|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
![]()
Eh ciezki temat z wizyrami
Teraz jak leze moga przyjezdzac bo wiadomo chodze pogadam i mi sue nudzic nie bedzie Ale po cc czy sn to bym nie chciala To nasz Idzidzius wszystko nowe przewijanie karmienie kazdy placz to stres a po cc to juz nawet pisac nie chce... Ale jak bratowa byla czy sis w szpitalu po cc to wiem ze moja rodzinka w ten sam dzien pojechala ![]() Probowalam mamie wybic ten pomysl ale tylko sie oburzyla ze jak. To ona xhce wnuka/czke zobaczyc ![]() Dell kiedy wyniki? Rosnijcie rosnijcie ![]()
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Ewcia hehe no masz racje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaz moja tesciowa tez chyba nie nachalna Bo jak bylam w czerwcu w szpitalu 9dni to ani raz nie byla Niewiem czy to dobrze czy zle ![]() Ale dzwonila co dzien i teraz w sumie tez dzwoni ![]()
![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
To milo z Jej strony
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byl byl dopiero pojechal ![]() Smialismy sie ze zostanie na noc bo obok mnie lozko wolne ![]()
![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
He, he, byłoby jak w Hiszpanii. Tu nawet jak masz operację kolana to ktoś z rodziny z Tobą śpi, takie tutejsze zwyczaje
![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Dorzuciłam fotki w klubie ![]()
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
hej,
![]() [COLOR="rgb(0, 100, 0)"]Ewcia[/COLOR], na wyniki musze jeszcze poczekać, od momentu badań to aż 2-3 tygodnie. [COLOR="rgb(0, 100, 0)"]Joasiunia[/COLOR], 14 tydzień. musze przyznać, że w drugiej ciąży szybciej brzuszek mi urósł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#698 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wypasy ![]() Cytat:
![]() Ale tyyyle czekac w stresie ![]() My dalej dzielnie w 2paku sie trzymamy ![]() Ktg wychodzi ladne ponizej 110 nie spada ![]() Sis byla wczoraj u "naszego" gina na wizycie (gin byl przy akcji porannej ze mna) I mowil sis ze sie mega wystarszyl i ze nie darowal by sobie jesli by cos sie stalo i mowil ze chyba opatrznosc Boza nad nim czuwala ze mnie skierowal rano do szpitala we wtorek bo mowi ze w domu by sie to moglo nieciekawie skonczyc.... Mam 3 razy dziennie ktg + wieczorem i wnocy o 1.3 byla pani sprawdzic puls malej Wiec opieke mamy bardzo dobra ![]() No i 2 kropl magnezu i tabl magnez i nospa
![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
Ewcia dobrze ze wszystko gra. Uf. Ja tez się nieźle wystraszylam. Wiesz ze w pewnym momencie miałam do Ciebie dzwonić?
![]() Bardzo dobrze ze lekarz Cię skierował. Jak jedzenie? ![]() Monita chyba pytałaś. Wczoraj miałam wolne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jedzonko dobre nie narzekam ![]() (Nawet jak na diete cukrzycowa) Ttylko wszystko w styropianie ![]() Zupy do konca nie da sie zjesc bo czuc steropian ![]() W 1 dzien zjadlam zupe jak mi sie pozniej odbilo steropianem to poprostu buchnelam smiechem Sama z siebie sie smialam ![]()
![]() |
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
Ewcia, super, że taka dobra opieka. Też tak właśnie sobie myślałam, że miałąś szczęście w nieszczęściu trafiając do szpitala. Leż, odpoczywaj a Malutka niech sobie rośnie
![]() Dzień dobry laski. My mieliśmy fatalną noc... P się obudził jak my szliśmy spać (po 12stej) i szalał (walił nogami w materac, rozkopywał się, kręcił głową....) do wpół do 3ciej. Myślałam, że się rozpłaczę. To chyba wszystko przed zbyt długą popołudniową drzemkę. Za późno go obudziłam. Od dziś nie ma spania więcej niż godzinka popołudniu.
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
Monitko o kruca to fajnie jak mozna spac z kims w szpitalu. Rewelacja. Nie to co u nas
Ewcia noooo to super ![]() ![]() ![]() DELL no tak sie ponoc dzieje z tego co widze.po kolezankach ze szybciej ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Monitka a propo nocy musisz nadrobic drzemka w dzien ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
Moj TZ spał znami te dwie noce po porodzie
![]() ![]() Asia, wiem, wiem i tak zamierzam zrobić. Powiedz, jak tam sprawa pokoju? Meble są? Dodatki wybrane?
![]() |
#704 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To mieliscie rozrywke w nocy ![]() Cytat:
Ja ja biore ze wzgledu chyba na twardnienia brzucha Byla wizyta ord. Powiedzial ze wsio ok do niedzieli zostaje z nimi (czyli w szpitalu) a w pon jak bedzie ok to do domu ![]() Powiem Wam ze tutaj czuje sie bezpiecznie w domu chyba umre ze strachu...
![]() |
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
Asiu,a co z tą nospą? Z ciekawości pytam, gdyż tutaj taki lek nie wystepuję i jak się dowiadywałam w "internetach"to wyszło na to, że jest on jedynie stosowany w środkowej i wschodniej Europie, na zachodzie nie ma swojego odpowiednika.
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
Monitko jade rodzic do Was
![]() ![]() ![]() Ewcia na pewno w szpitalu bezpieczniej. Ja mysle ze juz nic zlego sie dziac nie bedzie ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Kolezanka polozna ta co byla z nami w Grecji opowiadala ze zrobili badania w zwiazku z No Spa podawana kobietom w ciazy na wlasnie podtrzymanie ciazy. Dzieciaki ktore byly z ciazy zagrozonej z matce trzeba bylo podawac No Spe w bardzo wielu przypadkach mialo autyzm. Tyle ze dzieci kobiet ktore No Spe przyjmowaly bardzo dlugo a nie kilka tabletek. Nawet ma przyklad na sobie bo jej Siostra od ktoregos tam dosc wczesnego miesiaca brala No Spe w ciazy i niestety ale wlasnie ma siostrzenca z autyzmem. Nasi lekarze albo o tym nie wiedza albo nie chca wiedziec albo... Nie maja czym zastapic tego leku i go podaja. Asia-ta polozna pracuje w Warszawie i mowi ze tam kazdy o tym otwarcie mowi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
Ciekawa jestem, co tu się podaje... Mnie tylko wspominano, że jak mnie będzie boleć np. głowa to mogę jedynie coś z paracetamolem (typu polski apap), to jedyne co mogłam brać na własną rękę i kilka razy zażyłam.
![]() |
#708 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nooo ja też mogłam na mole bóle Paracetamol. Swoją drogą ile ja się tego ojadłam
![]() ![]() A No Spa wzięta kilka razy to nie zaszkodzi. Tylko jak się bierze prawie od samego początku ciąży to takie ma skutki. Także Ewcia spokojnie-Wam nic nie grozi ![]() ![]() A pisałam Wam,że Antek reaguje na muzykę? ![]() Śmigam coś z sobą zrobić ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Asiu to nie slyszalam tego o nospie
![]() A tyyyle kobiet ja zazywa ![]() Ja w sumie tylko w szpitalu bo w domu potrzeby nie bylo ![]() To Antos bedzie dyskotekowiec ![]() Bialo powiadasz? Łał ![]() Do szpitala tego mam godz drogi do blizszego pol ![]() Monita u nas tez paracetamol tylko mozna czyli min apap ![]() Dali mi jakas laske do pokoju i kaszle mi tu ![]()
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-11-27 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dell jesteś, trzymam kciuki za szybki wynik ![]() Ja biorę czasami nospę jak mnie boli w woreczku ona jest na rozluźnienie żeby ból puścił, ona jest rozkurczowa ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Ewka toś pojechała teraz z tą laską ![]() Na ulotce nospy pisze. Więc pewnie jak ktoś ją długo stosował przez całą ciążę to jakieś skutki uboczne są. "Należy zachować ostrożność podczas stosowania drotaweryny u kobiet w ciąży. Leku nie należy stosować podczas porodu oraz u dzieci poniżej 6 roku życia1."
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
Przyszla przesylka z art. Higienicznymi dla mnie i dzidzi
![]() Coraz mniej rzeczy nam zostalo ![]() Tz dzis myje okno i wiesza nowe firanki ![]() ![]() ![]() Pokoju nie poznam jak wroce ![]()
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
Ewka wow
![]() A łóżeczko Wam już przyszło ??
![]() |
#713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taak pisalam wczoraj ![]() Ponoc jest pieekne ![]()
![]() |
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
Ewciu, Kuleczko , dziękuję
![]() Joasiunia, ![]() Edytowane przez DELL Czas edycji: 2014-11-27 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
Ewcia jeszcze urodzisz normalnie w terminie ale przynajmniej TZ weźmie się i wszystko będzie gotowe
![]() ![]() Ja nie słyszałam nic o nospie. Jak mi twardniał brzuch to kazali brać, ale nie dłużej jak tydzień ![]() Wiadomo, że przyjmowanie leków różnie wpływa na dziecko, a teraz to wszystko autyzm powoduje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
Takaya koleżanka bardzo dziękuje za czapeczkę
![]() ![]() Ona myślała że ją kupiłam i była pewna ze się wykosztowałam a ostatnio gadałyśmy i mówię że to kol. zrobiła ze swetra ![]() ![]() w ogóle to one wyszły ze szpitala 13.11 (jak urodziła się K) ich mała ważyła 2810 a mój K 2840 ![]() ![]() Ewcia fajnie że zakupy przyszły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tylko, że ja miałam niedobory, np żelaza.... ale mimo wszystko bardziej lekarz kazał jeść wszystko co ma żelazo, niż je lykać. Zresztą po jego łykaniu - niezadobrze się czułam. Edytowane przez DELL Czas edycji: 2014-11-27 o 11:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
I_K, dziękuję...
![]() ![]() a Twoje samopoczucie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje ok, właśnie pracuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.