![]() |
#691 |
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy?
Witam, ja mogę polecić specjalistę z Wawy. Dr Bartłomiej Kwiek bardzo mi pomógł w leczeniu trądziku. Jeśli chodzi o kontakt, to pracuje on w Centrum Malia. Linku do strony nie będę podawać, bo mnie jeszcze zbanują :P Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Przyczajenie
|
Znacie dobrego dermatologa w Białymstoku??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Raczkowanie
|
Drogie Panie, wszystkim szukającym dermatologów polecam stronę http://www.znanylekarz.pl/ranking-lekarzy/dermatolog
Ja stamtąd znalazłam sobie absolutnie genialną panią doktor w Bielsku-Białej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na takie problemy mogę Ci polecić dr. Helenę Kwiatkowską z Krakowa. Moja 5 letnia córeczka miała bardzo podobnie ze skórą, pojawiały się różowe krostki, skóra bardzo ją swędziała, w nocy przez sen drapała się czasem aż do krwi ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Zakorzenienie
|
Żeby cały temat przeczytać, niestety nie mam czasu. Poszukuję pilnie kogoś w Opolu. Proszę Was, jeśli macie jakieś namiary na kogoś dobrego, napiszcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Raczkowanie
|
hej szukam dobrego dermatologa medycyny estetycznej, który ma dobry sprzęt i z powodzeniem usuwa rumień twarzy interesuje mnie woj. śląskie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Rozeznanie
|
Poszukuję dermatologa z Płocka, proszę o jakieś namiary.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Raczkowanie
|
POLECAM:
Bartłomiej Kwiek Warszawa Klinika Dermatologiczna ul. Koszykowa Lekarz młody, ale z dużym doświadczeniem, specjalizuje się w trądziku i medycynie estetycznej. Mnie wyleczył z trądziku, mimo ze walczyłam z nim 7 lat.
![]() |
#699 |
Raczkowanie
|
Kochane szukam dobrego dermatologa z Kotliny Kłodzkiej. Poleciły byście mi kogoś ?
![]() |
![]() |
#700 |
Raczkowanie
|
Dermatolog Olsztyn? - macie kogoś dobrego do polecenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny znacie jakiegoś dobrego dermatologa ze Szczecina lub okolic? Bardzo proszę o pomoc
![]() Edytowane przez annie89 Czas edycji: 2011-04-07 o 07:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Przyczajenie
|
Łódź - dr Lilianna Kulczycka, niepubliczny ZOZ +NFZ, ul. Ossowskiego oraz Szpital Dermatologiczny, ul. Krzemieniecka.
![]() |
#703 |
Raczkowanie
|
nie tylko dziewczyny
![]() co do Szczecina - ODRADZAM DR. ALEKSANDRA GÓRNEGO (jest wulgarny, przepisuje sterydy, przerywa pacjentowi, zachowuje się jakby go za karę posadzono w gabinecie) Polecam - Dr Grażyna Chrul, jest miła, otwarta, wszystko wyjaśnia. Co do leków które poleciła, wypowiem się za parę tygodni, ale samo to, że jest bardzo miła i "normalna" jest dużym plusem. Edytowane przez Lisq33 Czas edycji: 2011-04-07 o 23:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Oj przepraszam, dopiero zauważyłam, że już plastelinka wcześniej napisała ![]() Edytowane przez martynkaa_m Czas edycji: 2011-04-14 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
Kochane potrzebuje kogoś dobrego kto przyjmuje w ramach NFZ z WARSZAWY, LEGIONOWA,PŁOŃSKA,CIECHAN OWA LUB NOWEGO DWORU MAZOWIECKIEGO CZY PUŁTUSKA. Wydaje już bardzo dużo pieniędzy na endokrynologa, więc brak kasy na derma
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Czy mogłabyś napisać gdzie on dokładnie przyjmuje? I czy w ramach NFZ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Raczkowanie
|
@martynka, zgadza się, dr Kwiek przyjmuje w Centrum Malia. I jest naprawdę dobrym specjalistą.
@netkaa, ja akurat byłam na gen. zajączka, ale Malia ma też gabinet na Koszykowej - i to chyba ten najstarszy (od 40 lat działają) więc możliwe, że przyjmuje w obydwu miejscach. Ja prawie wszystkiego dowiaduję się ze strony. Nie będę wklejać linka, bo mnie zbanują zaraz, ale wpisz sobie w google "Centrum Malia" to powinna Ci strona wyskoczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Raczkowanie
|
hmmmm no to ja nie wiem, czy w ramach nfz przyjmuje, ale może zadzwoń jeszcze raz i ch zapytaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, po kilku dniach prób dodzwoniłam się wreszcie na Koszykową. Jakaś masakra..
Przyjmuje tam dr Barbara Niemczyk, czy ktoś się u niej leczył i móglby napisać jakieś opinnie? Będę ogromnie wdzieczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Raczkowanie
|
Nic nie wiem o tej p dr i nic dziwnego.. Pomyliłam się! Drugi gabinet Malii jest nie na Koszykowej, a na MARSZAŁKOWSKIEJ. Przepraszam za pomyłkę. Sprostowanie - Centrum Malia ma gabinety na Gen. Zajączka oraz na Marszałkowskiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Przyczajenie
|
Witam,
dziewczyny czy ktoś mógłby polecić dobrego dermatologa w przypadku posterydowego zapalenia skóry? Interesują mnie okolice Łodzi ale może być również Warszawa itp. Jeśli będę miałam pewność, że ktoś się na tym zna pojadę i na koniec Polski ![]() Dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Raczkowanie
|
Mogę Ci polecić mojego dermatologa,ale to w Toruniu. Choruję na trądzik różowaty,wcześniej było posterydowe zapalenie skóry. Doktor Leszniewska przyjmuje na ul.Krasińskiego przy Szpitalu Obserwacyjno-Zakaźnym.Przyjmuje tam jeszcze dwóch dermatologów, wszystkie leczą podobnie,ale ja chodzę do dr. Leszniewskiej (na NFZ). Terminy nie są aż tak bardzo dalekie.Na pewno Ci pomoże. Napisz na gg:25434464.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Raczkowanie
|
Dermatolog WROCŁAW!!
Dziewczyny!
Zwracam się do Was, a szczególnie do Wrocławianek z prośbą, by poradziły mi, który z dermatologów przyjmujących we Wrocławiu jest najlepszy. Mam duży problem z "trądzikiem" o ile można to tak nazwać... Walczę z nim już kilka lat. I gdy problem pozornie zniknął pojawił się ponownie ze zdwojoną siłą ;O Może któraś z Was miała podobny problem i jest w stanie zarekomendować mi swojego lekarza? Bardzo proszę Was o pomoc, bo ja już miałam 4 lekarzy i żaden z nich nie za bardzo mi pomógł. Aktualnie studiuję we Wrocławiu i tu postanowiłam szukać pomocy. Przeszukałam wszystkie strony internetowe. Lekarzy jest bardzo dużo i nie wiem, którego wybrać... Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Władca Wizażu
|
Dot.: Dermatolog WROCŁAW!!
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Raczkowanie
|
Chyba ten link już nie istnieje...
"Szukanie nie przyniosło żadnych rezultatów. Spróbuj ponownie" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Raczkowanie
|
Lublin dr Borzęcki
przyjmuje Al. Racławickie 44a znalazłam się u niego z polecenia znajomego którego wyleczył z trądziku młodzieńczego (miał naprawdę straszny), teraz ja się u niego leczę i na razie jestem zadowolona zobaczymy potem. Jest dość miły i konkretny trochę w stylu dr. Housa ale naprawdę pomaga ludziom wizyta prywatna koszt. 70-80 zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Raczkowanie
|
a Szczecin lub Poznań?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkich- to moj pierwszy post...
Od razu poproszę o pomoc i polecenie dobrego dermatologa w Krakowie- problem z włosami- wypadanie plus swiąd skory plus uporczywy lupiez sama nie wiem chyba tłusty... Druga sprawa- to dobry dermatolog zajmujący sie trądzikiem gdzies w okolicach Katowic...z góry dziękuję... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
W zamosciu mogę polecić Doktora Gałana, przyjmuje w przychodni na orzeszkowej bodajze( zielony ryneczek
![]() leczylam sie u niego ja i 2 moich braci. W tej przychodni jest jeszcze pani dermatolog ( ale nazwiska nie pamiętam) i tez bardzo fajna babka.
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2011-05-06 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.