|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)
Cytat:
Inspire to dowodzi tylko temu,że jesteś bardzo silna, boli Cię to ale nie płaczesz, ja np muszę czasem się wypłakać, inaczej jeszcze nie potrafię. A co się stało,że imprezka nie wypaliła? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Ja jakby co też nikogo nie wyganiam ani nic takiego ale tak jak mówiłam, Reme jeśli będziesz chciała się wyżalić to na wątku rozstaniowym jest tez bardzo miło, wiem bo sama się tam udzielam więc tam zapraszam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#692 |
Zadomowienie
|
Niquolle, ja się nie poczułam urażona, jakby co
![]() ![]() Tuliiipanek, Ty masz trochę podobne podejście niestety do mnie. Też bym pewnie wróciła ![]() Rozstaniowy mnie jakoś odstrasza, nie chciałabym zresztą opisywać znów swojej historii. Może jednak dołączę tam i bez tego ![]() No nic, postaram się Wam tu nie smęcić. Idę się napić ![]()
![]() |
![]() |
#693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też mam ochotę na coś mocniejszego, ale już mam plan, we wtorek jade do Wrocławia, moja współlokatorka tez w ten dzień się wprowadza i chyba będę miała plan się z nią napić tak na dobry początek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#694 | ||||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Może to ja tutaj nie pasuję? Może po prostu jestem zbyt młoda i głupia, żeby wyrzucać z pamięci? Może... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
przyjdzie moment, że ta radość przyjdzie ![]() jesteś świeżo po rozstaniu, zatem to zupełnie normalne.. Cytat:
Cytat:
![]() wiem, że wyrzucenie z siebie tego, co nam na sercu leży bardzo pomaga w oczyszczeniu.. mi wątek rozstaniowy bardzo pomógł.. potraktowałam "spowiedź", to wyżalanie się, jako formę terapii.. jestem jedynie zdania, że aby się pozbierać po tym wszystkim trzeba CHCIEĆ.. a co za tym idzie : przestać analizować, użalać się, rozpamiętywać, wspominać.. bo to nie ma sensu, a przysparza niepotrzebnie cierpienia.. jeśli masz ochotę płakać - to płacz, ale nie siedź w tym stanie wiecznie.. daj sobie czas na żałobę, na gorszy dzień, nie udawaj, że jest inaczej.. nie namawiam Cię do tego, abyś wstała jutro rano i tryskała radością, energią, bo to nienaturalne.. chodzi mi tylko o to, że jeśli chcesz z tego wyjść - nie taplaj się w tym błocie.. zacznij małymi krokami realizować siebie.. wiem, że to trudne, ale wiem też, że taki stan nie trwa wiecznie i wierzę, że wyjdziesz z tego..
![]() |
![]() |
#696 | ||||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Niedługo i Ty ypowiesz te słowa Cytat:
Cytat:
Też się nie lubie narzucac i tego nie robie,jesli nie moge na kogos liczyć,mimo zapewnieć,trudno..I jak sie okazuje mam wspaniałą siostrę,chociaż przez wszystkie lata wczesniejsze praktycznie ze sobą nie rozmawiałyśmy.. ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]() tuliiipanekJa zawsze uwazałam,że jesli ktoś sie rozstaje i nie wyszło raz to i drugi raz jest mało prawdopodobny aby sie udało,niemniej jednak kiedy ja rozstalam sie wczesniej z T.to dalismy sie sobie szanse raz i pozniej jeszcze raz,co i tak nie pomoglo..I w tej chwili juz za nic w swiecie bym do niego nie wrociła.. I z radosnych rzeczy o ktorych mamy tutaj pisać.. ![]() Wczoraj na imprezie(dni miasta) było cudownie...spotkalam wielu starych znajomych,posluchalam Dody i przedewszystkim miło spedzilam czas,no i wybawiłam sie na wesołym miasteczku ![]() Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-08-29 o 10:17 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 | ||
Kuźnia inspiracji
|
No dobra, muszę zmienić sposób wypowiadania tych magicznych słów
![]() Cytat:
Cóż, nie wiem jak to jest odchodzić i wracać do siebie, ja ze swoim byłym rozstałam się raz a dobrze. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#698 | |
Raczkowanie
|
Oj tam,to nie jest konieczne,taka jest prawda ze potzrebny jest Nam czas
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Rozeznanie
|
to ja życzę zatem wszystkim, które jeszcze gdzieś tam w sercu mają swoich eksów, aby dzisiejszy dzień był zdecydowanie pogodniejszy i aby z każdym dniem coraz mniej tych eksów w sercu oraz w głowie siedziało
![]() ![]()
![]() |
#702 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj oglądałam moją studniówkę ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia, ja się zaczynam pakować bo jutro rano kierunek Wrocław ![]()
![]() |
![]() |
#704 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale to może dlatego, że nie widziałam go od początku wakacji. Cytat:
![]() Bardzo kce do Wrocławia! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest takie męczące, z jednej strony sobie czasem myślę,że już nic do niego nie czuję, myślę już o kimś innym, jakby to było, nie czuję wielkiej tęsknoty, a innym razem nachodzą mnie całkiem inne myśli, tj chęć przytulenia do niego,chęć zobaczenia go, tęsknoty i uczucia ,że jednak coś jeszcze czuję. Jakieś masło maślane mi wyszło ![]() ![]() Mogę Cię wziąć ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#706 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I pytanie czy nachodzi Cie chec zeby to on Cie przytulił czy poprostu brakuje Ci wogole kogoś? Byłaś z nim długi czas wiec to naturalne,ze czasami o nim myslisz i chcialabys go zobaczyc.. Ja na swoje szczescie bardzo szybko sie z eksa wyleczyłam i teraz wiem,że owszem brakuje mi,ale kogoś kto bedzie przy mnie,a nie eksa.. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#708 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() E tam, da się zrozumiec ![]() Cóż, jeszcze chyba musisz się pomęczyć. Jest magiczna rzecz, która elczy rany, żeby się nie powtarzać ![]() No to podbijamy Wrocław ![]() ![]() (sprawdziłam przed chwilą połączenia ww relacji i najszybciej docelowy pociąg jedzie z czasem 5h25min, najwolniejszy - 11h37min (!); może to dlatego, że jedzie najpierw do Warszawy, a dopiero stamtąd do Wrocławia. Ogólnie połączenie mam kiepskie :/) Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Co do przemiany z kilku stron przedtem: szamponetka już wybrana! Nie chcę czegoś trwałego, bo nie wiadomo, jak będę w tym wyglądać ![]() Edytowane przez Inspire Czas edycji: 2011-08-29 o 18:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 | |||
Raczkowanie
|
Czyżby chodziło o czas
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do Wrocławia, no to już musiałabyś wyjeżdżać jakbyś jechała tym jedenastogodzinnym ![]() Jaki kolorek włosów? ![]()
![]() |
![]() |
#711 |
Kuźnia inspiracji
|
A ja tak sie napociłam, żeby wymyślić coś innego...
![]() czy jestem wyleczona? Ciężko powiedzieć, okaże się to niedługo, kiedy nieuniknione będzie spotkanie trzeciego stopnia ![]() Co do koloru to czarna kawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
To ciemny kolorek a ja sobie myślałam o jakimś jasnym brązie ale troszkę się boję
![]() Ja już jestem spakowana, zaraz idę spać, wyspać się jeszcze w moim łóżeczku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#714 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Ja juz co prawda mialam takie spotkanie zaraz po rozstaniu w sklepie i mnie to jakos nie zabolało,ale obawiam się spotkania np.na dyskotece kiedy bede z kims nawet jakims znajomym,bo wiem jaki eks potrafi byc porywczy.. Ładny kolorek,a jesli masz juz swoje włosy ciemne to napewno bedzie wygladąc fryzurka ładnie i bedzie Ci pasowac ![]() Cytat:
![]() I z tych radosnych nowin: wczoraj kolejny fajny dzień i dluugi nocny spacer z przyjaciółką (tą ktora mieszka na stałe w Anglii) i do 4 rano się nie nagadałyśmy,a dzisiaj jeszcze jeden z nią spacerek,bo już jutro wyjeżdza.. Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-08-30 o 10:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam wrażenie, że na chwilę obecną zostałyśmy na wątku tylko dwie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedys(jakies 3 tyg.temu) jak moja siostra była wlasnie na dyskotece spotkala mojego eksa i pytal czemu nie odbieram telefonów,ona odpowiedziala tylko"dziwisz sie" a on na to zeby mi przekazala ze jestem szmata bo go olalam,na co moja siostra sie odwrocila i powiedziala mu ze ma sie do niej nawet na krok nie zblizac,wiec roznie z nim moze byc.. Teraz po tym jak z nim nie jestem sama sie zastanawiam jak ja tyle lat to wszystko znosilam,klotnie,niemile sytuacje i zachowanie jego w stosunku do mnie,ale na szczescie mam to juz za soba i nie powtorze kolejny raz tego samego błedu.. Cytat:
![]() Tez odnioslam takie wrazenie,ale napewno ktos do nas dolaczy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Rozeznanie
|
jestem jestem dziewczyny
![]() spaghetti dziś na obiadek robiłam i trochę mi to zajęło.. a jeśli chodzi o wszelakie farbowania, to mnie się ostatnio marzy ciemny blond, taki karmel, coś w tym stylu : http://www.kozaczek.pl/img/pp/207.jpg oglądałam wczoraj film "Miłość i inne przypadki" z Natalie Portman i zakochałam się w tym kolorze ![]()
![]() |
#718 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Gdybym usłyszała coś takiego, to ![]() Wybacz, że to mówię, ale naprawdę trzeba być totalnym... Oby, inaczej po kilku dniach zaczniemy się nienawidzić ![]() Cytat:
![]() O, pychotka ![]() u mnie dzisiaj pyzy na talerzu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 | |||
Raczkowanie
|
![]() Uwielbiam i pewno jutro sobie zrobie,bo zawsze mi Tu Dziewczynki smaka na cos robicie.. ![]() Cytat:
![]() A kolorek naprawde super ![]() Cytat:
A to jaki jest..to wina jego rodziców,zrobili mu krzywde wychowując go w taki sposób,w tym momencie jego mama za to co zrobił by go jeszcze po głowie pogłaskała i pochwaliła.. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Przerobiłam 2 związki z jedynakami i żaden jak widać nie dał rady. Najlepsze jest to, że każdy z nich urodził się w lutym, a związki zaczynały się w październiku. Fatum? Od razu mówię, że mam naprawdę trudny charakter ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.