Galeria :) - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-01-15, 12:35   #691
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Galeria :)

W łódzkiej też brak

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-15, 16:04   #692
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

No to mnie zalamalyscie. Ja wczoraj po szkole psozlam do orsaya i kupilam bardzo podobne, tylko w paski a nie w kratke i zaplaclam prawie 100

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-15, 21:34   #693
Atoska
Zakorzenienie

GG do Atoska

cholera aja na takie poluje juz dlluggoo dlugopoo tylko w moim miescie nie ma takich sklepów ehhh(((((((((((

Wymianka
Atoska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-16, 07:28   #694
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

u mnie też nie ma :/

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-16, 07:40   #695
nati__xxx
Wtajemniczenie

GG do nati__xxx

A ja mam identyczne spodenki tyle że czarne,kupione w łódzkim Orsayu
Stary 2006-01-16, 09:34   #696
ewagood
Raczkowanie

witam Was... dziewczyny jetstescie niesamowite..podziwiam w Was silna wole i determinacjie.. tylko pozazdroscic.. zycze dalszych pozytywnych osiagniec...
ewagood jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-16, 11:03   #697
HELLOKITTY
Raczkowanie

GG do HELLOKITTY

Wiecie dziewczyny naprawdę podziwiam Was wszystkie. Ja mogę tylko pomarzyć o pokazaniu brzucha. I nie bedę mogła tego nigdy robić bez skrępowania. Nie dlatego, że jest gruby (a jest) a dlatego, że mam WIELKĄ bliznę. Nie chodzę nawet na plaże z odsłoniętym brzuchem chyba, że nie ma nikogo... Jednak wezmę się za siebie i zrobię teraz zdjęcie a następne zrobię za miesiąc. Chciałabym mieć kasę na operację plastyczną...
HELLOKITTY jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-16, 11:47   #698
Ania_P
Rozeznanie

Witaj! Rozumiem, że sie wstydzisz, ale uwierz, że każdy ma jakieś swoje mankamenty. I nie warto marnować wakacji i pięknej pogody na zastanawianiu się- iśc czy nie iśc na plażę. Staraj się o tym nie myśleć, a ludźmi się poprostu nie przejmuj. Są tacy co będą się gapić jak nie powiem co i sa tacy co nawet nie zauważą że coś tam masz na brzuchu. Zresztą w wakacje najlepiej się chudnie- jest mniejszy apetyt i mamy większą ochotę na sport, tj, siatkówka plażowa, pływanie, itp. Dlatego żebyśmy się nie stresowały w wakacje musimy zacząć dbać o jego wygląd już teraz. Głowa do góry
Ania_P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-16, 11:58   #699
Femininity
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez HELLOKITTY
Wiecie dziewczyny naprawdę podziwiam Was wszystkie. Ja mogę tylko pomarzyć o pokazaniu brzucha. I nie bedę mogła tego nigdy robić bez skrępowania. Nie dlatego, że jest gruby (a jest) a dlatego, że mam WIELKĄ bliznę. Nie chodzę nawet na plaże z odsłoniętym brzuchem chyba, że nie ma nikogo... Jednak wezmę się za siebie i zrobię teraz zdjęcie a następne zrobię za miesiąc. Chciałabym mieć kasę na operację plastyczną...
Ja mam blizny na kolanach( ekstremalne zycie w dzieciństwie) i to dość widoczne...ale uporałam sie z tym...też sie wstydziłam ale zauważyłam, że nikt nie zwraca na to uwagi...no może czasem zdaża sie jakiś rodzynek, który sie wyłamie...ale mnie juz to nie krępuje
Femininity jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-16, 13:32   #700
szebka
Raczkowanie

Ech te dziewczyny przypadkiem znalazłem to Forum... ogólnie udzielam sie na typowo męskim www.sfd.pl (Sportowe Forum Dyskusyjne) odpowiednik waszego I niby czym sie różni facet od kobiety?? Na "moim" forum istnieje strona o zdjęciach i tak samo oceniani są faceci którzy dają zdjęcia przed i po cyklach ćwiczeń... Oglądająz wasze zdjęcia uważam że wiele dziewczyn nie potrzebuje wielkich zmian bo większość i tak bardzo łądnie wygląda. Osobiście jestem instruktorem TaeBo i Aeroboxu i co dziennie przychodzi do mnie po 10 dziewczyn na zejęcia i mam niezłe porównanie Będe tu częściej zaglądał i jak coś to dodawał otuchy. Głowy do góry i pamiętajcie "ćwiczenia muszą sprawiać przyjemność..."
szebka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-16, 14:25   #701
lil' sexy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szebka
Głowy do góry i pamiętajcie "ćwiczenia muszą sprawiać przyjemność..."
święte słowa , bo jak ktoś traktuje ćwiczenia jako konieczność to jest duże prawdopodobieństwo, że szybciutko zabraknie mu motuwacji

MD
lil' sexy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-17, 07:45   #702
nati__xxx
Wtajemniczenie

GG do nati__xxx

Co do blizn to co ja biedna mam powiedzieć mam na czole bliznę w kształcie litery "T" (tylko sie nie pytajcie skąd ja mam ), całkiem spora bo ma gdzieś z 4cm długości ale już się do niej tak przyzwyczaiłam że gdy patrzę w lustro wogóle jej nie zauważam,znajomi twierdzą że na pierwszy rzut oka nie widać ale czasem ludzie na ulicy,przystankach dziwnie się na mnie patrzą
tak więc Hellokitty nie martw się,nie krępuj tylko pokazuj brzuch! to naprawdę kwestia przyzwyczajenia
Stary 2006-01-17, 07:57   #703
HELLOKITTY
Raczkowanie

GG do HELLOKITTY

Dzięki Ania_P, Femininity i Nati_xxx. Może rzeczywiscie. Zrobie dziś zdjęcie "przed" i biorę się za siebie. Dodam kiedy będą jakieś wyniki, chociażby najmniejsze. W sumie to może jak będę miała ciało marzeń to o bliźnie zapomnę?
Stary 2006-01-17, 09:47   #704
mataner
Rozeznanie

GG do mataner
Post Dot.: Galeria :)

HELLOKITTY - daj spokuj z taka blizną kto by na to zwracał uwage a piękne ciałko potrafi odciągnąć uwage od takich mankamentów uwierz
Stary 2006-01-17, 11:50   #705
HELLOKITTY
Raczkowanie

GG do HELLOKITTY

Jak mój brat przyniesie mi aparat cyfrowy to sfotografuję tą bliznę i powiecie czy jest straszna czy nie. Widzę, że tu, na forum jest wiele przyjaźnie nastawionych dziewczyn dlatego liczę, że szczerze skomentują a może coś doradzą. Mataner dzięki za słowa wsparcia Może rzeczywiście to kwestia nastawienia. A nad sobą pracuję od wczoraj :P
Stary 2006-01-17, 13:56   #706
ijaa
Zakorzenienie

Hellokitty, jesli trudno zaakceptować Ci tą bliznę, moze powinnaś spróbować troche z nią "powalczyć".
Są różne kremy, maści które w jakimś stopniu sprawiają, że będzie ona mniej widoczna.
Wiadomo, że do końca nie zniknie, ale może chociaż trochę pomoże.

Ja mam blizne po operacji ręki (długości prawie 10 cm) i na początku też nie mogłam "przyzwyczaić się" do niej. Do tego stopnia, że non stop chodziałam w gubej, długiej opasce na ręce. I prawda jest taka, że ludzi zwracali uwagę właśnie na ta opaskę, a nie na bliznę.
Zaczełam stosować pewna maść, niestety nie pamiętam jej nazwy bo to było jakies 6 lat temu (ale zapytam mamę, może ona będzie wiedzieć) i blizna zrobiłam sie mniej wyraźna.
Bardzo pomogła mi w "akceptacji" mojej lewej ręki
A teraz już nawet nie zwracam uwagi na to, że ją mam.

Pozdro!!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-17, 14:38   #707
Sathi
Zakorzenienie

cześć dziewczynki, chciałam napisać tylko że jestem z was wszystkich bardzo ale to baaardzo dumna, pieknie wyglądacie naprawdę!

MIŁEGO DNIA
Sathi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-17, 14:48   #708
Tasteme
Rozeznanie

Thumbs up Dot.: Galeria :)

Cytat:
Napisane przez Sathi
cześć dziewczynki, chciałam napisać tylko że jestem z was wszystkich bardzo ale to baaardzo dumna, pieknie wyglądacie naprawdę!
Dołanczam sie do tych słow Naprawde wszytkie świetnie wyglddacie , wspaniała metamorfoza poprostu boskie macie teraz ciala godne do pozazdroszczenia ten watek napewno niejedna z nas bardzo bardzo motywowuje
Pozdrawiam wszystich abrdzo serdecznie i życze wszystkim tak wspaniałych efektow jak maja tutaj wasze koelzanki
Tasteme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-17, 18:34   #709
Rossi
Zadomowienie

GG do Rossi

Cytat:
Napisane przez prowokacja17
Nie mam za wiele fotek z czasow kiedy byłam grubawa,ale wybrałam takie najbardziej obrazowe Od tamtego czasu schudlam ok 8 kg
Prowokacjo jakbym patrzała na siebie na tej fotce przed!! No dobra może troszkę większy brzuszek zapuściłam ale bardzo, bardzo podobnie wyglądam. I tu jak się pewnie domyślasz zwracam się do Ciebie z prośbą - napisz proszę jakie ćwiczenia wykonywałaś lub na czym ćwiczyłaś żeby osiągnąć taki efekt jak na zdjęciu "po" no i oczywiście ile czasu spędzałaś na ćwiczeniach /dieta też?/? Jestem też ciekawa jak długo czasu mineło nim osiągnęłaś ten efekt. Ja co prawda ważę 53-54 kg ale mam 158 wzrostu i nieproporcjonalnie "odłożone" na brzuszku i nogach :/
Bardzo bardzo proszę o odpowiedź

Dziewczyny gratuluję Wszystkim efektów naprawdę świetne!!
Przyznam szczerze, że się zmobilizowałam dzięki Wam
Rossi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-01-21, 11:03   #710
Akane
Zakorzenienie

Wygrzebałam dzisiaj trochę starych zdjęć... Myślę, że warto Wam pokazać jedno z nich, w zestawieniu z fotką zrobioną dzisiaj. Mnie osobiście to zestawienie zmotywowało w bardzo dużym stopniu... Nie wyglądałam kiedyś zaciekawie, oj nie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2-2.jpg (17,7 KB, 1541 załadowań)
Akane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-21, 11:25   #711
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Akane, musisz czuć się teraz niesamowicie seksownie
Jestem pod wrażeniem i gratuluję
Stary 2006-01-21, 11:30   #712
Akane
Zakorzenienie

E tam seksownie... Pewność siebie mi wzrosła (kiedyś nie odważyłabym się zamieścić tutaj fotki w bieliźnie, czy zamazanej na czarno tylko w "strategicznych" punktach ). Ale to w sumie też odważna jestem tutaj, między kobitkami Nie wiem jak to będzie, gdy zrobi się ciepło i znów trzeba będzie odsłonić to i owo lub ryzykować śmiercią z przegrzania Pamięć o tym, co było, tkwi w człowieku i nie pozwala na pełną swobodę. Przynajmniej w moim przypadku (wciąż krępuję się np. założyć obcisłą bluzkę, o spodniach nie wspominając). Co innego pokazać się Wam...
Stary 2006-01-21, 11:37   #713
koKOro
Zakorzenienie

wow, gratuluje widze, że naprawdę można. Mnie brakuje wiary, że moge coś zmienić, ale przekonują mnie zdjęcia tu zamieszczane, bo te z czasopism - w stylu kiedyś ważyłam tyle, ale najadłam sie tabletek odchudzających wywołały u mnie ogromny sceptycyzm.
Akane jeśli moge spytać, ile cm straciłaś w łydce?

zakorzenienie
koKOro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-01-21, 11:48   #714
iwona.sz2403
Raczkowanie

GG do iwona.sz2403

a to ja kiedyś i niedawno ) twarz zakryta dlatego że były na innym forum a na szukanie teraz "normalnych" nie mam czasy bo zmykam na siłownię

a "rozbieranych" nie mam

Edytowane przez iwona.sz2403
Czas edycji: 2006-05-28 o 14:22
iwona.sz2403 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-21, 11:56   #715
Akane
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koKOro
wow, gratuluje widze, że naprawdę można. Mnie brakuje wiary, że moge coś zmienić, ale przekonują mnie zdjęcia tu zamieszczane, bo te z czasopism - w stylu kiedyś ważyłam tyle, ale najadłam sie tabletek odchudzających wywołały u mnie ogromny sceptycyzm.
Akane jeśli moge spytać, ile cm straciłaś w łydce?
Precyzyjnie trudno mi odpowiedzieć, bo na samym początku odchudzania sprawdziłam tylko ile mam w biuście, talii i biodrach (teraz sobie w brodę pluję, bo też jestem ciekawa, ile ubyło mi centymetrów w innych miejscach). Obecnie mam w łydce jakieś 34 cm, w sierpniu (wtedy już mierzyłam także inne obwody) miałam 36 cm. Na zdjęciu po lewej moje łydki miały na pewno jeszcze więcej, stawiałabym na jakieś 38 cm..? Czyli ubyło mi około 4 cm.

Co do tego, że można - można Ja latami byłam karmiona opowieściami o tym, że dużo na pewno nigdy nie uda mi się schudnąć, bo taką mam budowę i cześć. Jak zaczęłam przybierać na wadze, to mama rzuciła mi tylko hasło, że się spasłam i powinnam coś z tym zrobić - zrzucić tak ze 2-3 kilo (bo więcej to i tak nie dam rady, takie kości, uwarunkowania rodzinne, whatever). Ja się jednak uparłam (co mi szkodziło sprawdzić?). I okazało się, że mogę pozbyć się tłuszczyku i to w naprawdę dużej ilości. Także nie ma co słuchać innych, trzeba uwierzyć, że się da i po prostu zacząć. Początki są najgorsze, ale jak już się człowiek rozkręci, to nie wiadomo kiedy okazuje się, że od początku walki minęło ponad pół roku, a waga pokazuje blisko 8 kilogramów mniej
Stary 2006-01-21, 13:01   #716
koKOro
Zakorzenienie

dziękuje za odpowiedź dużo wiary daje

zakorzenienie
koKOro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-21, 14:22   #717
Dolot
Zadomowienie

Akane śliczna przemiana naparwde należą Ci się gratulacje
Ja wreszcie poszłam po rozum do głowy i postanowiłam tak jak Ty odchudzanie zaplanować na jakiś rok czasu pomalutku około 1-2 kg na miesiąc bez żadnych strsznych rewolucji. Twoje słowa dodały mi otuchy i wkońcu wierzę, że mi się uda Bardzo dziękuję
iwonko takze ładna przemiana moje gratulacje

Ja też chce tu kiedyś się pojawić w wersji szczuplejszej Do roboty
Dolot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-23, 10:52   #718
naila
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona.sz2403
a to ja kiedyś i niedawno ) twarz zakryta dlatego że były na innym forum a na szukanie teraz "normalnych" nie mam czasy bo zmykam na siłownię

a "rozbieranych" nie mam
No, no ... śliczna przemiana! Napisz ile kg przez jaki czas??? I z ilu na ile?
Ja sama walczę, i muszę przyznać, że Wasze zdjęcia są naprawdę mocną motywacją!!!!!!

Moje Impresje jestem również Zakosmetykowana
naila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-23, 12:41   #719
iwona.sz2403
Raczkowanie

GG do iwona.sz2403

Cytat:
Napisane przez naila
No, no ... śliczna przemiana! Napisz ile kg przez jaki czas??? I z ilu na ile?
Ja sama walczę, i muszę przyznać, że Wasze zdjęcia są naprawdę mocną motywacją!!!!!!
w sumie to zrzuciłam 18 kg przez okres ok. 1,5 roku chyba. Było to dawno, gdzieś 3 lata temu. Acha, z 86 kg na 68. Teraz znów zabieram się ale nie chodzi mi o to by zrzucić tyle a tyle kg tylko chodzi mi o wygląd, o własne zdrowie. Przyznam się, że motywacji do tego by chodzić na siłownię dodaje mi mój narzeczony bo on sam tam chodzi. Też miał kiedyś problemy z wagą, też zrzucił więc oboje nawzajem się dopingujemy. Z tym, że on ćwiczy głównie na masę no (a ja nie ) i mówi mi co i jak. Jest mi ta jego "obecność" pomocna.
iwona.sz2403 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-23, 18:51   #720
MAGWA
Raczkowanie

Exclamation Dot.: Galeria :)

Czesc Dziewczyny Mam Do Was Pytanie Waze Ok 55 Kilo 162 Cm.wzrostu Nie Jestem Moze Gruba Ale Mam Wystajacy Brzuszek Co Mi Poleciecie Prosze Odpiszcie Czekam Zniecierpliwiona Pa
MAGWA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości