|
|
#691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
Cytat:
A takich małych dzieciaków co bardzo często potrzebują do seriali, biorą z ulicy bądź z ogłoszeń z gumtree Ja powoli zaczynam być w szoku bo mój ulubiony Ignaś zaczął się odzywac. ostatnio 2 razy przytaknął TAK
Edytowane przez joyeuxe Czas edycji: 2011-03-16 o 16:59 |
|
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam najbardziej lubię ziomala Ksawerego
Wczoraj tak fajnie gadał o tych pająkach i komarach, o 100 razy lepiej niż Antocha. Bardzo wyraźnie i bez sylabowania.
|
|
|
#693 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Też lubię Ksawerego, takie sympatyczne dziecko
|
|
|
|
|
#694 |
|
Wtajemniczenie
|
Ksawery się im udał. Też go lubię. Wszystkie dzieciaki prócz Antośki są spoko
Ja pamiętam, że Kubuś to był taki niemrawy, tego dziecka też jakoś nie mogłam obdarzyć sympatią |
|
|
|
|
#695 |
|
keep calm and contour on
|
a co się z Kubusiem stało? on jeszcze jest w serialu?
|
|
|
#696 |
|
Rozeznanie
|
Chyba go ukrywają razem z psem Korkiem w pokoju
Swoją drogą mogliby go pokazać od czasu do czasu, żebyśmy wiedziały, że żyje A może ukrywają go,bo jest podobny jak dwie krople wody do swojego prawdziwego taty Wiktora i nie chcą, żeby ktoś się dowiedział o niewierności Basi ![]() ![]() Coś słabe te odcinki ostatnio, wieje nudą na kilometr Po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że Michał jest debilem, już nie chce mi się oglądać jego kłopotów małżeńskich (bo wnioskuję, że takowe będą, po tym co ostatnio wyprawia). Wątek Renaty i Sławka też mi się nie podoba, zapewne będzie wracał do zdrowia przez kolejne 30 odcinków Co do dzieciaków w Na Wspólnej, to mi się podobają wszystkie, ale najfajniejszy się wydaje Ksawery, zresztą bardzo ładnie już mówi, a przecież jest jeszcze taki mały A Ignaś dziś pokazał charakterek
|
|
#697 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dziewczyny, czy lecą wam dzisiaj filmy na vod? Chciałam obejrzeć na wspólnej
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
mnie odtwarza.
|
|
|
#699 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#700 |
|
Raczkowanie
|
Mi też szło i już oglądałam
|
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Zauważyłyście, że jak zaczyna się Na Wspólnej, to Renata ma tą sukienkę, w której ostatnio była na urodzinach Mani czy tam kogo w barze i w niej pojechała do szpitala do Sławka?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#702 |
|
|
|
|
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, i te kolory kompletnie nie pasują do Renaty.
|
|
|
|
|
#704 |
|
Raczkowanie
|
też to zauważyłam
na szczęście dzisiaj w powtórce miała już coś innego ![]() a widziałyście w zwiastunie, co takiego będzie ze Sławkiem? któraś z was tutaj wrzucała spojlery, że niby pamięć straci, czy coś w tym stylu? nie za bardzo też rozumiem, co mają wnieść igraszki Weroniki i Adama do serialu, że musieli je aż w zapowiedziach pokazać?
,,(...) when you feel my heat look into my eyes it's where my demons hide it's where my demons hide don't get too close it's dark inside it's where my demons hide (...) Edytowane przez izydorek Czas edycji: 2011-03-17 o 12:05 |
|
|
|
|
#705 |
|
Raczkowanie
|
Te igraszki były.. obrzydliwe.
takie dwa pulpeciochy na dywanie fuuuu |
|
|
|
|
#706 |
|
Raczkowanie
|
a wiadomo coś co ze Sławkiem będzie? jakoś dziwnie się zachowywał, krzyczał we wczorajszym odcinku na tą pielęgniarkę.. może jakieś spojlery ktoś ma?
|
|
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#708 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#709 | |||
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
! ja wczoraj i przedwczoraj nie oglądałam, bo miałam swoje drzemki i tak o wyszło ![]()
|
|
|
#711 | |
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
|
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
bywa
|
|
|
#713 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też na początku pomyślałam, co za głupie igraszki na dywanie, jeszcze umieścili to w zapowiedzi. To na pewno zwiastun ciąży. Ciekawe tylko co to za dziwoląg wyjdzie z łona Weronki
|
|
|
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
pulpeciochy ?? bez przesady
|
|
|
#715 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się nie mogę doczekać poniedziałku, jak Kamil i Zuza zareagują na przeprowadzkę Marty.. pewnie do Janusza ;/ Szkoda mi Ksawerego...
|
|
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Nie moge patrzec na Renate i Slawka
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Poważni prawnicy też lubią się zabawić
A tak na serio to lekko przesadzasz. |
|
|
|
|
#718 |
|
Raczkowanie
|
na 100 % będą z tego dzieci
w serialu zawsze cuda się zdarzają, szkoda, że w życiu tak nie ma ![]() w USTA USTA też jest ciąża cud |
|
|
|
|
#719 |
|
Przyczajenie
|
SPOILERY
![]() 1422 20:05 31.03.2011 Renata prosi matkę Sławka o pomoc w opiece nad nim. Roman postanawia podporządkować się wytycznym inżyniera i wprowadzić poprawki na budowie. Jednocześnie, w tajemnicy przed Honoratą, idzie na Politechnikę Warszawską, by spytać o możliwość zaocznego studiowania budownictwa. Córka Jerzego nieoczekiwanie zapowiada przyjazd do Dudków. Iza pyta Jerzego, czy wie, kiedy Szalej zamierza się wyprowadzić. Słysząc to, Szalej podejmuje szybką decyzję, że wróci do Danii. 1423 20:05 04.04.2011 Artykuł Igora i Sary okazał się sukcesem i trafił na pierwsze strony gazet. Nowak proponuje stażystce, by wspólnie uczcili to wydarzenie. Ludwika pilnuje, by domownicy nie przeszkadzali Emilce w nauce do egzaminów. Gosia zaręczyła się z Piotrem. Danka reaguje na wiadomość bez entuzjazmu. Oli też nie podoba się ten pośpiech. Za to Marek jest zachwycony przyszłym zięciem. Piotr planuje ślub kościelny i huczne wesele. Ku zdziwieniu Oli, jej siostra godzi się na wszystko, co proponuje narzeczony. 1424 20:05 06.04.2011 Andrzej spotyka się z Laurą, która pod nieobecność Michała ma go wprowadzić w sprawy giełdowe. Córka Dudków przyjeżdża z Paryża. Szalej przygląda się jej z wielkim zainteresowaniem. Edyta zdradza Izie powód przyjazdu - została porzucona przez chłopaka. Zwierza się, że ma złamane serce. Podsłuch*jący rozmowę Szalej postanawia natychmiast pocieszyć dziewczynę. Igor martwi się o nową stażystkę, gdyż nie przyszła do pracy i nie odbiera jego telefonów. Przypuszcza, że Sara zakochała się w nim. Mówi o tym Kamilowi. 1425 20:05 07.04.2011 Emilka chce zrezygnować z egzaminu. Agnieszka z Rafałem próbują ją przekonać, że powinna przynajmniej spróbować. Podczas przygotowań do uroczystego obiadu Ludwika wywołuje pożar w domu. Ola jest sceptycznie nastawiona do ślubu siostry z Piotrem. Przekonuje rodziców, że Czubak manipuluje Gosią. Renata przypomina narzeczonemu o wizycie kontrolnej u lekarza - to warunek jego powrotu do pracy. Sławek reaguje agresywnie. Kraszewska idzie do lekarza i opowiada mu o niepokojącym zachowaniu narzeczonego. Wieczorem Sławek traci przytomność. 1426 20:05 08.04.2011 Sławek odzyskuje świadomość. Lekarz chce go zbadać, ale Dziedzic ostro protestuje. Ludwika wciąż myśli o tym, że mogła zginąć podczas pożaru. Agnieszka z Rafałem uświadamiają jej, że wszystko dobrze się skończyło dzięki interwencji sąsiada, pana Henryka. Były chłopak Edyty dzwoni do niej z Paryża. Przykra rozmowa przypomina jej o bolesnym rozstaniu. Jerzy widzi, że córka cierpi, ale nie potrafi jej pomóc. Prosi Izę, żeby spróbowała pocieszyć Edytę. Podsłuch*jący rozmowę Szalej wkracza do akcji. |
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
a nie znam bo nie oglądam
---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- też mi się wydaje że to przesada Ani Weronika ani Adam dla mnie żaden pulpet. No ale ...różne gusta są. a wczorajszy odcinek.... nuda |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

A takich małych dzieciaków co bardzo często potrzebują do seriali, biorą z ulicy bądź z ogłoszeń z gumtree

Wczoraj tak fajnie gadał o tych pająkach i komarach, o 100 razy lepiej niż Antocha. Bardzo wyraźnie i bez sylabowania.
Swoją drogą mogliby go pokazać od czasu do czasu, żebyśmy wiedziały, że żyje 

!