![]() |
#691 |
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
KRAKÓW
lek.med. Marta Marszałek-Rajska, specjalista ginekolog-położnik, starszy asystent Oddziału Gin. Poł w Szpitalu Specjalistycznym im. S. Żeromskiego(ktory dostal najwiecej gwiazdek w tej akcji rodzic po ludzku ![]() Gabinet Prywatny: os. Boh. Września 1c/3u tel. 645 92 53 wtorek, czwartek 16-19 Cudowna pani doktor, wszystko rozumie, o wszystko wypyta, pomoze we wszystkim, o wszystkim mozna pogadac, nawet nie zwiazane z "tematem" ![]() ![]() ![]() ![]()
#692 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś tutaj z obecnych na forum może polecić mi dobrego ginekologa-endokrynologa w Krakowie.Szukam takiego lekarza ponieważ mam problemy a w Moim mieście nie ma takiego lekarza.Leczę się u zwyklego ginekologa i niestety problemy nadal są pomimo leczenia.Jestem już bezsilna i nie wiem co robić.Wiem że jeżeli chciałabym mieć w przyszłości dzieci nie moge bagatelizować moich problemów.Będę wdzięczna jeżeli ktos poleci mi jakiegoś sprawdzonego lekarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Raczkowanie
|
A zna ktos naprawde rewelacyjnego ginekologa z katowic badz okolic?
#695 |
Raczkowanie
|
RYBNIK
witam!szukam dobrego lekarza z rybnika lub okolic czy ktos mógłby mi poradzic?czy pani dok grazyna korba-oslizło która przyjmuje na mikołowskiej jest naprawde dobra?dziewczyny pomózcie!! |
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Raczkowanie
|
ŁÓDŹ
Czy któras z drogich wizazanek byla kiedys w prywatnej przychodni "DIASON"? Wiem, ze wizyta tam kosztuje 80 zł, tylko teraz pytanie, czy oddzielnie placi sie za badania typu cytologia, za wypisywanie recept? Różnych rzeczy sie juz naczytałam o przeróżnych oplatach, ale sama do tej pory w prywatnym gabinece nie bylam,stad moje (może i glupie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wyciek z brodawki
szukam dobrego ginekologa w kielcach. ma ktoś namiary? najlepiej, żeby był to mężczyzna, bo na kobiecie osttanio nietsety się zawiodłam ...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#699 |
Rozeznanie
|
Gubin
Polecam Pana Mariana Szczota Lekarza Z Gubina. Jest Naprawde Godny Polecenia. Do Kazdej Pacjentki Podchodzi Indywidualnie. Zachowuje Duzy Takt ,bez Problemu Wszystko Tlumaczy I Objasnia Nawet Usg Na Monitorze. Pelna Kultura, Doskonala Wiedza, Dusza Czlowiek. Cena Wizyty 50 Zl, W Tym Cytologia, Jesli Cytologia Jest Zal Dzwoni Nawet Do Pacjentki.polecam.jest Takze Wspanialy Przy Leczeniu Nieplodnosci I W Opiece W Czasie Ciazy.medal Dla Doktorka!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Rozeznanie
|
A znacie jakiegoś dobrego wporzadku ginekologa z POZNANIA i zeby byl dosc latwy dojazd z dworca głównego PKP, albo zachodniego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Rozeznanie
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
#702 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale moze jeszcze raz sie tutaj streszcze.. moze jakies inne dziewczyny odpowiedza mi na te pytania: Jaki jest dokladny adres i jak dojechac do tego osrodka z dworca głównego PKP jakim tramwajem albo autobusem? I czy jest jakis ktory bezposrednio tam jedzie czy trzeba z przesiadkami. I czy moglabys mi podac numer telefonu do rejestracji bym mogla sie umowic na wizyte i jakie sa wogole terminy? Blisko to jest czy daleko od dworca PKP A lekarz jest wporzadku? No i jeszcze prosze o inne propozycje dobrych ginekologow i takich do ktrych sie najpredzej dostane bo nie lubie czekac. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Przyczajenie
|
KRAKÓW
Polecam wszystkim panią doktor Kazimierę Barczyńską - Słoń. Miła, usmiechnieta kobieta. Nie zdążylam jej nawet zadawc pytan, a ona juz na nie odpowiadala, badanie bezpolesne, pełen profesjonalizm. Od razu zbadala mi piersi (o czym lekarze często zapominaja), zlecila potrzebne badania. Wytlumaczyla wszystko, o czym chcialam wiedzieć i jeszcze poleciła apteki z tanimi srodkami anty ![]() Wizyta kosztuje 60 zl, cytologia 30 zl, wszystkie badania mozna wykonac na miejscu. Ulica Długa 30. |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Raczkowanie
|
A zna ktos naprawde rewelacyjnego ginekologa z katowic badz okolic?
Żmijka, polecam Dąbrowa Górnicza - doktor Kasner Edytowane przez yellow sunflower Czas edycji: 2007-03-29 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam, wszystkie Panie (i Panów też
![]() ![]() Może ktoś sie już spotkał z tą panią. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#708 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny możecie polecić gina z Dzirżoniowa lub Bielawy, planujemy dzidzię (: byłam u Kuczmy, nie jestem zbyt zadowolona, nie zlecił żadnych badań, kazał przyjść za 3 miesiące w ciąży - "dowcipny"
Dziewczyny liczę na was! |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Raczkowanie
|
Poznań
Polecam dr TOMASZ DMOCHOWSKI - kompetentny - miły - pomocny -LEKARZ Z POWOłANIA ![]() przyjmuje w kilku miejscach, w google wystarczy wpisać Jego dane to się wyświetlą miejsca i telefony, i jest tani ! |
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Przyczajenie
|
A czy ktoś mógłby mi pomóc i zaproponować dobrego ginekologa ze Szczecina? I odrazu podać jakiekolwiek namiary?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś zna ginekologa w GLIWICACH, który przebada mnie i przepisze mi tabletki antykoncepcyjne, wiedzać, że nie jestem pełnoletnia i przychodzać bez opiekuna ? proszę o odpowiedź i jeśli może mi ktoś powiedziećm na czym polega tego typu wizyta ? tzn. określenie odpowiednich tabletek ? z góry dziękuję.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie jestem tego taka pewna,chodziłąm do nie dość długo,pogadać to owszem o pierdołach potrafi ale o mojej przypadłości nic. Zapisuje pigułki antykoncepcyjne bez badań.Wymrażanie to owszem może zrobić ale u siebie prywatnie.O cytologii i usg to chyba niesłyszała nigdy ![]() Dziewczyny bardzo proszę o dobrego ginekologa z umowa z NFZ w Łodzi,kiedys chodziłam do doktora Biesiady w Szpitalu MSW ale tam były starsznie długie terminy.Poradźcie bo obiecałam sobie, że w tym roku zacznę dbac o siebie.Mam robic co pół roku cytologię i prawdę mówiąc lekko sie obijałam.Chce się naprawić ![]() Edytowane przez Isani Czas edycji: 2007-03-25 o 10:44 Powód: opis |
|
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Przyczajenie
|
dr Agnieszka Hoffman
Witam,
polecono mi dr Agnieszkę Hoffman. Co o niej myslicie?? Nie wiem czy isc do lecznicy INSPOL czy do jej prywatnego gabinetu?? Do lecznicy mozna tez isc prywatnie??? Prosze o odpowiedz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Raczkowanie
|
Dot.: dr Agnieszka Hoffman
Ja bylam u pani dr Hoffman 3 razy i uwazam ze jest osoba godna polecenia. Wizyta w lecznicy INSPOL kosztuje 70zl, jest to wizyta prywatna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie za odpowiedź.
![]() Słyszałyście jeszcze moze coś niecoś o dr Hannie Piechockiej ? |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Przyczajenie
|
Toruń
Kogo polecacie z Torunia ?? Najlepiej na NFZ bo po dzisiejszej wizycie jestem przekonana o zmianie na innego lekarza. |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Przyczajenie
|
WARSZAWA
Czy ktoras z was orientuje sie gdzie przyjmuje dr Agnieszka Hoffman? Dzwonilam wczoraj na Marszalkowska do INSMEDu ale tam juz niestety nie przyjmuje. Mysiadlo jest troche za daleko dla mnie. Moze ktoras z was wie gdzie przyjmuje i ile kosztuje wizyta ? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Przyczajenie
|
WARSZAWA
Czy ktoras z was orientuje sie gdzie przyjmuje dr Agnieszka Hoffman? Dzwonilam wczoraj na Marszalkowska do INSMEDu ale tam juz niestety nie przyjmuje. Mysiadlo jest troche za daleko dla mnie. Moze ktoras z was wie gdzie przyjmuje i ile kosztuje wizyta ? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Przyczajenie
|
Znalazłam info ze przyjmuje też w szpitalu przy ul. Kasprzaka 11. tel. 632-27-26. Tylko niestety nie dzwoniłam tam i nie wiem czy nadal można się tam do niej zapisać.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
OK. Z tym, ze mnie interesuje platna wizyta, a z tego co wiem na Kasprzaka to przychodnia, czy szpital a ja nie jestem w tej chwili ubezpieczona wiec moze byc problem, ale sprobuje. Dzieki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.