widziałaś?!

ech, i karne... jejku, ale emocje aj low futbol!

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-07-02 o 23:02
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 23:04   #699
Choji
Zakorzenienie

Taa futbol 22 facetów latajacych bez ładu i składu za nadmuchanym kawałkiem skóry :P:P

Stary 2010-07-02, 23:07   #700
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Taa futbol 22 facetów latajacych bez ładu i składu za nadmuchanym kawałkiem skóry :P:P
bez ładu i składu?
kobieto, bluźnisz!
bez ładu i składu to można w Polskiej "ekstraklasie", ale nie na mundialu i to w ćwierćfinale - perfekcja, moja droga

ach, karne - Ghana!!!

Maju, ja bym poszła na te studium, bo sama też planuję iść do technikum farmaceutycznego
Stary 2010-07-02, 23:09   #701
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana

Ide spać Dobranoc
Madziu to bardzo dobry wynik rozmowy. Powiedział Ci konkretnie nad czym macie pracować i dał wam szansę. Nie chodziło przecież o to by się pogodzić i żyć jak przedtem bo problemy wrócił za jakiś czas. A tak to powoli, powoli wyjdziecie z kryzysu i wasz związek się umocni. Trzymam kciuki i życzę siły

Buła jest z nami od 25.11.2014

Edytowane przez aleksandrettaa
Czas edycji: 2010-07-02 o 23:13
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 23:16   #702
najfajniejsza
Zakorzenienie

Aleks dobrze prawi, Madziu

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

buuu muszę w meczu Argentyna - Niemcy kibicować Niemcom, to przegrają
Stary 2010-07-02, 23:18   #703
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aleks dobrze prawi, Madziu
Jak zawsze Ja wiem o czym piszę, bo przeszliśmy w tym roku kryzys w związku i pamiętam jak długo z niego wychodziliśmy. Mam jednak poczucie, że teraz jest między nami lepiej niż było wcześniej.
A tak w ogóle to dziś zrobiłam do piwa http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...m/przepis.html i super smakuje. Polecam bo szybko i łatwo się robi.

Buła jest z nami od 25.11.2014

Edytowane przez aleksandrettaa
Czas edycji: 2010-07-02 o 23:21
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 23:26   #704
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa arrakis, widziałaś?!

ech, i karne... jejku, ale emocje aj low futbol!
ahhh widzialam - normalnie na zawal mozna zejsc przy takim meczu co za emocje...
odpisuje na przerwach lub jak teraz po - bo mam w innym pokoju kompa a w innym TV

Cytat:
buuu muszę w meczu Argentyna - Niemcy kibicować Niemcom, to przegrają
a wiesz, ze tak samo sobie pomyslalam

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
bluznisz kobieto jakie bez ladu i skladu ? tu wlasnie o ten lad, sklad i umiejetnosc gry zespolowej chodzi

oczywiscie ogladanie przez ok 2 godzin takiej ilosci testosteronu w jednym miejscu i 22 pieknie zbudowanych i umiesnionych facetow to duzy plus tej dyscypliny
Stary 2010-07-02, 23:27   #705
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

W ogóle nie wiem co się dzieje w tej części. Nie jestem na bieżąco chyba pierwszy raz odkąd tu jestem. Koszmarnie się czuję zmęczona. Najgorsze, że od rana pobolewa mnie gardło. Mam nadzieję, że się nie przeziębię, bo nie będę mogła odwiedzać tż.... Jakoś tak wszystko zaczęło się strasznie szybko dziać... Nie mogę nadążyć. Mam wrażenie, że wszystko dzieje się jakby obok i nie dotyczy ani mnie, ani jego...

Dzisiaj pierwszy raz jakoś się ogarnęłam - ubrałam ładnie, uczesałam, postarałam się, żeby wyglądać dobrze (gruba warstwa make-upu ułatwiła sprawę ) żeby mnie zobaczył uśmiechniętą i wypoczętą. Może będzie mu lżej dzięki temu....

