|
|
#691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
w nocy miala 39 i tak juz sie trzyma. Ciągle muszę zbijac. Osłuchowo jest czysta, migdały tez w normie, ale jak ta temp nie przejdzie przez 3 dni to mam wrócić---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
ja sie ucieszyłam ale teraz jak patrze jak tylko lezy i patrzy sie w tv to serce mi sie kraje. Do tego jeszcze straciła apetyt, prawie nic nie je, wydaje mi sie ze ma problemy z przełykaniem. a własnie jak to jest z mlekiem przy takej gorączce? podawac?
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wymioty moga byc tego objawem.. to tak jak ja poszlam do lekarza, gardlo bylo w sumie OK, migdaly tez, nalotów ropnych brak.. lekarka dala mi jakies homeopatyczne, ale i tez przepisala antybiotyk, gdyby homeopatia zawiodla.. coz,w rezultacie dorobilam sie wiekszej infekcji i jak wzielam antybiotyk mialam juz rozchulaną anginę ropną... Takusna, Wiki moze sie dopiero chorobsko zaczynac.. moze warto zawolac lekarkę do domu raz jeszcze, jesli stan do wieczora sie nie poprawi. Pilnuj by pila, mleka jej raczej nie dawaj, bo latwo je zwymiotowac.. warto kupic lakcidofil i paluszki słone. Niech duzo pije, jesc w sumie nie musi nawet i dobę
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie tej anginy sie obawiam
miała dopiero co w pazdzierniku. Tyle ze wtedy od razu migdały pod ropą
|
#694 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Panienka na razie internowana. Oficjalnie ma spać, ale i tak w to nie wierzę. Grunt, żeby na chwilę zniknęła mi z oczu. Znów musiałam jej majtki z kibla wyławiać co jakiś czas coś tam ląduje ![]() Poza tym oczywiście, jak zrobiłam nalot na jej pokój, to ta siedziała po turecku z książką na kolanach (co było nie legalne, bo w wyrze nie miała książek, a miała zakaz wyłażenia), jak mnie zobaczyła, to zamknęła oczy, schowała twarz w dłoniach i zastygła bez ruchu.. udawała, że śpi Poza tym wymyśliłam przemeblowanie w domu, żeby młodej wreszcie trochę przestrzeni zrobić. Z tym, że na razie wywaliłam jedną kanapę, w której trzymałam mnóstwo papierów, a mąż nie zrobił mi jeszcze szafki, jak znam życie, przed świętami tego nie odsprzątam... no nic... najwyżej jakoś pomaskuje
Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2010-12-14 o 13:28 |
||||
|
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sosna, rozbawilas mnie ![]() Anisia, ja tez obstawiam Pocahontas, ew. jaskiniowcow ![]() Moi znajomi przebierali sie niedawno za jaskiniowcow na impreze i fajnie um to wyszlo Mieli wielka kosc z miesnego i skore z sarny od mojego taty Bylam dzis w aptece po cos w rodzaju Cebionu, na przeziebienie ale oczywisice tutaj nie sprzedaja dzieciom ( a raczej dla dzieci) witamin Dostalam homeopatie na przeziebienie i tyle Baby mam jeszcze pytanie, wy zawsze cos doradzicie. Ktora torebka wam sie lepiej widzi?? (nie wiem ktora wybrac do czarnej, kalsycznej sukienki) Pierwsza, a'la zlota skorka CK, niby fajna le jakos nie wiem czy to teraz w modzie. Druga, klasyczna, czarna elegancka ze zlotem Dolaczam tez zdjecie sukienki
Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2010-12-14 o 13:44 |
|
|
|
|
#696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj mnie tak nauczył, ze jak dostawal 40 stopni goraczki to od razu wzywalam lekarza, mimo ze nie kaszlal, nie mial swistów, ani kataru, to gardlo juz bylo bordowe i tam zaczynala sie infekcja oczywiscie najczesciej dostawal antybiotyk, bo inaczej sie nie dało... nie z ta goraczka ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
skisłam po opisach odnośnie córy ![]() ale masz aparatkę w domu! Teraz tak kminię, czy Pocahontas łaziła w kiecce z lisci na tyłku??
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie gorączka i poranne wymioty tylko się z jednym wiąże
Pamiętacie jak było z Karolkiem też osłuchowo był czysty no nie licząc gorączki to żadnych oznak choroby a w badaniu krwi wyszedł ostry stan zapalny A też wskazywało na to że się angina rozwinie Mleka raczej się nie powinno podawać przy wysokich gorączkach bo się zakwasza w żołądku |
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
przytaskałam się lekko podmrożona po ponad dwugodzinny spacerze u kaczek Zrobiłam zakupy, Olgierdzia się wyszalała, błogosławię ten wózek Przyszedł Innocent więc się inhaluję ![]() Dziewczyny straszliwie współczuję gorączkujących dzieciaczków Cestusia ja się bardzo cieszę że dodałaś Szerloka do podpisu bo klikałam jak wlazłam na forum zwierzakowe i utrafiłam komuś w link, a w ten sposób codziennie będę - wczoraj kliknięte i dziś także
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
jak tak kukam na propozycje w necie to znajduje cos takiego:
http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=8439309 http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...26tbs%3Disch:1 a fryz mysle taki sobie zrobic: pocahontas1.jpg pocahontas2.jpg
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Mijuś ja wzięłabym złotą choć pewnie czarna bardziej pasuje. Dla mnie złota ładniejsza
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam dylemat , bo obie mi sie podobaja a wybrac trzeba jedna ![]() Ja sie zmordowalam wynoszeniem zabawek z salonu do gory. Az mnie glowa rozbolala. Zrobilo sie tego troche za duzo, musze dozowac, bo nie chce miec na dole placu zabaw |
|
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Mija, ale super kieca!
złota torbaśka git, a torebke dobierz do butów, jak są na nich elementy zlota to bier złotą
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mijuś a jak tam sprawy perfumeryjne nie wywąchałaś ostatnio czegoś super?
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Mija bier obie
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Babeczki z butami to jest tak, ze mam ochote kupic jakies wysokie szpile najlepiej bez czy szare. Czarne mam, ale mi zbrzydly, bo na kazda impre je zakladalam
![]() Tak wiec jakiego koloru beda buty, to nie wiem jeszcze ![]() Nie wiem po co wam pupe truje, skoro dodatki zaleza tez od butow Anisiu, dzieki Kasiulko u mnie w perfumach ostatnio zastoj jakos...ostatni zakup to Rosewood Banana Republic i od tamtej pory nic....wracam za to do zapaszkow, ktore przez chwile byly w odstawce
Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2010-12-14 o 14:17 |
|
|
|
#707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
takze szalenie mi się ta sukieneczka podoba
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anisi, mnie sie podoba jak juz to ten pierwszy stroj
Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2010-12-14 o 14:24 |
|
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedbały kok??
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Mam za krotkie, ale myslalam, czy by ich tak do tylu nie zaczesac i bardziej do gory (wiecie o co chodzi?), zeby bylo inaczej i wytworniej. Mam nadzieje, ze fryzjerka doradzi.
|
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak zaczesane wloski, tez będą git wyglądały ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pieczemy pierniczki swiateczne - moje rowniez pierwsze w zyciu, wiec jak wyjda to byloby milo
|
|
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
dobra, zmykam do domu
---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Mija nie za pozno na pierniczki
? chyba ze jakies robisz które sie nadają od razu do jedzenia? bo my robimy takie które na początku są jak kamien dopiero w zamknięciu miekną po jakis 2 tygodniachTorebka złota ładniejsza no ale wszystko zalezy od dodatków, buty, biżu itd a kieca tez mi sie podoba ![]() dzięki dziewczyny za troskę jasne ze jak jej nie przejdzie to jutro czeka nas wizyta. A te wymioty, to moze zle zrozumiałyscie. Ona tylko zwymiotowała rano jak jej podawałam nurofen, a wiadomo wszystko prawie na siłę i odruch wymiotny miała. Moze tez przez wydzielinę w gardle, sama nie wiem. Cały dzien nie zwymiotowała
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2010-12-14 o 16:18 |
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Takusna robimy takie co mozna jesc od razu. Naturalnie musza troche zmieknac, ale do swiat powinno styknac
![]() Pierwsza blaszka juz gotowa ![]() To chyba jednak zabiore zlota torebke ![]() dzieki laski |
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Hej baby wpadłam pokazać naszą glizdę
Aniś dopominam się o foty Twoich
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiulko ja nie jestem kociara, ale ten twoj kotek (czy kotka ) jest uroczy
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
ale cudny kociaczek
az sie chce przytulac, mam nadzieje ze lubi ![]() Wiki padła szybko. Zapomniałam ją polozyc jeszcze raz po południu i w sumie nie spała od 12 ostatni nurofen o 12, jak kładłam ją spac miał 37,7 wiec trzymajcie kciuki. a ja dłubie słonecznik z biedronki, ostatnio mój nałóg ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- na tvn style program o anorektyczkach ............masakra
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa 5,5 dokładnie będzie miała jutro
Dzięki Wam kochane babeczki Cieszę się, że Emmulencja się Wam podoba Mijuś puszkiem to ona naprawdę jest, każdy kto ją pogłaska to robi wielkie oczy że ona taka mięciutka Takuśna Emi musi lubić przytulanie Macie ją jeszcze do góry kołami
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

w nocy miala 39 i tak juz sie trzyma. Ciągle muszę zbijac. Osłuchowo jest czysta, migdały tez w normie, ale jak ta temp nie przejdzie przez 3 dni to mam wrócić
Mati z miejsca dostała antybiotyk
ubolewam nad tym faktem, ale może przynajmniej jej tak nie wymęczy 

jakas wielka awaria glownego wodociagu byla i ulicami plynie sobie rzeka...

Mieli wielka kosc z miesnego i skore z sarny od mojego taty
Zrobiłam zakupy, Olgierdzia się wyszalała, błogosławię ten wózek