|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
Cytat:
A Ty miałaś jakieś swoje wymagania wobec niego? Czy tylko on opowiadał jak on sobie to teraz wyobraża?
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, czemu jest Ci nie fajnie?
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu no nie będzie tak pstryk i tak samo jak kiedyś. On na pewno ma wątpliwości czy dobrze robi, ale dobrze że dał wam szansę. Zobaczycie jak to wszystko wyjdzie w praktyce - ważne żebyście OBYDWOJE się starali a nie tylko jedna strona.
|
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli chodzi o ceny to Ty płaciłas 50 za pokój czy 50 od osoby szukałam i beznadzieja ogólnie
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
madziu mysle, ze efekty rozmowy dobre sa - mysle, ze on sie czul przez ciebie za bardzo osaczony dlatego odszedl - a teraz postawil takie warunki. Powiedzial, ze cie kocha i to jest najwazniejsze - a ty teraz wyciagnij wnioski i nie osaczaj go tak - daj mu wiecej luzu i swobody
zazwyczaj jest tak, ze im wiecej dasz swobody facetowi tym wiecej czasu bedzie chcial spedzac z toba. Bedzie dobrze ok wracam na mecz - dogrywka...
|
|
#696 |
|
Zadomowienie
|
Madziu mi kiedyś tż powiedział, że nie chce ze mną być, ale ostatnią rozmowę, że to koniec odbędziemy po moich egzaminach. Kiedy już byłam po egzaminach jednak tż stwierdził, że da mi ostatnią szansę (a u nas wtedy prawie przez rok było kiepsko i tż nie chciał zabardzo się ze mną spotykać). To było jakieś 3 lata temu. A teraz jest nam razem coraz lepiej.
I tego też Wam życzę, żebyście umocnili Wasz związek. Musisz tylko uwierz mi da się. Trzymam mocno kciuki |
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak tam Ins...
|
|
|
|
#698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() hehe, dobry mecz zaraz karniaczki, no chyba że... Ghana! Ghana! Ghana!---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- też o niej myślę. już dobrych kilka dni nie pisała... ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- aaaaaaaaaaaaaaaaaaa arrakis, widziałaś?! ech, i karne... jejku, ale emocje aj low futbol! ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-07-02 o 23:02 |
||
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Taa futbol
22 facetów latajacych bez ładu i składu za nadmuchanym kawałkiem skóry :P:P
|
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kobieto, bluźnisz! bez ładu i składu to można w Polskiej "ekstraklasie", ale nie na mundialu i to w ćwierćfinale - perfekcja, moja droga ach, karne - Ghana!!! Maju, ja bym poszła na te studium, bo sama też planuję iść do technikum farmaceutycznego
|
|
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-07-02 o 23:13 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks dobrze prawi, Madziu
![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- buuu muszę w meczu Argentyna - Niemcy kibicować Niemcom, to przegrają
|
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zawsze
Ja wiem o czym piszę, bo przeszliśmy w tym roku kryzys w związku i pamiętam jak długo z niego wychodziliśmy. Mam jednak poczucie, że teraz jest między nami lepiej niż było wcześniej.A tak w ogóle to dziś zrobiłam do piwa http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...m/przepis.html i super smakuje. Polecam bo szybko i łatwo się robi. Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-07-02 o 23:21 |
|
|
|
#704 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odpisuje na przerwach lub jak teraz po - bo mam w innym pokoju kompa a w innym TV ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
jakie bez ladu i skladu ? tu wlasnie o ten lad, sklad i umiejetnosc gry zespolowej chodzi ![]() oczywiscie ogladanie przez ok 2 godzin takiej ilosci testosteronu w jednym miejscu i 22 pieknie zbudowanych i umiesnionych facetow to duzy plus tej dyscypliny
|
|
|
#705 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze!u mnie dobrze Kochanie dziękuję że o mnie myślisz ![]() pierwszy tydzień pracy za mną... już robię oferty i poznałam program ![]() bardzo mi się to podoba... lubię takie schemtyczne rzeczy... a przy okazji ten język mogę powiedzieć, że jestem pół specjalistką od okien ![]() Cytat:
Cytat:
ta ręka piłkarza w bramce była $%&^*...... oszuści..... właśnie tak zamierzają wygrać finał??? pffff.... dupy a nie piłkarze! Cytat:
![]() jestem zmęczona i idę spać.... ![]() wróciłam do krk... z pracy do pracy - bo pazury w weekend :/ Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2010-07-02 o 23:29 |
||||
|
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko pięknie, tylko u mnie nie wiem, czy istnieje sklep, w którym kupię cheddar, awokado jeszcze się znajdzie, ale te wszystkie wypaśne sery z koziego mleka, cheddary czy inne takie to jakiś absurd. nawet mozzarella graniczy z cudem. no chyba że w hipersklepach, ale tam kupować serów i mięs nie mam zamiaru. pieprz biały - nie ma. u mnie w delikatesach nie mają nawet mąki kukurydzianej, a ziemniaczaną to raz na dwa lata się zdarzy... nawet oliwy z oliwek nie ma, a olej rzepakowy to też od święta - jejku, ja mieszkam na zapupiu. ale oliwy czy mąki to kupię sobie w Kauflandzie |
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
a w ogole to wypilam z mama JEDNEGO Redssa na pol - i ona stwierdzila, ze jej sie w glowie kreci juz
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
A ja rozumiem, że w czasie kryzysu, można mieć ochotę odsapnąć, odpocząć i trochę zatęsknić inaczej, niż z dnia na dzień. Widocznie Twój TŻ Madziu, jest tego typu osobą
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
aaa naj nie sadzisz, ze lekkim przegieciem byl komentator, ktory chyba ze 3 razy na poczatku zamiast Urugwaj to Paragwaj mowil?
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak na rasowe kibicki przystalo mialysmy piwo i chipsy
|
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie się cieszę, że dobrze Ci w pracy ale co do Madzi - nie zgadzam się. On nie tyle wyznaczył, co wolno, a co nie, ile wskazał ,ze ma być więcej spontaniczności i żeby zdążyli za sobą zapewnić. Poza tym umowa była jasna - Magda popełniła kilka błędów i wracają do siebie, ale pod warunkiem, że ich nie powtórzy. Dzięki tej rozmowie, Madzia wie dokładnie, gdzie je popełniała i co było nie tak. ja znam jednak osobę, która wyznaje inną szkołę - zapominamy o tym, co było, i udajemy, że ten kryzys nie miał miejsca, oczywiście po dłuższej rozmowie, czego na pewno drugi raz nie zniesie. I wiecie, szczerze podziwiam, bo ja nie umiałabym tak łatwo przejść do porządku dziennego - kojarzy mi się to z zamiataniem problemów pod dywan. Ale wiem, że tak nie jest, bo w związku, o którym piszę, taka taktyka się sprawdza. ja bym nie umiała... wolę wiedzieć, czuć na co dzień, że jest potrzebna zmiana i to wdrożyć w życie. niemożliwe jest dla mnie przeskoczyć problem. |
|
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie Tż byłam zawieźć na "picie" z ludźmi pracy i braliśmy jego kolegę po drodze .
W ogóle ale ja teksty walę ![]() Jednak jak jestem zaspana , zmęczona i przy okazji jest obcy człowiek przy mnie to teksty moje były tragedia , czuje że jak TŻ wróci to będzoe to komentował ![]() W ogóle dziś byłam roznosić ulotki na targi niedzielne ale miałam branie w śród facetów typu :"Kochanie co tam masz ?" "Oj dla Ciebie słonko na pewno przyjdziemy " "ślicznotko co tam rozdajesz "daj kochanie kilka ulotek będzie ci lżej " A teraz będę sobie czekać za telefonem , żeby po Tż jechać
|
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my miałyśmy tylko piwo...i też długo je piłyśmy...Cytat:
mam nadzieję że tak cały czas będzie.... tylko nie bardzo mam jak na wizażu siedzieć (o ile nie jest wogóle zablokowany) bo siedze tyłem do wejścia.... właściwie wszyscy widzą co robię na komputerze a już na pewno moja kierwoniczka ![]() co do rozwiązywania problemów... to jasne, że każdy ma swoje spodoby... ja zdecydowanie wolę pogadać i wyjaśnić wszystko od razu.... gdyby miała siedzieć sama z problemem i rozmyślać czy on mi na pewno wybaczy czy nie... to nie wytrzymałabym takiej presji.... zdecydowanie jestem za bliskością i natychmiastowej reakcji.... ale każdy ma inny gust i charakter ![]() uciekam do łózia ![]() śpijcie słodko
|
||
|
|
|
#716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sam wraca i tuli ze zdwojoną siłą.Ogólnie książkę wam obojgu polecam Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- ale raz mecz komentowali dwaj fajni komentatorzy, tylko nie pamiętam jak się nazywali. Ale jeden mi strasznie przypominał komentatora Eurowizji (którego uwielbiam), tak żartobliwie i z ironią, aż się fajnie oglądało ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- no a ogólnie to jutro mam ostatni egzamin, a nic nie umiem
|
||
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też wystawiam kawę na ławę, mówię wprost i dlatego nie umiałabym po jednej rozmowie - będąc zwłaszcza stroną skrzywdzoną, umownie rzecz ujmując - przejść do zwykłych relacji. ale ja jestem taka, że rozmawiam do skutku... no i nie wiem, w sumie to w takiej sytuacji kryzysowej nie byłam (tfu, tfu) |
|
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu chyba chodzi o te zostawienie swobody. Facet musi mieć trochę swobody, żeby jego Ukochana mu nie przypominała non stop o sobie (to sms, to telefon, to "przytul mnie", to "kocham Cię" też po to by usłyszeć odpowiedź
). To on ma się wykazać etc.(przynajmniej skutkuje w przypadku mojego TŻta). |
|
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale racja - jak jedna strona "molestuje" SMS-ami np. drugą, to jest źle, jeśli tamta tego nie chce no ale nie wiem, u nas nie ma takich problemów oboje jesteśmy pieszczochy i oboje unikamy SMS-ów, telefonujemy tylko jak coś ważnego jest ale rozmawiamy dużo w ogóle to mój kochany mnie dziś zostawił z garami do zmycia, a ja jeszcze nic nie ruszyłam, więc się żegnam. wstaję rano, lecę na zakupy z mamą (muszę kupić kumpeli prezent na ur.), a potem do młodej mamusi w odwiedzinki miłego dnia |
|
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

powiedział,że chce żeby miedzy Nami było tak żebyśmy sie chcieli jak najwiecej widzieć

może nie idealny, ale spoko.

22 facetów latajacych bez ładu i składu za nadmuchanym kawałkiem skóry :P:P

jakie bez ladu i skladu ? tu wlasnie o ten lad, sklad i umiejetnosc gry zespolowej chodzi
Mogłabym pójść też na zaoczne prywatne i gdzieś sobie pracować, ale wiadomo, że panstwowe mają większą renomę i pracodawcy inaczej na to patrzą.