|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie i staraczki
|
|
|
|
|
#692 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny... wykańczaja mnie te nudności :-( i dlaczego wszystko tak śmierdzi! ? Masakra, nawet trudno jest się wykąpać, bo ulubiony żel do kąpieli jest nie do zniesienia...jak sobie z tym poradzić? Droga "do" i "z" pracy też dramat, myślę tylko o tym żeby nie zwymiotowac, w pracy to samo. Nie potrafię się zmusić I się strasznie mecze :-(
jutro jadę zrobić betę, mam nadzieje na duży wynik, trzymajcie kciukasy, popołudniu powinien być. Także napisze. |
|
|
|
|
#693 |
|
Rozeznanie
|
Takie objawy, to na pewno wszystko w porządku
trzymam kciuki!
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Nunus tez takie silne mdlosci miałam i wszystko mi jechało;/
|
|
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
witam drogie mamusie
![]() Mam następujące pytanie. Wg usg moja ciąża to 6 tydzień, pęcherzyk wyniósł 10,3 mm, ale brak echa zarodka. Wg OM wiek ciąży to 5 tydzień, 6 dzień. Lekarz nastraszył mnie pustym jajem. Czy miał rację? czy pęcherzyk jest zbyt duży na brak zarodka? dodam, że lekarz ma dobry sprzęt, a ciałko żołte wynosi 0,33 mm. Prosze o odpowiedzi ![]()
|
|
|
|
|
#696 |
|
Raczkowanie
|
Nunus na bank jestes w ciazy mi tez wszystko smierdzialo dostalam l4 baa nawet poprosilam bo mdlosci byly straszne w pracy by nie wytrzymala ...
|
|
|
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt tu nie odpowie jednoznacznie -tZeba czekać do następnej wizyty. Jednak pocieszę Cie ze kiedy ja byłam w ciazy to poszłam za wcześnie do gin i tez był tylko pęcherzyk i ciałko (gin była delikatniejsza i powiedziała ze na tym etapie roznie moze byc i mam przyjść za 1,5tyg) . Na następnej wizycie był widoczny zarodek wraz z biciem serduszka takze cierpliwosci
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#698 |
|
Rozeznanie
|
u mnie też w 6tygodniu nie było widać jeszcze serduszka. Dopiero na następnej wizycie, gdzieś za 2 tygodnie lekarz je zobaczył, także póki co spokojnie, bo stres jest złym doradcą
|
|
#699 |
|
Raczkowanie
|
Beta hcg wynosi 55134,00 to chyba nieźle co?
![]() Boże, żeby z kruszyna było wszystko dobrze...proszę. .. ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Super że mogłaś to przeczekać w domku, ja na razie nie mogę myśleć o l4:-( od 1 września przechodzę na umowę stałą póki co musze chodzić, mało tego czeka mnie trzydniowe delegacja, nie wiem jak to zniose:-( |
|
|
|
|
#700 |
|
Rozeznanie
|
Piękny wynik, gratuluję!
|
|
#701 |
|
Raczkowanie
|
No wynik super!!!!!
|
|
#702 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam za kciuki
ale trzymajcie, bo to nigdy nie wiadomo... tak się ciesze. Byle do czwartku, bo mam wizyte nie mogę się doczekać.
|
|
|
|
|
#703 |
|
Raczkowanie
|
Hejka, nie wiecie może czy coś jest nie tak z apką wizaż na telefon? Bo ja generalnie tylko na telefonie do tej pory przeglądałam forum, a od kilku dni, cały czas komunikat, że łączy się z serwerem i w zasadzie tyle. Teraz dorwałam się do laptopa i nadrabiam zaległości
Gratuluję kolejnym przyszłym mamom, które się tutaj pojawiły |
|
|
|
|
#704 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez pisze z fonu i nie mam problemu ...
Nunus gratki oby wizyta u ginki potwierdzila ciaze i obus uslyszala bijace serduszko ![]() My wrocilysmy z zakupow mala chyba sie nie wyspala plakala 20mjnut zjadla swoja ulubiona kaszke i nadal plakusia..musi sie zdrzemnac...padam |
|
|
|
|
#705 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny a jaki materac polecacie? Mam na oku łóżeczko które w zestawie ma pianka gryka kokos i nie wiem czy zamawiać z czy znaleźć samo łóżeczko, a materac dokupić oddzielnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam lateksowy juz kiedyś pisałam
|
|
|
|
|
#707 |
|
Raczkowanie
|
Beauty musisz przesledzic watek ten temat byl juz pisany ja mam gryka koks ale w przyszl roku kupuje mojej ksieznice lozko tak by miala do 12r.z.lub dalej
|
|
|
|
|
#708 |
|
Raczkowanie
|
Macie materace z gryką, i wszystko jest ok? Znajoma taki kupiła dla synka i okazało się ze pojawiły się w nim robaki, które uwielbiają siedzieć w gryce. A jest to dziewczyna okrutnie pedantyczna, wiec nie sądzę że to przez jej zaniedbanie...
|
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Aksiokersa dlatego tez wybrałam lateks
|
|
|
|
|
#710 |
|
Raczkowanie
|
I wydaje się to słuszny wybór, jak sobie pomyślę o tych robaczkach...fuu. Oczywiście co kto lubi
|
|
|
|
|
#711 |
|
Rozeznanie
|
Faktycznie nie ma co ryzykować. Zamówię samo łóżeczko a materac domowie oddzielnie
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy juz 9 miesiecy ten z gryka i jest ok.
|
|
|
#713 |
|
Raczkowanie
|
Z całą pewnością nie ma reguły, że do każdego jakieś robactwo wejdzie i może być przecież tak ze taki materac będzie właśnie tym najwygodniejszym i najlepszym
ja bym po prostu nie ryzykowala zwyczajnie tak na wszelki wypadek ;-)
|
|
|
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
Ja juz mam ten materac z 15miesiecy i wszystko gra...
Za rok zmienie lozko |
|
|
|
|
#715 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki u mnie spoko jeszcze daje rade coraz częściej czuje skurcze braxtona kurcze nie miałam takich przy Tosi a teraz.... one są nie przyjemne 😞
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak nasze mamuski w ciazy i młode mamusie?
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Meg roczek cory zbliża sie dużymi krokami co? decyzja o prezencie podjęta?
|
|
|
|
|
#717 |
|
Raczkowanie
|
Maz kupil rowerek a ja wozek z lalaka tylko nie wiem czy lepsza spacerowka czy z gondolka
![]() Juz coraz blizej,przyszedl mi juz bodziak urodzinowy juz nie moge sie doczekac by ja ubrac i zrobic jej sesje beda balony,banki mydalne jeszcze 8dni... |
|
|
|
|
#718 |
|
Rozeznanie
|
U mnie od wczoraj wieczorem jakoś marnie. Nic mi się nie chce, najchętniej to siadłabym gdzieś w kącie i zaczęła płakać. Fizycznie czuję się dobrze, ale psychicznie jakaś jestem rozbita
|
|
#719 |
|
Raczkowanie
|
Beauty to hormony tez tak mialam ale blizej 37tc...bedzie dobrze
|
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Podczytuje ale się nie udzielam bo nie chce narzekać. Nie wiem co to dokładnie ale chyba dopadł mnie baby blues. Nie radze sobie z fizycznym zmęczeniem, deficyt snu jest tak duży, że drzemki w ciągu dnia jak Kamilek śpi nic nie pomagają. Tego się najbardziej bałam, że nie będę dawać rady z brakiem snu. Mówili mi, że organizm się przestawi, w piątek Kamilek ma 3tyg a u mnie bez zmian. Szukam pocieszenia, od którego tyg dziecko dłużej sypia nocą? Dziś od 4 rano był płacz o 9 przerwa dwie godziny i znowu płacz do 14-stej, brzuszek
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

trzymam kciuki!
--> 08.10.2013r.