Tak bym chciała, żeby już było dobrze....
będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość

ciekawe co u Frezi...
u mnie dobrze Kochanie dziękuję że o mnie myślisz

pierwszy tydzień pracy za mną... już robię oferty i poznałam program
bardzo mi się to podoba... lubię takie schemtyczne rzeczy... a przy okazji ten język mogę powiedzieć, że jestem pół specjalistką od okien

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
kurde mam dylemat i nie wiem co zrobić
Bo tak, po wielu prośbach, po długim kazaniu, że co ja tu w ogóle robię po biologii, załatwiłam sobie możliwość odbycia stażu w szpitalu wojskowym w laboratorium. Z tymże nie wiadomo czy będą na niego środki z PUP-u, jak się rejestrowałam to mi mówiono, że raczej teraz nie ma (na powodzian wszystko poszło), co jednak może się wkrótce zmienić. A jeśli tych środków nie będzie to wtedy mogę tam sobie pracować w ramach wolontariatu. No i pytanie co dalej, czy mnie kiedyś zatrudnią, czy po tym stażu powiedzą do widzenia i wtedy co ze mną, dalej będę w punkcie wyjścia
Druga opcja pójść od września na 2letnie dzienne państwowe studium policealne farmaceutyczne, po którym praca w aptece niemal pewna, no ale te kolejne 2 lata w plecy Mogłabym pójść też na zaoczne prywatne i gdzieś sobie pracować, ale wiadomo, że panstwowe mają większą renomę i pracodawcy inaczej na to patrzą.
Co zrobić
jeżeli chodzi o to że ten szpital przyjmie Cię na staż z urzędu to oni podpisują, że mają w planach jeśli się sprawdzić zatrudnić Cię... inaczej maleje im tzw. "pozytywny współczynnik zatrudnienia" i następnym razem mogą mu nie przyznać stażystów....

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
naj i jak ci sie podoba meczyk? ta akcja i bramka na 20 s przed koncem polowy byla rewelacyjna GHANA GHANA GHANA!!!
ale beznadziejnie..... Ghana powinna była wygrać... ta ręka piłkarza w bramce była $%&^*...... oszuści..... właśnie tak zamierzają wygrać finał??? pffff.... dupy a nie piłkarze!

Cytat:
Kochana

Ide spać Dobranoc
oj Madziu..... ja Cię rozumiem.... bo czytając to - też nie byłabym tak na 100% zadowolona..... w miłości nie wyznacza się grafiku - kiedy możesz do mnie napisać, a kiedy nie..... mam nadzieję, że Twój TŻ przejrzy na oczy jaką ma cudowną osóbkę..... i nie będzie stawiał warunków nie mających nic wspólnego z poprawianiem sytuacji.... jak jest problem i kryzys to trzeba rozmawiać i zbliżyć się do siebie.... a nie robić 2 dni przerwy.... dawaj go tu do mnie

jestem zmęczona i idę spać....
wróciłam do krk... z pracy do pracy - bo pazury w weekend :/

Edytowane przez frezyjka85
Czas edycji: 2010-07-02 o 23:29
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 23:29   #706
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Jak zawsze Ja wiem o czym piszę, bo przeszliśmy w tym roku kryzys w związku i pamiętam jak długo z niego wychodziliśmy. Mam jednak poczucie, że teraz jest między nami lepiej niż było wcześniej.
A tak w ogóle to dziś zrobiłam do piwa http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...m/przepis.html i super smakuje. Polecam bo szybko i łatwo się robi.
no to jak ja będę w kryzysie (a nie ma się co oszukiwać - każdy związek przechodzi kryzys), to przyjdę do Ciebie na szkolenie

wszystko pięknie, tylko u mnie nie wiem, czy istnieje sklep, w którym kupię cheddar, awokado jeszcze się znajdzie, ale te wszystkie wypaśne sery z koziego mleka, cheddary czy inne takie to jakiś absurd. nawet mozzarella graniczy z cudem. no chyba że w hipersklepach, ale tam kupować serów i mięs nie mam zamiaru. pieprz biały - nie ma. u mnie w delikatesach nie mają nawet mąki kukurydzianej, a ziemniaczaną to raz na dwa lata się zdarzy... nawet oliwy z oliwek nie ma, a olej rzepakowy to też od święta - jejku, ja mieszkam na zapupiu.
ale oliwy czy mąki to kupię sobie w Kauflandzie
Stary 2010-07-02, 23:31   #707
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

a w ogole to wypilam z mama JEDNEGO Redssa na pol - i ona stwierdzila, ze jej sie w glowie kreci juz
Stary 2010-07-02, 23:33   #708
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

A ja rozumiem, że w czasie kryzysu, można mieć ochotę odsapnąć, odpocząć i trochę zatęsknić inaczej, niż z dnia na dzień. Widocznie Twój TŻ Madziu, jest tego typu osobą Nic nie tracisz, przystając na jego warunki. Co drugi dzień, to naprawdę i tak często. Dasz sobie radę z tym i wyjdziecie na prostą

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 23:33   #709
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

aaa naj nie sadzisz, ze lekkim przegieciem byl komentator, ktory chyba ze 3 razy na poczatku zamiast Urugwaj to Paragwaj mowil?
Stary 2010-07-02, 23:35   #710
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
a w ogole to wypilam z mama JEDNEGO Redssa na pol - i ona stwierdzila, ze jej sie w glowie kreci juz
śmieszny zbieg okoliczności.... ja właśnie ypiłam z mamą desperadosa.... - też na pół
Stary 2010-07-02, 23:37   #711
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
śmieszny zbieg okoliczności.... ja właśnie ypiłam z mamą desperadosa.... - też na pół
stwierdzilysmy ze kiepski material na alkoholiczki z nas - bo po te pol redssa pilysmy przez godzine
ale jak na rasowe kibicki przystalo mialysmy piwo i chipsy
Stary 2010-07-02, 23:37   #712
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
będzie dobrze!

u mnie dobrze Kochanie dziękuję że o mnie myślisz

pierwszy tydzień pracy za mną... już robię oferty i poznałam program
bardzo mi się to podoba... lubię takie schemtyczne rzeczy... a przy okazji ten język mogę powiedzieć, że jestem pół specjalistką od okien

jeżeli chodzi o to że ten szpital przyjmie Cię na staż z urzędu to oni podpisują, że mają w planach jeśli się sprawdzić zatrudnić Cię... inaczej maleje im tzw. "pozytywny współczynnik zatrudnienia" i następnym razem mogą mu nie przyznać stażystów....

ale beznadziejnie..... Ghana powinna była wygrać... ta ręka piłkarza w bramce była $%&^*...... oszuści..... właśnie tak zamierzają wygrać finał??? pffff.... dupy a nie piłkarze!

oj Madziu..... ja Cię rozumiem.... bo czytając to - też nie byłabym tak na 100% zadowolona..... w miłości nie wyznacza się grafiku - kiedy możesz do mnie napisać, a kiedy nie..... mam nadzieję, że Twój TŻ przejrzy na oczy jaką ma cudowną osóbkę..... i nie będzie stawiał warunków nie mających nic wspólnego z poprawianiem sytuacji.... jak jest problem i kryzys to trzeba rozmawiać i zbliżyć się do siebie.... a nie robić 2 dni przerwy.... dawaj go tu do mnie

jestem zmęczona i idę spać....
wróciłam do krk... z pracy do pracy - bo pazury w weekend :/
ooo nasza pani biznesłumen strasznie się cieszę, że dobrze Ci w pracy
ale co do Madzi - nie zgadzam się. On nie tyle wyznaczył, co wolno, a co nie, ile wskazał ,ze ma być więcej spontaniczności i żeby zdążyli za sobą zapewnić. Poza tym umowa była jasna - Magda popełniła kilka błędów i wracają do siebie, ale pod warunkiem, że ich nie powtórzy. Dzięki tej rozmowie, Madzia wie dokładnie, gdzie je popełniała i co było nie tak.

ja znam jednak osobę, która wyznaje inną szkołę - zapominamy o tym, co było, i udajemy, że ten kryzys nie miał miejsca, oczywiście po dłuższej rozmowie, czego na pewno drugi raz nie zniesie. I wiecie, szczerze podziwiam, bo ja nie umiałabym tak łatwo przejść do porządku dziennego - kojarzy mi się to z zamiataniem problemów pod dywan. Ale wiem, że tak nie jest, bo w związku, o którym piszę, taka taktyka się sprawdza. ja bym nie umiała... wolę wiedzieć, czuć na co dzień, że jest potrzebna zmiana i to wdrożyć w życie. niemożliwe jest dla mnie przeskoczyć problem.
Stary 2010-07-02, 23:38   #713
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Właśnie Tż byłam zawieźć na "picie" z ludźmi pracy i braliśmy jego kolegę po drodze .
W ogóle ale ja teksty walę
Jednak jak jestem zaspana , zmęczona i przy okazji jest obcy człowiek przy mnie to teksty moje były tragedia , czuje że jak TŻ wróci to będzoe to komentował
W ogóle dziś byłam roznosić ulotki na targi niedzielne ale miałam branie w śród facetów typu :
"Kochanie co tam masz ?"
"Oj dla Ciebie słonko na pewno przyjdziemy "
"ślicznotko co tam rozdajesz "
"daj kochanie kilka ulotek będzie ci lżej "
A teraz będę sobie czekać za telefonem , żeby po Tż jechać
Stary 2010-07-02, 23:42   #714
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
aaa naj nie sadzisz, ze lekkim przegieciem byl komentator, ktory chyba ze 3 razy na poczatku zamiast Urugwaj to Paragwaj mowil?
nie wiem, uważam Lubańskiego ("Znam go z Belgii. Jak byłem w Belgii powiedział mi: dobrze grasz, dobrze trenujesz"), Szaranowicza ("Smutny Maradona, znaczy Del Bosque" - o trenerze Hiszpanii"), Szpakowskiego (który myli WSZYSTKICH chyba jeszcze bardziej) i Gmocha (tu chyba nie trzeba komentarza...?) za totalne beztalencia i mecz oglądam bez komentarza lub z komentarzem zagranicznym, którego nie rozumiem
Stary 2010-07-02, 23:49   #715
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
stwierdzilysmy ze kiepski material na alkoholiczki z nas - bo po te pol redssa pilysmy przez godzine
ale jak na rasowe kibicki przystalo mialysmy piwo i chipsy
my miałyśmy tylko piwo...i też długo je piłyśmy...

Cytat:
ooo nasza pani biznesłumen strasznie się cieszę, że dobrze Ci w pracy
ale co do Madzi - nie zgadzam się. On nie tyle wyznaczył, co wolno, a co nie, ile wskazał ,ze ma być więcej spontaniczności i żeby zdążyli za sobą zapewnić. Poza tym umowa była jasna - Magda popełniła kilka błędów i wracają do siebie, ale pod warunkiem, że ich nie powtórzy. Dzięki tej rozmowie, Madzia wie dokładnie, gdzie je popełniała i co było nie tak.

ja znam jednak osobę, która wyznaje inną szkołę - zapominamy o tym, co było, i udajemy, że ten kryzys nie miał miejsca, oczywiście po dłuższej rozmowie, czego na pewno drugi raz nie zniesie. I wiecie, szczerze podziwiam, bo ja nie umiałabym tak łatwo przejść do porządku dziennego - kojarzy mi się to z zamiataniem problemów pod dywan. Ale wiem, że tak nie jest, bo w związku, o którym piszę, taka taktyka się sprawdza. ja bym nie umiała... wolę wiedzieć, czuć na co dzień, że jest potrzebna zmiana i to wdrożyć w życie. niemożliwe jest dla mnie przeskoczyć problem.
aaaa dziekuję mam nadzieję że tak cały czas będzie.... tylko nie bardzo mam jak na wizażu siedzieć (o ile nie jest wogóle zablokowany) bo siedze tyłem do wejścia.... właściwie wszyscy widzą co robię na komputerze a już na pewno moja kierwoniczka

co do rozwiązywania problemów... to jasne, że każdy ma swoje spodoby... ja zdecydowanie wolę pogadać i wyjaśnić wszystko od razu.... gdyby miała siedzieć sama z problemem i rozmyślać czy on mi na pewno wybaczy czy nie... to nie wytrzymałabym takiej presji.... zdecydowanie jestem za bliskością i natychmiastowej reakcji.... ale każdy ma inny gust i charakter

uciekam do łózia
śpijcie słodko
Stary 2010-07-02, 23:55   #716
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
madziu mysle, ze efekty rozmowy dobre sa - mysle, ze on sie czul przez ciebie za bardzo osaczony dlatego odszedl - a teraz postawil takie warunki. Powiedzial, ze cie kocha i to jest najwazniejsze - a ty teraz wyciagnij wnioski i nie osaczaj go tak - daj mu wiecej luzu i swobody
zazwyczaj jest tak, ze im wiecej dasz swobody facetowi tym wiecej czasu bedzie chcial spedzac z toba. Bedzie dobrze
Dokładnie Bardzo bardzo polecam książkę "Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus" jest tam to opisane i RZECZYWIŚCIE DZIAŁA. Ja jestem wielka przytulanka, ale TŻ czasem potrzebuje oddechu. Więc umówiliśmy się że daje mi wtedy znać, ja cierpliwie czekam, jestem prawie oschła i sam wraca i tuli ze zdwojoną siłą.
Ogólnie książkę wam obojgu polecam
Cytat:
A czego się po Szpakowskim spodziewać

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

ale raz mecz komentowali dwaj fajni komentatorzy, tylko nie pamiętam jak się nazywali. Ale jeden mi strasznie przypominał komentatora Eurowizji (którego uwielbiam), tak żartobliwie i z ironią, aż się fajnie oglądało

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

no a ogólnie to jutro mam ostatni egzamin, a nic nie umiem

Stary 2010-07-02, 23:55   #717
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
my miałyśmy tylko piwo...i też długo je piłyśmy...

aaaa dziekuję mam nadzieję że tak cały czas będzie.... tylko nie bardzo mam jak na wizażu siedzieć (o ile nie jest wogóle zablokowany) bo siedze tyłem do wejścia.... właściwie wszyscy widzą co robię na komputerze a już na pewno moja kierwoniczka

co do rozwiązywania problemów... to jasne, że każdy ma swoje spodoby... ja zdecydowanie wolę pogadać i wyjaśnić wszystko od razu.... gdyby miała siedzieć sama z problemem i rozmyślać czy on mi na pewno wybaczy czy nie... to nie wytrzymałabym takiej presji.... zdecydowanie jestem za bliskością i natychmiastowej reakcji.... ale każdy ma inny gust i charakter

uciekam do łózia
śpijcie słodko
dobrej nocy

ja też wystawiam kawę na ławę, mówię wprost i dlatego nie umiałabym po jednej rozmowie - będąc zwłaszcza stroną skrzywdzoną, umownie rzecz ujmując - przejść do zwykłych relacji. ale ja jestem taka, że rozmawiam do skutku... no i nie wiem, w sumie to w takiej sytuacji kryzysowej nie byłam (tfu, tfu)
Stary 2010-07-02, 23:59   #718
skimos
Zakorzenienie

ale tu chyba chodzi o te zostawienie swobody. Facet musi mieć trochę swobody, żeby jego Ukochana mu nie przypominała non stop o sobie (to sms, to telefon, to "przytul mnie", to "kocham Cię" też po to by usłyszeć odpowiedź ). To on ma się wykazać etc.
(przynajmniej skutkuje w przypadku mojego TŻta).

Stary 2010-07-03, 00:02   #719
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
ale tu chyba chodzi o te zostawienie swobody. Facet musi mieć trochę swobody, żeby jego Ukochana mu nie przypominała non stop o sobie (to sms, to telefon, to "przytul mnie", to "kocham Cię" też po to by usłyszeć odpowiedź ). To on ma się wykazać etc.
nie tyle on ma się wykazać, ile oboje ale racja - jak jedna strona "molestuje" SMS-ami np. drugą, to jest źle, jeśli tamta tego nie chce
no ale nie wiem, u nas nie ma takich problemów oboje jesteśmy pieszczochy i oboje unikamy SMS-ów, telefonujemy tylko jak coś ważnego jest ale rozmawiamy dużo
w ogóle to mój kochany mnie dziś zostawił z garami do zmycia, a ja jeszcze nic nie ruszyłam, więc się żegnam. wstaję rano, lecę na zakupy z mamą (muszę kupić kumpeli prezent na ur.), a potem do młodej mamusi w odwiedzinki
miłego dnia
Stary 2010-07-03, 00:03   #720
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
ja uwazam, ze kobieta tez potrzebuje takiej swobody - ja przynajmniej potrzebuje - moj ex mnie tak osaczal - jak nie napisalam smsa to foch, jak nie odpisalam w miare szybko to foch, jak nie chcialam powiedziec o czym rozmawialam z przyjaciolka to foch, no bo pewnie o nim skoro nie chce powiedziec i ciagla kontrola - gdzie jestes, co robisz, jak nie pisze czy nie dzwoie to afera dlaczego - a czasami np nie mialam czasu, bylam zajeta - no zwariowac mozna - czulam sie jak wiezien w tym zwiazku....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości