|
|
#691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3
a dzisiaj zrobiłam dwa bobo testy strumieniowe i... na każdym wyszły II !!!!!!!!!!UDAŁO SIĘ!!!!!!!!!!! bladziutkie, ale widoczne, różowe krechy
pospieszyłam się z tą betą
|
|
|
|
|
#692 |
|
Zadomowienie
|
marlush_marayke gratulacje !!!
![]() Jeśli możesz to pochwal się w którym cyklu się udało.
|
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
no brawo ![]() ![]() !
|
|
#694 |
|
Raczkowanie
|
odkąd ponownie się staramy- w pierwszym cyklu już wyszło
co chwilę przyglądam się testom, bo nie chce mi się wierzyć, że to już ![]() |
|
|
|
|
#695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje gratulacje.......Mnie niestety nie udalo sie w pierwszym cyklu |
|
|
|
|
|
#696 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny jestem tu Nowa ale bacznie obserwuje wasze forum
![]() Gratuluje wszystkim przyszlym Mamusiom ![]() Ostatnio jakos dziwnie sie czuje, tzn strasznie boli mnie w podbrzuszu i do tego ten okropny bol kregoslupa w okolicach ledzwiowych, @ mam dostac dopiero za 2 tyg, jestem juz po owulacji, przytulalismy sie z narzeczonym w dni plodne ale watpie bym byla w ciazy (staramy sie o dzidzie juz prawie rok). Myslicie ze tym razem sie udalo ? ![]() Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#697 |
|
Przyczajenie
|
Testy robiłam jakis czas temu i mam nadzieje że jak zrobie następny to będą II kreseczki
okresu dalej nie mam a ostatnia owulacje miałam 15.10 .pozdrawiam ;**---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Mam nadzieje że następny teścik wyjdzie z II kreseczkami jutro zrobie ;D owulacje ostatnią miałam 15.10.
|
|
#698 |
|
Przyczajenie
|
blacknice87 jak zrobisz tescik od rzu czekamy na wyniczek:P mnie od tygodnia boli dol brzucha i czuje jakby mi cos tam siedzialo i uwieralo,usg dopiero mam na 23 listopad strasznie dlugo trzeba czekac.ale mam nadzieje ze moze cos wyjdzie w tym cyklu bo juz stracilam nadzieje.
|
|
|
|
|
#699 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny czy moge być w ciązy skoro okres spóznia mi sie 17 dni boli mnie brzuch i piersi???
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Wreona zrób test domowy lub z krwi beta HCG w laboratorium.
|
|
#701 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was kobietki.
Nie zlosccie sie na mnie prosze, jesli to nie ten watek. Nie jestem pewna czy jestem w ciazy. Zrobilam test tydzien temu i przez 20 minut byla jedna kreska. Potem poszlam do kuchni i jak wrocilam po kilku minutach to pod swiatlo byly 2 kreski (nie wiem czy byly wczesniej, bo nie patrzylam do swiatla tylko normalnie). Policzylam, ze to bylby 3 tydzien. Problem w tym, ze mam nieregularne @, a dzis jest mi niedobrze, bola mnie piersi i musze biegac do toalety co godzine. Na dodatek od kilku dni jestem zmeczona. Kupilam kolejny test i zamierzam zrobic jutro rano. Do lekarza i tak na razie nie ma co isc, bo nic mi nie powie. Co o tym sadzicie? Wolalabym wynik negatywny, bo maz akurat jest za granica i wroci dopiero na Swieta. Poza tym ma taka prace, ze czesto gdzies wyjezdza i nie chcialabym przez wieksza czesc ciazy byc sama.
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć, mi się wydaje,że kolejny test tez wyjdzie pozytywny raczej jak już raz wyjdzie to kolejne też tak wychodzą... wiesz tak naprawde na ciąże nigdy nie ma odpowiedniego mamentu,myśle,że trzeba się cieszyć i dziękować Bogu,że się udało![]() powodzenia i napisz konieczne jak wynik dzisiejszego testu. ps.A jak maż wróci na Święta toz robisz mu najpiękniejszy prezent na świecie
Witaj Zuzieńko 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
|
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#704 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie.Dwa miesiące temu odstawiłam tabsy anty. Miałam dwa okresy z tym że ten drugi trwał tylko dwa dni. Od tygodnia (od momentu kiedy skończył sie ten okres)dziwnie się czuję. Mam strasznie wzdęty brzuch i ból podbrzusza do tego nudności i brak apetytu zwłaszcza na słodycze które lubiłam...Czy to może są oznaki ciąży. Nawet nie mam czasu żeby kupić test, bo pracuje do późna.
|
|
|
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej jeśli masz test w domu to zrób rano z pierwszego moczu i będziesz wiedzieć. A jakiego długie masz cykle?
|
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bardzo rozumiem,że nie masz czasu kupić testu przecież są apteki całodobowe albo internetowe My Ci tu nie możemy napisać ,czy Ty jestes w ciązy czy nie,bo tak naprawde te objawy o niczym nie świadczą.A test może Ci kupić przyszły ojciec dzidziusia
![]() |
|
|
|
|
|
#707 |
|
Rozeznanie
|
Kiedy okres spóżnił mi się jeden dzień-wiedziałam, ze jestem w ciąży/brałam tabletki i jakoś tak wyszło ;-)/
Obecnie jestem w 5mies Moje 1 objawy-MOJE BRODAWKI ZROBIŁY MI SIE WIELKIE/prawa była dużżżo wieksza niż lewa/ Ogólnie z tego czytałam-nie chodzi sie siku częściej bo tak mały zarodek nie uciska na pęcherz wiec to bardziej "złudzenie" A i jeszcze jedno-pojechałam do mojego tż /2tyg po zapłodnieniu/ mieliśmy isć na kolację-ogólnie miły weekend a ja.... wymiotowałam jak kot cały wieczór i noc.....
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
cykle miałam bardzo nieregularne 26-45 dni - dodatkowo ponad rok nie umiałam zafasolkować. Pierwsze objawy tak miesiąc po ostatniej miesiączce:
1. zgaga - a w życiu nie miałam + jakaś niestrawność 2. ból w podbrzuszu jak na okres + bolące piersi 3. ogólne ogłupienie - robiłam ciasto z proszku i pomyliłam składniki co się nigdy nie zdarzyło, na szczoteczkę do zębów zamiast pasty dałam krem albo mydło w płynie... głupawka taka. 4. test wyszedł 30 dniu cyklu - na początku nie wierzyłam bo kreseczka bardzo blada najlepsze jest to, że od roku się leczyłam i miałam na następny miesiąc zaplanowany zabieg in vitro a tu taki dar od Boga
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dbaj o siebie i ten Wielki DAR od Boga. Bo skoro wam się udało to nie na próżno no no a to podejście chyba zbędne do in vitro
|
|
|
#710 |
|
TU i TAM
|
witajcie
czekam na dzien aby zrobic test
|
|
|
|
|
#711 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie starające się i już zafasolkowane
Staramy sie z mężem już prawie dwa lata i ciągle nic. Ostatnią owulację miałam około 10.11. Man jakieś dziwne objawy. Kłuje mnie raz w jednym raz w drugim jajniku, a piersi tak bolą, że dotknąć nie można. Nigdy nie miałam takich objawów przed @ Cykle mam 30-31 dni wiec spodziewam się @ w sobotę lub niedzielę, a raczej się nie spodziewam Zwariuję do tego czasu. Zastanawiam się czy zrobić już test? Czy wyjdzie? Jak myślicie. Fajnie, że jesteście. I jestem pobudzona, nie śpię od czterch nocy.
Edytowane przez precelka44 Czas edycji: 2010-11-25 o 20:13 |
|
|
|
|
#712 |
|
Rozeznanie
|
Mnie na 1 teście/BOBO TEST/ NIC NIE WYSZŁO tzn 1 kreska /1dzień po terminie @
Dopiero na 2 tak/po 3dniach po terminie Ale choć na tym 1 wyszła mi wiedziałam, ze jestem w ciąży-@ dostawałam ZAWSZE określonego dnia i zawsze rano ;-)
|
|
#713 |
|
Przyczajenie
|
Chyba jeszcze zaczekam bo nie chcę kolejnego rozczarowaia. Ale to czekanie mnie zabija. Jak nie dostanę to w poniedziałek zrobię test i oczywiście dam znać co i jak. Trzymajcie kciuki. W czasie owulacji miałam dwa jajeczka więc jest iskierka nadziei.
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- A Tobie serdecznie gratuluję AlicjaH
|
|
|
|
|
#714 |
|
Rozeznanie
|
trzymam kciuki za Ciebie
widzisz ja na tabletkach anty zaszłam ;-) Będzie dobrze ;-))
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myśle,że spokojnie możesz już zrobić test ja miałam owulke 3 sierpnia a 15 zrobiłam test i to wieczorem i wyszły 2 krechy![]() powodzenia
![]() |
|
|
|
|
|
#716 |
|
TU i TAM
|
zrobilam test
jedna kreska a bylam taka pewna zawsze mam okres co 30dni a teraz krwawilam tydzien po stosunku przez trzy dni 20,21,22 moze zrobilam test za wczesnie, ale juz minelo od podejrzewanego zaplodnienia 2tyg |
|
|
|
|
#717 |
|
Rozeznanie
|
Słońce nie chce dawać złudnych nadziei, ale mi test wyszedł negatywny po 18dniach od zapłodnienia/pozytywny był 2dni pozniej
|
|
#718 | |
|
TU i TAM
|
Cytat:
okres mialam 1listopada i idealnie co 30dni powinno byc kolejne krwawienie a teraz bylo 3dniowe i to za wczesnie mowisz aby kiedy powtorzyc test najlepiej? ja sie czuje inaczej ale moze to moja podswiadomosc |
|
|
|
|
|
#719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zobacz moja koleżanka miała @ 1czerwca/@co 28dni/ A ZASZŁA W CIĄŻE OK 23!!!! TAK, BO TAK MIAŁA OWULACJE!!! OKRESU NIE BYŁO, TESTY NEG I ZONK Dopiero po około 2tyg po zapłodnieniu test wyszedł pozty. Jej ciąża była dużo młodsza niz to z @ wychodzi
|
|
|
#720 |
|
Wtajemniczenie
|
masz racje
zgadzam sie w zupelnosci |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

pospieszyłam się z tą betą 

no brawo 

okresu dalej nie mam a ostatnia owulacje miałam 15.10 .pozdrawiam ;**

wiesz tak naprawde na ciąże nigdy nie ma odpowiedniego mamentu,myśle,że trzeba się cieszyć i dziękować Bogu,że się udało
przecież są apteki całodobowe albo internetowe