Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:) - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-23, 22:11   #691
kropelkaa
Zakorzenienie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
hej
Marta co do przyjaźni to cóż...jak się pojawia miłość i obowiązki przyjaźń zostaje wystawiona na bardzo dużą próbe. Czasem jest to wynikiem nie zaślepieniem przyjaciólki ale zazdrością faceta. nie znam faceta, który niebyłby zazdrosny o przyjaciółkę.
Ja moją Beatę znam prawie 15lat, a jak zeszła się z obecnym mężem to mimo że mieszka klatke obok mnie(tzn dopoki sie nie wyprowadzilam) przez rok czasu, rowny rok ani razu nigdzie nie wyszłyśmy, a gadałyśmy w przelocie po 5-10min. to bylo okropne...a dalczego tak wyszł?no bo kumepla nie widziała świata poza nim, a on był chorobliwie zazdrosny o mnie. Są razej juz ok.7-8lat i on dalej mnie nie lubi,ale poniewaz jestem chrzestna jego dziecka to nie ma wyboru i chociaz musi mnie tolerowac
Marta może cierpliwie poczekaj az pierwsza fascynacja opadnie i umowi sie z przyjaciolka, porozmawiaj,powiedz co czujesz, moze przyniesie to jakis efekt.
postaram się coś zrobić, na razie trochę czekam tak jak właśnie mowisz kiedy może fascynacja opadnie i będzie ok, nie chce zmarnowac 13 lat przyjaźni...

Cytat:
a juz myslalam ze sama zostalam. nie ma to jak net bezprzewodowy fajnie ze masz klime,mnie tez dzisiaj czeka jazda autobusem,bo jade do domu ale nie licze na klime nie wiem jak wytrzymam...
no to pousmiechaj sie do kolegi ja wczoraj padłam taką miala sytuacje-wracałam od koleżanki, pochlonięta swoimi myślami a tu angle podchodzi do mnie chłopak i zaczął mnie przepraszać, że to takie buracki itd.zebym sie na niego nie wkurzala ale ze zobaczyl mnie jak przejezdzal obok motorem i musial podejsc, ze wie jak to wyglada ale nie mog sie oprzec oczywiscie z gory go zanegowalam, zdawkowo coś tam odpowiedziałam a on tak po porstu zaczał ze mna gadać o pierdołach. no i tak idąc w swoją stronę, a on obok pogadaliśmy chwile i po 10min mialam wrazenie ze go znam 100lat bardzo symatyczny koleś się okazał.
no i oczywiście na koniec chcial nr tel.ale od razu powiedzialam ze mam Tż,a on na to,"ok rozumiem to w takim razie moze wyskoczymy razem na piwo-Ty weżmiesz Tż,ja znajomych, za dobrze mi sie z Tobą rozmawia" miło mi sie zrobił....i dałam mu ten nr ale powiedzialam ze ma zadzwonic dopiero po swojej obronie (gdzies we wrzesniu). Tż powiedziałam prawie całą prawde bo zamaist tego że chcial mnie poderwać powiedziałam że zagadał do mnie na uczelni jak oddawalam indeks bo zastanawia sie nad pojsciem na ta sama uczelnie (co w trakcie romozwy wyszlo i rzeczywiscie jest prawda). po co mam wkurzac Tż (bo by sie wkurzyl i nie dziwie sie bo ja tez).
ale b.budująca i miła sytuacja
hehe jaka fajna historia i jaki podryw

Cytat:

Przychodzi uradowana krowa do lekarza.
Lekarz pyta:
- Co ci tak wesoło?
Krowa na to:
- A bo ja wiem? Może to po trawce?

Samica czarnej wdowy odbiera życie samcowi zaraz po kopulacji. Ludzka kobieta rozciąga tę przyjemność na całą resztę życia.

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
[/COLOR]własnie sie dowiedzilam ze dzis po 17 moje chlopaki(brat&ojciec) jada do zoologika po ptasznika. mowilam wam ze ten od kolegi ma byc raz u jednego raz u drugiego? No woec mlody kupuje wlasnego. ide skakac z dachu
o matko nigdy w życiu nie zgodziłabym się mieszkać w domu z ptasznikiem już by mnie mogli zawieźć do szpitala padłabym na zawał ze strachu

Cytat:
Jestem, przywiezli mi pajaka. Jest maleńki i słodziutki

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
Kasia moze sie napiejmy czegos? :piejmy:
z okazji mojego 700 postu...:P
pijemy pijemy

dopiero teraz zaglądam bo po prostu przyszłam z pracy to padłam na grillu wczoraj byłam do 2 oczywiscie dziś niewyspana w pracy 8 godzin caly czas stalam nie było gdzie usiąść jeszcze taki sklep, że w ogole ludzi nudy 8 godzin a i znowu był chłopak który przywozi piwa był tydzien temu na tamtym sklepie i niespodzianka znow się spotkaliśmy, bardzo fajny Tomek ale cos za mily zauwazylam i potem jak skonczyl prace to jeszcze przyjechal specjalnie do tego sklepu po piwa, ale przyszedl najpierw do mnie pogadac no fajnie, ale az się boje czy nie wyskoczy z nr a wlasnie dzis gadalam z 1,5 godz z G. przez tel uwielbiam go i cos gadał czy nie przyjade do Niego do Kielc w przyszly weekend nie wiem gdzie, ale On chce tam w okolicach skoczyc nad jeziorko i 2 dni razem ale bym chciala, ale czy na pewno będzie mógl bd wiedział w czwartek a no i sprawa najważniejsza czy mnie puszczą a jak puszczą to tragedia ogólnie @ będę miała ale ja oczywiscie już się napalilam na ten pomysl
a i będąc w pracy podchodzi do mnie facet czy byłabym zainteresowana pracą jako barmanka/kelnerka w takim pubie/restauracji dał mi wizytówke, żebym przyszła zobaczyć to miejsce może mi się spodoba to on jest zainteresowany tylko szczerze jakos mi się nie chce teraz prace doslownie na miesiąc łapac prace od16-22 i w weekendy 16-2 bo planowalam jeszcze wyjechac nad morze, może się uda z tymi mazurami, a praca na promocjach na razie mi się podoba poza tym przemyslałam, że to co zarobie w wekendy na promocjach to tyle samo pewnie bym zarobiła pracując codziennie w tym pubie więc po co się przemęczać
dobra ja uciekam spać bo jutro znow do pracy na 10 i znów 8 godzin, akurat na tym sklepie w ogóle mi sie nie podoba
dobranoc
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 22:26   #692
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

UMCS ma wydziały wszędzie Ja mam na narutowicza akurat.
Martula dorównujesz dlugoscia wypowiedzi Gosieńce naszej Leć kochana spac i powodzenia tam z G. I dziękuję za wiadomość

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Marlenka i ze tak zapytam- jakie ty szkoly konczylas przed LO?

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 22:26   #693
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Kaś- ja też się żegnam
Branoc

9 i 6

Edytowane przez Lenka_007
Czas edycji: 2010-07-23 o 22:28
Lenka_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 23:42   #694
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

No i zostalam sama na placu boju.
Pociesze sie kanapkami z twarozkiem.
dobrej nocy

---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:28 ----------

Lenka to ja mogę ze szkol poprzednich cie kojarzyc jesli sie bardzo nie zmieniłas. Bo ja tez po tych szkołach i tak mi Twoja buzia znajomo jakos wygląda....
ps. dopiero zobaczylam ze edytowałaś

Stary 2010-07-24, 00:28   #695
ygerna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_007 Pokaż wiadomość
Ta kawalerka niestety nie wyszła Po niedzieli będzie wiadomo o jakimś na popiełuszki. jestem dobrej myśli. Najprawdopodobniej nie będę musiała mieszkać pod mostem
popiełuszki to o ile się nie mylę jest rzut beretm ode mnie i tam mieszka pewien ktoś kto mnie wystawił do wiatru

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 08:34   #696
Legionistka23
Zakorzenienie

Dzien dobryyy

śpiochy wstawac!!!:P

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 09:08   #697
myszowata s
Rozeznanie

Dzień dobry, jestem
Dziś ja zrobię kawkę. Głowa mnie cos boli to na podniesienie ciśnienia, a dla was na rozbudzenie Dla Kaś mam herbatkę
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-24, 09:10   #698
Legionistka23
Zakorzenienie

Mysia jaka kawka... ja sie bardzo chetnie z Toba napiję.. co tam Mysia?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-24, 09:12   #699
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Dzień dobry
Jadę. Bede wieczorem Życze miłego dnia

PS. Kaś- tak mi sie wydawało że cię z gim kojarzę.

Edytowane przez Lenka_007
Czas edycji: 2010-07-24 o 09:13
Lenka_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 09:18   #700
myszowata s
Rozeznanie

Nati, starałam się by wam się kawka spodobała i smakowała
Kochana u mnie po staremu, wyszywam dziś już naprawdę kończę, zostanie mi tylko obrys czarną nicią - najtrudniejsze. No i chyba będę miała do was sprawę bo kupiłam antyramę by go oprawić, ale antyrama jest troszkę większa od samego haftu, więc będę musiała wykombinować jak tą pustkę wypełnić. Jakiś napis? Hmmm?

A u Ciebie jak leci Nati? Chłodniej się zrobiło? U mnie deszcz pada wczoraj z tej radości nawet na dwór wybiegłam i mokłam
Stary 2010-07-24, 09:46   #701
Legionistka23
Zakorzenienie

Mysia ja Ci nie pomogę bo ja juz pisałam jestem beztalencie...:P a jak tam Tz? a u mnie tez chłodno.. a dziekuję nawet fajnie u mnie..siedze sobie sama z Filipkiem w domku..i rozkoszuję się ciszą...

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-24, 09:46   #702
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Wstałam. Dzięki za herbatkę.
Marlenko to wszystko jasnePewie mieszkasz gdzies niedaleko na dodatek.
Jestem boska- wstalam i sprawdzam co pisalam do B bo cos mi swita ze pisal w nocy. ale nie napisalam nic nieodpowiedniego.uff

Stary 2010-07-24, 09:51   #703
Legionistka23
Zakorzenienie

Hej Kasia

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-24, 09:57   #704
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

hej Nat
jak tam Twój "budzik"?
Chcecie ciacho do kawy? bo mam ochotę

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Napisane przez myszowata s Pokaż wiadomość
Nati, starałam się by wam się kawka spodobała i smakowała
Kochana u mnie po staremu, wyszywam dziś już naprawdę kończę, zostanie mi tylko obrys czarną nicią - najtrudniejsze. No i chyba będę miała do was sprawę bo kupiłam antyramę by go oprawić, ale antyrama jest troszkę większa od samego haftu, więc będę musiała wykombinować jak tą pustkę wypełnić. Jakiś napis? Hmmm?

A u Ciebie jak leci Nati? Chłodniej się zrobiło? U mnie deszcz pada wczoraj z tej radości nawet na dwór wybiegłam i mokłam
ja bym naokolo wkomponowala jakis wzor kwiatowy delikatny

Stary 2010-07-24, 10:00   #705
myszowata s
Rozeznanie

Nati, z Tż dobrze, tylko tęskno nawet nie mamy zaplanowanego kolejnego spotkania, więc nie wiem kiedy to nastąpi.
A u Filipka co tam? Pamiętam, że pisałaś, że możesz dużo o nim mówić, także pochwal się swoim szkrabem

Hej Kaś
no tak to jest jak się w nocy na śpiku pisze smsy, sama to przerabiałam
dobrze, że nie pisałaś nic nieodpowiedniego. Tego co ja nieraz wypisywałam to potem sama nie rozumiałam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-24, 10:01   #706
Legionistka23
Zakorzenienie

Kasiu pytasz:P ja uwielbiam ciacha
a budzik dobrze własnie je musli z jogurtem zdjecie zrobie..jak mi sie Filipek bedzie dała sfotografowac..bo jak biore aparta to mi ucieka..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-24, 10:04   #707
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
hej Nat
jak tam Twój "budzik"?
Chcecie ciacho do kawy? bo mam ochotę

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

ja bym naokolo wkomponowala jakis wzor kwiatowy delikatny
Na ciacho to ja się zawsze piszę! co to będzie?
a właśnie, robi któraś z was taki blok czekoladowy z herbatnikami?

I dzięki za podpowiedź. Jak skończę to pokażę wam jak to wygląda i o które miejsce konkretnie mi chodzi
Stary 2010-07-24, 10:05   #708
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Mysza ja juz spalam twardo ale nie wylaczylam wibracji zeby mnie rano zbudzil. a on mi o 2:30 pisze smsa to odpisalam. klecilam jedno zdanie pol godziny prawie A zazdroscilam mu bo w nocy kompali sie w zalewie a ja na to pol dnia mialam ochote

Natalii to fajnego masz szkraba

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Hmm blok taki z herbatnikami kruszonymi w srodku? To to co ja zwe slynna kaszanka? Czy cos innego?

Stary 2010-07-24, 10:10   #709
Legionistka23
Zakorzenienie

Mysia jaki blok czekoladowy?:P pisz tu szybko jak sie to robi?:P bo mi juz slinka cieknie na sama mysl:P

a Filipek robi mamie na złosc od samego rana..:P zjadł własnie 2gie sniadanko a za godzinke bedzie sobie lezakował..:P

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-24, 10:15   #710
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Macie Milky Waya.

Stary 2010-07-24, 10:15   #711
myszowata s
Rozeznanie

Faceci to mają pomysły by tak budzić człowieka w środku nocy, mój Tż lubi sobie ze mnie tak żartować, wysyła mi jak śpię smsy typu: gdzie są kluczyki? Ja się pytam gdzie są kluczyki? Gdzie są kluczyki od czołgu!?!? i cham czeka na reakcje i się potem ze mnie śmieje, bo zawsze coś głupiego napiszę

Tak, o taki z kruszonymi herbatnikami jak na zdjęciu poniżej. Bo chciałabym takie coś zrobić ale nie umiem, nie wiem jakiego mleka w proszku do tego użyć

Nati, ten Twój synek to naprawdę uroczy dzieciak
Stary 2010-07-24, 10:18   #712
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Mysia ja, ja mam przepis I to bez mleka w proszku Juz ide po zeszyt bo nie pamietam bo dawno robiłam

Stary 2010-07-24, 10:23   #713
Legionistka23
Zakorzenienie

dziewczyny prosze Was!!:P nie przysyłajcie mi tu takich pysznosci...:P :zarłok:

Mysia fajne to z tym czołgiem uroczy urwis Mysia..:P
Kasia dawaj przepis

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-24, 10:24   #714
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

15 łyżek śmietany
7 łyżek cukru
3 łyzki kakao
1/2 kostki masla

Zagotować i zalac tym 5 paczek herbatników. Ochłodzic, wrzucić do to woreczka i uformowac rulon, włożyć do lodówki i poczekać na ostudzenie.

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

A ta pysznośc... Tez jest łatwa do zrobienia
http://chiliiczekolada.jogger.pl/2010/06/19/milky-way/

Stary 2010-07-24, 10:28   #715
myszowata s
Rozeznanie

Kaaaaaaś! Dziękuję!
wypróbuję przepis i powiem jak wyszło. Nie wygląda na trudne, więc może się uda

Natala, mam to samo, aż mi się jeść zachciało jak na te zdjęcia popatrzyłam katuję brata by mi coś kupił, ale nie ma to jak takie domowe ciacho
A jak urwis to przynajmniej nie jest nudno
Stary 2010-07-24, 10:33   #716
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Myszaku to najlepsze ciastko jakie jadłam
ja ma tego milky waya mam ochote ale kurcze nie chce mi sie robic

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Ja lece na zakupy na sniadanko. Będę jak wrócę, może jestnak skuszę się na piczenie jakiegos ciacha

ps. na Kubusia tez mogę Ci przepis dac

Stary 2010-07-24, 10:40   #717
myszowata s
Rozeznanie

Ten blok czekoladowy jadłam już kilka razy u mojej koleżanki i mi bardzo smakował, ale właśnie przepis miała z tym mlekiem w proszku. Nie mogłyśmy się dogadać jakie to ma być. Ale dobrze, że was zapytałam zobaczymy jak smakuje bez niego

Jak zobaczyłam to zdjęcie milky waya to też mnie ochota nie niego naszła, tylko że ja w ogóle nie potrafię piec. No znaczy robię popisowy sernik, ale to tylko tyle. Np. biszkopta zawsze przypalę
Kaś rób to ciacho i nam prześlesz trochę

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

O tak! Daj przepis na Kubusia i jak masz jeszcze jakieś fajne i proste to też daj bo ja straszny łasuch jestem, no i podszkolić swoje umiejętności muszę, będę miała na czym trenować

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-24, 11:38   #718
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Jestem. Ciastka nie będzie bo mi się nie chce robic. Przepisów szukam.

Stary 2010-07-24, 11:51   #719
Legionistka23
Zakorzenienie

ja tez jestem Kasia ale jaka tam sie smietane daje? i to sie wklada do lodówki i na zimno je? wybaczcie ale ja tepawa jestem w tych sprawach mam w domu wszytkie słkadniki tylko biszkoptów brak..:P moze mi Tz jutro rano gdzies kupi..i sobie zrobie..

http://moda.allegro.pl/item115518690...ka_kurier.html podoba Wam się dziewczynki? :P

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...

Edytowane przez Legionistka23
Czas edycji: 2010-07-24 o 11:57
Stary 2010-07-24, 11:56   #720
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Do blou? zwykla daje osiemnastke jaka kupuje taka gesta Tak, do lodowki i je na zimno. I biszkoptow nie polecam, lepsze herbatniki, mozna dac bakalie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości