|
|
#691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tatuaż - wątek zbiorczy - część IV
Robiłam tatuaż w kwietniu, jedyny kolor u mnie. Co jakiś czas strasznie mnie swędzi, mam wrażenie, że go wydrapię. Mam tak raz w tygodniu, w miesiącu. Nie wiem co o tym myśleć
Myślałam z początku, że przejdzie, ale powtarza się to. Nieregularnie i rzadko, no ale jak już zacznie to 10 min drapię. Czarne istnieją bez oznak życia
|
|
|
|
#692 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Melanchton żeby z tego bluszczyku na pól nogi ci nie machnela aga tatuażu
hihihiZazdroszczę. Ja czekam na kolejne zapisy. Bo mi pierwszy kwartał srednio pasowal ![]() No i musze określić swoje chcę i pragnę ![]() Aaaa i moje białe ciała niebieskie przestaly być białe po lecie. Mimo ochrony +50 . Chyba juz nie wrócą do białego
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2015-12-15 o 18:29 |
|
|
|
#694 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#695 |
|
Rozeznanie
|
Melanchton - to Twoja stopa ma być na "całą sesję"?
![]() moje już skonczone, wrzuciłabym linka ale nie wiem czy można
|
|
|
|
#696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem w jakim stopniu powinnam się tym martwić Czasem nic nie czuję, a czasem patrzę, czy go nie wydrapałam do kości |
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia. Przezroczyste są.
|
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bluszczyk jest z boku koło kostki, ale chyba Adze pozostawię decyzję czy jedzie dookoła czy w pionie pod kolano czy jak. Kwiatuszky! Już się nie mogę doczekać, choć powiedzieli niezłą cenę (może Aga podrożała, studio inne, a może tyle, bo to cover i do tego spory) - zapłacę prawie dwa razy tyle, ile dałam za przedramię jak tatuowała w Poznaniu. (Tak, noga będzie na całą sesję )Szkoda, bo chciałam sobie zrobić małego kolorowego maziaja u Magdy z Ink Miners w międzyczasie, ale teraz chyba mnie nie stać. ![]() Albo może stać? Pisać do Magdy?
|
|
|
#699 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dlaczego teraz, kiedy mam chwile zwątpienia co do swojego tatuażysty??? D: |
|
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;53815581]Dlaczego o niej wspomniałaś i dlaczego jest z Katowic? D:
Dlaczego teraz, kiedy mam chwile zwątpienia co do swojego tatuażysty??? D:[/QUOTE] Hehehe. ![]() Ona jest genialna, moja koleżanka ma od niej ptaszka i pieska, oba przepiękne! Dla mnie Katowice blisko, wyskoczyłabym sobie do niej po maziajka. Albo po takiego małego kwiatuszka. Apetyt rośnie w miarę jedzenia. ![]() ---------- Dopisano o 03:18 ---------- Poprzedni post napisano o 03:15 ---------- PS Na kogo się w końcu zdecydowałaś?
|
|
#701 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na Lule z Chyba Ty Tattoo i trochę się zaczynam obawiać, bo ostatnio wrzuca tatuaże, które z akwarelą zbyt wiele wspólnego nie mają. :/ |
|
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;53815729]Mów mi jeszcze. :c
Na Lule z Chyba Ty Tattoo i trochę się zaczynam obawiać, bo ostatnio wrzuca tatuaże, które z akwarelą zbyt wiele wspólnego nie mają. :/[/QUOTE] Rzeczywiście, może warto się jeszcze zastanowić...? ![]() Jeśli chodzi o akwarele to w Bielsku, jeśli jesteś stamtąd, masz Bama, Bam ma taki malarski styl. Yadou oczywiście też czesze, choć nowe Dżolamy są naprawdę spoko i w sumie żałuję, że nic u niej nie zrobiłam, jak była w moim mieście, bo w sumie miała termin dla mnie. W klimatach watercolorowych tattuuje też Pliszka, choć dla mnie jej prace są zbyt cukierkowe. Niektóre rzeczy od Ms Kudu też mi się podobają - ten efekt kredki ołówkowej jest bardzo fajny. No i Magda też super. Ja właśnie coveruję mój pierwszy tatuaż, więc polecam przemyśleć sprawę. ---------- Dopisano o 03:59 ---------- Poprzedni post napisano o 03:57 ---------- Edit: Bam jednak w Warszawie. Ale był w Bielsku przez pewien czas!
|
|
#703 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zastanawiałam się nad tatuażystą bardzo długo, ale nie mogłam znaleźć nikogo interesującego, bo niby było to ładne, ale do mnie nie trafiało. Musiało mieć to 'coś'. I niektóre prace Lule to właśnie mają, a niektóre należą do tych gorszych. :/ Nie wiem, no. Wpłaciłam już zaliczkę niemałą, ale wiem, że lepiej stracić dwie stówy niż dziesięć razy tyle robiąc cover. Tym bardziej, że robię w kolorze cały lewy bok. Dżo lama i Pliszka - wyj3bane w kosmos są. Długo się czeka na terminy? Bo też z terminami mam problem taki, że w połowie lutego wyjeżdżam do końca czerwca i musiałabym odłożyć tatuaż na taaaki długi okres. A już rok czekam. :c Gdzie byłaś kiedy prosiłam o polecenie godnego tatuatora? D: |
|
|
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;53815739]Chyba Cię uduszę.
Zastanawiałam się nad tatuażystą bardzo długo, ale nie mogłam znaleźć nikogo interesującego, bo niby było to ładne, ale do mnie nie trafiało. Musiało mieć to 'coś'. I niektóre prace Lule to właśnie mają, a niektóre należą do tych gorszych. :/ Nie wiem, no. Wpłaciłam już zaliczkę niemałą, ale wiem, że lepiej stracić dwie stówy niż dziesięć razy tyle robiąc cover. Tym bardziej, że robię w kolorze cały lewy bok. Dżo lama i Pliszka - wyj3bane w kosmos są. Długo się czeka na terminy? Bo też z terminami mam problem taki, że w połowie lutego wyjeżdżam do końca czerwca i musiałabym odłożyć tatuaż na taaaki długi okres. A już rok czekam. :c [/QUOTE] Z Dżo i Pliszką nie wiem, ale na pewno nie są tak oblegane jak np. Yadou. Obie informują na bieżąco na fb o wolnych terminach, raz tak prawie wylądowałam u Dżo, ale rozmyśliłam się w ostatniej chwili. Lule jest bardzo dobrym tatuażystą i to co ma w akwareli jest super zrobione, więc może po prostu wyluzuj i postaraj mu się wytłumaczyć jak najlepiej, co tak naprawdę chcesz. Ja, kiedy umawiałam się u Yadou napisałam jej maila, co dokładnie podoba mi się w jej pracach, a do tego było zdjęcie (zrobione z kilku najlepszych IMHO jej tatuaży), na którym zakreśliłam o jakie rzeczy mi chodzi. I wszystkie je mam, więc głowa do góry, bo wcale nie jest tak, że absolutnie każdy tatuaż Yadou mi się podoba i widziałabym go na sobie. ![]() Musisz po prostu mieć więcej niż jeden. Cytat:
Edytowane przez Melanchton Czas edycji: 2015-12-16 o 04:15 |
|
|
|
|
#705 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z Lule jest ten problem (jak dla mnie), że on nie ma jednego wyrobionego stylu. Robi trochę tego, trochę tamtego i jeszcze tego. Dobrze, że stara się w czymś odnaleźć (być może), ale ta różnorodność momentami wydaje się mi zbyt różnorodna... Poza tym Dżo Lama wygląda trochę jak połączenie stylu Lule i Asi z Lucky Tattoo nad którą też się zastanawiałam. Chciałabym być bardziej zdecydowanym człowiekiem. |
|
|
|
|
#706 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam projekt na jutrzejsza sesje i
wiem, ze to mój tatuaz ale mozecie wyrazic swoja opinie? Ja bym zrobila ten najwiekszy platek delikatniejszy i ten drugi poniżej bez tych kresek przy brzegu. I wiem ze taka niesymetryczna ta mandala i zastanawiam sie czy na mnie juz zrobi symetrycznie
|
|
|
|
#708 |
|
nibyżona
|
a mi się podoba
całość gra ze sobą. ale jak chcesz delikatniejszą to pewnie.
|
#709 |
|
Rozeznanie
|
mi też się podoba taki jaki jest
.
|
|
|
|
#710 |
|
Zadomowienie
|
głupie pytanie - ale można wytatuować coś na siniaku?
|
#712 |
|
Rozeznanie
|
Dostałam odpowiedz od Yadou, nie dostałam się :/, ale następne zapisy mają być w styczniu, tym razem zerwę się z samego rana żeby się dostać :v.
|
|
|
|
#713 |
|
Rozeznanie
|
apropos Yadou - https://www.facebook.com/13231529499...type=3&theater
|
|
|
|
#714 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam pytanie: możecie kogoś polecić od biomechaniki 3d?
|
|
|
|
#715 |
|
Rozeznanie
|
Ja cały czas czekam... A możesz napisać co Ci odpisała? Nie ma już miejsc czy temat jej nie leży?
|
#716 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz jak to powiedziałaś to faktycznie widzę, coś w tym jest ![]() pozwolę jeszcze pojęczeć sobie na temat mojego tatuażu mam nadzieję, że nie zostanę wyklęta. To może w tym momencie się podliżę i powiem, że wątek czytam od początku drugiego wątku, tzn dołączyłam pod koniec ale przeczytałam go od początku żeby mieć jako takie pojęcie, od tamtej pory jestem na bieżąco i przez ten wątek zdecydowałam się na tatuaż.to teraz jęki zastanawiam się, czy w tym dolnym płatku, gdzie są trzy trójkąty nie pierdyknąć sobie wzoru deathly hallows z harrego pottera, czyli to by wtedy wyglądało tak jak w załączniku mniej więcej
|
|
|
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#719 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#720 |
|
Kici kici miau miau
|
Szkoda:/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

Myślałam z początku, że przejdzie, ale powtarza się to. Nieregularnie i rzadko, no ale jak już zacznie to 10 min drapię. Czarne istnieją bez oznak życia

(Tak, noga będzie na całą sesję