|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Kasia no wczoraj mnie tz tak wkurzyl ze humor mi sie zesral a wieczorem zatonelam w ksiazce po uszy i siedzialam do x godziny zeby skonczyc. Nawet nie patrzylam ktora byla godz jak sie kladlam.
Ziajka sam sobie winny bo ja chcialam dobrze a dostalam opie.p.r.z wiec kij mu w oko powinno i pewno jest mu wstyd. A dzis kara nie odpisuje nie odbieram i juz ma sfader jader bo nie wie jak tam u nas i dobrze niech sie martwi teraz. |
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Arleta ja juz trzymam kciuki za staranka
Kasiu przytulam mocno Kochane chcialam Wam WSZYSTKIM Podziekowac za zyczenia jestescie kochana Yss Ziajka Zophiee Mili Lila Kluska Migotka Aga Kasia RudaEwcia Mysia Migotka PannaMagda Kasia Arletka Gianna Kamildiana Iza
|
#693 |
|
Wtajemniczenie
|
mysia1986 siostra ma szkołę więc tylko dziś na zakupy wyskoczymy. Ona jest sporo młodsza i czasem ciężko jest mi się z nią dogadać. Chociaż i tak odkąd nie mieszkam z rodzicami to jest o niebo lepiej. A jutro tż chce mnie zabrac wieczorem na spacer i winko gdzieś na Nowy Świat chyba
Ja temp to mierzyłam w pierwszym cyklu po tabsach i pojęcia nie mam szczerze jak powinna wyglądać ![]() iza243 do jutra już blisko niedziela tylko Wasza za to Gianna M ja nie wiem czy mnie też temp nie łapie bo czuję gorąco - zimno i oczy szczypią ;( Ziajkaa szczerze ja myślę, że grają na zwłokę bo chcą mi podziękować - a nie chcą teraz demotywować. Zazdroszczę kawki takiej! kasiab91 oj biedna Ty współczuję i nie przepraszaj, czy nie od tego właśnie jesteśmy żeby nawzajem się "wysłuchać" ? b a r b a r a |
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Basie matko mi wczoraj umknelo ze wasze imieninki byly wybaczcie i ze szczerego serca zycze wam wszystkiego co najlepsze!!!
![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Mili o nie ja juz opanowalam sytuacje i jest ok. Oby cie nie rozebralo
|
|
|
|
#695 |
|
Wtajemniczenie
|
Gianna M no oby oby, bo rozbierać to mnie tylko jedna osoba może
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Młody zwymiotowal I teraz nie wiem co dalej. Czuje się dobrze. Nic mu nie jest. Jak się będzie coś działo to jadę do teściowej. Dodam, że ja przeziebiina a tz chory ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Nadrobilam Was wczoraj. I dziś tez. Młody wymaga uwagi, więc wpadnę w drzemce |
|
|
|
#697 |
|
Zadomowienie
|
Mili oby to nie przeziębienie
Kasia marudz ile chcesz po to nas masz Iza dobrze ze Domis znosi jak ciebie nie ma. A praca z dnia na dzień będzie lepiej Ruda przykra sytuacja szczególnie ze tak mlody człowiek Gianna no tak baty mu sie należą Nocka u nas srednia Natka o 2 dostala mleko bo wyla w nieboglosy. Walczylam z nia ale sie rozbudzila i dalam spokoj. Pozniej lulanie i odkladanie do lozeczka kilkakrotnie az wkpncu wyladowala u nas i spala jak aniolek. Robi z nami co chce to dziecko. W dzien jestem twarda ale w nocy zwyczajnie pdpuszczam :-( Od rana tez chodzi maruda i juz trzy razy probowalam usypiac a przy odkladaniu bach i siedzi teraz bawi sie w lozeczku pilotem.
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka, to gazetom Go przez pusty łeb i po kłopocie. Mam nadzieje, ze przeprosił już ??
Zophiee, biedna. To mini szpital macie w domu. Zdrówka! Kami, jutro będzie lepiej, pamiętaj!
|
#699 |
|
Wtajemniczenie
|
Gianna Ma to gadziszcze! Niech przeprasza,a co !
zophiee o kurde kurujcie się!
|
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Gianka na razie brałam tylko clo i acard także spoko się czuje, ale od dzisiaj zaczynam estrofem, zobaczymy jak to będzie. A Twoj tż co tam wyprawia, niech się ogarnie i przeprosi żonkę ![]() Arletka trzymam kciuki aby wszystko poszło po Waszej mysli Zdrowia dla wszystkich chorowitków Jak ja jutro do szkoły wstanę to nie mam pojęcia, wczoraj i dzisiaj budzik mi dzwonił, a ja nawet nie wiem kiedy go wyłączam, a jak juz się budzę to z tel w ręku ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Kluska nie próbowałam skrzydełek z biedronki, ja wolę sama zrobic i wiem co jem
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
yss po tym co przeszłam po 2 # i po tej ciąży z Lenką gdzie musiałam 3 miesiące lezec nie wyobrażam sobie iść do pracy, ja tam nie mam za lekko. a to że ktoś bedzie na mnie krzywo patrzył to mnie nie obchodzi,najważniejsze jest zdrowie dziecka. a kobiecie w ciaży l4 się należy,tym bardziej po wcześniejszych przejsciach z ciążami. aga nie napisałam że juz zaczynamy starania tylko chyba za 3 miesiace czyli Lenka będzie miała już prawie rok, a mi lekarz powiedział ze najwcześniej w ciaże moge zajść po roku od cc, więc uważam ze to odpowiedni czas. zreszta nie wiem czy na pewno te starania zaczniemy, to tylko rozmowy. ruda taka śmierć jest straszna, no każda jest straszna ale jak ludzie odchodzą w takim wieku to masakra ![]() Lena wczoraj poszła spać po północy, mieliśmy jej serdecznie dość,nie wiem co ona tak cuduje i ile jeszcze???
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Migotko, ja tak cholernie mocno trzymam za Ciebie kciuki
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Zrobiłam kolejne zakupy na mazidłach Kupiłam olej z czarnuszki, hydrolat z róży stulistnej, witaminę C i kwas mlekowy
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
Mysiu
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia ale cuda zamowilas co bedziesz krecic z nich?
Mili dobra jestes ![]() Migotko przezywam ten wasz cykl bo strasznie duzo cie to kosztuje tak mocno trzymam kciuki ze az sinieja ![]() Arletko fajnie ze sie decydujecie juz na bobaska ja bym sie nie odwazyla ale uwazam ze jednak im wczesniej sie czlowiek zdecyduje tym lepiej potem juz dzieci podchowane. Moze byc ciezko ale dla dzieciakow potem super bedzie. A kupujesz szellac? ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Kami ja tez sie poddaje w nocy nie mam sily i chce sie wyspac a z nami spi pieknie i niech spi. Kiedys sie oduczy jak wielu innych rzeczy. Zophee o kurczaki mam nadzieje ze nic nie jest Boryskowi. Ale was scielo matko,kurujcie sie kochani
|
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka
Dziewczyny dziękuję Wam bardzo, że tak mnie wspieracie, jesteście kochane! Nie wiem co bym bez was zrobiła
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane mimo że Tz zadzwonił do wiedźmy i powiedział ze ja i Wiki chore jesteśmy to wedzma powiedziała ze się nie boi i ze przyjedzie na noc . Wiec pewnie będę miała nawet wiedźmy .
Pie***e o 20 idę spać bo miałam ciężka noc . W nocy wstała i próbowała zasnąć udało jej się po około godzinie . Ale to dobrze ze próbowała a nie ze chciała się bawić Teraz śpi zasnęła na spacerze bo zostawiłam Wiki z dziadkiem i poszłam do apteki . W pokoju okno odtworzone i śpi a ja sprzątam . Teść mi zrobił niespodziankę zrobił lazanie i zaprosił do siebie . Miło z jego strony
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka, hydrolat będzie mi służył jako tonik do twarzy
![]() Basia, wiedźma trochę mało taktowna... Wie , że chorzy jesteście i pewnie zmęczeni
|
#708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
Od rana sprzątanie, gotowanie,a goście.. niewiadomo czy dzisiaj przyjadą ![]() Iza będzie dobrze, z każdym dniem coraz lepiej, wdrożysz się i będziesz na skrzydłach wracać do syniusia ![]() Kami mam to samo, w nocy całkiem odpuszczam Natkowi.. w dzień staram się go oduczać, a w nocy jestem tak zmęczona, że nie chce mi się.. Basiu fajny gest teścia, życzę pysznego obiadku ![]() Gianna oj to Tżowi należą się baty ![]() Arletko super z tym Bobaskiem ![]() Mili oby Cię nie rozłożyło kochana ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Zophie kurujcie się
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki podobno jakas bomba wybuchla na Ukrainie do 14promieniowanie ma przejsc przez Polske nie wychodzcie z domu.
|
|
|
|
#711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skąd to wiesz?
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Gianna o matko, a gdzie to mówili? Bo ja na wp i onet nic nie widzę
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Goście się jednak zjawią, będą o 15 ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- A Arletko bo Ty robisz tą depilację laserową, skończysz pewnie za pół roku, więc pamiętaj , że w ciąży nie można Kasiu widzę, że i u Ciebie nie najlepiej ze zdrowiem ... Mnie trochę odpuściło, to Ciebie dopadło... Jeśli to zatoki to mogą trzymać miesiącami, może też powinnaś to Tk zatok zrobić? Samo nie przejdzie.. ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Kluska widzisz jest już lepiej Ruda siostra ma jakieś dziwne te metody wychowawcze.. zamykać dziecko z łazience?
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny info nie ma w tv ani internecie. Info mam z innej reki. Ale juz wiem dokladnie o co chodzi to nie bomba moja sis jak zwykle pokrecila bo jak uslyszala promieniowanie to od razu bomba a to cos z elektrownia na Ukrainie ale podobno nie ma zagrozenia. Jednak w razie czego ja dzis w domu zostane.
|
|
|
|
#715 |
|
Wtajemniczenie
|
Gianna M to plotka
zdementowali
|
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Mili musieli zdementowac zeby nie siac paniki. Nie sadze ze ta osoba by miala bledne info.
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
dziś gorzej... już 10 min płacze. niby sie bawila ale ciaglr musiala mnie miec w zasiegu wzroku. W ogole w jej przypadku nie ma sensu zajmowac jej zabawkami i wychodzić po cichu ale dotarlo to do mnie jak wyszlam dopiero. Od pon będę robic papa i wychodzić bo i tak po 15sek jest krzyk a przynajmniej nie bede jej oszukiwać
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Rany..wiem ze tam bedzie jej dobrze ale jak slysze ta rozpacz to mam doła
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

i oczy szczypią ;(