Rimini zbiorczy - wakacje, obozy - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-04, 19:14   #691
justyne137
Raczkowanie

GG do justyne137
Dot.: Rimini 2008 :)

ja w sumie byłam tylko tam - chociaż było do delfinarium, ale powiedzieli, że jej nie bedzie! ;]
justyne137 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-04, 19:18   #692
beezy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justyne137 Pokaż wiadomość
ja w sumie byłam tylko tam - chociaż było do delfinarium, ale powiedzieli, że jej nie bedzie! ;]
Ja byłam w delfinarium i powiem Ci że nic nadzwyczajnego .
Oprócz rekinów tam pływających raczej nie było czeegos extra xd .
ja byłam jeszcze w aqafun czy cos tego rodzaju xd .
ale Mirabilandia wymiata <333 . na windzie byłam 2 x ale tylko na czerwonej, bo wydaje mi sie że lepsza xd.
Bałam się że na Katunie się zbełtam i dlatego nie poszłam[błąd] , ale śłyszałam że tam nawet nie było czasu na myślenie o zyganiu ^^^.
Stary 2008-08-04, 19:48   #693
luki8342055
Raczkowanie

GG do luki8342055

Cytat:
Napisane przez beezy Pokaż wiadomość
Ja byłam w delfinarium i powiem Ci że nic nadzwyczajnego .
Oprócz rekinów tam pływających raczej nie było czeegos extra xd .
ja byłam jeszcze w aqafun czy cos tego rodzaju xd .
ale Mirabilandia wymiata <333 . na windzie byłam 2 x ale tylko na czerwonej, bo wydaje mi sie że lepsza xd.
Bałam się że na Katunie się zbełtam i dlatego nie poszłam[błąd] , ale śłyszałam że tam nawet nie było czasu na myślenie o zyganiu ^^^.
mnie bardziej zmulily te windy bo tak jak mowisz na katunie za pierwszym razem jak bylem to nawet nie zdazylem krzyknac
luki8342055 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-04, 19:49   #694
luki8342055
Raczkowanie

GG do luki8342055

Paulissiaa a ty w jakim hotelu bylas?? bo ty chyba tez od 3 lipca bylas??
Stary 2008-08-05, 09:22   #695
PauLiSsiaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez luki8342055 Pokaż wiadomość
Paulissiaa a ty w jakim hotelu bylas?? bo ty chyba tez od 3 lipca bylas??
nie pamietam nazwy ;D ale w jakims gownianym xD

trzeba schudnąć!
PauLiSsiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-05, 09:23   #696
beezy
Raczkowanie

Cytat:
mnie bardziej zmulily te windy bo tak jak mowisz na katunie za pierwszym razem jak bylem to nawet nie zdazylem krzyknac
A ile razy byłes na windzie ? I na jakiej ?.
Bo ja 2 x na czerwonej, bo zdawało mi się że lepsza od niebieskiej .
A co do Katuna, to zdawało się Wam że możecie wypasc czy cÓś ? <333.
Stary 2008-08-05, 16:25   #697
luki8342055
Raczkowanie

GG do luki8342055

ja to tam nie wiem ktora byla czerwona a ktora niebieska ale lepsza byla ta co najpierw wyciagala na sama gore a pozniej w doł to bylo lajtowe a na katunie jak sie za slabo dopielas to moglo ci sie zdawac ze wylecisz
Stary 2008-08-05, 18:25   #698
beezy
Raczkowanie

Cytat:
ja to tam nie wiem ktora byla czerwona a ktora niebieska ale lepsza byla ta co najpierw wyciagala na sama gore a pozniej w doł to bylo lajtowe a na katunie jak sie za slabo dopielas to moglo ci sie zdawac ze wylecisz
To jest niebieska, a czy nie lepiej było na tej co szybko wjeżdżało w góre i szybko w dół ?. Mysle że w dół to samo co i na niebieskiej, tylko bylo ulepszenie ze szybko w góre xd. Puenta z tego taka [xD ] że Czerwona moim zdaniem lepsza, a na Katunie długo się latało,jeździło,bawiło ? xD.
Stary 2008-08-05, 19:11   #699
XoMartusiekoX
Przyczajenie

