![]() |
#691 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
zależało Ci. naprawdę Ci zależało.
gdyby tak nie było, nie przychodziłbyś do mnie o 3 w nocy, tylko po to, by zapytać, czy wszystko ok. kocham biegać na bosaka po trawie i nie musieć myśleć o niczym innym. dopiero wtedy czuję się naprawdę wolna. wiesz co ? może to dziwne, ale.. oglądając ,,Zmierzch" pomyślałam, że moim marzeniem wcale nie jest znaleźć kogoś tak niezwykłego jak Edward, tylko być z kimś tak prawdziwym jak Ty. ![]()
Edytowane przez NataliaNatiNatus Czas edycji: 2010-08-30 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Raczkowanie
|
Żyła dla jego szaro-niebieskich oczu. Dla tego cholernie optymistycznego uśmiechu, którym zawsze częstował ją gdy była w dołku. Żyła po to, aby każdego dnia na powitanie przytulić się do niego jak małe dziecko. Dla słów otuchy " głowa w sufit " . Kochała jak to mówił. Żyła po to, aby pójść do niego i mu podokuczać, a on potem zacząłby udawać obrażonego, ona jak małe dziecko zaczęła by go przepraszać biorąc na siebie cały winę. On z zaskoczenia zaczął by ją nieustannie gilgać. Zachowywali by się jak małe dzieci. Żyła dla wszystkiego co było związane z nim. Żyła po prostu dla niego. Jest 02.36 . A Ty mi wciąż pałętasz się po głowie.
Edytowane przez MalutkaGwiazdka Czas edycji: 2010-08-30 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Rozeznanie
|
witam
jak zwykle spóźniona ale jestem ![]() dziękuje i weny życzę ♥ kontrastowa0 - jestem jestem dzióbku ![]() I zanim wytnę cię ze zdjęć, posprzątam pokój z twoich słów. Mam słońce w kieszeni, a księżyc w ręce wrzucam je wśród gwiazd i obserwuje ich ruch w tańcu czasami zatrzymać je chce Zamierzam jechać w największy zachód słońca, pokazać ci coś, czego jeszcze nie widziałeś. Życie jest moje te szaleństwa należą tylko do mnie pewnego dnia zrozumiesz i wtedy powiem Ci po cichu: Żyję swoim życiem trochę dla Ciebie Nie odwrócę mojego życia, bo lubię je tak jak jest – do góry nogami Chcesz ubrać całe swoje usta w moje pocałunki |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Rozeznanie
|
kreskowa, LoveYourEyes, dresowa -
![]() minimum4znaki - w końcu się pojawiłaś! ![]() poprostuAsiss - Kradzieju Ty <3 też okradam, ale ciiii ![]() Szklanka_1802 - Kurde nawet nie wiesz jak mi miło ![]() Isiaa_- szaleńczo mi miło <3 ![]() Dziwne uczucie ogarnia mnie, kiedy wszędzie czytam, widzę, czuje miłość w powietrzu, ale jakoś mnie to nie dotyczy, nie jest dla mnie. Miałam swoją szansę, a moja inteligencja ją roztrzaskała o mur. Czasem chciałabym być naiwną idiotką i wierzyć w te przesłodzone słowa, ufać mimo istnienia tego "przeciw", zasmakować trwałego kłamstwa. Nikt nie rozczaruje Cię bardziej niż osoby bliskie Twemu sercu. " Czas to tylko rzeczownik " ( mój trafny kapselek tymbarka) Dziś wystarczyć mi musi tymbark pomarańczowo- brzoskwiniowy i tabliczka czekolady. Chodzi o to by nie dać myślą zawładnąć całym sobą. Nieszczęście jest niepodzielne. Cierpi się samotnie. Najgorsze jest gdy czyjś ton przypomina Ci Jego ton i wtedy serce dziwnie się zaciska, a do oczu napływają łzy. Dziękuje 'przyjacielu', za te cholerne kłamstwa, które trzymały mnie w przeczuciu, że nic się nigdy nie zmieni, za to, że ze śmiechem odchodziłeś i za to, że szydziłeś z mojego nieszczęścia. Jeszcze raz dziękuje i gratuluje nie mienia wyrzutów sumienia. Zatracam się w nieupadaniu. Może gdzieś w Afryce czeka na mnie szkarłat szczęścia. I nie mów, że masz pecha, inni mają gorzej. Głodują, śpią w kartonach, a do tego są samotni, niewidzialni.
#695 |
Rozeznanie
|
Mimo wszystko chciałabym się stać Twoim słoneczkiem.
Mimo to, że jestem dla Ciebie niczym więcej niż największą szmatą. Mimo to, że nie jestem dla Ciebie wyjątkowa. Mimo wszystko... i tak Cię kocham. Zapomniałam - a gdy już to się stało, zaczełeś się do mnie uśmiechać. Po raz kolejny poczułam się wyjątkowa, ale to był błędny znak, bo tłumaczyłeś się, że to nie było skierowane do mnie. Znów mi to robisz! Nawet teraz, gdy Cię nie ma przy mnie uśmiecham się jak nigdy. Już mnie wogóle nie obchodzisz, już Cię nie kocham. Teraz jest On - a Ty żałujesz, że mnie już nie ma obok Ciebie. _________________________ _________ Pappa Americano! ![]() ![]() Słuchajcie dzieci! Przebój leci! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Raczkowanie
|
Ej, mała! co chcesz za miłość? ♥ Paralogiczna - okradaj szkrabie <3
Edytowane przez LoveYourEyes Czas edycji: 2010-08-30 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
BAN stały
|
misiok miło mi to słyszeć ![]() weruskowa na zdrowie ![]() ...
w skarbnicy jej serca gdzieś na dnie schowany on . próbowałam Cię wydłubać z mojej głowy różnymi sposobami, ale Ty kur.va nawet nie drgnąłeś. nie nienawidzę Cię, choć tak bardzo tego pragnę . muszę go mieć ! muszę słyszysz Boże ? muszę ! i nagle rozszedł się z nieba donośny głos "kiedy mówisz 'muszę', to nigdy tego nie dostajesz, powiedz, że chcesz, a nie musisz, wtedy zastanowię się nad tym." witaj w kolorowym świecie bez barw, gdzie każda rzecz wywołuje wspomnienia . kręć tyłkiem, mała kręć, ale wiedz, że póki ma mnie, on nie chce Cię mieć . ... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
dresowa keeendy LoveYourEyes poprostuAsiss nastychick _mandarynka kamisha
CaMa caroline2324 z innej bajki misjaaaa xxgroszek07xx TwojaKokaina 3martyna3 otojest latin PannaMigotka xxLOLKAxx uwielbiaj caroline060 Drift blondii69 ciiri grise kontrastowa0 Chocolaaate Toogether93 TiS 3martyna3 agrr 12stonka me9so3horny beautiful lie ruda wiewióra siatkarka18 primadonna magari91 chocapic TajemniczaPanna styrana Issuee patrysiowa NieidealnaJa desiree01 Extremalna notcool parala RobCoChcesz Nensie Dontgivemenames suve Kinderka13 agattee cherry pie Guziki xD Miluuu myCh Mrs Unfabulous CookieCrisp _Panna_Migotka_ paralogiczna uwielbiam♥ nadal za tobą nie tęsknię I still don't miss you Nienawidzę wszystkiego co cię dotyczy I hate everything about you Jesteś moim mężczyzną jesteś moją połową You are my man You are my half Te łzy Ta spadająca kropla, spadająca kropla Nie chcę słyszeć Twojego imienia I don't wanna hear your name
#699 |
Rozeznanie
|
patrysiowa_ - jest mi cholernie miło moja Kochana!
![]() Naiwnie_ - Ty przeze mnie również! ![]() boundlessly - odwzajemniam! <3 + parala, caroline060, kontrastowa0, caroline2324, one for all, otojest - okradłam ![]() kochaj mnie. czy to jest tak choler.nie dużo?! wyglądasz na takiego co nie pija kawy. Nie mów do mnie. Najlepiej w ogóle nie istniej. - czemu jesteś zła? - bo się taka ku.rwa urodziłam! bądź ze mną bo jestem zaje.bista! ![]() chcę żeby powiedział: to moja królowa. zaszczytem jest ją kochać. Pozwolę ci zaraz odejść. Ty pozwolisz mi się zatrzymać. Ją miał zapisaną w telefonie jako Lolę, a mnie jako Kowalską Ankę. Nagle zdałam sobie sprawę jak bardzo zbędna jestem w jego życiu i że może nadszedł czas, aby odsunąć się w cień wraz z resztką godności, która mi została. Powinnam zakochać się w tobie. Wyglądasz na takiego, który przynosiłby mi śniadania do łóżka.
#700 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
z własnym po*******eniem i brakiem cukru we krwi - Musisz przyjechać, potrzebuje pomocy! - Co się stało? - Mój miś jest w praniu i nie mam z kim spać, a jestem pewna, że dzisiejszej nocy wielkie potwory wyjdą z szafy i będą chciały mnie zjeść! coś zawładneło moim sercem .. albo raczej ktoś .
![]() |
#701 |
Raczkowanie
|
"paradoksalny i słodki jak wata cukrowa."
"był jej ideałem, chociaż nieidealny był." "tęsknota to bliskość w oddaleniu." jesteś jak krówka ciągutka, kleisz się do każdej dziewczyny. nie ma ja, nie ma Ty, jesteśmy MY-tworzymy jedną całość. kap,kap,kap-kolejna łza spada na moją nową sukienkę..przez Ciebie. miłości Moja. i uronię jeszcze ostatnią łzę przez Ciebie. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, dziekuje za każde wyróznienie .. <3
--------- Dotknęłam obiema rękoma głowy, w której bawiłeś się ze mną w chowanego i mocno ścisnęłam ją. Skulona przytuliłam się do zimnej ściany, leżałam na łóżku z nogami podciągniętymi pod samą brodę, łydki obejmowałam rękoma. Nie zobaczyłeś mojej kolorowej sukienki, nie zjedliśmy razem kolacji, nie spotkaliśmy się już ponownie. Teraz kiedy o tym myślę, nie jestem w stanie pojąć ani jednej sekundy spędzonej wtedy z Tobą, nie mogę pojąć Ciebie- kim lub czym byłeś? Po prostu tak jak gdyby nigdy nic, zniknąłeś jeszcze szybciej i bardziej niespodziewanie niż się pojawiłeś. Te skrzydła jeszcze mam. Dbam o nie, ale nie chcę i nie potrafię latać sama. Nie gniewam się na Ciebie, możesz wyjść z ukrycia. Daj mi jakiś znak, czy spotkamy się jeszcze? Słowa przeznaczone tylko dla mnie. Nigdy bym się tego nie spodziewała, że oprzesz swój policzek na moim ramieniu, a szczupłe ręce owiną się delikatnie w okół mojej talii. Nic nie mówiłam, bo nagle zapomniałam jak składa się litery w słowa. Nie należała do tych kobiet, które z czegokolwiek by się tłumaczyły. obserwowałam jak wraz z oddechem i biciem serca unosi się Twoja klatka piersiowa, trzymałeś mnie wtedy za dłonie. W takich momentach myślałam, że potrafisz zatrzymywać czas. Przyparta do muru podchodzę do Ciebie szurając nogami, znowu udając, że nic się nie stało. Ty jednak potrafisz czytać z moich warg i oczu.. Mówiłeś, że podziwiasz mnie za to, że nie umiem płakać. Nie wiedziałeś jednak, że dopiero gdy zamykam się w czterech ścianach mych myśli i uczuć, rozpoczynam swój codzienny rytuał. Widzisz? Pomimo wszystko przejrzałeś mój skomplikowany charakter na wylot. Czułam, że ta znajomość musi mieć ciąg dalszy. Nieważne jaki. Po prostu dalszy. Edytowane przez TiScatteroUnaFoto Czas edycji: 2010-08-30 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
kontrastowa0 - Ty mnie zachwycasz
![]() boundlessly - ja Cie też uwielbiam pierniczku <3 -- potrzebowała by Jego ciepłe dłonie trzymały ją w pasie. Kocham,czekam, i czekać będę nawet jeśli nie wrócisz nie chciała się poddawać, w głębi serca czuła,że kiedyś los się odwróci. tak bardzo potrzebowała jego bliskości. Tęsknota zabijała ją od środka, dusiła gardło, stawało serce, łzy spływały po policzkach. Nie powinnam Cię pokochać, bo tym samym otworzyłam drzwi za którymi ni ma niczego prócz złudzeń... Przy nim jej życie nabrało tempa, bez Niego stanęło w miejscu.. nie pozwól by inni zabrali twój uśmiech. stanąć na granicy marzeń. gdyby wiedziała że odejdzie każdy dzień z Nim przeżywałaby jakby był ostatnim. zrujnowałeś mój świat. i kiedy myślała że już coś się ułożyło i zaznała szczęścia , zostało jej brutalnie odebrane. pozostało jej czekanie i naiwna nadzieja. nie cieszył ja nawet puszczany w TV nowy sezon Dr. Housa. |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Przyczajenie
|
Okradłam i grzecznie się przyznaje
![]() ![]() ![]() gypsy_ , grise , istny_paradoks cuuuudddo ![]() ![]() ![]() ![]() `w otchłani życia nazywana desperatką. zaczarowana księżniczka z przyklejonym uśmiechem 24/7. połamały mi się te kredki, od kolorowania moich marzeń. i posklejać się ich nie da. zawsze będzie lepiej ,jeśli chcesz i zrobisz coś w tym kierunku. cholerny złodzieju! oddawaj moje serce;O! ciągnąć życie za kark. po kolorowych zakrętach ![]() w zakręconych uliczkach uczuć. monotonny blask ,jedwabiste włosy , różowe usta . mądra,zgrabna i bardzo ładna. tyle,że dziewczyna bez perspektyw. w prozaicznym nieperfekcyjnym świecie. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Wtajemniczenie
|
wielbię Cię. <3
sekundy milczenia raniące bardziej, niż nie przemyślane słowa. 'głośny strumień cichych łez.' mam ochotę powiedzieć Ci 'odwal się', ale nie zrobię tego z obawy, że mógłbyś to uczynić. spacerowała najciemniejszymi uliczkami miasta, wiedziała, że nikt jej nie będzie szukał.
#706 |
Raczkowanie
|
Czułam się niepotrzebna, samotna.. Teraz jest coraz gorzej.
"Jak mogłeś odejść stąd, w taką nie ludzką noc?" "Całą noc nie mogłem spać, amfetamina ma gorzki smak" Serce zabija mnie od środka z miłości, a ja tak bardzo chce żyć. Nie wiem dlaczego Ci ufam. Chyba zaczynam tracić kontrole nad swoim umysłem. Zakochuję się. Słodkie życie, aż się niedobrze robi.
![]() |
#707 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za pamięć ♥
Ale intuicja znów mnie zawiodła, światła zgasły, każdy poszedł w inną stronę. Myślami nie tak daleko jak mi się wydaje, przecież stoisz obok, tylko dotknąć Cię nie mogę. Wszystko przepadło, a idiotyczne wizje o miłości zderzyły się z szarą rzeczywistością.
![]() |
#708 |
Rozeznanie
|
Wróciłam
![]() Na specjalne życzenie Paralogicznej i dreams_x33 Mam do nadrobienia 24 strony ![]() Jestem dużą dziewczynką z zadrapaniem nie pobiegnę do mamy... Miłość – jeśli twoja zaczęła się i kończy łóżkiem Wyrzuć przez okno do szafy albo pod łóżko Ktoś mi mówi, że chce żyć wiecznie A nie do końca radzi sobie z człowieczeństwem W sumie zawsze byłam inna, teraz dzieciaki rosną na Dżonsach Ja 10 lat temu jarałam się Królem Lwem i Pokahontas Mam nowe postanowienie - Kochać Go mniej... Naszym problemem jest to, ze Ty masz czasu za mało a ja mam go za dużo ...
#709 |
Raczkowanie
|
Potrafisz zranić jak nikt.
![]() |
#710 |
Raczkowanie
|
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete,
wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. - puk,puk... - Kto tam? - Miłość... -Poczekaj. Teraz nie mogę. Potrzebuję jeszcze więcej zmian. Chcę swobodnie oddychać. jest czas żeby walczyć i żeby spieprzać. i dziś żyjemy życia pełnią, i spełnią się wszystkie nasze marzenia na pewno. 80% nastolatków optymistycznie patrzy na świat....reszta nie ćpa opanikuj się jeszcze czasami pytają mnie o Ciebie |
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Rozeznanie
|
Wróciłam po przerwie wakacyjnej.
Może jeszcze pamiętacie. ;-*** "Mam w sobie wystarczająco ognia, aby podpalić las deszczowy." W sprawach miłosnych dokonuje złych wyborów. To przestępstwo, być tak doskonałym. Świat to takie idealne miejsce, gdy jesteś na moim horyzoncie. |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Rozeznanie
|
'Jasne! Jesteś żywy chłop: masz mięśnie, włosy i brud w pępku.' 'Chodź opowiem Ci bajkę o księżniczce co miała serce z lodu, które złamał pewien książę...' '...i pozwól mi, że będę po cichu kochać.' 'wolała nie przyglądać mu się zbyt dokładnie by nie pękł jak bańka mydlana.' 'rock'n'rollowym snem i rozkoszą był.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#713 | |
Zakorzenienie
|
otojest -za każdym razem okradam
![]() Cytat:
dziękuję za wyróżnienie ,miło mi ![]() ![]() __ Boże ,powiedz mi .
Czy kiedyś będę szczęśliwa ? Zostań.Chcę każdego dnia cieszyć się ,że jesteś przy mnie .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
jesteś cudna ![]() ![]() Zuzka Z - No w końcu ![]() CaMa, kamisha, istny_paradoks, kontrastowao - ![]() I like sometimes still to think about you .. ;*
Lubię czasami jeszcze o Tobie pomyśleć. W krainie obojętności, próbując zapomnieć. Mimo, że jest ktoś inny, Ty nadal siedzisz w mojej głowie. Ktoś kiedyś powiedział : 'nie ufaj mu !' Jednak ja zaufałam ...zaufałam i przegrałam. Happy and free, what about you? Szczęśliwa i wolna, a Ty ? Karmiona złudzeniami wmawiała sobie, że nic jej nie jest. Nieświadomie rozkochał i jakby nigdy nic zniknął jej z życia. Przestraszył się miłości ? Serce wyśmiewa się z rozsądku. Mój prywatny ósmy kolor tęczy ; * Miłość przerodziła się w nienawiść. A gdzie tu miejsce na przyjaźń?
![]() |
#715 |
Raczkowanie
|
boundlessly - nie wierzę po prostu.. jest mi niezmiernie miło słoneczko <3
![]() paralogiczna - po raz setny mnie oczarowałaś : * groszek - jesteś cudownaa <3 kamisha, CaMa - Wy wiecie <3 postanowiła wykorzystać wolne popołudnie robiąc porządek w szafie i swojej głowie. nie potrafiła się uśmiechać. wiem, że też nie możesz spać.
![]() |
#716 |
Rozeznanie
|
'Cause you know
I'd walk a thousand miles If I could see you tonight' mogłabym być wszystkim, o czym tylko śnisz... skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by iść naprzód.. gdy jedne drzwi są zamkniete - wiele jest otwartych ![]() niby dziwne, a jednak tak juz mamy, bo tracimy rozum, gdy sie zakochamy ![]() 'I wiedz,że z Tobą pod prąd mogę iść, nawet stąd przez tą autostradę życia.' odwazni nie zyja wiecznie, ale ostrozni nie zyja wcale.. This is more real than you think.. jestem nowa... wiec jesli jakis opis juz sie pojawil to z gory przepraszam ![]()
![]() |
#717 |
Zadomowienie
|
boundlessly
![]() boję się, że to był tylko sen. jesteś moim porankiem, zachodem słońca, złotem, błyskiem w oku. jesteś. jesteś tylko złudzeniem. i mówiąc 'mój' nie wiedziałam, że tak szybko się nim staniesz. pokochaj. po prostu. bez powodu. pokochaj.
![]() |
#718 |
Rozeznanie
|
Żadko mnie tu, przepraszam, ale mam małe załamanko. ![]() Gdy Cię nie ma, to i wódki brak. ' żadna z łez nie popłynie już nigdy, nie pozwole mojej głupocie więcej Cię skrzywdzić.' [Dj. Decibel]
![]() |
#719 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I miło mi że okradłaś, bierz ile chcesz ; * Idzie na status. ; ** - To moja wina bo czytałam mu te głupie sms! - To jego wina, bo mógł ich nie pisać... I to tak boli, ze nie ma Cie teraz przy mnie, że nawet sobie nie wyobrażasz. Przecież, że się zarzekał, że nic do niej czuje, że jest dla niego nikim, że się narzuca a nie wypada mu nie odpisać... Przecież obiecał, że nie będzie jak każdy poprzedni, że nie pozwoli bym po raz kolejny przeżyła zdradę... No przecież... Nawet nie miała jak zrobić mu awantury, że ją podrywa, bo przecież i tak zgonił by na nią, że mu czyta nk.\ Sytuacja bez wyjścia, w miłości bez wzajemności. Po raz kolejny, uwierzyłam w nic nie warte `kocham`, Po raz kolejny przegrałam w grze pt; miłość. Ja już nie chce się bawić w ` on jest inny`.
28.03.2010 i nie liczy się nic. nic oprócz nas. Edytowane przez naiwnie__ Czas edycji: 2010-08-30 o 15:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ten wyżej to sobie podkradam ![]() _____________ Pokochaj mnie jeszcze, póki noc młoda. Wybaczcie, kompletny brak weny, pewnie związany z nadchodzącym rokiem szkolnym ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.