Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć III część wątku?
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3 25 40,98%
Rosną nam zdrowo i kopią nas mocno maluchy co mają rodzić się WIOSNĄ - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 3 4,92%
Jesień za oknem, liście z drzew spadają, a nasze maluszki się ujawniają - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 2 3,28%
Coraz większe nasze brzuszki, a w nich kopią już maluszki - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 15 24,59%
Z kompletowaniem wyprawki urwanie głowy- czy o tym będzie nasz wątek nowy?- Mamusie III/IV 2014 cz.3 0 0%
Półmetek za nami, wiosną będziemy mamami - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 16 26,23%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-25, 14:02   #691
lutien
Wtajemniczenie

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
I zapomnialam dopisac - wychodze
Super

Cytat:
Napisane przez marima Pokaż wiadomość
U mnie jest dokładnie tak samo nie ma tak, że jedno leży a drugie zapierdala chociaż na początku ciąży tak było jak mnie odrzucało od czegokolwiek w kuchni i jak spałam od razu po pracy, bo tak fatalnie się czułam, teraz czuję się dobrze, więc i uczestniczę w życiu domowo-porządkowym

Ja bym bardzo chciała, ale nie wiem czy w moim małym mieście jest jakiś w miarę fotograf który by mi cyknął ładne fotki
U nas też zawsze był podział. Teraz nie pracuję, więc zajmuję się domem a tż pracuje. Ale jak się gorzej czuję to wyręcza mnie w wielu sprawach i nawet nie muszę mu mówić, że ma coś zrobić.
Choć przyznam, że często się gryzę w język, żeby mu nie powiedzieć, że coś źle robi Np. zawsze wiesza beznadziejnie pranie. Ale wolę nawet niedoskonałą pomoc niż żadnej

Pomyliły mi się daty wizyty u ginki i mam nie jutro a za tydzień dopiero Wolałabym już zobaczyć, czy z dzieckiem wszystko ok a nie czekać jeszcze tyle czasu. Nawet karty nie mam założonej a to już 9tc
(Katharine Hadley )

lutien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 14:20   #692
kate1623
Zadomowienie

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość
Tu jest link
http://www.poradnikniemowlaka.pl/bez...dla-niemowlat/
chyba wchodziłam już wszędzie
Dziękuje

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 14:24   #693
paulina_radom
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez teQiba;42981998[COLOR=Silver
]

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

[/COLOR]I zapomnialam dopisac - wychodze
super

Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość

U nas też zawsze był podział. Teraz nie pracuję, więc zajmuję się domem a tż pracuje. Ale jak się gorzej czuję to wyręcza mnie w wielu sprawach i nawet nie muszę mu mówić, że ma coś zrobić.
Choć przyznam, że często się gryzę w język, żeby mu nie powiedzieć, że coś źle robi Np. zawsze wiesza beznadziejnie pranie. Ale wolę nawet niedoskonałą pomoc niż żadnej

Pomyliły mi się daty wizyty u ginki i mam nie jutro a za tydzień dopiero Wolałabym już zobaczyć, czy z dzieckiem wszystko ok a nie czekać jeszcze tyle czasu. Nawet karty nie mam założonej a to już 9tc
U nas też jest podział każdy ma takie rzeczy których lubić nie robi ja nienawidzę wieszać prania

a co do karty ciąży ja miałam założonąw 13 tygodniu bo pierwszą wizytę miałam w 9 i tak się jakoś złożyło że była położna na zastępstwie i wogóle zapomniała.. ale cóż

Ja na przeziiębienie pije syrop z sosny własnej roboty i chyba mi pomaga chociaż moja babcia na mnie krzyczy że w ciąży i przeziębiona ale co ja poradzę że taka pogoda i tak że nic poważniejszego tylko przeziębienie..
Stary 2013-09-25, 14:52   #694
Brzuchatka
Raczkowanie

W ramach poprawiania sobie nastroju zaczęłam buszować po all i kilka ciuszków wyhaczyłam. Co prawda nie są takie śliczne, jak pokazywałyście - zwykłe bodziaki i pajace ale chociaż to już będę miała bo nikt mi nie da a Dzieć musi w czymś chodzić. Na kompleciki przyjdzie jeszcze czas. Poza tym - ja nadal unisex

teQuiba: to super!

Ela87: dzięki za link, przyda się na pewno
Nigdy mi mąż za pranie czy sprzątanie nie podziękował
Nie chcę dać się wykurzyć z domu bo też mam na niego kredyt a u rodziców kąt to nie to samo. Można przecież być w separacji i mieszkać razem (niestety). Najwyżej pokoje się podzieli. Odpadnie mi robienie zakupów, obiadków dla wszystkich, pranie i wiele innych rzeczy. A płacić będzie musiał (alimenty). Więc w związku nie muszę się męczyć.
Masz rację - nie powiedziałam wprost, że myślę o separacji, muszę to jeszcze raz przemyśleć i postawić sprawę jasno.

marima: a u mnie jest niestety tak, że ja zasuwam pół weekendu a mąż ma wolne bo przecież pracuje (ja idę do pracy poodpoczywać i z koleżankami się spotkać). Zrobiłam błąd (choć się zarzekałam) i dałam sobie wleźć na głowę. Część było z seri "bo ja nie umiem,Ty to zrobisz lepiej" a niektóre rzeczy po prostu leżały odłogiem to się za to wzięłam. Jestem dumna chociaż z tego, że
- nie prasuję
- nie myję okien (mamy nie myte jakieś 1,5 roku)
- nie odkurzam (mąż odkurza co 2-3 tyg).
Nie, nie gadaliśmy o dziecku, wychowaniu,pielęgnowaniu itp. więc będzie hard core. Wiem - mój błąd. Ale już tego nie cofnę.Jeśli i na tym polu mąż się nie wykarze - po prostu wystąpię o separację. Nie przeraża mnie to i dopuszczam taką myśl.Robić nic nie będzie musiał, ale płacić już tak.

mmhym: ja bardzo chciałam mieć zdjęcia ciążowe bo nie mam prawie ślubnych (mąż o to zadbał). Miała być wspólna sesja, ale teraz to nie wiem jak będzie. Poza tym pewnie mnie wyśmieje bo co w tym pięknego i ciekawego. Ale dzieckowej nie odpuszczę i choćbym miała przez tydzień nic nie jeść to wyskubię grosik i zrobię.

kate1623: a wybierasz się może do Piaseczna w ten weekend na warsztaty "Bezpieczny maluch" czy gdzieś indziej masz bliżej?

23Paula23: no u mnie zawsze o takie bzdety idzie ale to pokazuje obraz wszystkiego. Nie chcę swojego domu opuszczać bo nie po to kredyt na niego brałam. A u rodziców też doznałabym światłości - są upierdliwi. Najpiew by było dochodzenie co sięstało, potem by próbowali nas godzić a na koniec stanęłoby na tym, że mam nie narzekać, bo w końcu mąż tak ciężko pracuje. Ja jestem wychowana w rodzinie, gdzie oboje rodziców pracowali, ojciec odpoczywał a mama robiła wszystko więc ona nie rozumie i mnie nie poprze. Ojciec nie robi nawet "męskich" prac w stylu kran, malowanie, gwoździe itp. Zawsze musiałyśmy z mamą radzić sobie same albo nam obcy ludzie prędzej pomogli.

Wróżka_Dzyńdzyńdzyń: nie wtrącasz się. Szczerze powiedziawszy to już nie mam siły walczyć bo za każdym razem to jest koncert życzeń i żalów z mojej strony, mąż słucha, nie odzywa się, sam nie ma nic do powiedzenia, nic to nie zmienia i za miesiąc - dwa znów wracamy do tematu i znów tak samo jest.Wg niego dom to nie muzeum więc co tydzień sprzątania nie trzeba robić, w tygodniu jest zmęczony po pracy a weekendy są od tego, żeby się relaksować, bawić i włóczyć się po świecie.

DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA WSPARCIE
Brzuchatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 15:27   #695
Castia
Wtajemniczenie

hej mamuśki!

byłam dziś z młodą w CH bo nudy w domu - w H&M promocje sezonowe!!!
jakbym znała płeć to bym popłynęła nieźle
ale obkupiłam moje pierwsze dziecko w legginsy,bluzeczki - po dyszce to żal było nie brać
dla siebie jak zwykle nic
były getry ciążowe przecenione ale cieniutkie więc nie brałam - zamówię na all te z polarkiem

W Ross - promocja na olejek do ciała przeciw rozstępom Babydream - polecam

teQuiba no i super!!!

brzuchatka przykro mi że tak z tż się nie dogadujecie
mam nadzieję że jak pojawi się dziecko twój tż pójdzie po rozum do głowy i nie bedzie wszystko na twoich barkach!
ehhh
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 15:28   #696
Ela87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brzuchatka Pokaż wiadomość
W ramach poprawiania sobie nastroju zaczęłam buszować po all i kilka ciuszków wyhaczyłam. Co prawda nie są takie śliczne, jak pokazywałyście - zwykłe bodziaki i pajace ale chociaż to już będę miała bo nikt mi nie da a Dzieć musi w czymś chodzić. Na kompleciki przyjdzie jeszcze czas. Poza tym - ja nadal unisex

Ela87: dzięki za link, przyda się na pewno
Nigdy mi mąż za pranie czy sprzątanie nie podziękował
Nie chcę dać się wykurzyć z domu bo też mam na niego kredyt a u rodziców kąt to nie to samo. Można przecież być w separacji i mieszkać razem (niestety). Najwyżej pokoje się podzieli. Odpadnie mi robienie zakupów, obiadków dla wszystkich, pranie i wiele innych rzeczy. A płacić będzie musiał (alimenty). Więc w związku nie muszę się męczyć.
Masz rację - nie powiedziałam wprost, że myślę o separacji, muszę to jeszcze raz przemyśleć i postawić sprawę jasno.

DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA WSPARCIE
AA jak dla Ciebie nie ma problemu mieszkać razem i być w separacji, to jak najbardziej zostań w domu, który też jest Twój. Ewentualnie wykurz męża Życzę Ci wszystkiego najlepszego.

Ja czasami oglądam ciuchy na all, ale zawsze kończy się na tym, że jeszcze za wcześnie. Jakoś się boję Do tygodnia po USG jestem dobrej myśli, ale teraz 2 tygodnie po wolę nie zapeszać jestem dziwna.

Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 15:32   #697
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, mam głupie pytanie Czy w szpitalach dalej jest tak gorąco? Bo nie wiem jaką długośc rękawa koszuli kupić
u nas w szpitalu parnik!!!uff na samą myśl mi gorąco

wróżka gratuluję drugiej córy!!!!!

Cytat:
Napisane przez bebe97
A w domu czekał stęskniony mąż i synek, który powiedział, że "z tęsknoty prawie rozpuścił się na zimną lawę" (jego słowa)
padłam!!!

barankosia bliźniaki?????wow jak super
marzyłam kiedyś o bliźniakach!
ja dzisiaj w empiku przeglądałam książkę - Bliźnięta atakują!

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2013-09-25 o 15:38

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-25, 15:41   #698
kate1623
Zadomowienie

Cytat:

kate1623: a wybierasz się może do Piaseczna w ten weekend na warsztaty "Bezpieczny maluch" czy gdzieś indziej masz bliżej?
\
Nie, Ja się wybieram 12.10 do Legionowa tam mam bliżej

Maja

Czytam
Stary 2013-09-25, 15:47   #699
paulina_radom
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
Nie, Ja się wybieram 12.10 do Legionowa tam mam bliżej
Ja ide w piątek to jak wrócę to zdsm relację
Wogóle to mam dzisiaj jakiegoś mega doła nawet batonik i przytulanie nie pomaga. Mam jakieś głupie myśli że coś jest nie tak i sama nie wiem chyba się za bardzo nakręcam
Stary 2013-09-25, 15:53   #700
mona1
Zadomowienie

Jak już jesteśmy przy temacie promocji to może komuś się przyda - od przyszłego czwartku w "Biedronce" będą ręczniki kąpielowe dla dziecka za 23,99
Stary 2013-09-25, 16:10   #701
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mona1 Pokaż wiadomość
Jak już jesteśmy przy temacie promocji to może komuś się przyda - od przyszłego czwartku w "Biedronce" będą ręczniki kąpielowe dla dziecka za 23,99

z myjką

i pieluchy tetrowe. u mnie leżą po młodej nówki sztuki nie smigane i tylko parę sztuk miałam dwie wykorzystałam może
już bardziej takie flanelowe mi się przydały

i będzie taka fajna komoda biała Curver- przydałaby mi się na pierdółki dziecka

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

wczoraj przeglądałam różne wózki itp
na wózkomanii wyczytałam że super gondolkę ma Jedo Fyn - ale za to spacerówka taka se nie mam pojęcia jaki teraz wózek kupić
i znalazłam taką stronkę - może którejś z was pomoże w wyborze mercedesa dla malucha
http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/wozki-ranking/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-25, 16:10   #702
barankosia1
Przyczajenie

Cytat:

Ja czasami oglądam ciuchy na all, ale zawsze kończy się na tym, że jeszcze za wcześnie. Jakoś się boję Do tygodnia po USG jestem dobrej myśli, ale teraz 2 tygodnie po wolę nie zapeszać jestem dziwna.
Ja tez tam mam. Dziś nawet byłam w sklepie i oglądałam ciuszki oczywiście dla dziewczynki ale bałam się coś kupić. Jutro usg to genetyczne i tak planuje że jak się dowiem jaka pleć to zacznę szaleć z zakupami tak żeby nie zostawiać wszystkiego na raz na ostatnią chwilę.
Ale te ręczniczki z biedronki chyba zakupię, przy pierwszym lubiłam właśnie takie ręczniki z kapturkami a że wszytko oddałam więc nie mam nic na start z takich rzeczy. Nawet rożki do mnie nie wróciły . Teraz będę musiała kupić ze 4. Długo z nich korzystałam. Tetrowe pieluchy właśnie używałam głównie do nich, podkładałam na płasko pod główkę tak że w razie ulania pielucha była do prania a nie cały rożek.
barankosia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 16:17   #703
mona1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
z myjką

i pieluchy tetrowe. u mnie leżą po młodej nówki sztuki nie smigane i tylko parę sztuk miałam dwie wykorzystałam może
już bardziej takie flanelowe mi się przydały

i będzie taka fajna komoda biała Curver- przydałaby mi się na pierdółki dziecka

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

wczoraj przeglądałam różne wózki itp
na wózkomanii wyczytałam że super gondolkę ma Jedo Fyn - ale za to spacerówka taka se nie mam pojęcia jaki teraz wózek kupić
i znalazłam taką stronkę - może którejś z was pomoże w wyborze mercedesa dla malucha
http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/wozki-ranking/
tak, tak z myjką a co do tych pieluch 21,99 za 10 sztuk to coś drogo mi sie wydaje, choć ja się na prawdę na tym kompletnie nie znam jak uważacie?
Stary 2013-09-25, 16:27   #704
cobra115
Zakorzenienie

Cytat:
Ale takie ciuszki też się przydają ja chciałam wczoraj w tesco kupić, ale w końcu nie wzięłam

Cytat:
tak, tak z myjką a co do tych pieluch 21,99 za 10 sztuk to coś drogo mi sie wydaje, choć ja się na prawdę na tym kompletnie nie znam jak uważacie?
o fajnie a ciekawe czy będą jakościowo dobre
Stary 2013-09-25, 16:27   #705
barankosia1
Przyczajenie

Cytat:
zalezy jakie jakościowo są te pieluchy, czy grube czy takie jak firanka. Na allegro są za 16 zł (10 szt.) ale z przesyłką wyjdzie tyle samo co te biedronkowe a mogą być gorsze jakościowo. Ja obejrzę je sobie i jak będą dobre to pewnie kupię ze dwie paki.
Stary 2013-09-25, 16:40   #706
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

właśnie dzwoniła ginka żeby mi powiedzieć, że te badania genetyczne z krwi wszystkie ok

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 16:42   #707
23Paula23
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość
Super

Ja pierwsza wizytę miałam w 5tc potem 6tc, 8tc, 10tc,11tc i dopiero 13tc założyli mi kartę więc nie bądź taka niecierpliwa
23Paula23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 16:54   #708
Trisdom
Zadomowienie

TeQuiba- super, że wychodzisz.

magduś2- super, że wyniki ok

Ja pobuszowałam po niemieckim ebayu i wylicytowałam 14 częściowy zestaw używanych ciuchów ciążowych za 30 ojro. 5 par spodni i sweterki i tuniki. To taki mój zastepczy second hand (tu w dojczlandii ze świecą szukac tego typu przybytków)

Licytuje jeszcze kurtkę, ale raczej polegnę. Popróbuje jeszcze jak wrócę z wojaży.Jeszcze zostaje polowanie na piżamki.. tutaj też jakiś dramat.

W sobotę jedziemy do Polski na tydzien, więc pokupowałam też drobiazgi dla znajomych dzieciaków. Oczywiści nie mogłam sie powstrzymać i w Lidlu kupiłam cały zestaw ciuchów- większość dla mojej 15 miesięcznej chrześnicy, ale dresik granatowy na 62/68 porwałam również dla mojego dziecia. Tylko, że u mnie ten chłopak to na 80%- najwyżej młoda będzie śmigać w granacie
Stary 2013-09-25, 17:07   #709
kate1623
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
właśnie dzwoniła ginka żeby mi powiedzieć, że te badania genetyczne z krwi wszystkie ok
Kolejne dobre wiadomości oby tak dalej

Ja właśnie zabieram się za obiad dzisiaj jemy z tż spaghetti

Maja

Czytam
Stary 2013-09-25, 17:17   #710
headzik
Raczkowanie

Cześć dziewczyny strasznie dziękuję Wam za taki ogrom miłych słów i życzeń. Weselicho skromne ale jakże udane, jak to zazwyczaj bywa coś tam nie poszło po naszej myśli ale o takich drobnostkach się nie pamięta.
Już zdążyłam poszpanować w laboratoriach nowym nazwiskiem, a raczej tym, że doszło do mojego.
No i patrząc na wyniki badań trochę się martwię, ale jutro wizyta także staram się bardzo o tym nie myśleć, po co stresować dzidzię.

A tak w ogóle to zostało mi równo 150 dni do porodu i mało tego dziś jest moje święto- dzień budowlańca.
Dzidzię czuję już wyraźnie, a raz już mnie tak kopnęła, że się przestraszyłam, nasz tatuś miał wielkie szczęście bo akurat trzymał rękę na brzuchu. no i zauważam, że powoli ale zaczyna mi wywalać brzuchola.

Mam coś dla mam polujących na promocję- http://promobaby.pl/ , a także polecam zapoznać się z rossmannowską kartą rossnę.

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
smacznego! ja wczoraj zrobiłam szaszłyki.
headzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 17:18   #711
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:

my z Malwinką też właśnie pałaszujemy spaghetti

magduś super

headzik miałam wstawiać tą stronkę również z niej korzystam
super, że wesele udane
zazdroszczę kopniaków!

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2013-09-25 o 17:20
Stary 2013-09-25, 17:29   #712
mona1
Zadomowienie

Cytat:
też mialam dziś na obiad spagetti a na deser pyszną tartę ze śliwkami i bezą

Cytat:

Cytat:
Napisane przez headzik Pokaż wiadomość
No i patrząc na wyniki badań trochę się martwię, ale jutro wizyta także staram się bardzo o tym nie myśleć, po co stresować dzidzię.

A tak w ogóle to zostało mi równo 150 dni do porodu i mało tego dziś jest moje święto- dzień budowlańca.
Dzidzię czuję już wyraźnie, a raz już mnie tak kopnęła, że się przestraszyłam, nasz tatuś miał wielkie szczęście bo akurat trzymał rękę na brzuchu. no i zauważam, że powoli ale zaczyna mi wywalać brzuchola.
A co Ci źle wyszło w tych wynikach? Na kiedy masz TP? Kopniaczków zazdroszczę
Stary 2013-09-25, 17:32   #713
paulina_radom
Raczkowanie

Cytat:
Kolejne dobre wiadomości oby tak dalej

mm.. chyba jutro zrobię ja dzisiaj miałam kukurydzę z masełkiem mniam

Cytat:
Napisane przez headzik Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny strasznie dziękuję Wam za taki ogrom miłych słów i życzeń. Weselicho skromne ale jakże udane, jak to zazwyczaj bywa coś tam nie poszło po naszej myśli ale o takich drobnostkach się nie pamięta.
Już zdążyłam poszpanować w laboratoriach nowym nazwiskiem, a raczej tym, że doszło do mojego.

Mam coś dla mam polujących na promocję- http://promobaby.pl/ , a także polecam zapoznać się z rossmannowską kartą rossnę.

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

smacznego! ja wczoraj zrobiłam szaszłyki.
też bym chciała czuć już dzidzia byłabym spokojniejsza
Stary 2013-09-25, 17:39   #714
barankosia1
Przyczajenie

a ja oglądam wózki i chyba się zdecydowałam na PEG PEREGO DUETTE
http://www.youtube.com/watch?v=bE8r6...layer_embedded
Na początku chciałam taki żeby dzieci były obok siebie ale chyba bardziej praktyczniejszy będzie jeden za drugim. Teraz pozostaje szukac jakiegoś zadbanego używanego bo na nowy niestety mnie nie stać.
Stary 2013-09-25, 17:54   #715
Castia
Wtajemniczenie

o dżizassss ale mam zgagę!!!

barankosia fajny wózeczek, widziałam go dzisiaj chyba w moim CH
peg perego to chyba dobry wybór
Stary 2013-09-25, 17:55   #716
filupka
Rozeznanie

AW: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014

Tez wlasnie dziś mam spaghetti

http://www.suwaczki.com/tickers/j5rbj44jqkxnhzqe.png
filupka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 17:56   #717
mmhym
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie, chyba zalezy jaka gramatura. Bo na all są też takie niby gęsto szyte i one kosztują ponad 2 złote za sztukę A można gdzieś na necie zobaczyć gazetkę przyszłą? Bo mnie zaciekawiła ta komoda, o której Castia pisała.

Cytat:

Trisdom
Brawa za zakupy Mnie się wydaje, że dziewczynka w granacie super

headzik
za 150, zamążpójście i Twoje święto
Co nie tak z wynikami?
I dzięki za linka.

Drugie serce
mmhym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 18:00   #718
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
o dżizassss ale mam zgagę!!!

ja też od tygodnia

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 18:02   #719
Castia
Wtajemniczenie

mmhym to jest gazetka Dom i relaks
http://gazetki.biedronka.pl/g214,dom...20i%20relaks/0

magduś ehhh cos okropnego!!!najgorsze, że wiem że będzie jeszcze gorzej

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2013-09-25 o 18:04
Stary 2013-09-25, 18:08   #720
Lewek
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki!
Ale lecicie Ale nie mogę Was czytać w ciągu dnia w kompie, bo moje dziecko przylatuje i wali w klawiaturę i drze się jak mu zabraniam Także w wolnej chwili w telefonie tylko, ale pisać tam nie lubię.

Cytat:
Napisane przez Rossa1988 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jestem taka szczęśliwa... dzisiaj dowiedziałam się o wyniku na awidność toxo i okazało się, że jest wysoka czyli to stare zakażenie... spłakałam się ze szczęścia niesamowicie... mam jeszcze tylko za tydzień iść do poradni po jakąś opinię dla ginekologa i cieszyć się ciążą... ale ulga... nie życze nikomu takich przeżyć.
Super wiadomość!

Cytat:
Napisane przez justine_87 Pokaż wiadomość

Dobrej nocki I może dziś będzie pierwsza przespana nocka bez żadnych pobudek?
Jak jutro wstaniesz napisz coś więcej o swoim wózku - jaki to model, bom ciekawa
No niestety, pobudki są, ale najważniejsze że nie ma płaczu i cyc już na dobre odstawiony. Wkładam tylko smoka w paszczę i śpimy dalej
A mój wózek to tako ballila. Lubię go, poza tym jest w takim oldskulowym stylu

Cytat:
Poprułam się
Nie wiedziałam, że tak bardzo mnie to załamie :-(
Tż mówi,ze mam się nie przejmować i tak będzie mnie kochać, ale ja nie będę się podobała sobie
Jestem załamana :-(
Mama po czwórce dzieci nie ma ani jednego rozstępu. Siora po dwójce nic, a ja JUŻ MAM a jestem dopiero w 4 miesiącu
Jutro jadę do apteki i kupuję NAJDROŻSZY krem na rozstępy jaki mają. Wiem, że droższy nie znaczy lepszy, ale chce mieć pewność, że próbowałam :-(

Przepraszam, że smucę, ale nie potrafię przestać płakać :-(
Rozumiem Cię, mi się rozstępy pojawiły na nogach u góry, ale jakoś mi nie przeszkadzają, jednak również przeżywam wszystko co się dzieje z moim ciałem. Najbardziej jestem załamana moimi piersiami
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości