DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-10, 22:06   #691
truskawaa
Raczkowanie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

KRAKÓW

lek.med. Marta Marszałek-Rajska, specjalista ginekolog-położnik, starszy asystent Oddziału Gin. Poł w Szpitalu Specjalistycznym im. S. Żeromskiego(ktory dostal najwiecej gwiazdek w tej akcji rodzic po ludzku )

Gabinet Prywatny:
os. Boh. Września 1c/3u
tel. 645 92 53
wtorek, czwartek 16-19

Cudowna pani doktor, wszystko rozumie, o wszystko wypyta, pomoze we wszystkim, o wszystkim mozna pogadac, nawet nie zwiazane z "tematem". Naprawde goraco polecam, poniewaz warto. A dowodem jest chyba multum doslownie pacjentek. Trzeba byc juz ok 15 pod gabinetem, zeby nie czekac pozniej pare godzin <nie ma zapisow>. Ale i ona przyjezdza czesto wczesniej. Za wizyty tzreba placic 60zl, ale warto. Bylam u niej pierwszy raz jak mialam chyba 15 lat i zostalam do dzis
Stary 2007-03-10, 22:32   #692
RENATA1234
Raczkowanie

Dziewczyny a znacie jakiegos dobrego ginekologa w Wielkiej Brytani,konkretnie Londyn albo Harlow Essex.Pozdrawiam wszystkie wizazanki.
RENATA1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 08:40   #693
M.R
Przyczajenie

Czy ktoś tutaj z obecnych na forum może polecić mi dobrego ginekologa-endokrynologa w Krakowie.Szukam takiego lekarza ponieważ mam problemy a w Moim mieście nie ma takiego lekarza.Leczę się u zwyklego ginekologa i niestety problemy nadal są pomimo leczenia.Jestem już bezsilna i nie wiem co robić.Wiem że jeżeli chciałabym mieć w przyszłości dzieci nie moge bagatelizować moich problemów.Będę wdzięczna jeżeli ktos poleci mi jakiegoś sprawdzonego lekarza.
M.R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 14:47   #694
Żmija
Raczkowanie

A zna ktos naprawde rewelacyjnego ginekologa z katowic badz okolic?
Stary 2007-03-11, 20:58   #695
Aniołek85
Raczkowanie

RYBNIK
witam!szukam dobrego lekarza z rybnika lub okolic czy ktos mógłby mi poradzic?czy pani dok grazyna korba-oslizło która przyjmuje na mikołowskiej jest naprawde dobra?dziewczyny pomózcie!!
Aniołek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 22:40   #696
miaumiau
Raczkowanie

ŁÓDŹ

Czy któras z drogich wizazanek byla kiedys w prywatnej przychodni "DIASON"? Wiem, ze wizyta tam kosztuje 80 zł, tylko teraz pytanie, czy oddzielnie placi sie za badania typu cytologia, za wypisywanie recept? Różnych rzeczy sie juz naczytałam o przeróżnych oplatach, ale sama do tej pory w prywatnym gabinece nie bylam,stad moje (może i glupie ) pytania. Albo moze orientujecie sie jak to jest w innych prywatnych gabinetach? Z góry dziekuje za odpowiedź
miaumiau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-12, 13:25   #697
coolbabka
Raczkowanie

Dot.: Wyciek z brodawki

szukam dobrego ginekologa w kielcach. ma ktoś namiary? najlepiej, żeby był to mężczyzna, bo na kobiecie osttanio nietsety się zawiodłam ...
coolbabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-12, 13:29   #698
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coolbabka Pokaż wiadomość
szukam dobrego ginekologa w kielcach. ma ktoś namiary? najlepiej, żeby był to mężczyzna, bo na kobiecie osttanio nietsety się zawiodłam ...
pytanie nie na temat, wiec przenosze do odpowiedniego watku

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-13, 08:04   #699
aga267
Rozeznanie

Gubin
Polecam Pana Mariana Szczota Lekarza Z Gubina. Jest Naprawde Godny Polecenia. Do Kazdej Pacjentki Podchodzi Indywidualnie. Zachowuje Duzy Takt ,bez Problemu Wszystko Tlumaczy I Objasnia Nawet Usg Na Monitorze. Pelna Kultura, Doskonala Wiedza, Dusza Czlowiek. Cena Wizyty 50 Zl, W Tym Cytologia, Jesli Cytologia Jest Zal Dzwoni Nawet Do Pacjentki.polecam.jest Takze Wspanialy Przy Leczeniu Nieplodnosci I W Opiece W Czasie Ciazy.medal Dla Doktorka!!!!!!
aga267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-15, 14:57   #700
maartus
Rozeznanie

A znacie jakiegoś dobrego wporzadku ginekologa z POZNANIA i zeby byl dosc latwy dojazd z dworca głównego PKP, albo zachodniego.
maartus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-15, 15:03   #701
maartus
Rozeznanie

.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-15, 15:07   #702
maartus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monaliza1986 Pokaż wiadomość
Poznań

W Poznaniu na Piatkowie w przychodni marysienka jest Swietny ginekolog....delikatny... ..wesoły.....no i bada!!!!!!( co sie coraz zadzier zdarza lekarzom).......pozdro

przyjmuje we wtorki i środy, na zapisy....podpisana umowa z NFZ.
doc. dr hab. med. Sławomir GRACZYK

POZDRO
Napisalam do Ciebie na priw meila z kilkoma pytaniami dotyczacymi tego ginekologa.
Ale moze jeszcze raz sie tutaj streszcze.. moze jakies inne dziewczyny odpowiedza mi na te pytania: Jaki jest dokladny adres i jak dojechac do tego osrodka z dworca głównego PKP jakim tramwajem albo autobusem? I czy jest jakis ktory bezposrednio tam jedzie czy trzeba z przesiadkami. I czy moglabys mi podac numer telefonu do rejestracji bym mogla sie umowic na wizyte i jakie sa wogole terminy?
Blisko to jest czy daleko od dworca PKP
A lekarz jest wporzadku?

No i jeszcze prosze o inne propozycje dobrych ginekologow i takich do ktrych sie najpredzej dostane bo nie lubie czekac. Pozdrawiam
Stary 2007-03-17, 13:01   #703
smerfeta01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olinda Pokaż wiadomość
CIESZYN

Jeśli któraś z was drogie wizażanki zna dobrego gina w Cieszynie to będę wdzięczna.
Pozdrowionka w ten ziiimny dzień
podpinam się
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 16:10   #704
kalina malina
Przyczajenie

KRAKÓW

Polecam wszystkim panią doktor Kazimierę Barczyńską - Słoń. Miła, usmiechnieta kobieta. Nie zdążylam jej nawet zadawc pytan, a ona juz na nie odpowiadala, badanie bezpolesne, pełen profesjonalizm. Od razu zbadala mi piersi (o czym lekarze często zapominaja), zlecila potrzebne badania. Wytlumaczyla wszystko, o czym chcialam wiedzieć i jeszcze poleciła apteki z tanimi srodkami anty.
Wizyta kosztuje 60 zl, cytologia 30 zl, wszystkie badania mozna wykonac na miejscu.
Ulica Długa 30.
kalina malina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 15:19   #705
yellow sunflower
Raczkowanie

A zna ktos naprawde rewelacyjnego ginekologa z katowic badz okolic?
Żmijka, polecam
Dąbrowa Górnicza - doktor Kasner

Edytowane przez yellow sunflower
Czas edycji: 2007-03-29 o 15:33
yellow sunflower jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-19, 09:24   #706
kangie
Raczkowanie

Question Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Witam, wszystkie Panie (i Panów też ) Czy ktoś może wydać opinje na tema dr Klimek z evi-medu, mnie Ona zpisała tabletki anty. nie zapytała się czy nie mam żylaków i nie zrobiła żadnych badań ale może to było tylko chwilowe zaćmienie.
Może ktoś sie już spotkał z tą panią.

Pozdrawiam
kangie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 19:13   #707
silvershine
Raczkowanie

GG do silvershine

Cytat:
Napisane przez ann217 Pokaż wiadomość
Lublin

skoro jest juz taki watek to ja polece kogos z Lublina. Otoz na Niepodleglosci przyjmuje dr Miturski. Mily i sympatyczny, bada bardzo delikatnie. Cytologie mam za darmo, za USG to przez pochwe zaplacilam tylko 20 zl a jak mi przepisywal tabletki to wyslal mnie na badanie ukladu krzpniecia - tez gratis
a mnie nie wyslal
silvershine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-22, 14:58   #708
niunieczek
Rozeznanie

Dziewczyny możecie polecić gina z Dzirżoniowa lub Bielawy, planujemy dzidzię (: byłam u Kuczmy, nie jestem zbyt zadowolona, nie zlecił żadnych badań, kazał przyjść za 3 miesiące w ciąży - "dowcipny"
Dziewczyny liczę na was!
niunieczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-22, 22:50   #709
Judyla
Raczkowanie

Poznań

Polecam dr TOMASZ DMOCHOWSKI
- kompetentny
- miły
- pomocny
-LEKARZ Z POWOłANIA

przyjmuje w kilku miejscach, w google wystarczy wpisać Jego dane to się wyświetlą miejsca i telefony, i jest tani !
Judyla jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-24, 15:33   #710
justynix
Przyczajenie

A czy ktoś mógłby mi pomóc i zaproponować dobrego ginekologa ze Szczecina? I odrazu podać jakiekolwiek namiary? byłabym bardzo wdzięczna. pozdrawiam
justynix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-24, 16:33   #711
lolaRose
Przyczajenie

Czy ktoś zna ginekologa w GLIWICACH, który przebada mnie i przepisze mi tabletki antykoncepcyjne, wiedzać, że nie jestem pełnoletnia i przychodzać bez opiekuna ? proszę o odpowiedź i jeśli może mi ktoś powiedziećm na czym polega tego typu wizyta ? tzn. określenie odpowiednich tabletek ? z góry dziękuję.
lolaRose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-25, 10:29   #712
Isani
Zadomowienie

GG do Isani

Cytat:
Napisane przez mgosiekm Pokaż wiadomość
ŁÓDŹ
pani doktor Gała-Kocięba (imienia nie pamietam) pracuje w przychodni ginekologicznej przy szpitalu Madurowicza przy ul.Wileńskiej w Łodzi. Polecam
Łódź

Nie jestem tego taka pewna,chodziłąm do nie dość długo,pogadać to owszem o pierdołach potrafi ale o mojej przypadłości nic. Zapisuje pigułki antykoncepcyjne bez badań.Wymrażanie to owszem może zrobić ale u siebie prywatnie.O cytologii i usg to chyba niesłyszała nigdy

Dziewczyny bardzo proszę o dobrego ginekologa z umowa z NFZ w Łodzi,kiedys chodziłam do doktora Biesiady w Szpitalu MSW ale tam były starsznie długie terminy.Poradźcie bo obiecałam sobie, że w tym roku zacznę dbac o siebie.Mam robic co pół roku cytologię i prawdę mówiąc lekko sie obijałam.Chce się naprawić

Edytowane przez Isani
Czas edycji: 2007-03-25 o 10:44 Powód: opis
Isani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 10:52   #713
NaTaLuSzKa
Przyczajenie

dr Agnieszka Hoffman

Witam,
polecono mi dr Agnieszkę Hoffman. Co o niej myslicie??
Nie wiem czy isc do lecznicy INSPOL czy do jej prywatnego gabinetu?? Do lecznicy mozna tez isc prywatnie???
Prosze o odpowiedz.
NaTaLuSzKa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-26, 12:56   #714
sylwia_p123
Raczkowanie

Dot.: dr Agnieszka Hoffman

Ja bylam u pani dr Hoffman 3 razy i uwazam ze jest osoba godna polecenia. Wizyta w lecznicy INSPOL kosztuje 70zl, jest to wizyta prywatna.
sylwia_p123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 13:37   #715
NaTaLuSzKa
Przyczajenie

Dzięki wielkie za odpowiedź.
Słyszałyście jeszcze moze coś niecoś o dr Hannie Piechockiej ?
Stary 2007-03-26, 13:45   #716
diunka
Przyczajenie

GG do diunka

Toruń

Kogo polecacie z Torunia ?? Najlepiej na NFZ bo po dzisiejszej wizycie jestem przekonana o zmianie na innego lekarza.
diunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-27, 08:25   #717
maryjane1982
Przyczajenie

WARSZAWA

Czy ktoras z was orientuje sie gdzie przyjmuje dr Agnieszka Hoffman? Dzwonilam wczoraj na Marszalkowska do INSMEDu ale tam juz niestety nie przyjmuje. Mysiadlo jest troche za daleko dla mnie. Moze ktoras z was wie gdzie przyjmuje i ile kosztuje wizyta ?
Pozdrawiam
maryjane1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-27, 08:26   #718
maryjane1982
Przyczajenie

WARSZAWA

Czy ktoras z was orientuje sie gdzie przyjmuje dr Agnieszka Hoffman? Dzwonilam wczoraj na Marszalkowska do INSMEDu ale tam juz niestety nie przyjmuje. Mysiadlo jest troche za daleko dla mnie. Moze ktoras z was wie gdzie przyjmuje i ile kosztuje wizyta ?
Pozdrawiam
Stary 2007-03-27, 11:55   #719
NaTaLuSzKa
Przyczajenie

Znalazłam info ze przyjmuje też w szpitalu przy ul. Kasprzaka 11. tel. 632-27-26. Tylko niestety nie dzwoniłam tam i nie wiem czy nadal można się tam do niej zapisać.
Pozdrawiam.
Stary 2007-03-27, 12:52   #720
maryjane1982
Przyczajenie

Smile Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Cytat:
Napisane przez NaTaLuSzKa Pokaż wiadomość
Znalazłam info ze przyjmuje też w szpitalu przy ul. Kasprzaka 11. tel. 632-27-26. Tylko niestety nie dzwoniłam tam i nie wiem czy nadal można się tam do niej zapisać.
Pozdrawiam.

OK. Z tym, ze mnie interesuje platna wizyta, a z tego co wiem na Kasprzaka to przychodnia, czy szpital a ja nie jestem w tej chwili ubezpieczona wiec moze byc problem, ale sprobuje. Dzieki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości