![]() |
#691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25
Cytat:
![]()
![]() |
#692 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Rozeznanie
|
Taka mała refleksja dotycząca paletek z minikatalogu: jeśli Wam nie przyjdą to myślę, że nie ma nad czym płakać, bo są co prawda śliczne kolory, ale mega super nietrwałe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Raczkowanie
|
Ja również dziękuję za zdjęcia Bałwanka.
![]()
"Za często chcemy tego, czego nie możemy mieć. Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie może rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." "Prawda o prawdzie jest taka... że rani. Więc kłamiemy."
|
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Raczkowanie
|
misie słodkie cały czas was podczytuje, ale nie zauważyłam żeby ktoś pisał coś o pokrowcach na sztućce ( rękawiczki). Kurcze moja pani od j. polskiego już się na nie doczekać nie może. 1.12 były w brakach z datą dostępności na jutro. Nie wiecie nic o zmianach? Prosiłabym również o najświeższe wiadomości co do:
-JUST PLAY dla niego -ZESTAW BST ( podobno planowana data do 9.12, to pewne? ) -ZESTAW LBD
#696 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#697 | |
Spiritus Movens
|
Cytat:
![]() Tak, są. Faktura sprzed chwili. Jest także, mimo żółtego światła.
![]() |
#698 |
Raczkowanie
|
Ja jak mam dwie paczki to dostaje dwa smsy z in postu.
Czy ktoś wie czy signature są juz dostępne miały byc od 7.12 Dostałam w ostatniej paczce dużą torbe believe, nie p[asuje mi ona kolorem wiec chce sprzedac, jak myslicie jaka cena jest za nia najbardziej odpowiednia? |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
Hej,czy moge zwrócić mini zestaw Anew który był w ofercie dla konsultantek w Avon magazine 16??
#700 |
Zakorzenienie
|
Na katalogowy wrzuciłam kolczyki Belana, sa w IOS, i są w bardzo fajnej cenie, ja je uwielbiam. Polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=avoncia;30936402]Czy ktoś wie czy signature są juz dostępne miały byc od 7.12 QUOTE]
ja dziś wysyłałam zamówienie i mam je na fakturze... w ogóle jestem miło zaskoczona bo oprócz lakierów do włosów wszystko przyjedzie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Rozeznanie
|
Dziewczęta powiedzcie czy któraś kupiła paletkę z katalogu 17 w cenie 34,90 zł? Czy warto i jak z trwałością i nasyceniem kolorów?
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Raczkowanie
|
Składałam dzisiaj zamówienie i w brakach mam szalik męski Edward a przez to mniejszy opust choć jak zamawiałam miał zieloną kropkę, napisałam już do nich maila że nie będę odpowiadała za błędy w ich systemie. A na suszarkę czekam już 4 miesiące i znowu na fakturze nie ma
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Raczkowanie
|
![]() W dużych odstępach czasu je dostałaś? Ostatnio jak brałam kuriera i miałam 2 kartony to były połączone jakimś czerwonym paskiem jako całość ![]() Edytowane przez Lamarii777 Czas edycji: 2011-12-07 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, możecie krótko opisać co jest w tej internetowej ofercie specjalnej, bo za nic w świecie nie mogę jej otworzyć ;/. Chyba szatan zainteresował się moim internetem, bo praktycznie tylko wizaż mi jako-tako działa...
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy wysyłając zwroty do avonu, mogę w jednej przesyłce nadać 2 produkty czy każdy muszę oddzielnie? na formularzu też mogę je razem wypisać? nigdy tego nie robiłam, dlatego pytam i dziękuję za odp.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
BAN stały
|
Cytat:
Woda toaletowa SECRET STAR Woda toaletowa URBAN EDGE Woda toaletowa JET HOMME HOLIDAY Woda perfumowana PERCEIVE Woda toaletowa AROMADISIAC dla Niej Oferta do wyczerpania zapasów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego jak wpisuję do zamówienia wody z oferty swiątecznej to przy każdej jest szara kropka?? To tak powinno być?
![]()
#714 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zadomowienie
|
Ten avon to bez pojęcia jest i niesprawiedliwy. Składamy zamówienia, mamy braki i czekamy i czekamy, aż się pojawią. Dziś dziewczyny pisały, że perfumy na ich fakturze się pojawiły, to dzwonie i pytam i owszem są już dostępne "na dziś powinno ich wystarczyć" tak mi pani powiedziała. Co to za sprawiedliwość. Avon powinien pilnować kto ma braki i pakować i wysyłać to, a nie my te co dawno złożyłyśmy musimy upominać się same. A jeszcze była inf. że LBD będzie dopiero w piątek. Dobrze, że podkusiło mnie zadzwonić dziś i dobrze, że chociaż zamówienia dodatkowego robić nie musiałam tylko same braki wysłali. Ale co to za porządek. To ja nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
uch, wysłałam przed chwilą zamówienie i żółte światło mam tylko przy
44073 1 DIAM.KONT./OCZU TWILIGHT SP. 14,90 zł 14,90 zł ciekawe, czy na fakturze będzie wszystko... no i wzięłam paczkomat, liczę na szczęście ![]() i osiągnęłam swoje rekordowe zam... równe 448zł ![]() ![]()
#719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogliby tak robić jak mówisz, jak pojawiają się braki to dosyłać tym bardziej, że to są droższe pozycje typu perfumy, kremy z Anew |
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zadomowienie
|
Noo oni w ogóle beznadziejną politykę prowadzą. Pierwszeństwo do produktów powinny mieć te konsultantki, które zamówiły wcześniej a okazało się, że są braki. Powinni mieć kontrolę nad tym i najpierw robić paczki dla tych właśnie konsultantek, a później wysyłać tym, które zamówiły później. I jakby były braki to postępować w ten sam sposób. I jeszcze jakaś informacja by się przydała "konsultantko, braki zostały uzupełnione i wysłane" A nie my telefony i pytamy i prosimy. A jak nie zapytasz to nie dostaniesz. Dostanie ta co zamowiła dziś a nie te co zamówiły tydzień temu... Wiem, że się powtarzam, ale denerwuje mnie to i to, że az 3 telefony w tej sprawie musiałam wykonać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.