|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 514
|
Dot.: Nasze Codzienne Jad³ospisy XIV
A ja ide sobie w³asnie na ¶niadako zrobic owsiankê z pra¿onymi jab³kami z cynamonem
![]() Zjem mo¿e kilka plastrów szynki kurczaczkowej po owsiance ![]() W miedzy czasie ³ucha ojeju lnianego (pomaga tez na zaparcia ale nie tylko)Na obiad Cyc kurzy ze szpinakiem (albo broku³y z kalafiorem) Podwieczorek to pewnie bedzie kawka z budyniem ![]() Na kolacje mo¿e jaka¶ sa³atka wazywna albo warzywno-rybka !! Raczej to ma byæ na R - i tak pyrów czy chleba nie jem
|
|
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 750
|
Cytat:
wode przegotowan± piæ? mi to pomaga na zaparcia
|
|
#693 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 633
|
Czarna kawa + jab³ko dzia³aj± prawie na ka¿dego
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 966
|
|
|
|
|
#695 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 440
|
Cytat:
a ile dziennie pijesz wody mineralnej, ? hmm ja na twoim miejscu popróbowa³abym : - je¶c ciep³e zupy codziennie - ogórki kiszone, kapusta kizona - i równiez zupa z tych warzyw - cos t³ustego - tak t³uszcz daje poslizg, osobiscie zamist olejku rycynowego (co jest fuj) po prostu zrobi³abym sa³atkê - mo¿e grecka z fet± i oliw± ...albo inne...(oczywiscie stosój sie do zalecen lekarza jesli chodzi o olejek, ja nie podwazam lekarskiej opinii - na przyszlo¶c mówie) - wywali³abym otreby z diety - masz owsianke, razowiec, warzywa, owoc, inne ¿ród³a b³onnika, jesz prawie codziennie otreby ale jak widac one nie skutkuja, nie kazdemu s³uz±... - kefir , jogurt, m±slanka (tak¿e owocowa), spróbowa³abym równieæ activi najlepiej do picia np kiwi truskawka , bo te owoce pobudzaja jelita - w³asnie owoce - warto skusic siê na cos innego niz jab³ko - truskawki kiwi pomarancz itp uregulowa³as tarczycê ? co powiedzia³ endykronolog, i jak ci wysz³y badania to wazne przypuszczam, ¿e twoje "tycie" to po prostu zaleganie ka³u w jelitach ..¿e tak brzydko powiem.. nie wyprózniac sie po 8 dni, przy diecie do¶æ wysokoresztkowej - musi miec to jakies odbicie na wadze daj sobie spokój na razie z jamis cud dietami redykcyjnymi, ewentualnie obniz kaloryczno¶c od swojego zapotrzebowania, skup siê na regulacji pracy tych nieszczesnych jelit aha, ja bym jeszcze wywalila wiekszo¶c herbat - zostawi³a z jedna, ponadto do³aczy³a herbate np rooibos bo ona nie zawiera kofeiny wcale, pomaga troche na problemy trawienne. z innych sposobów pozostaje - czopek gilcerynowy (apteka) - próbowa³as ? - kontrowersyjna 3-dniowa dieta tombaka - tzn kefir sucharki, sok jab³kowy sucharki, warzywa sucharki - d³ugotrwa³e zapracia nie saniczym dobrym, jak dojdzie do dwóch tygodni, to po prostu organizm zatruwa siê toksynami, nerki gorzej pracuja wtedy juz trzeba siêgn±c po prostu po srodek przeczyszczajacy...- tzn sól gorzka np... p.s. prosze nie umoralniac za niketóre metody, bo sa napewno mniej szkodliwie niz bardzo d³ugotraw³e zaparcie a na przysz³o¶codwiedzic gatsrologa - koniecznie tu lekarz rodzinny nie zdzia³a nic, kompleks badan i porzadny lekarz |
|
|
|
|
#696 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 61
|
Dzisiejsze
I-owsianka na mleku z fur± p³atków cheerios trochê cookie crisp i gar¶ci± mieszanki studenckiej+soczek Capri Sonne (taki pyszny,niemiecki) II-brak bo ¶niadanie jedzone by³o ok.11 ;D III-du¿y talerz zagêszczanej zupy ogórkowej z ziemniaczkami i trochê kopytek z miêskiem w sosie pieczeniowym IV-pewnie wpadnie jaki¶ jogurt i orzeszki w miodzie <3 ![]() V-grahamka z serem i szynk±+kakao do popicia po drodze trochê p³atków cheerios i czipsów (wiem niezdrowo ..ale chêæ niesamowit± mam )
|
|
|
|
#697 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ma³o brak warzyw(w zupie , ale za ma³o) brak owoców ma³o bia³ka i zapewne za ma³o kalorii generalnie luzny jadlospis, koniecznie do dopracowania ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
hmmm dalej jest do¶c s³abo, poprawi³as podwieczorek czy II sniadanie, natomiast obiad le¿y - ma byc porzadny obiad na P, a jest...zupa... zupy sa fajne owszem, zrób sobie jak±s w miare lekka, ale zabielana i wypij kubek przed obiadem w³asciwym - obiad to w zasadzie najbardziej odzywczy i kaloryczny posi³ek w ci±gu dnia mo¿ebyc miêso, maj± byc wegle, tluszcze, warzywka, ma byc bogato !!! pisa³as ¿e masz miec 3000 kcal - nie ma tu tyle, napewno tu tyle nie ma fajnie, ze sie prze³amujesz, ale jesz duzo takich pierdo³ek -tzn fajnie, ¿e gdzies wpadna orzeszki i berliso- sa potrzebne, ale wazne sa 3 g³ówne posi³ki - sniadanie obiad kolacja na maksa porzadne, odzywcze i kaloryczne ziemniaki miesko sa³tka z oliwa/majonezem/ smietana- nie ogorek kiszony, makaron sos , zapiekanki, cuda - mo¿esz jesz wszystko - ma byæ obiad, czy w twoim domu tak czesto nie ma obiadu...tylko zupa (bardzo czesto widze u ciebie w³asnie tylko zupê) twój tato siê np tym najada ? jedz jak rodzina, tak po prostu |
||
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 458
|
R
I: du¿a grahamka z polêdwic± drobiow± z warzywami, jab³ko II: ma³a grahamka z rzodkiewk± <3, szklanka ma¶lankiIII: w±tróbka( fuuu-ale mam anemiê), 2 du¿e gotowane ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty i marchewki IV: pó³ dro¿d¿ówki z budyniem V: wie¶niak z migda³ami i cynamonem, 3 schrupane rzodkiewki ogólnie dzi¶ taki, wiem ¿e sobie pozwoli³am na dro¿d¿ówkê-ale to nie oznacza ¿e jem je codziennie ![]() pozdrawiam i proszê o ewentualne wskazówki(tym bardziej je¶li która¶ z Was jest na redukcji a ma anemiê) |
|
|
|
#699 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 144
|
Dzisiejsze R
z okazji wolnej niedzieli troszkê sobie pozwoli³am ![]() I: herbata z bratka na czczo, 3 kromki ciemne z mas³em, twaro¿kiem i sa³at±, w miseczce rzodkiewki i ogórek w kosteczkê, gruszka II: 2 muffinki z razowej m±ki, z p³atkami owsianymi, s³odzikiem, rodzynkami, gorzk± czekolad± i s³onecznikiem, herbata rooibos, III: porcja lasagne ze szpinakiem, serkiem wiejskim i beszamelem dukana (niestety makaron bia³y), herbata puerh IV: serek homo naturalny z cynamonem i s³odzikiem, kawa z mlekiem bez cukru V: sa³atka z sa³aty, pomidora, szynki A! Godzinny spacer po parku
|
#700 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 633
|
Cytat:
Cytat:
mnie siê podoba, jest ³adnie i lu¼niej, ale póki nie jest to codzienno¶ci± to waga i tak powinna spadaæ. Za du¿o nabia³u (w ¶n, ob, podw) - do³ó¿ jaja i ryby/miêso
Edytowane przez yousuck Czas edycji: 2011-04-02 o 13:48 |
||
|
|
|
#701 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 120
|
dzisiejsza Redukcja
1. ¶niadanie: fili¿anka kawy z mlekiem. danio z orzechami laskowymi, herbatnikiem, s³onecznikiem i migda³ami. 2. II ¶niadanie: herbata zielona. 2 kanapki razowego pe³noziarnistego z mas³em, sa³at±, szynk± i 1/3 czerwonej papryki. 3. obiad: bêdzie spaghetti z pieczarkami, odrobin± parmezanu. szklanka wysoka soku z 2 grejfrutów. 4. podwieczorek: planujê kefir z mieszank± jak do danio ze ¶niadania. 5. kolacja: herbata zielona. twaro¿ek wiejski ze szczypiorkiem, kie³kami - to na 2 kanapkach razowego z mas³em. w miêdzy czasie du¿o wody, trochê ruchu i ze 2 marchewki do przechrupania z jab³kiem du¿ym
|
|
|
|
#702 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 768
|
dziewczyny czy to jest normalne ¿e kawa czarna na czczo z jab³kiem/gruch± nic mi nie daje,
owsianka na wodzie z suszonych ¶liwek (tzn.zalewam duu¿o tych ¶liwek ponad 8 napewno wrz±tkiem i zostawiam na noc, a rano poprostu gotujê z mlekiem, lub wie¶niakiem) jem kefiry od 2tyg codziennie, wczoraj ju¿ nawet na³yka³am siê tego oble¶nego oleju (ma³o nie zwróci³am) I On mi te¿ nie pomóg³! aha stosujê te¿ laxinat, ale nic siê nie zmi³o. Czy mam siê baæ? co to znaczy mam pêdziæ do gastrologa? Ile kosztuje prywatna wizyta...? Czy te czopki s± na receptê? Mo¿e ta herbata z senesem? chocia¿ nie chcia³abym.... ale mo¿e co¶ da.? Przecie¿ ten olejek jest silnie przeczyszczajacy a ja nawet zwyk³ej ku*y nie zrobi³am., a tego siemienia nie wypije-jak wypi³am ten kisiel, i zobaczy³am ziarneka to wyobrazi³am sobie ¿e to s± jakie¶ robale o¶lizg³e i zwymiotowa³am tym wszystkim.
|
#703 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 50
|
Moja dzisiejsza R:
¦niadanie: 3 kromki orkiszowego z szynk± i serem ple¶niowym, papryk± i sa³at±. Czerwona herbata. Obiad: 2 nale¶niki z m±ki pe³noziarnistej z truskawkami i twarogiem, Jab³ko, troszkê s³onecznika i pestek dyni. Podwieczorek(bêdzie): Jogurt naturalny. Kolacja: Grillowana pier¶ kurczaka, sa³atka z sa³aty, kukurydzy, pomidora, ogórka, papryki. (wsta³am o 10 tak wiec nie by³o 2 ¶niadania) Poproszê o ocenê, czy jest dobrze, czy co¶ zmieniæ Z góry bardzo dziêkuje.
|
|
|
|
#704 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
Cytat:
no. Wybaczcie mi za OT. Wiem, ¿e gdy dziadek wydobrzeje trochê to te¿ bêdzie to wygl±da³o inaczej... No ale dziêkujê mimo wszystko.
|
|
#705 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 800
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#706 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przepraszam, bardzo mi przykro, ¿e uderzy³am tam, gdzie nie powinnam,przez swoja wscibsko¶æ wiekszego komentarza to nie wymaga, a Ty doskonale wisz o co chodzi wiêc...nom..postaraj sie po prostu czasem ugottowac obiadek dla siebie/rodzinki , drugie dani albo ciep³a kolacjê...bedzi be\ardziej kalorycznie , zdro, i jenocesnie smaczniei trzymaj sie niunia, naprawde uwierz ¿e naprawde, wszystke cierpieniai z³e chwile sie wzróca z nawiazk± i bedzie lepiej.. |
|
|
|
|
#707 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 591
|
Redukcja / Utrzymanie
I. P³atki owsiane, ³y¿ka otr±b, jakie¶ 3 ³y¿ki domowej granoli (p³atki, nerkowce, cukier trzinowy, miód), mleko sojowe, suszone morele i ¶liwki, ³y¿eczka s³onecznika, ok. 100g serka wiejskiego, jab³ko; Przed - ³y¿ka oleju lnianego i ³y¿eczka ogórecznika; II. 3 kromki chleba orkiszowego: - 2 z szynk± drobiow± i mas³em - 1 ("piêtka" ) z samym mas³emIII. Na mie¶cie - 2 ga³ki lodów - waniliowe i czekoladowe, rurka z kremem, jedno ma³e ciastko gratisowe ![]() IV. Gulasz z piersi z kurczaka, ziemniaki gotowane na parze V. Serek wiejski / serek homo, du¿a gar¶æ orzechów (brazylijskie, nerkowce, migda³y) - czyli jak zwykle narazie jakie¶ 2h chodzenia, jeszcze bêdzie wieczorem d³ugi spacer Znów niewarzywnie, ale znów wiêkszo¶æ dnia poza domem, no . Jutro ju¿ zupa bêdzie.
"Porównywanie kogo¶ do chor±giewki na dachu zdradza brak wyobra¼ni: widzi siê tylko obroty, nie za¶ intencje: koniec strza³ki, który chce zatrzymaæ siê i pozostaæ w strudze wiatru." J. Cortázar Edytowane przez Moyraa Czas edycji: 2011-04-02 o 16:42 |
|
|
|
#708 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 191
|
Cytat:
No fakt sporo jajek... ale lodówka ¶wieci³a pustkami a to by³o chyba z niej najracjonalniesze by zje¶æ ![]() od 3 tygodni do¶æ systematycznie i porz±dnie æwiczê w tym równie¿ si³owo i jako¶ po æwiczeniach zauwa¿y³am, ¿e w ogole nie chodzê g³odna...mog³abym nie je¶æ nic, ale sporo spalam wiêc zawsze co¶ staram siê wcisn±æ mimo wszystko ![]() waga stoi ale cm lec± wiêc co¶ siê dzieje... wa¿enie za tydzieñ
|
|
#709 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
do obiadu moznadoda gotowany brokul lub salatke wszystko mozna jak sie chce kiedys nie lubi³am jogurtu naturalnego, nie wyobra¿alam sobie jak mozna to je¶c, dzis dla mnie jogurt owocowy jest fe, a naturalne w³asnie lubie (zacze³am je je¶c glownie ze wzgledu na wapn, nie na dietê, po prostu sa bardziej odzywcze wed³ug mnie ni¿ te owocowe), serek wiejski kiedys mi nie smakowal - wola³am np danio, dzi¶ uwielbiam wiejskie serki, z tym, ¿e ¶wie¿e, - ze sklepu do loówki i szamac od razu, bo potem kwasniej± (?), i hmmm kwestia przyzwyczajenia, a warzyw jest tyle odmian i gatunków, tyle sposobów ich przygotowywania, ¿e naprawde to nic trudnego by zacz±c uzupe³niac nimi ditetê |
|
|
|
|
#710 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 262
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#711 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 024
|
U. celujê w lekkie R.
1¶n - trzy placuszki owsiano-otrêbowo-orzechowe posmarowane cienko nutell±/kremem z bia³ej czekolady. malutki ¿ytni rogalik - lubiê je same. 2¶n - kromka ¿ytniego z szynk± z indyka i pomidorem, serek wiejski 200g. 40 km na rowerku. obiad - miseczka miêsa z indyka z pieczarkami, kromka ¿ytniego z twarogiem i pomidorem,po - dwa placki owsiane ze ¶niadanie - same. kolacja - gar¶æ orzechów laskowych, jajecznica z dwóch jajek. ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
|
|
#712 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 262
|
Cytat:
ma³o nie ma ¿adnego owocu |
|
|
|
|
#713 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 416
|
Dzisiejsze R
![]() ¦niadanie: (dzisiaj sobota, wiêc ¶niadanie by³o po 10) ma³y jogutrt naturalny, ze skorojnym bananem, ³y¿k± otrêbów, 2 ³y¿kami p³atków owsianych do tego kilkana¶cie rodzynek i ma³a ³y¿eczka miodu, zielona herbata z cytryn± obiad: co¶ ala chiñszczyzna (pier¶ z kurczaka, mro¿onone chiñskie warzywa, przyprawy i br±zowy ry¿) podwieczorek: 2 kromki chleba z pieczon± papryk±, kilkoma plasterkami domowej kie³basy i plasterkiem ¿ó³tego sera, zielona herbata z cytryn± kolacja: sa³atka (sa³ata lodowa, koktajlowe pomidorki, czerwona cebula, ser feta, pestki s³onecznika i vinegret) do tego 1,5l wody mineralnej proszê o ocenê
Edytowane przez mon88 Czas edycji: 2011-04-02 o 19:15 |
|
|
|
#714 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 168
|
Cytat:
To jeszcze musze zwiekszyc A dzisiaj mia³am troche wyzadowo bo poza domem wiec moglo wyjsc slabo ale do sprawdzenia pisze :¦niadanie: 3 komki chleba ka¿da z mas³em dwie z sa³at± i po plasterku szynki z indyka jedna z d¿emem niskos³odzonym 2 ¦niadanie: batonik musli + duze jab³ko <<- zabra³am z domu 3 ¦niadanie: kanapka - z 2 kromek chleba (z³o¿ona) z margaryn± (ram±) sa³at±, szynk± z indyka i papryk± <<- zrobiona w domku i zabrana w trase Obiad: SPHINX (delikatna, grillowana pier¶ z kurczaka 100g, z cebul±, papryk± i pieczarkami, podawana z ry¿em i lekk± sa³atk± wegetariañsk±) <= ta pier¶ jak na grilowan± by³a bardzo t³usta ale nie narzekamPodwieczorek: Serek wiejski z wkrojonym bananem i szcypta cynamonu Kolacja: Bêd± 2 kanapki albo 5 pierogów z truskawkami... ) jeszcze nie wiemWiem, ¿e rewelacji nie ma... no ale na wyjezdzie to trudniej tak zwiekszyc, od jutra "postanawiam poprawê" !! ) Ile wogole kalorii powinnam zjadac bo narazie to tak do 2000 liczylam, chocia¿ wiem ze liczyc nie powinnam
|
|
#715 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 129
|
Agashia, 3000. I nie bój siê skoku, rusz metabolizm!
Co do jad³ospisu to fajnie, ¿e zjad³a¶ co¶ na mie¶cie, wiem, ¿e to bywa trudne przy ed. A ten batonik musli to typu fitness, czyli minimalna ilo¶æ kcal, czy trochê bardziej po¿ywny? ;> Nie no, ogólnie, to bierz siê w gar¶æ! Jak w ogóle z wag±? Jak nie chcesz tu to mo¿esz na PW, oczywi¶cie je¶li w ogóle chcesz powiedzieæ. ;P |
|
|
|
#716 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 121
|
U:
*placki z p³atków owsianych,serka wiejskiego,jajek,z bananem i orzeszkami ziemnymi, posmarowane mas³em orzechowym i miodem/powid³em z jab³kek i cnamonem, szkl.mleka z miodem cukrem i cynamonem potem kromka razowca z mas³em,serem ¿ótym,wêdlin±,sa³atk± i ogórkiem *(na zakupach na szybko) banan, jogurt do picia brzoskwinia-marakuja, kilka ma³ych ciasteczekFornetti (ró¿ne,z twaro¿kiem,truskawkami kiwi i napewno moje ulubione-brzoskiwinia ale chyba jeszcze jakie¶...) *zupa porowa z serkiem topionym i kromkami razowca sma¿onymi na ma¶le czosnkowym, filet z dorsza panierowany, kasza gryczana i buraki z jab³kiem i chrzanem oraz troche mojej ulubionej z kiszonej kapuchy,merchwii jab³ka i oliwy; *jogurt millera z chrupkami czekoladowymi, kanapka razowca z mas³em serem ¿ótym i papryk±, kawa³ek szarlotki z budyniem tarym ciastem na wierzch -najlepsza na ziemiii! i troche orzeszków ziemnych->takie o podjadanie nic konkretnego *w³a¶nie skoñczy³am je¶æ,,barszcz czerwony gêsty z ziemniakami i jajami, dwa krokiety z miêsem i jeszcze do tego kubek barszczu bez "wk³adu" oraz na deser (eh ta babcia//) kubeczek lodów wanilowych z ciep³ym powid³em jab³kowym (w³. podgrzanym wk³adem do szarlotki który pozosta³)cynamoem i rodzynami. tyle. potem bêdzie co¶ bo jak zwykle idê na spacerro ![]() i jak? (aha ostatnio przyty³am ok 1kg
|
#717 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 168
|
Cytat:
) ja ogolnie chce sie odzywiac zdrowo i strasznie boje sie s³odyczy... wiec dlatego u mnie zadko goszcza...A batonik musli to nie fitness ale taki BiO z owocami poprostu bez dodatku cukru ale przyznaje ze byl mega s³odki :P http://www.pasaz.v10.pl/img/thumbs/T...0d61dd1efa.jpg to ten batonik, mam nadzieje ¿e to dobry wybór ?? Biore sie w garsc, moj psychiatra twierdzi ze jest lepiej i byle dalej do przodu. a co do tej liczby 3000 strasznie strasznie mnie przeraza gdyz w kalkulatorze na przemiane materii wyszlo mniej a ja nie chce mega duzo tyc na tydzien... ustalone mam z lekarzem ze tak max 3 kg na miesiac...
|
|
#718 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 800
|
Utrzymanie
![]() I. Owsianka z 4 ³y¿ek p³atków na mleku - z gruszk± i cynamonem; kawa zbo¿owa z mlekiem. II. Dwie kromki razowca - z twarogiem pó³t³ustym, wêdzonym brzuszkiem ³ososia i ketchupem/z twaro¿kiem, wêdlin± z kurczaka, pomidorem & rze¿uch±; jab³ko. III. Miseczka zupy fasolowej z ziemniakami; udko z kurczaka z zupy, gotowane broku³y i surówka z bia³ej kapusty. IV. Serek homogenizowany z cynamonem; pó³ kalarepki. V. Dwie kromki razowca - z twaro¿kiem, kurczakiem i ketchupem/z twarogiem pó³t³ustym, pomidorem i kie³kami s³onecznika; kawa zbo¿owa z mlekiem. |
|
|
|
#719 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
Cytat:
Pe: ¦: 1,5 parówy z keczupem (to drugie pó³ wszama³a mama II¦: 220g Danio waniliowego z saszetk± musli crunchy bananowo-czekoladowego z lidla, mega gruuucha ![]() Ob: Solidna porcja piersi z kurczaka w sosie ¶mietankowo-zio³owym z ry¿em (b. du¿o, ale ja uwielbiam takie obiady )P: 4 du¿e danonkowo-bananowe placuszki(rozwijam siê kulinarnie ): 3 grubo z nutell±, 1 suchy(od dziadka), Fisiel o smaku truskawki z marchewk± (jestem tym rozczarowana, jednak wolê te z kawa³kami owoców.K: My¶la³am o jakim¶ omlecie z szyn± i serem, ale mama kupi³a mi spor±, miêciutk± grahamkê, wiêc chyba zjem j± z mas³em, jak±¶ szyn± + ca³y serek wiejski z pomidorem, bazyli±, rzodkiewk± i szczypiorem. No chyba, ¿e mnie na tego omleta najdzie... ![]() I to chyba bêdzie wszystko. no.. chyba, ¿e wpadnie jeszcze ten muller mix bo mnie kusi, diabe³ jeden ![]()
zapuszczam siê ![]() www.bananowysong.blogspot .com www.sniadaniowewariacje.b logspot.com Edytowane przez Nora_Grey Czas edycji: 2011-04-02 o 20:05 |
|
|
|
|
#720 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 591
|
Cytat:
Cytat:
. Ale jak przyjd± sezonowe warzywa to spróbujê jako¶ siê przekonaæ i do tego. Ogólnie kiepsko u mnie z kosztowaniem czego¶ nowego. D³ugo muszê siê przekonywaæ, ¿eby w koñcu skosztowaæ... . Prawie od zawsze by³am niejadkiem i niestety trochê z tego pozosta³o. Chocia¿ jak by³am ca³kiem ma³a to i szpinak jad³am. Ale cz³owiek chyba g³upieje z czasem .
![]() |
Nowe w±tki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

)
(wiem niezdrowo ..ale chêæ niesamowit± mam 

. To chyba trochê za du¿o jak na jeden dzieñ, ale zdarza siê i tak... Z racji sporego wysi³ku fizycznego to wydaje mi siê trochê ma³o, szczególnie w drugiej po³owie dnia. Nie chodzisz g³odna?
wa¿enie za tydzieñ
-> 66 -> 65,5 -> 64 -> 63 -> 62-> 61-> 60 -> 59,5