|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Hej
![]() Ja już po obiedzie ![]() W weekend trochę zgrzeszyłam ale spędziłam za to cudowny weekend z Tż ![]() Zaliczyłam kolokwium z angielskiego na 5 z matmą gorzej jak na tyle nauki ale zobaczymy może zaliczę ![]() Byłam już na uczelni i zaraz znowu jadę na 2 wykłady .Byłam dziś na siłowni jutro też idę bo muszę w-f odrobić ale przyda sięMoje menu: ś: płatki +MLEKO 2ś:gruszka o: szaszłyk + surówka z marchewki z jabłkiem i jogurtem naturalnym p: 2 wafle k: bułka z czymś + 60 brzuszków 30 min hh
|
#692 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
Raz na jakiś czas dobrze tak pochorować ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
myślałam że te co siostra mi pstryknęła wyjda jakieś ciekawe a tu taka klapa. A dawno nie wklejałam swoich zdjęć więc trzeba cos wrzucić niedługo postaram się coś wykombinować ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
Ale masz dobrze Tak to można pracować!! ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
i pewnie nie tylko ja na tym wątku No ale takie zycie , są wzloty i upadki ale najwazniejsze aby się nie poddawać Chętnie pomożemy Ci i bedziemy wspierać tylko pisz codziennie! ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
jedna jest ok ale za to możesz wtedy dorzucić więcej kurczaka i warzyw Staraj się dużo pić to nie będziesz czuła tak głodu. Warzywa tez możesz podjadać np marchewkę, kalafior,brokuły.
|
|
#693 |
|
Zadomowienie
|
Witam Wszyystkich
) chciałam bym przyłaczyc siee do Was oczywiście jesli mnie przyjmiecie podczytywałam Was z innego konta ale specialnie zalozyłam noweee nie jestem jakaś grubaaaa , lecz chciała bym troszke jeszcze schudnac a myśle ze łatwiej jest gdy jest Nas Wieciej
|
|
|
|
#694 |
|
Raczkowanie
|
Dzien Dobry, nie dawno wróciłam z pracy i zaraz biore sie za sprzatanie,ale najpierw chciałam sie wyspowiadać
śniadanie activia+płatki +crunchy+słonecznik(wszys tkiego po troszku) w pracy kanapka z wędliną i papryka obiad 2 ziemniaki,pierś z kurczaka,sałatka z selera Monia mogłam odmowić zjedzenia kielbasy teściowej ,ale nie chcialo mi się z nia użerać ale masz calkowita racje,to nie jest odpowiednie jedzenie podczas diety,wzięłam sobie to do serca co mi napisałaś
|
|
|
|
#695 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ostatnio jem na śniadanie owsiankę błyskawiczną z Kupca, ma niecałe 200 kcal, jest w różnych wariantach smakowych, dobra dla zapracowanych, wystarczy zalać wodą, wymieszać i po 3 minutach można jeść ![]() Oczywiście codziennie nie będę jej jadła bo by mi pewnie zbrzydła, z 3-4 razy w tygodniu wystarczy. Muszę się przeprosić z pieczywem pełnoziarnistym
|
|
|
|
|
#696 |
|
Zadomowienie
|
a wieec
mam na Imie Monika , maaam 21 laaat aktualnie przebywam w Londynie tu pracuje ale pochodze z Polskii mam wzrostu 167 a waga 50 chciała bym spasc z Nia do 45 jakoś tak próbuje wszelkich sil by tak sie stało lecz cieżko czasem dlatego postanowiłam tu Napisac moze doradzicie i opowiedziecie Wasze posiłki i wogóle to bede uczyc sie z Wami
|
|
|
|
#697 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisz coś o sobie , ile wazysz, ile masz wzrostu, ile chcesz schudnąć ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
Najwazniejsze aby nie bać sie odmawiać. Niech sobie teściowa i inni myślą co chcą - Ty to miej gdzieś. Twoje ciało jest ważniejsze niż fochy teściowej ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
Ja jem codziennie Just Fity z mlekiem i otrębami kocham je nad życie i chyba mi nigdy nie zbrzydną a jem je już prawie rok i to codziennie A pieczywo pełnoziarniste jak najbardziej powinnaś przeprosić
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Monia oj z zakwasami to nie ciekawie tak chodzić po schodach :/ ja to ledwo na pierwsze piętro wchodziłam
a co dopiero na 3 ![]() A co do zdjęć, to masz rację, wrzucaj wrzucaj ślicznotko Ty nasza Sandera widzę, że Ty też na siłownię chodzisz zazdroszczę Ci mój Tż też się dziś zapisał. Ja od wczoraj wróciłam do hh i też zaraz będę kręcić ![]() zelka witamy
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Moni (powiem ci tak jak ten aktor w Klanie to Trojanowskiej
)odchudzałam sie jakies 2 lata temu i wtedy w 3 miesiace zrzuciłam 12kg. Później miałam przerwę. No i teraz znowu zaczęłam..ale juz nie z takim impetem jak wtedy, dlatego idzie mi ślamazarnie. Wtedy chodziłam na aerobik.Teraz spedzam wiekszosc czasu w domu. Choruję na niedoczynność tarczycy, wiec tych kg sporo miałam do zrzucenia zanim zaczęłam się leczyć. Teraz waga raczej mi się utrzymuje..ale zrzucić ją jest bardzo ciężko. Nie pamiętałaś, ile ważę, bo nigdzie o tym nie pisałam
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2011-11-21 o 20:47 |
|
|
|
#700 |
|
Przyczajenie
|
Witam, od jakiegos czasu jestem na 1000 + cwiczenia insanity. Generalnie nie jestem gruba ale nigdy nie jest na tyle dobrze zeby nie moglo byc lepiej ;p czego moge sie spodziewac po tej diecie ?
|
|
|
|
#701 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja nie daje rady
![]() ![]() ![]() ![]() Jestem załamana po prostu tragedia ostatnio ta zdesperowana czułam sie chyba ze 3 miesiace temu jak wazyłam 52 kg. Poprostu nie radze sobie z tym sięganiem po cukierka, wafelka, orzeszki ... itp To mnie kurrrrrrrr tak gubi ze po zechlaniu tego chce mi sie ryczec i jestem wściekła i przez to odbija sie to na moim TŻ i tak na prawdę na mnie. Nie potrafie sie zaspokoic jednym cukierkiem podczas np 2 śniadania tylko zaraz siegam po 2,3,4... Musze te słodycze rzucić całkiem w cholere bo inaczej sie nie da, jeśli człowiek nie potrafi sie opanowac to nie powinien siegac po nie w ogóle ![]() Moje menu: 5: owsianka na mleku z bakaliami 8: mandarynka + 2 trufle 12: ryba + bułka + 2 trufle 16: 5 kostek czekolady + garść orzechów nerkowców + ok. 0,5 litra soku Niby wydaje sie to nie aż tak strasznie dużo ale zauwżyłąm ze po samym soku przybyło mi jakies 0,5 kg ( tak strasznie mi sie chciało pic ze wypiłam całą butelke ) Prosze Was pomóżcie mi wziąć sie za siebie 28 grudnia jade z TŻ do zakopanego na sylwestra na 5 dni mam cały miesiac a przedemna jeszcze świeta tak chciałabym zejsc do tych chociaz 48 a po dzisiejszym dniu wiem ze bede wazyc pewnie ok. 50 Nie mam sił do samej siebie
|
#702 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dziś straciłam pracę i ze złości zjadłam kilka kanapek z nutellą i tortillę z mięchem |
|
|
|
|
#703 |
|
Rozeznanie
|
Siemanko
![]() Ja juz wrociłam z uczelni ide zjesc kolacje i kapac sie zaraz jestem jakas zmeczona po tej silowni a jutro znowu.. Medzik ja chodze w ramach w-f na uczelni a powiem Ci ze fajnie jak sie chodzi z kolezanka Ty plotkujesz a kg spadaja ![]() kurcze nie mam tu wagi i dwa tygodnie nie wiem ile waze ![]() oby sporo spadlo
|
#704 |
|
Raczkowanie
|
Tinekk doskonale rozumiem co czujesz
|
|
|
|
#705 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#706 |
|
Zadomowienie
|
Monia cudny ten kotek jest
No popatrz jak ta waga CI leci. Zostało Ci 0.8 kg do świąt zrzucić a jeszcze miesiąc![]() Babciam witaj ![]() Tsuru no szczerze przyznam że jeszcze nigdy, ale to nigdy nie słyszałam żeby kot nazywał się kotlet Zabójcze ![]() Tinek wiem co czujesz bo kiedyś miałam to samo, potrafiłam nie jeść miesiąc , nawet dwa ale jak już zaczęłam to kończyło się na 2-tygodniowym obżarstwie. Niestety. Dlatego teraz zmieniłam taktykę , jak tylko mam ochotę na coś słodkiego to sobie na to pozwalam tylko w małych ilościach np jeden batonik dziennie na podwieczorek albo kawałek ciasta na II śn i powiem Ci że to mi sie sprawdza Wczoraj jak weszłam do sklepu to sobie pomyślałam że piernicze tą dietę , chcę się nażreć. Kupiłam 7 daysa i czekoladę. Wkońcu zjadłam tego rogalika, 3 paski czekolady i więcej już nie dałam rady. Bedzie dobrze zobaczysz tylko nie możesz być dla siebie taka surowa ![]() A tak wogóle to już 3 tydzień dietki mi leci, poćwiczyłam dzisiaj, nic słodkiego nie jadłam i jestem z siebie zadowolona tylko jakoś mi smutno nie wiem czemu
|
|
|
|
#707 |
|
Zadomowienie
|
to taaak mam na Imie Monika aktualnie mieszkam w Londynie tu pracuje w hotelu i od 4 lat mieszkam . Mam 21 laaat
Moja waga to 51kg a wzrost 167 . Chciała bym osiagnac wage 45 leecz nie wiem czy podołam temu . Ponieważż coraz częscorj siegam po słodycze . Takżę jestem tu z Wami by Was podczytywac i byście mi jakoś pomogły i doradziły . Bo sama niestety nie dam rady a próbowałam . ;(
|
|
|
|
#708 |
|
Zadomowienie
|
kKurczeeeee jestem tu nowa i nawet nie wiem jak za bardzo działa ten wizaz wiec jesli wysle kilka wiad pod rzad to wybaczcie mi bo próbuje go rozkminic ..
takze Jestem Monika mieszkam aktuanie w Londynie mam 21 lat Moja waga to 51 kg a wzrost 167 Chcia ła bym spasc do 45 .. ale czy mi sie uda to niewiem . Ale mam nadzieje ze z Wasza pomoca wkoncu dobije do celu
|
|
|
|
#709 |
|
Rozeznanie
|
Co do słodyczy to też tak mam że jak już zacznę to nie ma końca dlatego nie jem wcale i na razie sobie radzę z tym
![]() Już poćwiczone kolacja zjedzona oglądam m jak miłość i zaraz do wanny
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Tinek właśnie mnie powstrzymałaś przed sięgnięciem po coś słodkiego
trzymaj się kochana musimy dać radę ![]() Sanderka dobre i to, że w ramach w-f wiadomo, że z koleżanką to lepiej bo przy ploteczkach nawet nie wiesz kiedy ten czas ćwiczeń zleci a kalorie się spalają
|
#711 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do tych słodyczy to niestety tak jest, zje się kostkę czekolady czy cukierka i błędne koło rusza.. Sama z tym walczę, chyba nie ma innej rady jak nie jeść wcale, jedynie okazyjnie. Co nie oznacza, że z cukru całkowicie trzeba zrezygnować Człowiek dziennie potrzebuje 2 kostek cukru, nieświadomie jednak zjadamy go o wiele więcej i to wcale nie w słodyczach. Polecam ten program: http://tvnplayer.pl/programy-online/...3E11,4670.html Zresztą każdy odcinek warto obejrzeć i uświadomić sobie wiele rzeczy
|
|
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
A co do słodyczy to swego czasu miałam tak, że kupiłam sobie 20dag ciastek i potrafiłam wszystko zjeść. Teraz odkąd zwróciłam uwagę na kalorie to wole zjeść coś pożyteczniejszego. Nie twierdzę, że nie jem słodyczy owszem i to prawie codziennie ale tylko jedną rzecz. Ja uwielbiam batony nesquik i chocapic mają 104kcal w porównaniu jeden cukierek który uwielbiam ma 92;/ Wiec obecnie jem batony. Jakąś blokadę złapałam na wysoko kalorycznie słodycze, ale to chyba dobrze .
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2011-11-21 o 22:04 |
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję jak będe miała jakieś ładne to wrzucę
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki dziekuje za bardzo mile komentarze, ja wlasnie wrocilam po 12 godzinnej zmianie w solarium i padam
![]() Pozdrawiam Was, kochane jesteście
|
#715 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro udało Ci się tak ładnie schudnąć w 3 miesiące to teraz też dasz radę ! Zapisz się na aerobik czy na basen Piszesz, że dużo w domu siedzisz i zapewne tu jest Twój problem. Niedoczynność tarczycy też na pewno przeszkadza w schudnięciu i ponoc nawet leki które się bierze na tą chorobę też nie pomagają w odchudzaniu. Ale musisz walczyć i nie poddawać się ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
Justynko Nasza kochana tak mi przykro, że te cholerne słodycze nie dają ci spokoju chciałabym Ci strasznie pomóc ale nie wiem jak..... nigdy nie miałam problemu ze słodyczami więc ciężko mi coś doradzić. Najlepiej zrób tak jak dziewczyny piszą - całkowicie odstaw słodycze. Zastąp je owocami i warzywami. Jeśli masz ochotę na słodkie to wypij herbatkę np malinową (uwielbiam!) ze słodzikiem czy nawet jeśli masz ochotę na sok to kupuj te bez dodatku cukru czyli Hortex lub Fortunę. Jak organizm odzwyczaisz od słodkiego to potem jedząc 1 batona będziesz miała dosyć - ja tak mam i dziewczyny tu pisały, że też tak mają. Musisz znaleźć coś co Ci zastąpi słodycze. Nie załamuj sie tylko działaj!!!!---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
gratuluję ciekawe czy waga coś drgnęła? Jak się zważysz to napisz koniecznie ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
Do domu zabiorę go kilka dni przed Wigilią, wcześniej nie da rady bo za mały jeszcze jest. A zdjęcia są okropne!! jak będe miała jakieś lepsze to wtedy wkleje Faktycznie do Świąt mi malutko zostało bo nie cały kilogram fajnie by było A TY już 3 tydzień na diecie super! Oby tak dalej, nie poddawaj się!!! A czemu CI smutno???? ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-11-21 o 22:25 |
||||||
|
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
To jak ma mleko to pewnie jest pyszna
Jak gdzieś w sklepie ją ujrzę to kupie na pewno tak na drugie śniadanko będzie czasami , bo z Just Fitów dla owsianki nie zrezygnuję ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
I o to właśnie chodzi Podczas diety robię dokładnie tak samo !! Batoniki Nesquik są pycha ale mi wystarczą Nestle Fitness z czekoladą Też mam tą blokadę na wysokokaloryczne słodycze.... Nie zjem nic co ma więcej niż 150 kcal....... w sumie to tak odzwyczaiłam się od słodyczy że kawałek np czekolady mi starczy bo jak zjem więcej to mnie zaraz mdli. A jakbym miała zjeść całego Snickersa czy Marsa to bym zwymiotowała chyba. Jedynie to Kinder Bueno uwielbiam i mogłabym zjeść z 5 takich opakowań (chyba, bo nie próbowałam nigdy aż tyle zjeść na raz )
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-11-21 o 23:24 |
|
|
|
|
#717 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Michałki też są dobre ale ja po dwóch lub trzech mam już dość i za słodko mi się robi ale najlepsze cukierki chyba ! ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
|
|
#719 |
|
Raczkowanie
|
hej Dziewczęta
mogę się do Was dołączyć?? podglądam Wasz wątek juz od początku 3 części (moze nie od samego) i zdecydowałam, że może w końcu też zaczne się udzielać jeśli mnie przyjmiecie oczywiście, to postaram się udzielać jak najczęściej, ale niestety przez studia mam mało czasu.. kilka słów o mnie: jestem anka, mam 20 lat i aktualnie mieszkam i studiuje na agh w krakowie, dziennie oczywiście do tej pory zrzucałam kg raz, też z wizażem, to było prawie rok temu, spadło wtedy 8kg, powróciły 2, teoretycznie zmieniłam tryb życia na zdrowy bo jem 5 posiłków, unikam białego pieczywa itp. moja zmorą są powroty do domu rodzinnego, wiadomo kuchnia mamusi... zdarzało się też kompulsywne jedzenie, ale juz chyba to zwalczyłam aktualnie ważę 54kg, mam 170cm, wiem, powiecie ze waga niska itp, ale niestety nie jestem najszczuplejsza mimo tej wagi. na pewno nie zamierzam sie głodzić, dieta 1000-1200 plus jakieś ćwiczonka powinno wystarczyć, ale brak mi silnej woli i systematyczności, mam nadzieje, że z Wami mi się uda ale sie rozpisałam... pozdrawiam
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
monia
Dzięki za miłe słowa ![]() wiem, ze gdybym się naprawdę wzięła w garść, to zrzuciłabym ten balast. Staram sie zwracać uwagę na to, co jem, ale ja juz wcześniej pisalam, w domu jest to troszke utrudnione. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

jak będę miała jakieś w miarę to wstawię 
.No ale może będzie dobrze ,jak bardzo mało jem i jestem głodna to mi się wszystko trzepie
a co dopiero na 3 

ciekawe czy waga coś drgnęła? Jak się zważysz to napisz koniecznie