Biedronka - produkty godne polecenia cz. VIII - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-11, 22:27   #691
laisla
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. VIII

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja tez kupiłam wszystkie 3 smaki własnie jem ten kalabria - dobry, ale dla mnie ciut za słony .... kolejne zdegustuję w przyszłym tygodniu; jestem ciekawa tego india
kopiłam je, bo oczywiście fresków nie ma nadal u mnie (i pewnie nie będzie), więc chciałam znaleźć zamiennik - serek delicate śmietankowy/ze szczypiorkiem - nie smakował mi wogóle i do tego ta zawartość tłuszczu
a te mają "tylko" 12% - jak na serek kanapkowym to mało, chociaż fresek miał 6%
Nie wiem, czy 12% to mało..dla mnie trochę dużo tłuszczu..fresek pod tym względem wymiatał ale był ..niemal bez smaku..używałam go w każdym razie zamiast masła jako smarowidła kanapek ale pod coś, nie samodzielnie

Cytat:
Napisane przez adzia'90 Pokaż wiadomość
Laisla, podziwiam. Ja kupiłam wczoraj India (tylko taki u mnie był wsadzony do pudełka po serkach ze szczypiorkiem i naturalny) i jest okropny taki słodkawy, przypomina mi jakieś chipsy.
ale okropnie zobrazowałaś swoją wypowiedź..aż niedobrze się robi Są gusta i guściki..mi India b. smakuje właśnie dlatego że jest zupełnie inna niż znane mi serki, po prostu mnie urzekła, też tym że jest słodkawa..a że chipsy przypomina..kurcze nie wiem..dziwne porównanie ale w sumie to nie powinno większości raczej zniechęcać. Ja chipsów nie jem stąd może moje zamiłowanie do tego serka

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
Ale mi promocja na mięso mielone Phi!

p.s. dziękuję za gazetki
Taa..te promocje biedronkowe w cenie identycznej jak zwykle
Cytat:
Napisane przez iga333 Pokaż wiadomość

Te spryskiwacze przydadzą się np. do spryskiwania galarety
Dziękuję za ofertę noo, te spryskiwacze mogą się okazać całkiem przydatnym gadżetem (oszczędzi się pewnie na oliwie, której z butelki przynajmniej mi wylewa się zawsze za dużo )
Cytat:
Napisane przez Marmacek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy w waszych biedronkach też zniknął słonecznik łuskany 200 g i fasola biała (suche ziarno)?
Fasolę kupiłam wczoraj, paczka chyba 2,79.
Cytat:
Napisane przez Delli Pokaż wiadomość
Orzeszki w skorupce smaczne są?
Lepsze miodowe czy paprykowe?
Orzeszki w skorupce to jedna z kilku rzeczy omijanych przeze mnie szerokim łukiem (koszmarnie kaloryczne), takie są pyszne Miodowych nie próbowałam.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 22:52   #692
happys
Zadomowienie

a jadłyście może naleśniki swojska chata? dobre są i ile mniej więcej kosztują?
happys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 07:52   #693
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandra112233 Pokaż wiadomość
jak ta mieszanka w smaku? jest w niej dużo ryżu? kiedyś kupiłam nie w biedronce tez niby z ryżem a prawie go tam nie bylo:/ i ponawiam pytanie odnośnie tez pizzy z oferty APETITO Barbecue Chicken, czy ktoś próbował??? polecacie?
mieszanka w smaku dobra ryżu faktycznie malutko.
pizzę kupiłam i dziś wypróbuję
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 08:10   #694
moja imaginacja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phynn Pokaż wiadomość
masz na myśli te 'hochland'?
u mnie w B. są zawsze tylko 2 rodzaje: gouda i z szynką.
Mhm, te wydawało mi się, że kiedyś je widziałam, no ale nie wiem, i tak nie wyjdę z domu bo przeziębienie zawitało :P
moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 08:41   #695
Toperzyca
Raczkowanie

Cześ babeczki!

Wczoraj polowałam na patelnie. W pierwszej B. nawet karteczki z ceną nie było ale za to w drugiej było jeszcze 5 sztuk. Niestety okrągłe (26 cm) a polowałam na te kwadratowe. Z braku laku wzięłam. Nawet 2 bo dla mamusi jedną. Zobaczę jak się sprawdzi jutro.
No i oczywiście golarek do ubrań nie było nigdzie....

Kupiłam wczoraj banany (po 2,74 za kilogram), mleka, płatki i muszelki do mleka, Symfonię (zapas na weekend), batoniki Smako, Uzupełniłam zapas płatków do demakijażu, wkładek higienicznych i podpasek.

Tych mat plecionych było dużo, tylko nie moje kolory. Do salonu czerwony mi pasuje a takich nie było.

No i cukier w końcu był. Nawet dużo .Po 4,34 za kilo.

Sprawdziłam też moc tego blendera z Brauna.300W. Opłaca się. Dobra cena za taki zestaw.

Edytowane przez Toperzyca
Czas edycji: 2011-03-12 o 08:42
Toperzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 08:44   #696
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
mieszanka w smaku dobra ryżu faktycznie malutko.
pizzę kupiłam i dziś wypróbuję
Mysle, ze nie bedziesz zalowac ja juz probowalam ta pizze i bardzo dobra jak dla mnie Byly jakis czas temu dwa inne smaki bolognese i jeszcze jakas nie pamietam byly rewelacyjne
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 08:57   #697
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Toperzyca Pokaż wiadomość

Kupiłam wczoraj banany (po 2,74 za kilogram), mleka, płatki i muszelki do mleka, Symfonię (zapas na weekend), batoniki Smako, Uzupełniłam zapas płatków do demakijażu, wkładek higienicznych i podpasek.

ja dziś płaciłam 2,97zł/kg
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-12, 09:26   #698
adzia'90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
ale okropnie zobrazowałaś swoją wypowiedź..aż niedobrze się robi Są gusta i guściki..mi India b. smakuje właśnie dlatego że jest zupełnie inna niż znane mi serki, po prostu mnie urzekła, też tym że jest słodkawa..a że chipsy przypomina..kurcze nie wiem..dziwne porównanie ale w sumie to nie powinno większości raczej zniechęcać. Ja chipsów nie jem stąd może moje zamiłowanie do tego serka
Jeśli Cię uraziłam swoją wypowiedzią to przepraszam, nie miałam tego na celu. Chciałam pokazać, że ten serek baardzo mi nie smakował. Mój wszystko jedzący (poza mięsem) TŻ również stwierdził, że jest niesmaczny i woli jak zrobię sama twarożek ze śmietaną i czosnkiem.
adzia'90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 09:26   #699
eJolanta
Zadomowienie

jezeli chodzi o te spryskiwacze to mam identyczne tyle ze zakupione w niemczech ... i szczerze przemyslcie zakup u mnie stoja praktycznie nie uzywane bo zeby dacv troszke oleju trzeba spedzic sporo czasu psikajac ... no na poczatku owszem ale pozniej lipa troszke ;D
no ale rzecz gustu
Stary 2011-03-12, 09:47   #700
apoolonia
Rozeznanie

moj mlynek z ostatniej oferty jest do oddania
razem z pieprzem leci tez sol hahah

czy ktoras kupila sloiki takie pakowane po 3 sztuki z zakretkami ze stali?
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 09:52   #701
agnieszkalove
Raczkowanie

GG do agnieszkalove

Cytat:
Napisane przez happys Pokaż wiadomość

te z jabłkiem są fujjjjj bardzo slodkie ogolnie nie polecam ale w granicach 3 zł
agnieszkalove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 10:57   #702
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happys Pokaż wiadomość
A ja te z jabłkiem uwielbiam. Pycha są. A tych z serem nie lubię - mdłe i sztuczne jakieś.
Stary 2011-03-12, 11:08   #703
happys
Zadomowienie

dzięki dziewczyny za odpowiedź
w takim razie chyba ich nie kupię bo chciałam właśnie z serem. trudno zrobię własne
happys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 12:35   #704
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

ja kupiłam zestaw książeczek dla dziecka Zeszyt trzylatka, polecam, fajne zadania w środku, nietypowe dość

tych belgijskich czekolad nie dane było mi spróbować nawet, nie wiem czy tak szybko rozkupili (u mnie w mieście nic tak nie schodzi w biedronkach szybko) czy wogóle nie było

i jeszcze rajstopek nakupiłam dla córki
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 13:24   #705
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość

czy ktoras kupila sloiki takie pakowane po 3 sztuki z zakretkami ze stali?
Jeśli chodzi o te które mam na myśli to ja je kupiłam jakiś rok temu w Biedronce i sprawują się świetnie 3 rozmiary, w jednym mam makaron, w drugim kawę a w trzecim herbatkę

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 13:41   #706
amy
Raczkowanie

Moje ostatnie zakupy wyjątkowo udane:

Blender - u mnie o 10 w czwartek było dużo blenderów i cały stos patelni , nikt się nimi nie interesował- mam nadzieje że będzie dobrze się sprawował bo jeszcze go nie wypróbowałam

Zestawy książeczek dla dzieci - za tą cenę rewelacja, świetne zadania plastyczne i książeczki z pytaniami ja kupiłam wszystkie bo do pracy i jestem bardzo zadowolona

Kawa Pro Vita przeceniona na 5 zł jakoś porównywalna z firmową a cena dużo niższa

Dyfuzor kwiat wschodu - ładny delikatny zapach

zegarek za 15 zł ma z tej samej firmy już jeden 2 lata i dobrze się sprawuje, ten jest mały na szerszym lakierowanym czarnym pasku taki elegancki

Top chipsy słoneczne pomidorki w Tubie jedyne chipsy które mi smakują, nie są tłuste w smaku chociaż bardzo kaloryczne

Papier do kuchni w wielkiej rolce dobry i bardzo wydajny

Układanki drewniane za 8 zł - dobra jakość i moje ulubione rybki do łowienia - kupiłam na prezenty bo w pracy mam aż za dużo (takie same rybki kupowałam 3 lata temu z a13 zł i to było tanio - dzieci je kochają)

Kiśle błyskawiczne pakowane po 4

Poza tym standard: płyn Eden, ciemny chleb - żytni, ser żółty, serek wiejski, osełka, jogurty musli, wkładki i tampony, ketchup, parówki w mniejszym opakowaniu (nie mają MOM), salami w plasterkach, przecier pomidorowy, cukier puder, nektar bananowy i czarna porzeczka, zielona herbata malinowa, herbata Earl Grej, sok do rozcieńczania malinowy, tanie banany - wszystko dla biedronki (poza bananami oczywiście) i jestem zadowolona z jakości
amy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 13:42   #707
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
ja kupiłam zestaw książeczek dla dziecka Zeszyt trzylatka, polecam, fajne zadania w środku, nietypowe dość

tych belgijskich czekolad nie dane było mi spróbować nawet, nie wiem czy tak szybko rozkupili (u mnie w mieście nic tak nie schodzi w biedronkach szybko) czy wogóle nie było

Co do tych belgijskich czekoladek to jak juz sie pojawiaja to jest ich mala ilosc i czasem trzeba ich poszukac bo nie zawsze sa na widoku. Moze jeszcze sie pojawia u Ciebie i bedziesz miec okazje je sprobowac bo sa b.dobre
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 13:56   #708
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adzia'90 Pokaż wiadomość
Jeśli Cię uraziłam swoją wypowiedzią to przepraszam, nie miałam tego na celu. Chciałam pokazać, że ten serek baardzo mi nie smakował. Mój wszystko jedzący (poza mięsem) TŻ również stwierdził, że jest niesmaczny i woli jak zrobię sama twarożek ze śmietaną i czosnkiem.
Ej tam od razu uraziłaś.. po prostu ta emota jest wyjątkowo niesmaczna, i wiem, że to nie tylko moje zdanie
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 14:47   #709
Anex
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość

Ooo... Jakiej grubości rajstopki, w jakich rozmiarach i w jakiej cenie? To te co miały być chyba po 6 złotych? :->
Anex jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-12, 14:58   #710
mehja
Zakorzenienie

Ja z tych zadań dla dzieci w teczkach nie jestem zadowolona 4 książeczki a w każdej te same zadania, różnią się jedynie rysunkami, nudne. O wiele ciekawsze są w Tesco- ok. 5zł za książeczkę, czyli wychodzi drożej ale fajniejsze zadania, bardziej różnorodne
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 15:04   #711
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Co do tych belgijskich czekoladek to jak juz sie pojawiaja to jest ich mala ilosc i czasem trzeba ich poszukac bo nie zawsze sa na widoku. Moze jeszcze sie pojawia u Ciebie i bedziesz miec okazje je sprobowac bo sa b.dobre
patrzyłam i w koszach i normalnie wśród czekolad, w koszach były ale te magnetic dark - po prostu je przestawili ze stałego miejsca do koszy

Cytat:
Napisane przez Anex Pokaż wiadomość
Ooo... Jakiej grubości rajstopki, w jakich rozmiarach i w jakiej cenie? To te co miały być chyba po 6 złotych? :->
za 5zł, 60den, sa takie same jak te dla nas 60den, jednokolorowe faktura ta sama

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Ja z tych zadań dla dzieci w teczkach nie jestem zadowolona 4 książeczki a w każdej te same zadania, różnią się jedynie rysunkami, nudne. O wiele ciekawsze są w Tesco- ok. 5zł za książeczkę, czyli wychodzi drożej ale fajniejsze zadania, bardziej różnorodne
nawet w tamte nie zaglądałam, tylko w jedną "wiosna"
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 15:10   #712
Marmacek
Przyczajenie

Z braku laku kupiłam w podobnej cenie słonecznik łuskany w Tesco (dobre ziarno) i jestem zadowolona bo jest o wiele smaczniejszy od tego co był w biedronce, o dziwo pochodzi nie z Chin tylko z Bułgarii.
Marmacek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 15:38   #713
kamila.bg
Rozeznanie

GG do kamila.bg

Czy te aeloesowe płatki kosmetyczne są lepsze od niebieskich?Bo ciagle sie nad nimi cyrkolę i nie biorę Boję sie,ze mnie uczulą.
Dzis tez bylam w B. po napoj sojowy i przepyszne paluszki rybne z Frosty.Kurczę cena marzenie -7.99 za 15 paluszkow (450g).W Eko 10 paluszków 9,99.
Co do cukru to stoi sobie jego multum prawie pod sam sufit i jakoś malo chętnych cena 4.39 tylko albo aż.
Ciekawe czy jak chleb bedzie drozal (bo ma być po 5 zl) to ludzie też hurtem będą rozkupywali .
Stary 2011-03-12, 16:09   #714
GOśka T.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila.bg Pokaż wiadomość
Czy te aeloesowe płatki kosmetyczne są lepsze od niebieskich?Bo ciagle sie nad nimi cyrkolę i nie biorę Boję sie,ze mnie uczulą.
Dzis tez bylam w B. po napoj sojowy i przepyszne paluszki rybne z Frosty.Kurczę cena marzenie -7.99 za 15 paluszkow (450g).W Eko 10 paluszków 9,99.
Co do cukru to stoi sobie jego multum prawie pod sam sufit i jakoś malo chętnych cena 4.39 tylko albo aż.
Ciekawe czy jak chleb bedzie drozal (bo ma być po 5 zl) to ludzie też hurtem będą rozkupywali .
ja różnicy większej nie widze w tych płatkach.
Aco do cukru to to chyba i tak najtaniej jest.

a u mnie w Biedrze wielkie przemeblowanie,dzis stałam i szukałam 15 minut produktów. Przenieśli stoisko w pierwsza alejke i tam sie teraz zupełnie przejsć nie da<a moja biedronka jets mała>,a babki mówiły ze tu jest lepiej bo mniejszy tłok :/
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 16:41   #715
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem aloesowe różnią się od zwykłych tym, że są bardziej miękkie. Osobiście wolę aloesowe i ze swojej strony jak najbardziej polecam.

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 16:57   #716
karinkowa
Rozeznanie

Dziewczyny, sa u was jeszcze mieszanki warzyw na patelnie Frosty (szczegolnie chodzi mi o zolta, sprobowalam wczoraj i jest swietna, duzo kukurydzy i papryki, tak jak lubie )? Bo siedze do wieczora w pracy i sie zastanawiam czy mam po co jeszcze pozniej leciec do biedro
Stary 2011-03-12, 17:31   #717
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
ja różnicy większej nie widze w tych płatkach.
Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Moim zdaniem aloesowe różnią się od zwykłych tym, że są bardziej miękkie. Osobiście wolę aloesowe i ze swojej strony jak najbardziej polecam.
Ja kupiłam po zachwytach dziewczyn na wątku płatki Carea, te niebieskie. I się rozczarowałam, bo są dość szorstkie i mnie podrażniły. Ostatnio natomiast mama kupiła te zielone- są o niebo lepsze, miękkie i niczego nie podrażniają. Zwykych nie polecam, ale za to aloesowe- tak

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 18:28   #718
szakal165
Zakorzenienie

czy u was też nie ma serków dużych w wiaderku czekoladowych? u mnie są tylko waniliowe i chyba naturalne. Za to zastanawia mnie,czy są np. duże serki wiejskie albo duże homogenizowane i czy warto (cenowo i w ogóle)
i widział ktoś może parówki z indyka
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 18:37   #719
princass
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szakal165 Pokaż wiadomość
ciekawe czy zjadliwe
ja lubię ostre rzeczy
kiedyś już były top chipsy o smaku ostrej papryki i mi bardzo smakowały.. chociaż aż tak ostre raczej nie są.. przypominały mi inne takie, chio chips chyba się nazywały
princass jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 19:01   #720
kingusiusia
Rozeznanie

a czy jadła któraś z Was pizze z pieca z kurczakiem barbekju ?
kingusiusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości