|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
kami zakochałam sie w Twoich zdjeciach
boskie na sesje z brzuszkiem jade do ciebie na ma głupich szkoa że pzred ślubem cie nie poznałam ale moze na 1 rocznice jakies zdjecia wymyslimy pełen podziw dla Ciebie i moje wielkie uznanie |
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zadomowienie
|
no to obiadek wczorajszy
![]() gustoso!!
#693 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Raczkowanie
|
Kami, kochana, cos ty!
![]() ![]() Powiem ci, że nawet często tak mam, że jak wyglądam przez okno i myślę o pogodzie, to myślę też: Kami też taką dzis ma, też to widzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() aż się wzruszyłam.... fotografuję z pasji i pasją... jestem w sumie samoukiem dlatego takie komplementy to miód dla mojego serducha ![]() oczywiście zapraszam i nie mogę się doczekać ![]()
![]() |
#696 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() o ja Cie ale pieknie wygląda a to na górze cienkie i długie to parówka? ![]()
![]() |
#697 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mamy w planach iść na gofry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#698 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chyba ze mieszkasz na psim polu to możemy mieć inna ![]() zatem tym bardziej nie mogę się doczekać naszego spotkania ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
to włoskie crostini ![]() ![]()
![]() |
#699 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w tym roku kupilismy wkoncu z mezem lustrzanke co prawda nie jakas rewelacja ale zdjecia o niebo lepsze od cyfrówek no ale cena mowi za swoje super pasje umiesz plelac w zreczywistosc ja gdyby mnie koszty weselne nie trzymały to pewnie nie oszczedzala bym na fotografie ale no pond 2500zł za zdjecia z jednoego dnia to dla mnie było za duzo a kuzynka meza co tez robi super zdjecia nie szła do nas na wesle tak to bym miała fajne zdjecia jeszce od niej ach pzrezałowac nie moge bo Twoja zdjecia mnie zachwycaja maz ma byc przez wakacje we wrocławiu i mam nadzieje ze brzuszke bedzie to po starej znajomosci z obnizka moge liczyc na jakies zdjecia ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
dobry pomysła ale ni dzis ![]() kiedys napewno u was pierwszy czwarty cykl a ja 10 koszmar |
||
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#702 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na rabat również ![]() a co do zdjęć ślubnych- ja odkładałam na fotografa od zawsze ;P żartuje- ale prawda jest taka ze mogłam oszczedzić na wszytkim tylko nie na tym bo prawda jest taka ze te zdjecia-niby z jednego dnia, ale zostaja na zawsze. Nie jedzenie, nie tort,nie kosmetyczka tylko własnie nasze wspomnienia zatrzymane za pomoca zdjęć... ale rozumiem też takie pary-nie kazdy ma takie podejscie jak ja ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#703 |
Zadomowienie
|
http://forum.gazeta.pl/forum/w,16556..._dla_mamy.html
Popłakałam się ![]()
#704 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
szacunek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#708 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#709 |
Zadomowienie
|
a Teraz coś innego
![]() Abyście już nie płakały ![]() ![]() Od dzidziusia.. Czuły dotyk, pieszczota,Pocałunek namiętny,Później chwila uniesień,...i już jestem poczęty. Początkowo żem mały,Niczym zboża ziarenko,Z każdym jednak tygodniem. Rosnę Ci mateńko. Pod serduszkiem Twym siedzę,Owoc Twojej miłości,A o moim istnieniu Świadczą Ci nudności. I tak dzionek za dzionkiem Coraz większy się robię,Wkrótce na ekranie Oglądniesz mnie sobie. Zobaczysz mnie mamusiu,Jak leżę cichutko...i jak moje serduszko,Bije mi szybciutko. Kiedy będę już "duzi",Zacznę ruszać się mamo,A Ty będziesz przez brzuszek Głaskać mnie co rano. Będziesz mówić mi czule Że jestem kochany I przez Ciebie tak bardzo Już oczekiwany. A gdy pierwszym krzykiem Swoje przyjście zaznacze Łzy radości i uśmiechTwe mamusiu zobacze. I na piersi Twej legnę Byś utulić mnie mogła,...by ten moment w pamięci,na zawsze pozostał. Twój dzidziuś ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- A ja o moim Aniołku ...
#710 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
"Czuły dotyk, pieszczota,Pocałunek namiętny,Później chwila uniesień,...i już jestem poczęty. " niby proste, ale jednak nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a wierszyk tez cudny ale tez mam łzy wzruszenia ![]()
![]() |
#712 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#713 |
Zadomowienie
|
dotyk, pocałunki proste
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Zmierzła jestem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- i do pracy popołudniu, och, a taka piękna pogoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
porosu odechciao mi sie weslea i wszystkiego miałam na głowie egzaminy obrone mgr i jeszce sters z sala pzreniosła bym sie na inna ale nie miałam kucharza a tego mi dac nie chcieli wiec koniec konców padło na to ze jeden gosciu filmował i robił zdjecia a zdjecia mi sie podobaja moe nie sa jakies super extra ale sa i mam ich ponad 1500 koniec konców esele sie odbyło ale po strasznych wojnach oddali nam sale i kucharza i robiłam tak jak byma sobie sama robila wesle czyli kupowąłm wszystkie produkty zamawialam dekoratora poprostu u nas we wsi z remizy zrobiło sobie pare osób swoj wlasny prywatny interes myslałam ze skoro sie tym zajmuja to wieedza co robia ale poniesc cene o ponad 30% bez uprzedzenia pzreciez z nimi rozmawiałm conajmniej ponad poł roku wczesniej a oni w ostatniej chwili chceili mnie do wiatru wystawic ja pzrez to ze znam sie na ksiegach wieczystych to sparwdziłam ze teren nalezy do gminy i budynek remizy jest gminy a nie wsi a oni maja tylko nad tym zarzad wiec powiedziłam ze jak nie ustapia to ide do burmistrza i mam sale w reku i wtedy sie poddali ale chcieli nas oszukac jak rozliczałam sale nagle zgineło 100 łyzeczek 150 widelców a w wesel nie brakowla znikneły 2 obrusy i klika paczek szkalnek i co uparłam sie ze maja szafke otworzyc tam gdzie trzymaja wszytskie sztucce i okazalo sie ze sa nawet obrusty sie znalazły bo ja wypozyczyłam wszytskie a tam jak byk 2 leza skad ![]() nie mowie o tym ze tam znalazlhy sie równiez nasze rzeczy takie jak koszyki na wódke kosztk pod chleb i wiele innych rzeczy wszzystkim teraz rozradzam sale u mnie na wsi a nie obyło sie bez skargi na nich w uzredzie gminy bo na szczescie miałam siwadków i teraz gmina ma nad nimi kontrole Cytat:
Cytat:
myslałam ze szybciej pojdzie Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Raczkowanie
|
Hej Kobietki
![]() wpadłam,żeby nadrobić, i zobaczyć czy Mystique zaszła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kami nieźle to jedzonko wyglądało, mniam, uwielbiam łososia ![]() Dziewczyny wiecie co... ja chcę być w ciąży ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Zadomowienie
|
Dzieńdoberek dziewczyny!
Ale piękny dzień, Mysti-gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzis mam powera jak nigdy,widzialam swojego szkraba, teraz to juz na 100 % potwierdzone,ze chlop jak dab. Ktos pytal,w którym tygodniu widac plec-w 12 tc lekarka juz mi powiedziala,ze chlopak,ale ja tego nie widzialam,tak sie wiercil,dzis w 14 tc to juz nie ma watpliwosci,mam to udokumentowne na filmie ![]() Czas zbierac sie do pracy,ale dzis to mam taka energie,ze z przyjemnoscią tam ide. Milego dzionka! |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zadomowienie
|
pierwsze,jak ciumka palucha
|
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Zadomowienie
|
i drugie
|
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Zadomowienie
|
Salud, jest piękny, gratuluję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i łzy mi pokapały na mój album, zdjęcia dzidzi te z usg tez się w nim znajdą bo albumy , które robię to nasza wspólna historia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.