![]() |
#691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto poślubi mojego syna? :D
Cytat:
![]() Ale 3 h spóźnienia to przesadzili... jak menele szli i pili tak jakby w życiu nie mieli alkoholu w ustach. Edytowane przez Silloe Czas edycji: 2015-09-24 o 12:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie włączyłam wczorajszy odcinek
![]()
![]() |
![]() |
#693 |
Zadomowienie
|
Mi tam się podobało, że jak to młodzi faceci przed imprezą na rozluźnienie pili szampana zamiast lecieć szybciutko bo księżniczka czeka! Zachowali się jak faceci z testosteronem a nie ciapki pantofelki. Widać u żeńskiej części większą rywalizację, wydrapywanie sobie oczu o faceta itp. Kandydaci Marty trzymają się razem i to sprawia, że są normalnymi facetami
![]() Księżniczka Marta może równie dobrze skończyć z parobkiem Krzysiem bo tylko on jako jedyny wchodzi jej w pupę :P Że tak się wyrażę brzydko xD
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
Już jestem po. Panowie od Marty mi się podobają pod względem stosunku do tego wszystkiego, natomiast jak widzę Martę na ekranie to mam ochotę czymś rzucić w telewizor
![]() Dj Mietek kojarzy mi się z Arturem z poprzedniej edycji ![]()
![]() |
![]() |
#695 |
Konto usunięte
|
Mnie też trochę denerwuje Marta. Wybrała kandydata, bo podobał się jej mamie i ciągle o tym przypomina, że ona go nie chciała, że to dla mamy zrobiła. I niefajne było to jak mu powiedziała, że nie ma ochoty z nim rozmawiać, a potem mówiła na niego, że go nie lubi, że nie chce się jej go oglądać, że to ''frajer''. Ciekawe dlaczego jej ulubieniec Igor nie pojawił się w klubie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Moderator
|
Obejrzałam tą żenadę, nie wiem po co
![]() Marta - straszna. Zadufana, zadzierająca nosa, nie okazująca za grosz szacunku. Kto by chciał taką żonę-jędzę? ![]() ![]() Chłopaka, którego wzięła ze względu na mamę szkoda. Ale nie wiem czy zwróciłyście uwagę co powiedział narrator. Coś w stylu, że wybierając go nie spodziewała się, że nastąpi zwrot w jej historii miłosnej. Może coś się za tym kryje ![]() Fajnie, że chłopaki się skumali i że kazali jej czekać 3 godziny ![]() ![]() ![]() Co do tego disco polowca. Zagrywki i strategie ma na poziomie gimnazjum ![]() ![]() ![]()
![]() |
#697 |
Zadomowienie
|
Nudny ten drugi sezon.
Marty i jej maniery z ustami nie mogę zdzierżyć, poza tym nie rozumiem na jakiej podstawie wyzywa tego kandydata mamy od frajerów, jest bezczelna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
Ogląda ktoś online program? jest w ogóle taka możliwość?stream cokolwiek?
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Moderator
|
Zadanie z kopaniem dołu..no co to miało być
![]()
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
Czy ten sezon to tez aktorzy i tak naprawdę nie tak bogate rodziny z chatami?
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
Oglądałam wczoraj tylko rozmowę chłopaków z babcią Marty. Zaraz sobie włączę początek odcinka.
---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Kaja od Tomka mi się z kimś kojarzy ![]()
![]() |
![]() |
#703 |
Konto usunięte
|
A mi się wydaje, że kojarzę skądś Piotra, który dołączył do kandydatów Marty za Igora.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Konto usunięte
|
Nie zdziwiłam się, że Mateusz wytypował do odejścia z programu Kamilę i Patrycję. Mnie trochę denerwuje Justyna. Specjalnie weszła do wody żeby za nią pobiegł.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
Zerknęłam wczoraj, nie znam imion bohaterów.
Dom, który był pokazany że jest w Krakowie, mama siedząca na łóżku gadająca z synem wyglądała jak w hotelu. Pusta szafka nocna, butelka mineralnej na podłodze, w kuchni puściuteńki blat. i może niesprawiedliwie oceniam, ale mama i syn nie pasowali mi do tamtych wnętrz. Za to w dom w Białymstoku, gdzie był Darek (?), brat i mama, wyglądał bardziej na prawdziwy dom, zamieszkały. I wystrój pasował mi do osób. Co do aktorów, to Marta na prawdę ma na imię Marta, ale jej dom rodzinny nie jest w Warszaiwe, jak pokazuja w tv. Edytowane przez ZamyslonaRoztargniona Czas edycji: 2015-10-08 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
We wtorek widziałam Konrada z 1 edycji w programie "Sprzątaczki", ale się migdalił ze sprzątaczką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiem, bo nie oglądam tego programu, po prostu "przelatywałam" po kanałach i od razu ten koleś wydał mi się skądś znajomy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#710 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie też mam rozkminę co do tych domów, za bardzo sterylne niektóre chaty ![]() Co do uczestników - w nowym sezonie każdy kandydat jest dla mnie beznadziejny. W pierwszej edycji byłam w stanie w większości znaleźć chociaż jedną pozytywną cechę (ten zabawny, ten fajne tatuaże, tamten dobrze zbudowany, inny wydawał się sympatyczny itp.), ale teraz dramat ![]() Hardcorovy koksu - nie mogę zdzierżyć kolesi, którzy są tak bardzo umięśnieni i do tego mają nic do powiedzenia. Dj Mietek - ta broda, ble, totalnie mi się nie podoba, no i jest artystą discopolo ![]() Ten trzeci - non stop w bluzie i bojówkach moro, kolczyk w uchu, zupełnie nie w moim typie. Ciekawe jakimi metodami dobierają uczestniczki do synalków? Macie może informacje na ten temat? Zawsze mnie to zastanawiało, przecież jest tyle gustów i upodobań, w jaki sposób to badają? ... w zasadzie to nie wiem czemu to oglądam, skoro nic mi się tam nie podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
[1=8dffddb6e628bfb98112858 ba516cbd40bf27d07_5e28e20 31c1d9;53037956]A mi się wydaje, że również w tym programie widziałam Dorotę z 1 edycji. (To był chyba odcinek 2).
![]() Oooo przypomniało mi się, że ją widziałam w trudnych sprawach czy coś tego pokroju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ma za to jedna z ładniejszych dziewczyn wg mnie - ta w lokach Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2015-10-09 o 18:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 | |
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
![]() ![]() Jedynie w 3 odcinku mogę skomentować to, że szkoda mi trochę tej matki Tomka (?) ta co ma problemy z pamięcią... ona kurcze do niego z sercem a on widać, że wszystko po złości jej robi itd. Szkoda mi kobitki się zrobiło ![]() Akcja Kamila a Justyna ![]() ![]() Aaa i kandydaci Marty - fajny ten koleś złota rączka, co ostatni był ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 | |
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
zgadzam się ![]() ![]() -------------- Dobra nadrobilam wszystkie odcinki juz ![]() Najciekawsze osoby to kandydaci Marty ![]() Ten koleś w moro spodniach boziu jak go widzę to mi słabo ![]() ![]() A co do Kamili vs Justyny to jak dla mnie mogły by 2 odpaść w sumie już.. Wgl ten tekst Kamili,że tu zrobi dla tego Pudziana ( kurde nie pamiętam jego imienia :/ ) a jak mówi jej, że odpadła to nagle nie jest w jej typie ![]() Tak swoją drogą mama Mietka dobra jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
Dwa odcinki juz jestem do tyłu :pała: W piątek ponadrabiam i wrócę z wrażeniami
![]()
![]() |
![]() |
#717 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
Ja to dzisiaj znowu przegapiłam hahaha xD
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
Marta całowała się z Grzegorzem, a na to wchodzą chłopaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
Jego matka od razu powiedziała, że zrobił jej to na złość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.