![]() |
#691 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Ja też w jednym dniu straciłam przyjaciółkę i chłopaka. Cierpiałam podwójnie, ale teraz wiem, że tak na prawdę nigdy nie była moją przyjaciółką, a po prostu zwyczajnie mnie wykorzystała. Byłam dla niej koleżanką- szoferem i kimś której może się wyżalić. A gdy ja potrzebowałam pocieszenia po rozstaniu usłyszałam tylko "nie chcę się wtrącać" i kilka innych gorzkich słów. Od tego czasu nie mam z nią kontaktu i cieszę się z tego. Wolę być sama niż żeby otaczali mnie fałszywi przyjaciele
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj weszłam na fejsa i on też był i po chwili już go nie ma! Speszył się chyba ![]() [1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;37805716] A jeszcze bardziej wolałabym ważyć 55 kg, być superlaską, odnosić sukces za sukcesem i dopiero WTEDY mijać go na korytarzu. Przynajmniej miałabym podniesioną głowę ![]() Długa droga przede mną ![]() Hah skąd ja to znam! Zawsze po zerwaniu mówiła sobie w duchu "ja mu pokażę co stracił!" I obietnica, że schudnę, zrobi się ze mnie extra laska i będzie błagał o powrót i co? Nigdy mi się to nie udało ![]()
Zamierzam: Zdrowo się odżywiać Ograniczyć słodycze Edytowane przez wariatka345 Czas edycji: 2012-11-25 o 15:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zadomowienie
|
ciężko mi,źle mi, zła jestem i zaczyna mi być smutno.
Kurna, a zaczeło się od tego,że robienie strony internetowej mi nie wychodzi i gadam z kolegą, który mi opowiada o swoim szczęśliwym związku. Ku*wa. |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Zadomowienie
|
ja nienawidzę jak ktoś mi mówi o swoim szczęśliwym związku, nie lubię też patrzeć teraz na pary
![]() mnie trochę łapie tęsknota za exem... ale już nie tak bardzo jak wcześniej..
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;37805716]Ha, ha! Dobre. Mój zerwał, bo powiedziałam mu o swoich problemach. Czyli że boję się sesji na studiach.
Ciekawe co by było, gdybym naprawdę miała poważne zmartwienie ![]() Też słuchałam każdej piosenki, którą zalinkował na fb od czasu naszego rozstania. Nigdy nie wątpiłam, że zamieszcza je z myślą o mnie. I wiesz co? Po 4 miesiącach okazało się, że wszystkie piosenki o tęsknocie i o tym, że on jeszcze coś czuje, nie były adresowane do mnie! ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Uuuuuuuuuuuuuu... współczuję. Ja swojego widuję przypadkiem na uczelni. Wiem, jaki to ból... Kurcze, najgorsze, że nie wiadomo, jak się zachować. Mój były mnie olewa na całej linii, ale "cześć" zawsze powie... Wolałabym udawać, że go nie znam. A jeszcze bardziej wolałabym ważyć 55 kg, być superlaską, odnosić sukces za sukcesem i dopiero WTEDY mijać go na korytarzu. Przynajmniej miałabym podniesioną głowę ![]() Długa droga przede mną ![]() ![]() ![]() ![]() To już naprawdę prawdziwy leń, nawet nie chcialo mu sie wymyslic powodu do zerwania tylko podłapał temat ![]() ![]() W sumie to tez niezly sposob, moj eks wyglosil mi kazanie o tym kogo to on nie potrzebuje, ze starszej, ze takiej ktora by sie nim bardziej zaopiekowala, naprawde ciezko bylo tego sluchac ![]() ![]() Machnęlam reka po prostu, bo szkoda moich slow, niech sobie mysli, że jest górą, że jest w porządku, bo tak uważa... Że zdążył zakonczyc zanim sie zaangażowałam... ehh... masakra, czemu faceci w dzisiejszych czasach nie dojrzewaja emocjonalnie wtedy kiedy pasowaloby juz (przynajmnej wieksza czesc)... 27 latek a zachowanie i podejscie do życia typowe dla 18latka... Edytowane przez stupify Czas edycji: 2012-11-25 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zadomowienie
|
![]() eh. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Zadomowienie
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#698 |
Raczkowanie
|
Ja jestem właśnie po rozmowie z moim byłym już chłopakiem, podczas której ostatni raz prosiłam Go o danie mi szansy. Bezskutecznie. Bo prawdopodobnie zrobię dokładnie to samo w niedługim czasie, że jest mu ciężko ale niestety nie da mi szansy.
A co jeszcze najlepszego powiedział to to, że od teraz ta moja była przyjaciółka jest jego koleżanką i że ona mu pomogła pokazując te wiadomości i cały czas mu teraz pomaga. Ja pytam: w czym, odradzając mnie? Potwierdził. |
![]() ![]() |
![]() |
#699 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sprawa jest o tyle lipna, ze masz teraz nauczke zeby takich rzeczy nie pisac nikomu. Ja tak kiedys robilam, nie pokazala tego nikt mu, ale mysle, ze los sie zemscil. Caly czas najezdzalam na niego, mowilam jak mnie wkurza, zdawalam wszystkie relacje z tego co jest miedzy nami. Zastanow sie czemu tak robilas moze. Sama nie wiem czy ja bym dala szanse jesli bym miala czarno na bialym jak moj chlopak na mnie mowi. Jestem pewna za moja przyjaciolke jak chodzi o takie rzeczy i szczerze nie wiem co to za przyjaciolke mialas ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Ale wiecie ze nie wszystko jest jednym i tym samym. Sa ludzie co mowia, zostanmy przyjaciolmi i tak na prawde mowia to z grzecznosci, a sa ludzie ktorzy na prawde chca dalej przebywac ze soba. Dla mnie tak wlasnie powinno byc ze po zakonczeniu zwiazku powinno sie widywac bo nie rozumiem jak kto kto byl dla nas mega wazny moze stac sie calkiem niewazny? Takiego czegos kompletnie nie rozumiem
![]() |
#700 |
Zadomowienie
|
mi trochę przykro, bo prawda jest taka, że mi mój ex nie zrobił. cały czas mnie szanował, zrywając nie zwalał winy na mnie (chociaż walnął typowy tekst - to nie twoja wina tylko moja) więc zła na niego nie jestem, nawet nie mam podstaw żeby być.
przykro mi, bo jednak nie mogłam go zatrzymać przy sobie.
![]() |
#701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A chciałam napisać do whitney s: dziewczyno, ta przyjaciółka to żadna przyjaciółka a zwykła s... facet jeśli do niej teraz pobiegnie to nie ma co go żałować bo też okaże się niezłym fagasem. Nie wiem co tam pisałaś, ale ja jak mam problemy z facetem to też piszę do przyjaciółki bo po prostu potrzebuję się wygadać komuś innemu i nie chciałabym żeby on coś z tego usłyszał co jej mówię, uważam że to normalna rzecz. Oczywiście mogłaś przesadzić oczywiście ma on prawo się obrazić ale że teraz wyznaje Ci że do niej biegnie, z nią się teraz lubi i tym podobne to już tylko o nim świadczy. Nie płaszcz się bo nie ma po co, kiedyś będziesz tego żałować. Spokojnie przeproś po raz ostatni, powiedz, że nie chciałaś go urazić czy sprawić przykrości i że życzysz powodzenia. To jest JEDYNE co możesz w tej sytuacji zrobić. Nic innego nic Ci nie da. I przede wszystkim nie słuchaj tych rewelacji o nim i o niej bo to tylko Cię będzie bolało. Nie wiem co napisałaś ale uważam że są gorsze przewinienia niż coś takiego i nie ma się co zadręczać i samobiczować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale nie dziwię ci się, że nie chcesz wiedzieć, co się z nim dzieję. Ja nie robię od dwóch dni nic innego oprócz odświeżania facebooka i patrzenia czy czegoś nie wstawia. Wykończę się tym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Schudłam wtedy do swojej idealnej wagi, poznałam dziesiątki ludzi, wzięłam się za pracę, studia. Oczywiście żeby zachwycić byłego, kiedy wróci lub spotkam go na ulicy... A nigdy go już nie spotkałam ![]() Dwa lata później zakochałam się drugi raz w życiu, ale facet mnie zostawił. I znów... pora na zmiany! MUSZĘ wziąć się w garść i pokazać mu, kogo stracił ![]() Chociaż, szczerze mówiąc, chcę to zrobić dla siebie. Chcę być zadowolona z siebie i swojego życia ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
5 MIESIĘCY! ![]() A obawiam się, że poprzeżywam to jeszcze trochę. Mówię Ci, lepiej się ogarniać, bo nie wiem, jak Twój, ale mój nigdy nie wrócił. ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
![]() Brawo! Właśnie o to chodzi. Żebyś wiedziała, jak ja chciałam tłumaczyć, wyjaśniać... Miałam bardzo długo potrzebę powiedzenia byłemu, co dokładnie czuję, jak bardzo wierzę, że do siebie pasujemy, że będę na niego czekała... Aaaaaaaach... A w końcu machnęłam ręką. Po prostu mój były jasno i wyraźnie dał mi do zrozumienia, że NIE CHCE ze mną być. Więc... tak jak piszesz, w takich sytuacjach nie ma sensu tłumaczyć. To ich i tak nic nie obchodzi. Zresztą, mam kolegę, ktory podrywa mnie od ponad 5 lat. Mówiłam i pisałam mu już wiele razy, że nie życzę sobie, żeby za mną chodził, żeby do mnie pisał, żeby o mnie wypytywał. Zdążyłam mieć w tym czasie dwie wielkie miłości - wręcz miłości życia. A on dalej za mną łazi. Wiem, co czuję wobec ludzi takich jak on, którzy się napraszają - chęć ucieczki i obrzydzenie. Im bardziej taka osoba tłumaczy, dlaczego chce ze mną być, tym bardziej ostro reaguję, bo czuję się dosłownie osaczona. Nie chcę być tak odbierana przez byłego chłopaka, dlatego odpuszczam sobie jakiekolwiek tłumaczenia. Edytowane przez 578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a Czas edycji: 2012-11-25 o 18:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Rozeznanie
|
Ja sie podłamałam...mój były znalazł sobie mieszkanie. Niby się cieszę, ale jednak jest mi smutno,że to już.
Zadzwonił do mnie zaraz po tym jak poinformował o tym mamę (dla niewtajemniczonych razem jeszcze mieszkamy przez tydzień) Musiałam przerwać rozmowę bo się prawie popłakałam do telefonu i głos mi się łamał. Źle mi...mogę zapaść w sen zimowy i obudzić sie na wiosnę po tych złych przeżyciach i żeby głowa była już"pusta| po rozstaniu...mogę???
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Rozeznanie
|
Napisałam byłemu, że ciężko mi będzie ,że nie wiem czy dam rade z tym wszystkim. Że mam zamiar się od niego całkowicie odciąć... Odpisał" wiem, tak byłoby najlepiej i jeśli tak będzie dla mnie lepiej to on zrozumie, ale że będzie na mnie czekał" Pisał, że zawsze mogę na nim polegać i ,że dla mnie nie codziennie, bo i dla niego to nie jest łatwe, ale znajdzie dla mnie czas. Dla niego to też ciężkie przeżycie, nie wie jak będzie beze mnie żył, ale że tak musi być...dziękuję mu za takie słowa,ale pewnie nie będę potrafiła z nim utrzymywać jak na razie kontaktu. Za bardzo boli.
![]() ![]()
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czemu w ogole sie rozstaliscie, jesli mozesz mi przypomniec? ![]() Jezu pprzejadlam sie znowu strasznie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Zadomowienie
|
behemotkot , podbijam pytanie, czemu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Zadomowienie
|
Zazdroszcze niektórym z was, że wasi byli Tżci rozstali się z wami z szacunkiem... Niestety mnie to nie było dane. Należę do osób które odzywają się do swoich byłych ale niestety do niego nie mogę bo czuję, że on mógłby coś mi przykrego powiedzieć. W sumie to nie wiem czy jest sens. Był dla mnie taki niemiły i ostry. Nie ułatwiał mi tego. Chciałabym wiedzieć co tam u niego.. Jej mam za miękkie serce..W ostatniej rozmowię gdy chciałam żeby mi dał szansę nagadał mi tyle przykrych rzeczy, a po chwili dodał że ja mogę się do niego odzywać, że on będzie ze mną normalnie rozmawiać i w razie czego pomożę.. tiaa jasne już to widzę
![]() ![]() Edytowane przez Seph Czas edycji: 2012-11-25 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Konto usunięte
|
Nie wiadomo, dlaczego to mówił, ale na Twoim miejscu nie liczyłabym na żadną pomoc. Nigdy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Zadomowienie
|
Płaczę chyba już 2 godzinę..
![]()
#713 |
Zadomowienie
|
ja stwierdzilam, ze odezwe sie dopiero wtedy kiedy go zobacze.
czyli nigdy ![]() dziwnie się czuję. tak jakby straciłam trochę pewności siebie. są momenty kiedy sobie myślę, że jestem nijaka, nie mam pasji, zainteresowań... ![]() i że jestem nudna. ![]()
Edytowane przez charlie charlie Czas edycji: 2012-11-25 o 21:36 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie płacz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Zadomowienie
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;37812548]Nie wiadomo, dlaczego to mówił, ale na Twoim miejscu nie liczyłabym na żadną pomoc. Nigdy...[/QUOTE]
Nie liczę. Nie jestem aż tak nierozgarnięta i łatwowierna.. Gdyby to była prawda to by nie miał problemu z oddaniem moich rzeczy które mu pożyczyłam.. |
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- To idź do niego i zabierz mu co Twoje! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#718 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie mam z ex żadnego kontaktu od miesiąca, kiedy to oddał mi klucze z mieszkania.I wiem, że on się nie odezwie i strasznie mnie to boli, ale staranm się być silna i nie odzywac się do niego. O, słyszałam o tym Revenge, że fajny, ja obejrzałam tylko 1 odcinek i jakoś mi nie podszedł, ale może zrobię jeszcze jedno podejście, bo mi się inne seriale kończą ;D Haha, jakbym czytała o mnie i mojej koleżance ;D I że jeszcze będziemy jeździć na wakacje podrywać młodszych facetów ;P Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie to samo ;/ |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Do dziś unikam dzielnicy, w której mieszka eks, z którym spędziłam 1/3 życia. Wciąż mieszkam w mieszkaniu, w którym mieszkałam z nim, niewiele się w nim zmieniło od jego wyprowadzki, ale zupełnie już nie pamiętam, że tu mieszkał, był i żył. Na początku jednak było ciężko, wracałam tam tylko na noc, nawet łóżka nie ścieliłam. Cytat:
2. Koleżanka znalazła sposób na odbicie Ci faceta rodem z "Gossip Girl". 3. Mam nadzieję, że jak już będą razem, to on przekona się, jaka ona jest, zatęskni za Tobą, a Ty będziesz miała w nosie tę manipulowaną marionetkę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.