Ja wlasnie wczoraj wrocilam z wloch byla wyrabiscie polecam wycieczke do Mirabilandi akurat katun byl zamkniety jak ja bylam ale Niagara swietna a szczegulnie jak sie na tym mostku stalo hehe winda discovery (czerwona) duzo lepsza szybko wciagalo i odrazu w dol ze na poczatku nie czulo sie siedzenia pod tylkiem tak jak by sie lecialo uwierzcie mi fantastyczne jak pojedziecie tez na 2 dzien (bo te bilety sa na 2 dni) to polecam isc na plaze (mirabilandia Beach) za 8 euro rio diablo i rampa wymiataja strasznie tam goraco mozna sie opalic 3 razy lepiej i szybciej niz na zwyklej plazy. Jesli chodzi o dyskoteki to nas nie prosili o paszporty ani nic tego typu ja mam 15 lat i normalnie wchodzilam do Blow Up zazdnych gejow tam nie widzialam tylko ostrzegam przed natretnymi koleisami w klubach masakra mowie wam... W rzymie bylam kiedys z rodzicami wiec teraz nie jechalam a no i Wenecja za duzo chodzenia, smierdzi i sa stukniete golebie zreszta jak tam jedziecie to sie przekonacie ale sie kurcze rozpisalam jak macie jakies pytania to piszcie pozdrwaiam.
XoMartusiekoX jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-05, 19:36   #700
beezy
Raczkowanie

Skąd jesteś ?
Stary 2008-08-05, 20:12   #701
justyne137
Raczkowanie

GG do justyne137

to prawda faceci w klubach są natrętni - wiem coś o tym, obmacywanie, całowanie i gryzienie po uchu ;D myślałam, że mu odwinę ;]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-06, 08:10   #702
beezy
Raczkowanie

Cytat:
to prawda faceci w klubach są natrętni - wiem coś o tym, obmacywanie, całowanie i gryzienie po uchu ;D myślałam, że mu odwinę ;]
woow xD . I nie 'odwinęłaś' mu ?
Stary 2008-08-06, 09:06   #703
justyne137
Raczkowanie

GG do justyne137

chciał mnie nieraz za coś złapać to mu zabierałam rękę, ale jak mnie przypalił papierosem! ;/ to już sobie poszedł ;]
Stary 2008-08-06, 09:35   #704
beezy
Raczkowanie

hah xD < 33 . fakt, dużo tam takich ' zboczeńców ' :d
Stary 2008-08-06, 09:43   #705
XoMartusiekoX
Przyczajenie

No dlatego najlepiej tanczyc z chlopcami z waszego obozu ktorzy by ich troche odganiali my tak robilysmy i bylo spoko
Stary 2008-08-06, 11:07   #706
luki8342055
Raczkowanie

GG do luki8342055

hah pedaly tez byly ;] mojego kumpla nawet za dupe łapali haha ale sie nie dal i odwinal mu z bani
Stary 2008-08-06, 12:32   #707
XoMartusiekoX
Przyczajenie

Cytat:
hah pedaly tez byly ;] mojego kumpla nawet za dupe łapali haha ale sie nie dal i odwinal mu z bani
Ja ani moi koledzy nie zauwazylismy pedalow zadnych no ale jak mowisz ze byli to moze
Stary 2008-08-06, 14:16   #708
MRTM
Raczkowanie

GG do MRTM

Więc, ja wróciłam dzisiaj Było zarąbiście! Łażenia po mieście dużo, alkohol łatwo dostępny, plaże super zagospodarowane, jedzonko pyszne ( tylko trzeba długo czekać ). Włosi hhmmm na pocżatku byli nawet, nawet ładni, alecała ich piękności kończyła się w czasie, gdy zdejmowali okulary! Poza tym zaczepiają na ulicy, a ich gatka to: Ciao, what's your name? KiSS ?? zaczęłyśmy ich olewać. Po koniec w mieście zostali sami geje i jak nie chciałyśmy z nimi gadać zadawałyśmy pytniae: Are you gey? wtedy odchodzili Włoszki bardzo zazdrosne, szczególnie o Polki i Niemki! Wspaniałe murzynki, które robiły warkoczyki, za którymi już tęsknie! A na dyskotece nie byliśmy, ponieważ codziennie połowa koloni przychodziła do hotelu pijana! Lody pyszne!! Z pamiątek przywiozłam koszulke z napisem: I love Rimini ! Starsi ludzie cudowni! Tacy uprzejmi!! W San Marino kochana pani kierownik zabrała nad do pierwszego sklepu alkoholowego, mówiąc, że to najatańszy sklep. Kiedy weszliśmy na górę do środka placu zamkowego alkohol był 3 razy tanszy. Więc nie kupujcie alkoholu przy parkingach! I jakiekolwiek jedzenie kupujcie tylko i wyłącznie w supermarkecie! Kiedy byłam w Mirabilandi, Katun był zamknięty Na windach byłam obydwóch i gorsza była ta z której sie spadało w dół Miałam wrażenie, że te pasy mnie nie trzymają! W Aqafunie nic ciekawego oprócz godzinnych kolejek i wrednych Włoszek I Włochów śmiejących się z wyrazu: gorąco! No i tłumaczenie Włochom co oznacza wyraz: sprytny! Bo usłyszeli! I basenu z wielkimi falami xd Pozdrawiam ;*
Prawdziwi Mężczyźni.'
MRTM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-06, 14:56   #709
beezy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MRTM Pokaż wiadomość
Więc, ja wróciłam dzisiaj Było zarąbiście! Łażenia po mieście dużo, alkohol łatwo dostępny, plaże super zagospodarowane, jedzonko pyszne ( tylko trzeba długo czekać ). Włosi hhmmm na pocżatku byli nawet, nawet ładni, alecała ich piękności kończyła się w czasie, gdy zdejmowali okulary! Poza tym zaczepiają na ulicy, a ich gatka to: Ciao, what's your name? KiSS ?? zaczęłyśmy ich olewać. Po koniec w mieście zostali sami geje i jak nie chciałyśmy z nimi gadać zadawałyśmy pytniae: Are you gey? wtedy odchodzili Włoszki bardzo zazdrosne, szczególnie o Polki i Niemki! Wspaniałe murzynki, które robiły warkoczyki, za którymi już tęsknie! A na dyskotece nie byliśmy, ponieważ codziennie połowa koloni przychodziła do hotelu pijana! Lody pyszne!! Z pamiątek przywiozłam koszulke z napisem: I love Rimini ! Starsi ludzie cudowni! Tacy uprzejmi!! W San Marino kochana pani kierownik zabrała nad do pierwszego sklepu alkoholowego, mówiąc, że to najatańszy sklep. Kiedy weszliśmy na górę do środka placu zamkowego alkohol był 3 razy tanszy. Więc nie kupujcie alkoholu przy parkingach! I jakiekolwiek jedzenie kupujcie tylko i wyłącznie w supermarkecie! Kiedy byłam w Mirabilandi, Katun był zamknięty Na windach byłam obydwóch i gorsza była ta z której sie spadało w dół Miałam wrażenie, że te pasy mnie nie trzymają! W Aqafunie nic ciekawego oprócz godzinnych kolejek i wrednych Włoszek I Włochów śmiejących się z wyrazu: gorąco! No i tłumaczenie Włochom co oznacza wyraz: sprytny! Bo usłyszeli! I basenu z wielkimi falami xd Pozdrawiam ;*
W jakim hotelu byłaś ? <333
Stary 2008-08-06, 16:11   #710
XoMartusiekoX
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MRTM Pokaż wiadomość
WWłosi hhmmm na pocżatku byli nawet, nawet ładni, alecała ich piękności kończyła się w czasie, gdy zdejmowali okulary!
Jestes pewna ze to byli wlosi bo ja tam widzialam w ciagu calego pobytu chyba 3 tak to byli sami serbowie macedonczyci itp. ze mowia po wlosku to nie znaczy ze odrazu wlosito tak samo jak ja bym zaczela gadac po niemiecku i bys powiedziala ze jestem niemka wlochow bardzo latwo odroznic od tych wszystkich "farbnietych wlochow"
Stary 2008-08-06, 16:42   #711
justyne137
Raczkowanie

GG do justyne137

ona była w Hollywood, razem ze mną tyle, że ja z Wrocka, a ona z Bełchatowa! ma racje jak chodzić to tylko do supermarketów, bo jest o wiele taniej! A co do zaczepiania na ulicy, to nie tylko Włosi, bo ja też miałam styczność z murzynami, Marokańczykami, Niemcami itd.
Stary 2008-08-06, 19:41   #712
dommiii_
Raczkowanie

Ja byłam we Włoszech rok temu w Cesenatico. Miejscowośc ta leży albo raczej sąsiaduje z Rimini. Byłam na obozie organizowanym przez biuro Atas. Polecam bo np. moja kumpela była przez jakieś inne biuro i nie miała takich fajnych wycieczek jak my czyli do Rzym ok. 50 euro, San Marino (w cenie) i Wenecji(w cenie).
Cesenatico to super miejsce dla ludzi lubiących rozrywkę i nocne życie. Włosi oczywiście bardzo przystojni, super ubrani i podrywacze do tego Ogólnie ludzi są mili i sympatyczni, bardzo towarzyscy.
Super dyskoteki przy plaży, pyszne jedzonko, cieplutko, fajne plaże. Jednak wszystko jest drogie. Ja byłam na obozie, ale raczej pojechać sobie na wypoczynek do jakiegoś hotelu tak jak do
Tunezji czy Egiptu gdzie jest taniej, we Wloszech nie mogę sobie pozwolić.
Zgodzę się zeby w San Marino nie kupować na początku przy parkingu bo tam dalej jest o wiele taniej.
Jak najbardziej polecam Włochy do odpoczynku i wakacjii!!!!
PS Dziewczyny jak jedziecie na taki obóz weźsie znajomą koleżankę., bo ja niestety zostałam tak urządzona, że tylko pare osob w moim turnusie pojechało od tak sobie, reszta była z jednej szkoły wszyscy się znali i w ogóle, ale jakoś nawiązałam z nimi przyjażnie jednak wiadomo oni gadają o jakiś rzeczach o których ja kompletnie nie miałam pojęcia ...
dommiii_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-06, 21:35   #713
luki8342055
Raczkowanie

GG do luki8342055

Cytat:
ona była w Hollywood, razem ze mną tyle, że ja z Wrocka, a ona z Bełchatowa! ma racje jak chodzić to tylko do supermarketów, bo jest o wiele taniej! A co do zaczepiania na ulicy, to nie tylko Włosi, bo ja też miałam styczność z murzynami, Marokańczykami, Niemcami itd.
Holywood kozacki tez bylem ;p tylko ten gruby Corleone czy jakos tak (boss ) chodzil w nocy i darl pape zeby byc cicho . a i czy nie denerwowala was ta siesta ?? boze ale mieli bzika na tym punkcie trzeba bylo chodzic normalnie jak mysz bo zaraz by wyskoczyli z geba. ale ogolnie fajny hotelik ;] a i ten afro amerykanin kelner ma zone polke i spoko ziomek ogolnie
Stary 2008-08-06, 21:47   #714
justyne137
Raczkowanie

GG do justyne137

no fajny był Johny ma na imię byłyśmy z nim na dyskotece wywija nieźle
Stary 2008-08-07, 17:00   #715
justyne137
Raczkowanie

GG do justyne137

mi się bardzo podobało w Rimini, myślę że tam wrócę
Stary 2008-08-07, 17:51   #716
beezy
Raczkowanie

Cytat:
Z Bełchatowa ? To tak jak ja xD . A ja byłam w Riviera Mare <333.
Stary 2008-08-11, 12:47   #717
beezy
Raczkowanie

a co tu taka ciszaa ? xD

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-11, 16:44   #718
luki8342055
Raczkowanie

GG do luki8342055

nikt nie przyjezdza nikt nie odjezdza to cisza
Stary 2008-08-13, 14:41   #719
MRTM
Raczkowanie

GG do MRTM

Cytat:
Napisane przez XoMartusiekoX Pokaż wiadomość
Jestes pewna ze to byli wlosi bo ja tam widzialam w ciagu calego pobytu chyba 3 tak to byli sami serbowie macedonczyci itp. ze mowia po wlosku to nie znaczy ze odrazu wlosito tak samo jak ja bym zaczela gadac po niemiecku i bys powiedziala ze jestem niemka wlochow bardzo latwo odroznic od tych wszystkich "farbnietych wlochow"
Za kogo ty mnie uważasz koleżanko? Rozmawiałyśmy z nimi. Mówili, że są z Włoch i podali miasto. :/ Torrento czy coś takiego Poza tym potrafię odróżnić Włocha od Serba Może ty widziałaś coś interesujące. Na mnie nikt nie zrobił wrażenia.
Prawdziwi Mężczyźni.'
MRTM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 21:15   #720
luki8342055
Raczkowanie

GG do luki8342055

O widze ze kolezanka madrze mowi ja tez mialem na obozie dziewczyny ktore podniecaly sie jak tylko zobaczyly włochów. Bylo mi to w sumie obojetne bo na mnie one nie robily wrazenia
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości