Kwietniowa Panna Młoda - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-04-03, 08:32   #691
ewaes
Raczkowanie

Dot.: Kwietniowa Panna Młoda

Cytat:
Napisane przez papryczka
dziewczyny, pierwsza spowiedz zaliczona! stresowalam sie troche, bo ostatnio spowiadalismy sie dawno temu, a tutejszych ksiezy nie znamy. tymczasem trafilismy na swietnego starszego ksiedza proboszcza i poszlo gladko! ufff...
Papryczka, my też już po pierwszej spowiedzi Trafiłam na świetnego księdza i poszło gładko

Poza tym we wtorek idę na przymiarkę i poprawki sukni i zamierzam w końcu zdecydować, czy welon, jaka fryzura, jaki bukiet i co na ramiona.
Zrobiliśmy też rekonesans na rynku alkoholowym. Czy któraś z Was piła Białą Damę? Ja nie miałam tej przyjemności, a podobno dobra...
ewaes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-03, 09:49   #692
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

czesc kwietniowki niektore z Was juz po spowiedzi a nas to dopiero czeka ... i na dodatek nie mam w dlaszym ciagu nic na poprawiny,nie mam wybranego bukietu i fryzury ... ja chyba zwarjuje !!Tesiowa i mama sie stresuje a ja jak narazie niebardzo zobaczymy tydzien przed heh.Pozdrawiam
jukol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-03, 10:05   #693
neska11
Raczkowanie

Czesc dziewczynyMy tez dopiero wybieramy sie do spowiedzi,przed swietami chcemy pojsc do 1, a potem przed samym slubem do 2.Mam nadzieje ze tez trafimy na jakiegos fajnego ksiedza.
Yukol-nie martw sie, ja tez nie wybralam fryzury (probna dopiero 20kwiet), makijaz probny 21kwiet, sukienka jeszcze nie skonczona,menu ustalimy przed samymi swietami, z zespolem jeszcze praktyczni nic nie uzgodnilismy,kwiatki dopiero w tym tyg zamawiam.Dzisiaj jedziemy obejrzec dekoracje na samochod, wiec moze jakies wstazki kupimy i potem cos zmajstrujemy.
Wiesz,co-u mnie mam z przyszla tesciowa i swiadkowie chyba bardziej sie stresuja niz myJa staram sie zachowac zimna krew i spokoj,bo jak zaczne panikowac to bedzie wtedy kiepskoWiec zachowajmy spokoj oby jak najdluzej
Pozdrowka
neska11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-03, 12:43   #694
one_shot
Zadomowienie

GG do one_shot

Dziewczyny spora poprawa humoru po weekendzie

Suknia odebrana w piątek - tego samego dnia wieczorem powędrowała do domu mojego przyszłego szwagra bo on mieszka niedaleko, a ma jeden pokój ktorego nie używa i sukienka została powieszona na żyrandolu żeby się halka nie pogniotła
W piątek również uczyłam się w niej siadać ( w samej halce) bo na stojąco to zupełnie co innego niż siadanie i taniec, a sukienka jest na 5 halkach i kole. To bedzie niezła akrobacja wsiąść w niej do auta

Poważna rozmowa z TŻ też przyniosła dobre skutki, ale nadal obawiam sie jak bedzie wygladac pare moich najbliższych miesięcy jak bede mieszkac u jego rodziców Kupiliśmy alkohole i napoje, garnitur juz dopasowany na moje drobne szczęście

W niedzielę mieliśmy 2 spotkanie u księdza - spisywana była 2 część protokołu z pytaniami typu "czy jestes zdrowa psychicznie" lub "czy nie czujesz presji osób trzecich żeby sie pobrac" hehehe
Ustaliłam z dziewczyna "od ubierania kościoła" rodzaj wstążek i kwiatów.

Więc jak widać sporo mi się udało znów zrobić

Zostało mi :
- kupno koszuli dla TŻ
- kupno dekoracji na salę ( balony wstązki)
- wymyślenie dekoracji na auto - nie chce wypożyczać z kwiaciarni - wolę zrobić sama
- wizyty w solarium, fryzjera i kosmetyczki - ta cześc jest najprzyjemniejsza
- i pewnie jeszcze zostało coś o czym zapomniałam

Dzięki dziewczyny za słowa które naprawdę podnoszą mnie na duchu

Zarobiona mama pracująca

Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy.

Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez
następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!!
one_shot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-03, 13:16   #695
sasanka
Raczkowanie

GG do sasanka

Cytat:
Napisane przez neska11
SzczesciaraJa sie ponczochami nie przejmuje tak bardzo,bo i tak ich nie bedzie widac,gorzej mam z dodatkami,bo wymyslilam sobie kolczyki i bransoletke z krysztalkow - i nie moge sie zdecydowac czy biale przezroczyste czy bialo-rozowo-zielonkawe (chce bukiecik z rozowych roz z jakimis bialymi dodatakmi i zielonym bluszczem - taki tez wystroj sali).Makijaz tez delikatnie rozowo zielonkawy,to bizuteria biala czy moze polaczyc biel z kolorkami? (wiem,wiem marudze,ale uwielbiam polaczenie rozu z soczysta zielenia)
A jak Twoje dodatki?
Też jeszcze nie mam - dlatego tak sie cieszyłam że mam chociaż pończochy - troche sie naszukałam, żeby kolor ecru był kremowy, a nie zółtawy i żeby były dosć długie do włosów planuję pojedynczy duzy kwiat, a oprócz tego złote kolczyki i wisiorek (mam koronkowe, dość bogate bolerko i wszystko inne daje wrażenie przesytu, poza tym w złotej biżuterii później pochodzę, co w parze z ceną typowo ślubnej bizuterii w salonach spowodowało, ze zdecydowałam tak, a nie inaczej).
Bukiet i dekoracja samochodu do załatwienia w tym tygodniu- a w głowie mętlik zbaraniałam i nie wiem ani jaki kolor, ani jakie kwiaty, ani gdzie zamówić (za wiele osób spytałam o opinię.....)
sasanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-03, 13:22   #696
neska11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sasanka
Też jeszcze nie mam - dlatego tak sie cieszyłam że mam chociaż pończochy - troche sie naszukałam, żeby kolor ecru był kremowy, a nie zółtawy i żeby były dosć długie do włosów planuję pojedynczy duzy kwiat, a oprócz tego złote kolczyki i wisiorek (mam koronkowe, dość bogate bolerko i wszystko inne daje wrażenie przesytu, poza tym w złotej biżuterii później pochodzę, co w parze z ceną typowo ślubnej bizuterii w salonach spowodowało, ze zdecydowałam tak, a nie inaczej).
Bukiet i dekoracja samochodu do załatwienia w tym tygodniu- a w głowie mętlik zbaraniałam i nie wiem ani jaki kolor, ani jakie kwiaty, ani gdzie zamówić (za wiele osób spytałam o opinię.....)
Ja ciagle zastanawiam sie nad bizuteria.Tez mam gorset z bogato zdobionej koronki i przydaloby sie cos delikatnego, zdecyduje sie chyba na jakies kolczyki (normalnie nie nosze) i bransoletke na reke.Jak sie uda to pozycze sobie od bratowej i "cos pozyczonego" bede miala
Ponczoszek dalej nie mam bo nie mialam czasu nawet wybrac sie do sklepu,wiec tak czy siak jedziemy na tym samym wozku
A do wlosow tez chce zywe kwiatuszki - 3 malutenkie, w pt ustale z pania jakie beda pasowac.
Pozdrowka
Stary 2006-04-03, 15:45   #697
-jola-
Raczkowanie

Jeśli chodzi o Białą Damę, to piłam na weselu kuzynki i była całkiem niezła, a co najważniejsze nie odchorowałam jej, jak to zwykle bywa. TŻ i znajomi też byli zadowoleni.

Powiedzcie mi dziewczynki, czy myślicie, ze żywy kwiat we włosach to dobry pomysł, bo boję się, ze się nie utrzyma i będę mieć w połowie nocy jakiegoś zgnilca na głowie . Kwiaciarka mówi, że nie powinno być problemu, ale ten żywy stroik musiałby wytrzymać na mojej główie ponad 20 godzin, bo fryzjera mam już o 8 rano. Doradźcie coś proszę.
-jola- jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-03, 15:56   #698
sasanka
Raczkowanie

GG do sasanka

Cytat:
Napisane przez -jola-
Jeśli chodzi o Białą Damę, to piłam na weselu kuzynki i była całkiem niezła, a co najważniejsze nie odchorowałam jej, jak to zwykle bywa. TŻ i znajomi też byli zadowoleni.

Powiedzcie mi dziewczynki, czy myślicie, ze żywy kwiat we włosach to dobry pomysł, bo boję się, ze się nie utrzyma i będę mieć w połowie nocy jakiegoś zgnilca na głowie . Kwiaciarka mówi, że nie powinno być problemu, ale ten żywy stroik musiałby wytrzymać na mojej główie ponad 20 godzin, bo fryzjera mam już o 8 rano. Doradźcie coś proszę.
Hej
mi fryzjerka powiedziała, ze żywe kwiaty trzymają się dobrze ( chociaż nie wiem, czy moge sie bezgranicznie zdać na tę opinie, bo tyle czasu bez wody jakoś niezbyt dobrze wróży kwiatkowi ) natomiast ta sama fryzjerka zapytała czy będzie welon i jak wpięty - kwiatki draznione welonem jednak żywe nie powinne być ( płatki są delikatne i w miejscu nawet małych zgnieceń, otarć, itp. ściemnieją i będą źle wyglądały )
Stary 2006-04-04, 09:21   #699
neska11
Raczkowanie

Sasanko z kwiatkiem i welonem masz racje,rany a ja o tym wczesniej nie pomyslalam?!A mialam miec welon i male kwiatuchyW pt pogadam z pania od kwiatkow i moze cos wymysli,a potem jeszcze skonsultuje z fryzjerka,bo moze bedziemy musialy wymyslic inne upiecie welonu (np od dolu spietych wlosow tak zeby nie dotykal kwiatka),zobaczymy. A co Ty postanowilas?
Stary 2006-04-04, 09:31   #700
-jola-
Raczkowanie

Kurczę to ja się teraz zastanawiam, czy jednak nie zrobić stroika ze sztucznego kwiatka, bo mój welon napewno będzie do pewnego czasu dotykał kwiatka. Też bałam się, że mi zbrązowieją płatki. No to dzwonię do kwiaciarki
Stary 2006-04-04, 13:20   #701
sasanka
Raczkowanie

GG do sasanka

wiecie co dziewczyny, jezeli chodzi o dodatki to jestem "w lesie".... do tej pory myślałam o sztucznym kwiatku do włosów - nie jest to jeszcze jednak ostateczna decyzja, ale niedługo pewnie będzie (m.in. dlatego że nie jestem zdecydowana jaki bukiet, a poza tym też dlatego, że to byłby u mnie przesyt - kolorowa wiązanka i kwiatek we włosach w kolorze, a z kolei białej wiązanki nie chce.......)
Stary 2006-04-04, 13:27   #702
jukol
Zakorzenienie

Ale poajwil sie kolejny problem -dekoracja sali wymyslilam ze zrobie 2 serca z brystolu i wypelnie je kuleczkami z biubuly ale pojawil sie klopot bo zrobilam z 3 bibul 1/4 serca a nigdzie w zadnym sklepie nie znalazlam podobnego koloru jakim zaczelam serce i co teraz nie mam pomyslu ... wogole nie wiem jak ustroic sale a mam wrazenie ze mojego TZ to wcale nie obchodzi
Pozdrawiam

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2006042200400430.png
Stary 2006-04-04, 14:21   #703
papryczka
Wtajemniczenie

a u mnie ostatnio sredni humor... mam duzo pracy i jestem zmeczona przez to.
w dodatku nie wiadomo czy dostane urlop zaraz po slubie, a juz wymarzylismy sobie podroz poslubna na dominikane .
ogolnie kwiecien bede miec bardzo ciezki w pracy, kolejne miesiace zreszta tez... do tego przygotowania slubne, wiec przydalby sie taki wypad na goraca wyspe.
sukienka miala byc gotowa w tym tygodniu, a dzis sie dowiedzialam, ze bedzie po swietach. wkurzylam sie i maja sie postarac przed swietami.
i tez nie wiem, co we wlosy wpiac...
papryczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 08:42   #704
ewaes
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny, byłam wczoraj w salonie, żeby dobrać narzutkę i welon, i generalnie mój plan "wziął w łeb". Albo narzutka, albo welon (w obydwu na raz wyglądam jak choinka i oczywiście, tak jak przypuszczałam, welon zaczepia się o narzutkę i nie układa). Po godzinie przymierzania wybrałam szal z organzy. A mierzyłam chyba wszystkie możliwe: szale i narzutki zapinane z lisa i marabuta, szale z żorżety i taką śmieszną tubę z tiulu.
Bielizna pasuje idealnie, natomiast buty są minimalnie za ciemne, ale odcień ten sam, więc zostają.

Teraz pozostał już tylko wybór fryzury i bukietu

A jak u Was?
Stary 2006-04-05, 08:58   #705
neska11
Raczkowanie

Hej,hejU mnie zakiecik byl zamowiony od razu, bo w kwietniu to nigdy nic nie wiadamo, a bedzie bardzo prosciutki z satyny takiej jak dol sukienki.Wczoraj zastanawialam sie nad welonem,zostal juz skrojony i teraz jak juz wybiore fryzurke (niestety dopiero po swietach) to zdecyduje czy bedzie upiety tylko z tylu,czy bardziej na gorze glowy z czescia na twarz i wtedy ewentualnie go skrocimy.Do zalatwienia zostal mi jeszcze wybor bukietu (w ten pt) i bizuterii (ide dzis do sklepu po krysztalki i krawcowa stworzy mi bransoletke i kolczyki).I jeszcze ponczoszki musze kupic
Poza tym troche spraw organizacych nam zostalo-zliczyc osoby do autokaru,podac ostateczna liste gosci, dopracowac menu, ustalic szczegoly z orkiestra - chyba tyle

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-04-05, 10:03   #706
jukol
Zakorzenienie

Witam.Ja bede miec marynarke z tiulu a na rekawach i kolnierzy takie cos wlochate nie wiem jak to opisac ale cos nie jestem przekonana do welonow ... bede miec 2 jeden dlugi drugi ktotki ale one sie wpinaja od gory i caly kok mi zasloni... (bede miec tez diadem)i nie wiem co teraz.
Kwietnioweczki a kiedy zamawiacie bukiety slubne??tak myslalam ze we wtorek po swietach ale to nie zapozno??(slub 22.04) ??
juz chyba sie gubie ze wszytkim ... pozdrawiam
Stary 2006-04-05, 10:30   #707
ewaes
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jukol
Kwietnioweczki a kiedy zamawiacie bukiety slubne??tak myslalam ze we wtorek po swietach ale to nie zapozno??(slub 22.04) ??
juz chyba sie gubie ze wszytkim ... pozdrawiam
Ja tez 22ego i planowałam, że pójdę do kwiaciarni coś wybrać w najbliższą sobotę. Tylko, że ja chcę jeden lub trzy kwiaty związane koronką z sukienki, więc pewnie i w dniu ślubu dałoby się zrobić taką "wiązankę".
Pewnie dużo zależy, od rodzaju kwiatów jakie wybrałaś (czy są dostępne na bieżąco, czy trzeba jakoś specjalnie zamówić) i jak bardzo skoplikowany będzie bukiet. Może wcześniej zadzwoń do kwiaciarni i zapytaj.
Stary 2006-04-05, 10:30   #708
neska11
Raczkowanie

Yukol-a masz juz wybrana kwiaciarnie?Najpierw porozmawiaj z kims kto to bedzie robil i na pewno Ci powie kiedy masz ja zamowic.Zamawia sie zazwyczaj troche wczesniej jak maja byc jakies dodatki ktore trzeba sprowadzic (np koraliki,piorka itp),ale jesli zwykla wiazanka to 1 tydzien przed to juz trzeba pojsc-wiesz powiesz co chcesz i wtedy na sobote sprowadza kwiatki,zeby byly swieze.Nie martw sie-moja kolezanka zamowila 2 dni wczesniej i tez jej zrobili sliczna wiazaneczke
Stary 2006-04-05, 11:04   #709
jukol
Zakorzenienie

Chce bukiet z rozowych tulipanow.Wiec chyba nie bedzie wiekszego problemu.Ale chyba w kwiaciarniach maja jakies katalogi bukietow bo kompeltnie nie wiem jak ma ten bukiet wygladac.Nigdzie nie moge znalezc bukietu o ktorym moge powiedziec "ten chce" zreszta to samo z fryzura... pozdrowka

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2006042200400430.png

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-04-05, 11:53   #710
papryczka
Wtajemniczenie

YES, YES, YES! dostalam jednak zgode na urlop zaraz po slubie!!!!!! Bardzo sie ciesze na te podroz poslubna - odpoczne maksymalnie!
Jesli chodzi o fryzury, to ja chcialabym miec cos w tym stylu jaki zalaczam:
Stary 2006-04-05, 11:59   #711
papryczka
Wtajemniczenie

zastanawiam sie czy zamiast kwiatow nie wpiac we wlosy takich "ozdobek bizuteryjnych" - nie wiem jednak co to jest, gdzie to sie kupuje, jak wpina (na jakiej zasadzie to sie trzyma? bo to nie sa wsuwki?) wklejam zdjecia, na ktorych sa takie swiecidelka, moze mi pomozecie...
Stary 2006-04-05, 13:26   #712
ewaes
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez papryczka
zastanawiam sie czy zamiast kwiatow nie wpiac we wlosy takich "ozdobek bizuteryjnych" - nie wiem jednak co to jest, gdzie to sie kupuje, jak wpina (na jakiej zasadzie to sie trzyma? bo to nie sa wsuwki?) wklejam zdjecia, na ktorych sa takie swiecidelka, moze mi pomozecie...
Papryczka, takie ozdoby są w salonach z sukniami ślubnymi (przynajmniej w tym salonie, gdzie kupowałam suknię). Widziałam też coś takiego w sklepach z ozdobami do włosów i biżuterią. Nie wiem, czy to dokładnie to, ale były ozdoby przymocowane do grzebyków, do spinek, wsuwek itp.
Stary 2006-04-05, 14:17   #713
papryczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewaes
Papryczka, takie ozdoby są w salonach z sukniami ślubnymi (przynajmniej w tym salonie, gdzie kupowałam suknię). Widziałam też coś takiego w sklepach z ozdobami do włosów i biżuterią. Nie wiem, czy to dokładnie to, ale były ozdoby przymocowane do grzebyków, do spinek, wsuwek itp.
rzeczywsicie - nie bywam w tych sklepach raczej, ale sadzac po tym, co zobaczylam tutaj http://www.ozdobydowlosow.com/ , to pewnie trzeba je odwiedzic...
Stary 2006-04-05, 19:54   #714
papryczka
Wtajemniczenie

a jak tam wasze przygotowania do pierwszego tanca?
bo ja wlasnie stwierdzilam, ze nasz uklad taneczny wychodzi nam juz naprawde niezle!
mam nadzieje, ze na weselu nie skopiemy go ze stresu...
pozdro!
Stary 2006-04-06, 07:36   #715
one_shot
Zadomowienie

GG do one_shot

A nie boicie sie tak zwlekac z tym bukietem?? Ja musiałam sobie zarezerwować babke w kwiaciarni juz 2 tygodnie temu bo wiem że ona nie robi więcej niz dwa bukiety slubne w jedną sobotę - twierdzi że każdy bukiet musi być wyjatkowy i potrzeba na niego mnóstwo czasu. Co prawda ta kwiaciarnai jest najlepsza u nas i wiem że bukiet bedzie cudny i dokładnie taki jak chcę

W sobote mam próbn a fryzurę i wieczór panieński więc włosy zostana przetestowane czy wytrzymaja cała noc

Zarobiona mama pracująca

Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy.

Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez
następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!!
one_shot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-06, 08:29   #716
ewaes
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez one_shot
A nie boicie sie tak zwlekac z tym bukietem?? Ja musiałam sobie zarezerwować babke w kwiaciarni juz 2 tygodnie temu bo wiem że ona nie robi więcej niz dwa bukiety slubne w jedną sobotę - twierdzi że każdy bukiet musi być wyjatkowy i potrzeba na niego mnóstwo czasu. Co prawda ta kwiaciarnai jest najlepsza u nas i wiem że bukiet bedzie cudny i dokładnie taki jak chcę

W sobote mam próbn a fryzurę i wieczór panieński więc włosy zostana przetestowane czy wytrzymaja cała noc
Ja się nie boję, bo nie będę mieć bukietu typowo ślubnego, tylko coś bardzo prostego (kiedyś wklejałam zdjęcia). Poza tym na osiedlu jest co najmniej 5 kwiaciarni, więc któraś na pewno podoła.

Zazdroszczę Ci próbnego czesania w sobotę, ja niestety musiałam umówić się na wtorek po południu (dopiero po świętach), bo soboty przed świętami moja fryzjerka ma już zajęte. Za to probny makijaż mam w najbliższą sobotę, więc sobie potestuję cały dzień
Stary 2006-04-06, 09:39   #717
jukol
Zakorzenienie

Czesc !! Ja nie bede miec probnej fryzury nie wiem czego ale ... jakos sie tym nie przejmuje bo moja fryzierka to naprawde profesjonalistka.Ale nawet sie nie zapytalam ile to bedzie kosztowac hihi.Z wieczoru panienskiego tez chyba nici bo i kiedy jak w weeked szkola od 8 do 8 :/
Dziewczyny ja dalej nie wiem co mam zrobic z ta dekoracja nad nami na sali wiem ze jest watek o dekoracjach no ale nic nie znalazlam.A bukiet juz chyba mam koncepcje.Pozdrawiam Was

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-04-06, 09:49   #718
neska11
Raczkowanie

Czesc.Jukol-a myslalas zeby ta sciane np.zaslonic tiulem ladnie upietym i na nim np poprzyczepiac kwiatki takie jak masz w bukiecie?,Ja planuje na takim tiulu na srodku zawiesic serce z roz z opadajacymi galazkami bluszczu (tak jak w wiazance).Chcialam zrobic dekoracje z kwitnacych galazek np mirabelki albo jabloni,ale chyba sie nie uda bo z ta wiosna kiepsko,w nocy snieg padal,wiec chyba nie ma szans na koniec kwietnia
Na pewno cos wymyslisz z ta dekoracja,nie wiem jaka jest sala,ale siadz spokojnie i sprobuj sobie wyobrazic co Ci sie podoba i jak by tam wygladaloPowodzenia
Stary 2006-04-06, 09:55   #719
-jola-
Raczkowanie

Jukol co do ozdoby, to może zamiast serca wyklejanego bibułą kupisz takie serce z czerwonych piórek, albo 2 połączone ze sobą. To wygląda tak lekko i ciepło, a zarazem dość zmysłowo. Jakbym miała dekorować swoją salę to właśnie czymś takim. Papryczko, jeśli mogę coś doradzić odnośnie ozdób do włosów, to widzę, że chcesz koka, więc proponuję kupić taką biżuterię na szpilkach do koków, bo przy okazji utrzymują ładnie fryzurkę. Można je rzeczywiście kupić w salonach z sukniami ślubnymi,albo sklepach ze spinkami (co w Twoim przypadku pewnie bardziej się sprawdzi ze względu na kolor sukni. Pozdrawiam
Stary 2006-04-06, 10:32   #720
papryczka
Wtajemniczenie

-jola- dzieki za porady.
tez nie bede miec probnej fryzury gdyz przyjezdzam teraz na weekend swiateczny i w sobote mam mnostwo sparw, a potem to juz dopiero na slub bede. ale nie przejmuje sie tym - na pewno dobrze mi upnie wlosy....
co do dekoracji sali, podziwiam was, ze sie wlasnorecznie tym zajmujecie...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości