|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#692 |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata - zima 2011/12 ... byle do wiosny
|
![]() ![]() |
![]() |
#693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2011-12-23 o 10:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ![]() Od razu milej się zrobiło, tak przedświątecznie ![]() edit: A z SaśkąSamSex to nawet myślimy identyko ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2011-12-23 o 11:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
niecnotliwa dziewica
|
To żeby nam było jeszcze bardziej świątecznie....
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Królowa spała se w karecie całą drogę, mało popiskując nawet - wytrawny podróżnik siem robi ![]() Ale miałyśmy calutki przedzial 1 klasy dla się, nikt nas nie niepoikoił i nie zaczepiał i nie hałasował, to też jakoś inaczej. Teraz szaleje, a ja znów po zakupy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
#698 |
rude jest piękne:)
|
![]()
#699 |
Piers do przodu
|
słuchajcie moje Panie
![]() ![]()
#700 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie możesz zrobić czegoś prostszego, na przykład schabowych? ![]() ![]()
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam sernik, umyłam gary i opadłam z sił
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
niecnotliwa dziewica
|
Kriss, ależ Ada już duża! Śliczna dziewczynka Ci rośnie
![]() Kurna, wszystkie firmy mają dziś albo wolne albo pracują krócej, tylko u nas się bez sensu wysiaduje godzinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
Margotko, sliczna chujonka
![]() Kriss, Ada przeurocza ![]() po pracy zrobilam ostatnie zakupy oraz rybe po grecku, wywar na zupe grzybowa, roladki z indyka, golabki z ryzem i grzybami, kapuste z grzybami, bede jeszcze robic piernik Vesenki i moze pierniczki torunskie ![]() Kregoslup mi powoli siada ![]() no to pa! ![]()
#705 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Zapomniałam pogratulować Marioli ![]() Ja piekę tylko szarlotkę, a jutro sałatka sledziowa i z paluszkami krabowymi i do rodziców jedziemy ![]() I tez jestem piękna i mądra ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
niecnotliwa dziewica
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
kosmita jakiś normalnie
|
no to ja freszcie Was nadrobiłam nie po łepkach, ufff i padam chyba na kanapę, ale powiem Wam tak:
zwierzaki macie piękne ![]() dzieci macie piękne ![]() wnuki macie piękne ![]() same jesteście piękne ![]() ![]() aż mi jakoś w tym lepszym, urodniejszym fragnemcie świata się jakby lepiej na duszy i na sercu i organach różnych robi ![]() a u mnie chuinki fcale nie ma, ale trudno ... Wy macie, to się pogapiem a nie narobię ![]()
![]() |
#708 |
Zakorzenienie
|
Kriss Ada jest śliczna, i jaka już duża
![]() Kto oprócz naszej Teresy olejujue włosy? Mnie naszlo wczoraj i nie wiem .... daje efekt czy nie daje ![]() Czy tylko Teresie daje czy innym też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ani piękna ani mądra to choć dzieckiem się pochwalę ![]() Margotko pięknie się postarałaś ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#710 | |||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() To Ty jestes od dawania przepisów ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wiem kto olejuje! Dorotka olejuje! No chyba, że teraz nie olejuje tylko maskuje ![]() Adusia - cudna! Zuzinka - cudna! Darusia - cudna! Antoś - cudny! Zawsze się uśmiecham do tych Dzieciaczków gdy je widzę. A z Tobą Mariolko cieszę się bardzo dobrymi nowinami dotyczącymi Ciebie. To na razie... jeszcze wrócę... ...tak mniemam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#711 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
efekty daje uzywam tez jojoba i z awokado, tez fajne niezbyt lubie amle i sese Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Allo, allo !
Tu BigMama na złączu ! Jak mnie słyszycie ? Będzie krótko i treściwie, jako że nadaję od rodzicieli na kradzionym internacie ![]() Radosnych, białych, szczęśliwych, niezmąconych świąt !
![]() ![]()
#713 |
Zakorzenienie
|
olejuje wlosy, olejem kokosowym, a jakze!
kiedys czesciej, teraz sporadycznie, do sauny, bo mam wloski piekne, ileganckie ![]() bylam dzisiaj na masazu o, jak mi bylo dobrze masaze, menikir, sauna, to wlasciwie jedyne gabinetowo-kosmetyczne zabiegi bez ktorych ni w zabek Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2011-12-23 o 18:17 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlaśnie Amle rozważam, kokosa też ![]() chyba zaraz klikne ![]() Na kilka godzin dajesz oleje czy na calą noc? Szamponu jakiegoś specjalnego używasz, naturalnego bez silikonów i tak dalej? Cytat:
![]() Tez się będe olejować, a co tam. I mam włąśnie tą odżywke do pazurów na pazurach, co polecalaś. Czekam aż mi szpony urosną . Śmieszne wrażenie po pierwszym razie, jakby lekko plasticzane ![]() Big Mamo spokojnych i udanych świąt ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zostawiam albo na cala noc, albo na dobrych kilka godzin, jesli siedze w domu i wiem, ze nie bede wychodzic ![]() Tak, używam albo lagodnego szamponu (sporadycznie) lub odżywki z jak najbardziej naturalnym składem. Nie wiem, czy jutro zajrze, wiec Wspaniałych, pełnych radości, miłości Świąt Wam życzę
![]() ![]()
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
Złożę Wam już życzenia, bo nie wiem czy jutro uda mi się tu zajrzeć
![]() Wszystkiego co najlepsze dla Was Kochani: spokojnych i rodzinnych Świąt, odpoczynku i smacznego karpia ![]() A propos karpia i ostatnich wspominek o Trójce - Przyjaciele Karpia ![]() Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2011-12-24 o 00:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
niecnotliwa dziewica
|
O Matko (Big) i Córko (Francuska)! Nijak tych swoich kudłów rozczesać nie mogę,za dużo ich! Czy też síę,w związku z powyższym,powinnam zaolejować?
![]() I czy może mi kto powiedzieć, dzie siem kupuje żurawinowego Reddsa? Na mojej wsi nie ma,i musiałam się ubzdryngolić malinowym... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
to i ja idę po grzańca.
Lidlowy grzaniec jest pyszny! ![]() kupiłam Adamowi na Gwiazdkę Lolitę . Łoboże, jaki to bossski zapach jest! ![]()
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2011-12-23 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Kupiłam przed chwila Amle, Vatike i dwa szampony jakieś indyjskie, obaczymy ![]() Jeszcze tylko odzywke Jantarową ![]() I lecę czytać dalej na wlosowym ![]() Cytat:
Dzis mam malinowego, właśnnie sie otwiera ![]() Kup sobie ta tazeglową szczotę ![]() Mslałam,że mi sie wlosy normalna fajnie rozczesują, ale się mylilam...rozczesują się tą , trzy pociągnięcia i gotowe ![]() Jak masz za dużo kudłow to możesz oddac mi z połowę, albo chociaz jedną trzecią ;-) Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2011-12-23 o 20:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zadomowienie
|
Kochane i Tigrisu!
Korzystając z jedynej chwili przerwki na papierosa podczas pakowania chcę Wam wszystkim życzyć pięknych Świąt. Odpoczynku i radości przede wszystkim. Spotkań - tych prawdziwych, bliskich, z innymi lub z sobą samą - jak kto woli i potrzebuje. Ożywienia pamięci tych, których już z nami nie ma, wynagrodzenia nieobecności tym, którzy (jeszcze o dziwo! ![]() ![]() ![]() ![]() Gdy sobie wyobrażam Wewontkowe Święta to widzę - oczyma duszy mojej, nie chichocząc wcale! - różnorodność nas, naszych domów, stołów, planów na te dni, dzieci lub ich braku, kotów - mnóstwa bezwzględnego ![]() ![]() ![]() Taką mam fantazję ![]() I z nią w oczach rzucam się wspak ku pakowaniu pakunów o wymiarach 80 x 60 do walizkuni, pieprzonej, co ma zaskakująco jakby rozmiar nie pą dą! ![]() Ściskam Was mocno! ![]() Objawić sie mie - mam nadzieje - bendzie dane wefktórenś dzień śfionteczny może ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.