|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Galeria :)
W łódzkiej też brak
![]()
![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
No to mnie zalamalyscie. Ja wczoraj po szkole psozlam do orsaya i kupilam bardzo podobne, tylko w paski a nie w kratke i zaplaclam prawie 100
![]()
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
u mnie też nie ma :/
![]() |
![]() |
#695 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam identyczne spodenki tyle że czarne,kupione w łódzkim Orsayu
![]()
![]() |
![]() |
#696 |
Raczkowanie
|
witam Was... dziewczyny jetstescie niesamowite..podziwiam w Was silna wole i determinacjie.. tylko pozazdroscic.. zycze dalszych pozytywnych osiagniec...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Raczkowanie
|
Wiecie dziewczyny naprawdę podziwiam Was wszystkie. Ja mogę tylko pomarzyć o pokazaniu brzucha. I nie bedę mogła tego nigdy robić bez skrępowania. Nie dlatego, że jest gruby (a jest) a dlatego, że mam WIELKĄ bliznę. Nie chodzę nawet na plaże z odsłoniętym brzuchem chyba, że nie ma nikogo... Jednak wezmę się za siebie i zrobię teraz zdjęcie a następne zrobię za miesiąc. Chciałabym mieć kasę na operację plastyczną...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 |
Rozeznanie
|
Witaj! Rozumiem, że sie wstydzisz, ale uwierz, że każdy ma jakieś swoje mankamenty. I nie warto marnować wakacji i pięknej pogody na zastanawianiu się- iśc czy nie iśc na plażę. Staraj się o tym nie myśleć, a ludźmi się poprostu nie przejmuj. Są tacy co będą się gapić jak nie powiem co i sa tacy co nawet nie zauważą że coś tam masz na brzuchu. Zresztą w wakacje najlepiej się chudnie- jest mniejszy apetyt i mamy większą ochotę na sport, tj, siatkówka plażowa, pływanie, itp. Dlatego żebyśmy się nie stresowały w wakacje musimy zacząć dbać o jego wygląd już teraz. Głowa do góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Raczkowanie
|
Ech te dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#702 |
Wtajemniczenie
|
Co do blizn to co ja biedna mam powiedzieć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak więc Hellokitty nie martw się,nie krępuj tylko pokazuj brzuch! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#703 |
Raczkowanie
|
Dzięki Ania_P, Femininity i Nati_xxx. Może rzeczywiscie. Zrobie dziś zdjęcie "przed" i biorę się za siebie. Dodam kiedy będą jakieś wyniki, chociażby najmniejsze. W sumie to może jak będę miała ciało marzeń to o bliźnie zapomnę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Rozeznanie
|
![]()
HELLOKITTY - daj spokuj z taka blizną
![]() ![]() ![]()
![]() |
#705 |
Raczkowanie
|
Jak mój brat przyniesie mi aparat cyfrowy to sfotografuję tą bliznę i powiecie czy jest straszna czy nie. Widzę, że tu, na forum jest wiele przyjaźnie nastawionych dziewczyn dlatego liczę, że szczerze skomentują a może coś doradzą. Mataner dzięki za słowa wsparcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
Hellokitty, jesli trudno zaakceptować Ci tą bliznę, moze powinnaś spróbować troche z nią "powalczyć".
Są różne kremy, maści które w jakimś stopniu sprawiają, że będzie ona mniej widoczna. Wiadomo, że do końca nie zniknie, ale może chociaż trochę pomoże. Ja mam blizne po operacji ręki (długości prawie 10 cm) i na początku też nie mogłam "przyzwyczaić się" do niej. Do tego stopnia, że non stop chodziałam w gubej, długiej opasce na ręce. I prawda jest taka, że ludzi zwracali uwagę właśnie na ta opaskę, a nie na bliznę. Zaczełam stosować pewna maść, niestety nie pamiętam jej nazwy bo to było jakies 6 lat temu (ale zapytam mamę, może ona będzie wiedzieć) i blizna zrobiłam sie mniej wyraźna. Bardzo pomogła mi w "akceptacji" mojej lewej ręki ![]() A teraz już nawet nie zwracam uwagi na to, że ją mam. Pozdro!! ![]()
![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki, chciałam napisać tylko że jestem z was wszystkich bardzo ale to baaardzo dumna, pieknie wyglądacie naprawdę!
![]() |
#708 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystich abrdzo serdecznie i życze wszystkim tak wspaniałych efektow jak maja tutaj wasze koelzanki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bardzo bardzo proszę o odpowiedź ![]() Dziewczyny gratuluję Wszystkim efektów naprawdę świetne!! Przyznam szczerze, że się zmobilizowałam dzięki Wam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
Wygrzebałam dzisiaj trochę starych zdjęć... Myślę, że warto Wam pokazać jedno z nich, w zestawieniu z fotką zrobioną dzisiaj. Mnie osobiście to zestawienie zmotywowało w bardzo dużym stopniu... Nie wyglądałam kiedyś zaciekawie, oj nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
Akane, musisz czuć się teraz niesamowicie seksownie
![]() Jestem pod wrażeniem i gratuluję ![]()
![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
E tam seksownie... Pewność siebie mi wzrosła (kiedyś nie odważyłabym się zamieścić tutaj fotki w bieliźnie, czy zamazanej na czarno tylko w "strategicznych" punktach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
wow, gratuluje
![]() Akane jeśli moge spytać, ile cm straciłaś w łydce?
![]() |
#714 |
Raczkowanie
|
a to ja kiedyś i niedawno
![]() ![]() a "rozbieranych" ![]() Edytowane przez iwona.sz2403 Czas edycji: 2006-05-28 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tego, że można - można ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
dziękuje za odpowiedź
![]() ![]()
![]() |
#717 |
Zadomowienie
|
Akane śliczna przemiana
![]() ![]() Ja wreszcie poszłam po rozum do głowy i postanowiłam tak jak Ty odchudzanie zaplanować na jakiś rok czasu pomalutku około 1-2 kg na miesiąc bez żadnych strsznych rewolucji. Twoje słowa dodały mi otuchy i wkońcu wierzę, że mi się uda ![]() ![]() iwonko takze ładna przemiana moje gratulacje Ja też chce tu kiedyś się pojawić w wersji szczuplejszej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sama walczę, i muszę przyznać, że Wasze zdjęcia są naprawdę mocną motywacją!!!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Raczkowanie
|
![]()
Czesc Dziewczyny Mam Do Was Pytanie Waze Ok 55 Kilo 162 Cm.wzrostu Nie Jestem Moze Gruba Ale Mam Wystajacy Brzuszek Co Mi Poleciecie Prosze Odpiszcie Czekam Zniecierpliwiona Pa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.