O włosy nadal dbamy, jeszcze trochę gadamy i nową część zakładamy- część XXXIV - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-11-12, 21:43   #691
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Dot.: O włosy nadal dbamy, jeszcze trochę gadamy i nową część zakładamy- część XXXIV

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Nic.
No dobra, Wibo Fixing Powder i rozświetlacz Lovely. Ale jak nie kupię to też tragedii nie będzie. Dzisiaj oparłam się słynnemu żółtemu tuszowi, chociaż na półce było pełno świeżo wyciągniętych z szuflady okazów. Jestem twarda, nie miętka.
U mnie po żółtym tuszu puste pułki zostały, nie dołożyły żadnego ja lecę po podkład i korektor astora, nic innego mnie już nie jara a i chcę kupić jeszcze w rossie podróbkę beauty blendera

Cytat:
Napisane przez Eside Pokaż wiadomość
A czy przez tzw 'rypacze' z czasem nie podrażnią mi one za bardzo głowy i efekt bedzie taki,ze wysuszy mi za bardzo głowe, co również bedzie sie przyczyniało do wysuszenia??? Nie znam się zbytnio, dopiero wnikam w ten temat,czytam, tego jest bardzo dużo, więc po prostu również pytam Was o zdanie. Z pielegnacją buzi było mi łatwiej zapanowac, a co do wlosów to nie wiem za co się wziąć aby była to własciwa pielegnacja, która oczyszcza,nawilza, odzywia.
Możesz też rypacza używać co, któreś mycie, a co codziennego stosowania używać delikatnego szamponu np babydream. Na suchą skórę polecam glutek z siemienia lnianego lub jogurt naturalny a skąd wiesz, że olejowanie obciąży Ci włosy, próbowałaś już?

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

jutro jadę przymierzać sukienki

Edytowane przez M4rt3czk4_92
Czas edycji: 2015-11-12 o 21:42
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-12, 22:12   #692
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10
Dot.: O włosy nadal dbamy, jeszcze trochę gadamy i nową część zakładamy- część XXXIV

Cytat:
Jak się u Ciebie sprawuje? Ja przymierzam się do zakupu kolejnej buteleczki, ale pewnie dopiero w grudniu.

Nic.
No dobra, Wibo Fixing Powder i rozświetlacz Lovely. Ale jak nie kupię to też tragedii nie będzie. Dzisiaj oparłam się słynnemu żółtemu tuszowi, chociaż na półce było pełno świeżo wyciągniętych z szuflady okazów. Jestem twarda, nie miętka.
Bardzobardzobardzo dobrze. Chyba najlepszy olej, jaki miałam do tej pory

Ja poluję na puder, bo obecny już się kończy, oraz na korektor pod oczy. Czy tam rozświetlacz pod gałki, cokolwiek na sińce.
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-13, 06:23   #693
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
Nie wiem co z tym losowaniem zrobić, nadal nie mam wieści od the rock i feelinglost.
No to połączysz je obie w parę

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;53434316] Kończy mi się żel do twarzy i nie wiem co teraz kupić do mycia twarzy [/QUOTE]
Lirene - żel do mycia twarzy - delikatnie kremowy (różowy).
A przede wszystkim - cudowne, rewelacyjne, bezkonkurencyjne olejki myjące.

Cytat:
Na badaniu trychologicznym zaproponowano mi peelind dsd de luxe bodajże
Ciesz się, że nie poradzono Ci użyć kawioru, białych trufli i 24-ro karatowego złota Na następną wizytę za stówę też Cię umówili ?!

Cytat:
Zatem chciałam zakupićten cholernie drogi peeling
A po co ? Wystarczy cukier dodany do szamponu.
Co prawda ja nigdy skóry głowy nie peelingowałam, bo osobiście nie uważam, aby to było konieczne, ale tutejsze Dziewczyny peelingują i (być może) coś Ci podpowiedzą.

Cytat:
Napisane przez Eside
Oprócz tego chciałam zmienić szampon, chociaz zupełnie nie wiem na jaki...
Też ciachałabym spotkać kogoś takiego, kto to wie. Ja sama poszukuje odpowiadającego mi szamponu od ponad trzech lat, albo i dłużej, odkąd zamataczyli w składach serii Yes To Carrots.

Cytat:
Napisane przez Eside
Bez zbędnych silikonów,albo w ograniczeniu,bo z teog co czytałam,to zapychają.
Co "zapychają" ?!

Cytat:
Napisane przez Eside
Oprócz tego myslalam, aby zakupić odżywkę JANTAR i wcierać 3-4 razy w tygodniu.
Nie wcieram.

Cytat:
Napisane przez Eside
Też skóre głowy muszę czymś nawilżyć? CO będzie najodpowiedniejsze?
Substancje nawilżające.
Cytat:
Napisane przez Eside
Bo naprawdę czytalam juz troche tego i olejki nawilzaja
Powinnaś jeszcze raz poczytać.

Cytat:
Napisane przez Eside
mi np. obciąża moje cienkie wlosy
Metodą prób i błędów dobrać taki i taką ilość kosmetyku, która nie obciąża. Chociaż ja przy swoich cienkich włosach zadowolona jestem gdy kosmetyk lekko {!!!} obciąża, likwidując puch. Po myciu i odżywkowaniu bogatymi i treściwymi kosmetykami, używam odżywek do włosów w sprayu z Farmony, seria Herbal Care. No i (akurat ja) często Milkshake Incredible Milk 12 effects {Kascysko do grobowej deski będę Ci wdzięczna}.

Cytat:
Napisane przez Eside
proszę doradzcie
To niemożliwe. W tym przypadku działa metoda prób i błędów. Każda z nas może podać Ci jedynie jakich kosmetyków sama używa. A czy Twoja skóra i włosy też je zaakceptują ... Kto to wie. Każda z nas chciałaby gotowe recepty dostać.
No i najważniejsze : w tym Twoim czytaniu i czerpaniu nauk z internetu ( np. z blogów) naucz się oddzielać ziarno od plew.

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
Możesz też rypacza używać co, któreś mycie, a co codziennego stosowania używać delikatnego szamponu np babydream.
Z całym szacunkiem - to szampon Babydream jest Twoim zdaniem delikatnym kosmetykiem ? Ja go nazywam : totalną włosową masakrą. Przyznać jednak muszę, że pędzle do makijażu prał doskonale.

Widno za oknem to i dziki już po żerowisku. Czas mi iść do lasu z psami
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-13, 08:55   #694
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Heroldin jak ty to robisz, że tak ładnie ciachasz wiadomości innych?

Eside
tak jak Heroldin już napisała, nie mozemy Ci podać gotowych rozwiązań bo to co spisuje się u nas u Ciebie już nie musi...

Tego peelingu bym nie kupowała, lepiej dodać cukier lub fusy z kawy do szamponu (oczywiście nie do butelki tylko na rękę tuz przez myciem)

Co do szamponu: warto mieć dwa, rypacz i coś delikatniejszego
Moze zamiast babydream (mnie osobiście on podrażnia) wybierz babydream fur mama ten balsam myjący. Ja go chwaliłam gdy miałam mocno przesuszoną skórę głowy i zniszczone po koloryzacji włosy. Nie plątał, koił podrażnienia, skóra głowy nie swędziała...
Jak Ci nie podpasuje zużyjesz do ciała bo jest bardzo przyjemny, albo pomieszasz z rypaczem jeśli będzie miał za małą siłę czyszczącą.

Oleje nie nawilżają lecz natluszczają. Nie każdemu pasuje olejowanie skóry głowy jednak wielu dziewczynom pomaga przy takich problemach jak twój. Ale znowu: kluczem jest dobranie odpowiedniego oleju...
Warto jednak w celu nawilżenia skóry głowy używać: jogurtu naturalnego, glutka z siemienia lnianego, żelu aloesowego

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-13, 09:21   #695
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość

Z całym szacunkiem - to szampon Babydream jest Twoim zdaniem delikatnym kosmetykiem ? Ja go nazywam : totalną włosową masakrą. Przyznać jednak muszę, że pędzle do makijażu prał doskonale.
Dla mnie jest delikatny, nie podrażnia, nie uczula. Włosy po nim nie "skrzypią" jak po innych szamponach. Nie mam porównania do innych delikatnych myjadeł bo z tych "delikatniejszych" to tylko babydream używałam, wole rypacze.

Ja już po łowach, kupiłam podkład i korektor astor perfect stay oraz podkład rimmel lasting finish nude miałam w koszyku burżuja ale na szczęście się opanowałam i odłożyłam na miejsce

Edytowane przez M4rt3czk4_92
Czas edycji: 2015-11-13 o 09:23
Stary 2015-11-13, 10:27   #696
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Nie oparłam się promce w Rossie, ale jeszcze go odwiedzę, bo u mnie na wsi masakra, wszystko skrzętnie wyczyszczone, po sypkim pudrze Wibo ani śladu.
Kupiłam za to wreszcie rozświetlacz Lovely, korektor pod oczy Wibo i ichniejszy puder. Po taniości

A żadnych podkładów nie kupowałam, bo poluję tylko na Revlona, a jego taniej kupię w necie niż na promo w Rossie

Edytowane przez edytah10
Czas edycji: 2015-11-13 o 10:38
Stary 2015-11-13, 10:41   #697
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

edytah do kiedy Ty chciałaś znać wylosowankę?
Stary 2015-11-13, 10:59   #698
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:
edytah do kiedy Ty chciałaś znać wylosowankę?
No najlepiej do soboty, bo w niedzielę już wracam do Zabrza.
Stary 2015-11-13, 11:00   #699
paulownia
Zakorzenienie

Mi Babydream bardzo odpowiada, swietnie myje a dla wlosow delikatny. Ale i tak co drugie mycie cos silniejszego mi potrzebne.
Niesamowite jak moje włosy łatwo obciążyć. Dziś po szamponie kokosowym Dr Organic i odżywce Elseve wygladzajacej mam taki przyklap ze szok.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-13, 11:40   #700
XminorXlosX
Zakorzenienie

Wpadłam zobaczyć co u Was słychać

no i może trochę popodczytywać, bo moje włosy umierają
Orientowałyście się może czy coś ciekawego można będzie dorwać na DDD ? bo w wyszukiwarce nic mi nie znalazło

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-13, 12:05   #701
say-hello
Zakorzenienie

Dziewczyny, kojarzycie taką stronę, że wpisywało się skład kosmetyku, a na stronie pojawiała się rozpiska z tymi składnikami i ich komedogennością, prawdopodobieństwem podrażnienia itp? Nie mogę jej dziś znaleźć :/
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-13, 12:18   #702
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kojarzycie taką stronę, że wpisywało się skład kosmetyku, a na stronie pojawiała się rozpiska z tymi składnikami i ich komedogennością, prawdopodobieństwem podrażnienia itp? Nie mogę jej dziś znaleźć :/
O to Ci chodzi?
Stary 2015-11-13, 12:31   #703
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
O to Ci chodzi?
miałam na myśli inną stronę, ale ta działa na tej samej zasadzie. dziękuję
Stary 2015-11-13, 12:40   #704
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzobardzobardzo dobrze. Chyba najlepszy olej, jaki miałam do tej pory
Piona! Nasze włosy są chyba takie trochę siostrowate!

Cytat:
Nie oparłam się promce w Rossie, ale jeszcze go odwiedzę, bo u mnie na wsi masakra, wszystko skrzętnie wyczyszczone, po sypkim pudrze Wibo ani śladu.
Kupiłam za to wreszcie rozświetlacz Lovely, korektor pod oczy Wibo i ichniejszy puder. Po taniości

A żadnych podkładów nie kupowałam, bo poluję tylko na Revlona, a jego taniej kupię w necie niż na promo w Rossie
Ja z rańca jednak zaopatrzyłam się w fixujący Wibo (ostatni!) i złoty rozświetlacz Lovely, ale po południu chyba przelecę po srebrną wersję, bo za 4 złote z hakiem to żal nie wziąć.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-13, 13:12   #705
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:
Piona! Nasze włosy są chyba takie trochę siostrowate!

Ja z rańca jednak zaopatrzyłam się w fixujący Wibo (ostatni!) i złoty rozświetlacz Lovely, ale po południu chyba przelecę po srebrną wersję, bo za 4 złote z hakiem to żal nie wziąć.
Hi5! Aż się muszę doopatrzyć w arganowy balsam GP, bo robił mi bardzo dobrze, ale tymczasem z sentymentu wróciłam do Nivea LR. Świętej Trójcy dopełnia Timotei Precious Oils. Jak u Ciebie to wygląda?

Ja sobie obiecałam jeszcze wbić do Rossa w Zabrzu, może tam nie będzie tak wysprzątane - w jednym u mnie były puste półki. Tuszów, eyelinerów z tańszych półek nie było wcale
Nono, ja mam tę srebrną wersję. Złotego chyba nawet nie było. A są u Was te zestawy do konturowania od Wibo?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-13, 14:32   #706
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Hi5! Aż się muszę doopatrzyć w arganowy balsam GP, bo robił mi bardzo dobrze, ale tymczasem z sentymentu wróciłam do Nivea LR. Świętej Trójcy dopełnia Timotei Precious Oils. Jak u Ciebie to wygląda?
U mnie generalnie po myciu króluje Kallos Omega- za tydzień rozpocznę kolejny kubełek i jestem w nim nadal totalnie zakochana, to taki pewniak, wystarczą 3 minuty i mam po nim podobny efekt co po Stapizie pomarańczowym. W sumie to bardziej niż 'po myciu' kombinuję 'przed myciem'- mam cały repertuar odżywek, które są bardziej lub mniej okej (znaczy nie są takimi pewniakami co Omega) i które lądują pod olej. Bo u mnie zdecydowanie lepiej działa olejowanie na odżywkę niż olej solo.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-13, 20:01   #707
201703240903
Konto usunięte

Hej, hej!

Jestem. Byłam w domu rodzinnym. 3 dni bez internetu . Już wysyłam adres
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-13, 20:11   #708
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Ma ktoś może kontakt z the rock? Na nią jeszcze tylko czekamy!
Stary 2015-11-13, 20:36   #709
Kaveri
Spaceroholiczka

Kupiłam na promocji tusz do rzęs Lovely, odżywkę Eveline do rzęs i kredkę Miss Sporty Khol Kajal w morskim kolorze

A we włosowym temacie - już nie mogę patrzeć na swoje włosy, ale wzbraniam się przed zmianą, aż trochę podrosną.
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-13, 20:39   #710
kwrobel2
Wtajemniczenie

Ja jutro będę polować na puder. Jak dorwe to kupie ten z Wibo i kusi mnie jeszcze ten sypki z Bourjois. Jeszcze róż jakiś jesienny bym chciała. Ale to już zachcianka, a nie potrzeba.
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-13, 20:41   #711
spodkoldry
Zadomowienie

Cytat:
Od jutra pudry, podkłady, róże, bronzery, korektory co chcecie kupić?
Cholera, no i nie poszłam po te tusze, no . Zapomniałam kompletnie, tzn. pamiętałam niby cały tydzień i skończyło się na tym, że nie poszłam. Obecnie do drogerii to mnie głównie brak wacików i podpasek potrafi wypchnąć .
Na szczęście żółty Lovely i bez promocji tani, to przeżyję...
spodkoldry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-14, 01:54   #712
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:
U mnie generalnie po myciu króluje Kallos Omega- za tydzień rozpocznę kolejny kubełek i jestem w nim nadal totalnie zakochana, to taki pewniak, wystarczą 3 minuty i mam po nim podobny efekt co po Stapizie pomarańczowym. W sumie to bardziej niż 'po myciu' kombinuję 'przed myciem'- mam cały repertuar odżywek, które są bardziej lub mniej okej (znaczy nie są takimi pewniakami co Omega) i które lądują pod olej. Bo u mnie zdecydowanie lepiej działa olejowanie na odżywkę niż olej solo.
U mnie Omega jakoś wybitnie nie działał, ale spróbuję go jako zwykłe d/s, bez maski wcześniej. Doszłam dlaczego miałam GHD wczoraj - chyba nie nałożyłam niczego d/s na dłużej - bo zwykle robię tak, że po zmyciu maski owijam włosy znów w ręcznik i nakładam d/s na kilka dobrych minut, aż włosy zesztywnieją. Wczoraj zaś zmyłam maskę, odcisnęłam włosy rękoma i nałożyłam nad umywalką odżywkę wprasowując ją.
Na odżywkę nie olejuję, bo jakoś nie widziałam różnicy. Przed chwilą z ciekawości nałożyłam emulsję Glorii pod nasz olej ( ), bo stoi i się kurzy. Nie wiem, co jutro pacnę na włosy, ale chyba bez maski, samo d/s
Stary 2015-11-14, 11:25   #713
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Wczoraj mialam chwile slabosci i zamowilam 3 pedzle hakuro czym je myjecie?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-11-14, 11:46   #714
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Hej

Ja znowu walczę z łupieżem- dzisiaj kupiłam szampon przeciwłupieżowy i walczę teraz będę polowala na jakieś lagodne myjadlo do włosów
Co do twarz to kupilam żel z Ziaji Med, zobaczymy jak się sprawdzi

Marteczka ja swoje pedzle kiedyś mylam szamponem Babydream, bo nie spasowal moim włosom, teraz, teraz myje mydłem do rąk w płynie i nic się z nimi nie dzieje, czasami zamieniam mydło na rypacza

Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Czas edycji: 2015-11-14 o 11:48
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-14, 11:50   #715
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj mialam chwile slabosci i zamowilam 3 pedzle hakuro czym je myjecie?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
aktualnie mydłem siarkowym, a wcześniej np. Babydream, albo żelem do higieny intymnej. co akurat mi się nawinie na rękę
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;53455877]
Co do twarz to kupilam żel z Ziaji Med, zobaczymy jak się sprawdzi [/QUOTE]

jaki? ostatnio używałam tego do skóry trądzikowej, bo dostałam go gratis do jakiegoś innego kosmetyku i byłam całkiem zadowolona. nawet miał ładny skład, bez mocnego detergentu na przedzie.
Stary 2015-11-14, 11:59   #716
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Say to chyba mamy ten sam żel w bialej butelce z pompką i zielony pasek z przodu
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-14, 12:18   #717
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
Mialas już te szminki z eveline? Bo ja mialam i jak dla mnie byly okropne... nie pamietam tylko dlaczego
Miałam Eveline Aqua Platinum nr 422, ze 2 lata temu. Darzę ją sentymentem, do tego kolor mi bardzo odpowiadał tylko mam wrażenie, że była bardziej mokra. Teraz mam kolorek 493 i wydaje mi się gorsza jakościowo.

Dzisiaj za to zakupiłam ten zachwalany w blogosferze rozświetlacz Wibo diamond illuminator, pierwszy raz mam w łapach taki wynalazek. Całkiem to fajne, byle żebym nie przesadzała z ilością

A przed rossem się ścięłam, 5 cm poszło i jeszcze mnie fryzjerka zainteresowała tym słynnem Olaplexem

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
miałam na myśli inną stronę, ale ta działa na tej samej zasadzie. dziękuję
Say, chyba o to chodziło: KLIK ?
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-14, 12:25   #718
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;53455978]Say to chyba mamy ten sam żel w bialej butelce z pompką i zielony pasek z przodu
Tak! Tak wyglądał właśnie
Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość

Say, chyba o to chodziło: KLIK ?
oo, to jest ta strona dzięki
Stary 2015-11-14, 12:39   #719
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Mam dwie wieści.
Złą jest taka,że paulownia i the rock musiały zrezygnować z wymianki z przyczyn osobistych

Dobra jest taka,że losy już gotowe i zaczynamy losowanie!
Stary 2015-11-14, 13:00   #720
blondynaaa_91
Rozeznanie

Cytat:
Mam dwie wieści.
Złą jest taka,że paulownia i the rock musiały zrezygnować z wymianki z przyczyn osobistych

Dobra jest taka,że losy już gotowe i zaczynamy losowanie!
Czekamy!

EDIT: Ja już mam info-super!

Edytowane przez blondynaaa_91
Czas edycji: 2015-11-14 o 13:09
blondynaaa_91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości